sanja nk.
|
ja sej vem sem pač trapasta mama, če tko mislite , sem pač zmeraj tudi humorna , ja NIČ MU NE ZNESEVA K RITI OKEY IN TUDI NI RAZVAJEN KOT SI PREDSTAVLJATE, zmerja pridno pomaga , dela , je bolj samostojen kot marsikater toliko star, je iznajdljiv, je najstnik, naredil je prvo napako pa to veliko........kaj čmo , zdej uglavnem je dobil drugo priložnost, kazen pridno izvaja, ni pa bil nikol trmoglav in si to res narobe predstavljate ne govorimi vsak dan kaj hoče imet....... zdej pa to: JST SEM TO TEMO NAPISALA IN RES BI BILO BOLJE DA JE NE BI , KAKO BI VI REAGIRALI NA DANO SITUACIJO TKO DA MAL PRIMERJAM , PA KAKŠNO KAZEN BI DALE NE PA DA GA OCENJUJETE ,KER GA NITI NE POZNATE, kar se tiče že enkrat tega PSP-JA , smo se doma dogovoril , pač na moderen način ve kje je meja, ker je to naredil prvič bo psp na koncu dobil samo bo zanjega moral pridno delati da ga odplača pa še nobene tehnologije najmanj 14 dni in največ 1 mesec (kaj za katero stvar že piše), poleg tega ima še hišni pripor in ne gre na morje.........izgubil pa je tudi zaupanje za kar ga že danes skrbi.........,martretirala ga pa ne bova.............psp pa na koncu dobi zardi najine odločitve, da lahko drugič če kaj želi dobi brez goljufije ( to si težko predstavljate) ...............jao sej se sam ponavljam........... Zdej pa to kar sva mu že 5 povedala, če se to ponovi , če bo goljufal, kradel ali kaj podobnega pa ne bo več kot je bilo ampak se bo vse spremenilo , potem bo konec žepnine, pobrana tehnologija, uglavnem samo še uraden odnos..........kar se dobro zaveda in mu je žal...........je obljubil in mu ajde pa če mi rečete neumna ........mu verjamem, ker ga poznam ...(vem zdej ga nisem spoznala ),učimo se na napakah......., Kar se tiče pa ponosa , sam napisala da s tem dejanjem me ni naredil ponosne , ampak me pa naredi z marsikatero stavrjo da sem ponosna na njega, ................marsikatero stvar (tajkun, monarh, in itd. sem napisala pač za hec) Moram pa povedat da si nisem nikoli predstavljala da bo ta tema tako rekoč rekorderka., med komentiranimi,
|