Nikita***
|
Eh, denar imava zato, da ga zapravljava . Nikoli ne gledava na to, da bi se stroški razdelili pol - pol ali da bi določala, kaj kdo plača. Jasno je edino to: jaz plačujem kredit za stanovanje (ker sem ga vzela samo jaz), moj pa plača vse položnice (vključno z mojim mobitelom in ostalimi piz ). Hrano, izlete, zavarovanja, bencin, oblačila in ostalo plačujeva naključno, tisti ki pač ima. Ponavadi je tako, da od 5. naprej v mesecu zapravljava mojo plačo, od 15. naprej pa njegovo . Je pa čisto odvisno od karakterjev. Jaz naprimer ne bi mogla živeti z nekom, ki bi imel "svoj" denar in želel, da se stroški delijo striktno na pol, ki bi gledal na vsak evro, ki ga sfrčkam v sekundi, ker sem velika zapravljivka. Ne bi mogla živeti z nekom, ki bi mi očital, zakaj sem kupila to in to bedarijo. In ne bi mogla živeti z nekom, kot moja bivša prijateljica, ki je imela vsaj 5x manjše dohodke od moža - imela sta vsak svoj denar, ona je plačevala hrano in oblačila zase ter otroke. Ker ji je zelo kmalu zmanjkalo denarja za nujne stvari, je svojega "morala" prositi za denar, ki ji ga je POSODIL. Da je kupila tudi stvari za NJUNA otroka. Ko je imela plačo, mu je ta znesek vrnila. Ne, tega si res ne predstavljam. In vem, da ni upala vzeti njegove kartice, ko ni imela denarja. Pri naju je to samo po sebi umevno.
< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 2.11.2008 12:20:11 >