Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: je otrok, ki ni v vrtcu za kaj prikrajšan? 4.11.2008 17:37:15
|
|
|
|
čaki
|
Saj se prav vsak dan, ko gresta ven, lahko z njimi igra na igriscu. no pri nas tega ni blo. bla sta stara starša, mački, prašiči, krave, njiva, traktor in travniki.
|
|
|
|
RE: je otrok, ki ni v vrtcu za kaj prikrajšan? 7.11.2008 21:04:44
|
|
|
|
Tosa
|
Nisem sicer brala vseh odgovorov ampak moje mnenje je, da naj bo babicam in dedkom čuvanje vnukov in vnukic radost in ne nuja in cel šiht. Pa brez zamere, govorim izključno o tem, kar vidim okoli sebe.
|
|
|
|
RE: je otrok, ki ni v vrtcu za kaj prikrajšan? 8.11.2008 12:17:01
|
|
|
|
AKŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria Domača vzgoja in vrtec sta dva pojma. Moja dva sta bla do treh let doma potem sta šla v vrtec- idealno. Fajn je, če gre, drugače ne bo pa nič tako zelo narobe, če jo učijo deliti in so socializirani. Najkasneje do 4,5 leta pa naj bi bili vsi v vrtcu. pod tole se tud jaz podpišem... do treh let doma, sedja pa smo v vrtcu....že v dveh mesecih je videti razliko .... meni osebno je vrtec ZAKON...
|
|
RE: je otrok, ki ni v vrtcu za kaj prikrajšan? 8.11.2008 12:38:43
|
|
|
|
AKŠ
|
aja pa še nekaj....z mojo malo bibo smo se doma ukvarjali na POLNO.... ko je bila doma, smo se z njo igrali se učili - pri dobrih dveh letih je izrekla črko R. Govori kot odrasel človek. Z njo smo risali, se igrali, zlagali puzle.... ko jo je pazila babica, je bila zelo aktivna - pustila ji je, da je pomgala pomivati posodo, da jr z njo pekla potice, kruh..... vedno je imela tudi družbo svojih vrstnikov v bistvu ji ni v domačem varstvu nič manjkalo....vsaj tako smo mislili.... sedaj ima velikkkoooo več prijateljic, neizmerno uživa (ob sobotah je pri nas jok, ker ne gremo v vrtec), zaposlijo pa jih tako, da se jaz doma pol stvari spoh nebi spomnila doma (barvanje testenin - izdelovanje verižic, priponke, lepenk...lepljenje žita v sliko....) jaz sem definitivno ZA vrtec
|
sindarinBi kupili rabljeno igračo (seveda dobro ohranjeno)?da (
45%)
ne (
40%)
samo dražje igrače (
11%)
drugo (
3%)
Število vseh glasov: 262Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!