Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 31.10.2008 21:32:09
|
|
|
|
sonček33
|
Netka - želim ti NIČ bolečin in veliko celic. Drži se punca, me smo s tabo!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 31.10.2008 21:55:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pri nas pa so bli včeraj in danes problemi...... O groza. A Reša pa nista klicala? Jaz bi na vajinem mestu klicala še njega, ker zdaj sta v bistvu njegova pacienta in on udi rad vidi, da je na tekočem tudi, če je kaj narobe. Jutri okoli 11h ga kar pokličita in obrazložita kaj je bilo. A take bolečine je imela tvoja draga? A pa je pri njej ugotovljeno, da gre za endometriozo? Ker če je, a je šla že na laparo oz. histreo, ker tam lahko zarišča odstranijo in vsaj za malo umirijo delovanje. No, bodo punce, ki imajo enak problem gotov lažje svetovale kako in kaj. V glavnem, jutri pokličita še Reša. Je bila januarja na laparoskopiji in so ji sčistili kar se je dalo.... Potem so nama dali 6 mesecev da kaj nakuhava, vendar... No potem nama je pa kar napotnico spisal. Najprej sva imela namen do Merlota iti, pa so nama svetovali da bi pri Rešu bolje opravila, v kar že od prvega snidenja z njim dvomim. No jaz sem mislil da bi stopil v stik z njim po praznikih. Kaj pa vem, misliš da bi bilo bolje prej? Mam filing da bi me spet nazjal... Ženička se zdaj vredu poćuti in bolečin nima več. Me pa malce skrbi zakaj je odsvetoval G jemanje Klomifena to rundo. ( Sej mi je vse obrazložu, ma so mi misli begale sem ter tja..)
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 31.10.2008 22:03:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kruce fiks, upam, da je z drago bolje, vseeno pa pokliči Reša. Sem bila njegova pacientka in vem kako zna biti grob (verbalno) in tudi mojmu dragemu ni bil najbl všeč. Ampak ko ti bo naslednjič kaj zatežil ODBRUSI nazaj in njegov odnos do tebe, VAJU se bo spremenil. Ker če je z drago kaj narobe ti kliči, on je tam zato, da vama pomaga. Kar se klomifena tiče, pa nimam pojma. Poročaj jutri.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 31.10.2008 22:04:11 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 31.10.2008 22:14:17
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pri nas pa so bli včeraj in danes problemi...... O groza. A Reša pa nista klicala? Jaz bi na vajinem mestu klicala še njega, ker zdaj sta v bistvu njegova pacienta in on udi rad vidi, da je na tekočem tudi, če je kaj narobe. Jutri okoli 11h ga kar pokličita in obrazložita kaj je bilo. A take bolečine je imela tvoja draga? A pa je pri njej ugotovljeno, da gre za endometriozo? Ker če je, a je šla že na laparo oz. histreo, ker tam lahko zarišča odstranijo in vsaj za malo umirijo delovanje. No, bodo punce, ki imajo enak problem gotov lažje svetovale kako in kaj. V glavnem, jutri pokličita še Reša. Je bila januarja na laparoskopiji in so ji sčistili kar se je dalo.... Potem so nama dali 6 mesecev da kaj nakuhava, vendar... No potem nama je pa kar napotnico spisal. Najprej sva imela namen do Merlota iti, pa so nama svetovali da bi pri Rešu bolje opravila, v kar že od prvega snidenja z njim dvomim. No jaz sem mislil da bi stopil v stik z njim po praznikih. Kaj pa vem, misliš da bi bilo bolje prej? Mam filing da bi me spet nazjal... Ženička se zdaj vredu poćuti in bolečin nima več. Me pa malce skrbi zakaj je odsvetoval G jemanje Klomifena to rundo. ( Sej mi je vse obrazložu, ma so mi misli begale sem ter tja..) Kruce...nisem prebrala tvoje zgodbice ampak nekako sklepam, da je tvojo ženičko fulll bolelo nekaj trenutkov. To se je tudi pri meni dogajalo, ko sem jedla klomifen. Bila pa je ovulacija. Pač močna, da me je čist ovilo. V trenutku sem bila vsa potna....srčni utrip se je full povečal...krči...ležanje brez premikanja....Vsekakor pa mine.... Ti kar pokliči Reša...ni tak zmaj, da nebi zastopu, predvsem, če gre kaj narobe. S pogovorom se da vse rešit. Velik sreče!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 31.10.2008 22:19:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
jazzzz, všeč mi je da si takoj dala tikerček. Ker tako vsak dan pogledaš svojo pikico kako raste in raste.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 0:13:47
|
|
|
|
obayifo
|
punce (in fantje), sporočam, da je fsh 'čudežno' padu na 10,7 in gremo v nov boj! jutri začnem s klomifenčkom in če bo vse po planu, bo akcija 12.11. vidim, da se seznamček lepo podaljšuje vsem velik sreče in vse lepo!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 7:04:01
|
|
|
|
Grethy
|
JUTROOOOOO Gogirlstoday !!!!!!!!!!!!!!!! Šuki gremo na novo temo - november !!!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.11.2008 7:05:56 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 8:02:17
|
|
|
|
želvica99
|
WP sori vprašanje o celicah sem pa spregledala, ampak še nimam pojma, ker mam v sredo prvi UZ odkar jemljem Menopur, tko da nič ne vem, kaj se paca notri. Pustimo se presenetiti . Kako pa se ti držiš, vem čas teče počas, ampak enkrat bo mim - držim pesti ful. Majhne muce se zmerj tko lepo skupj stiskajo, ko zrastejo pa hočjo met svoj prostor - tko da jih čimvečkrat fotkej. Lana super novička, čestitke za + Obi bravo za akcijo Šibam na november...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 9:32:27
|
|
|
|
lana08
|
Naj zaključim oktobrsko temo s HVALA LEPA vsem za čestitke.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 9:46:11
|
|
|
|
sabsa
|
Lana08 šele danes sem videla tvojo veselo novičko. ČESTITAM! Sedaj se pa veseli ... ker boš julija postala mami. Oktober nam je bil pa res naklonjen, ha? Naj se tako nadaljuje tudi v novembru. Držimo pestke za današnji akterki.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 9:58:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo punce (in fantje), sporočam, da je fsh 'čudežno' padu na 10,7 in gremo v nov boj! jutri začnem s klomifenčkom in če bo vse po planu, bo akcija 12.11. super Obi!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 10:21:13
|
|
|
|
mlinček
|
lana08 - čestitam za , obilo veselja ti želim kruce fiks, nisem imel take izkušnje, ampak bi verjetno klical Reša navijam za vse pupe - dobro opravite na ta deževen dan pa še eno kavo za vse
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 1.11.2008 11:31:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
En kolikor toliko veder dan vam želim! Z mojo kokoško je od včeraj popoldne naprej vse OK. Bolečine so čudežno izginile in počutje je vredu. Z Rešem bom vsekakor stopil v stik, ne bom ga pa danes klicaril, bom stopil do njega v ponedeljek pa da se pomenva še o G. mnenju o nujnosti postopka.... Klomifenčk je vzela in trenutno kakšnih stranskih učinkov ni zaslediti. Vsaj negativnih ne Hvala vsem za nasvet, bom poročal dalje! Ups! A lahko tu prilimate LINK od nove teme, ker prejšnjo rundo sem pa ornh časa pokuril, da sem Vas našel!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 1.11.2008 11:33:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
spol otročkatijatiso vam na morfologiji pravilno napovedali spol otroka?ne, kasneje je bila punčka (
63%)
ne, kasneje je bil fantek (
37%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!