|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
29.10.2008 8:14:56   
jazzz27
user posted image Za vse akterke....navijam, navijam in držim pesti!!!user posted image

Moja "krvavitev" če se temu reče tako je bila samo včeraj zjutraj, ko sem se zjutraj obrisala s papirjem, potem pa spet nič čez cel dan in danes spet nič...sledu ne o krvi. user posted image

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
29.10.2008 8:15:31   
mlinček
Jah, dobro jutro še od mene in eno kavico za vse user posted image

Navijam za vse današnje pupe, ki imajo kar koli opraviti v zvezi s postopki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
29.10.2008 8:23:55   
mlinčka
Khm, khm, dejzi dearest...k se glih razburjaš, a te še mal (nenamerno) razkanatim user posted image ? A bi mi mogoče tole naše srečanje lahko na petek prestavle... user posted image ? Jaz v četrtek ne bi mogla. Razlog razkrijem, če bo res nujno, ker se ti ne bo zdel upavičen user posted image . Pa ni ta, da si me krstila za Zrakomlat Brusilnik user posted image . Če bi še kera raj v petek, naj me podpre. Če vam vsem bolj odgovarja četrtek pol pa sploh ne bomo kompliciral. Se moram navadit, da mi pa res ni treba vedno povsod zraven viset user posted image .

Dejzi, ene rožice zate user posted image , da se ti odkupim...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
29.10.2008 8:35:45   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Khm, khm, dejzi dearest...k se glih razburjaš, a te še mal (nenamerno) razkanatim user posted image ? A bi mi mogoče tole naše srečanje lahko na petek prestavle... user posted image ? Jaz v četrtek ne bi mogla. Razlog razkrijem, če bo res nujno, ker se ti ne bo zdel upavičen user posted image . Pa ni ta, da si me krstila za Zrakomlat Brusilnik user posted image . Če bi še kera raj v petek, naj me podpre. Če vam vsem bolj odgovarja četrtek pol pa sploh ne bomo kompliciral. Se moram navadit, da mi pa res ni treba vedno povsod zraven viset user posted image .

Dejzi, ene rožice zate user posted image , da se ti odkupim...

Ufff tole je pa čisto tumač zame user posted image . Hja, jaz v petek ne morem, ker moram bit že na punktu kod mame. Bi mogla bit že v četrtek, ampak sem prestavila. Ma, če vam bolj paše petek, pa naj bo petek.

Tako! Zdaj pa prosim za resne prijave. Lokacija je Vransko-Golobček ura je 19.00. Copy pajstajte ta ded sporočila in spodaj pripišite ime, ter dan. Da ne bom na koncu sama pri eni pici tam sedela!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
29.10.2008 8:39:05   
DaisyE
Tako! Zdaj pa prosim za resne prijave. Lokacija je Vransko-Golobček ura je 19.00. Copy pajstajte ta del sporočila in spodaj pripišite ime, ter dan.

1. DaisyE - četrtek

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
29.10.2008 8:41:14   
DaisyE
Tako. Zdaj me pa spet ene pol ure ne bo. Prosim, da v tem času resno razmislite o svoji neresnosti in se popravite. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
29.10.2008 8:48:17   
mlinčka
O, ne ne ne, če pa ti ne morš v petek pa sploh ni debate, da bi prestavljal. Jaz moram itak na desnem boku ležat pa pira ne smem, tko da... Res, dejte kar v četrtek.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
29.10.2008 8:56:08   
sonček85
Dobro jutro!
Vidim za srečanje v četrtek
na vranskem pri golobčku.Tam imajo zelo dobre pice in hrano nasploh-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Navijam za vse akterke danes in naj bodo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
29.10.2008 8:57:21   
mismis
dan... evo zdajle sem ukradla 5 minutk, da se vam malo javim in da vidim, kaj dogaja. Vidim, da kot vedno pridno čvekate, fino fino, samo da ne bo RR pregorel. Vem, da sem tudi malo pozna, a drugače ne gre, kljub temu pa navijam...

anna1 - UZ
netka34 - UZ
pupe, dajta vse od sebe, da bo čimprej stopka
user posted image user posted image

Kicsi - pregled

držim pestke, da bo danes na pregledu vse v redu

user posted image user posted image

OK, zdaj pa back to work, back to reality. Vsem skupaj želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
29.10.2008 9:02:41   
dajamaja
Mlinčka, čestitke za parček na ET!! Ti si pač imela ta »kritičen trenutek«. Zdaj bo šlo kot po maslu naprej!

N74 super za 100%

Sulfinija, user posted image user posted image user posted image za nov postopek v januarju – če seveda prej ne rata po domače.

Navijam za današnja dekleta v akciji
Sreda, 29.10.
anna1 - UZ
netka34 - UZ

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Tolkle mi je uspel odnest od zadnjih n strani. Mmmm lepa barva.

Res je problem, če lahko sam dopoldne dosotpaš do RR, ko je ves akcijski čvek mim ....

NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA NAVIJANJE, SMSe, ...

Je moj ugotovil, da od Ljubljane pa do Celja  sploh ni prišel do mene. Al sem govorila po telefonu, al pa SMSirala user posted image   Mal je blo revenga, ker v ambulanti, sta me pa z Rešem ignorirala - ko sem se dvignila, da bi še jaz srčka vidla, reče Reš, ne vi kr ležte, da se dost ostro vidi ... in sta gledala. Tko, da kar se mene tiče sem vidle enga črvička z mal večjo glavo (sorry mam diportijo). Je pa Reš rekel, da je izredno lepo napredoval, da zadnjič je bil na meji, zdaj je pa tako kot mora bit user posted image . Vzel si je dost časa, še PDP mi je on zračunal (7.6.). Pa za NS mi je tudi datum določil, da se bo ja dobro videlo (1.12.). In mi zaželel srečko, ker jo pač še vedno rabim. Skratka BOŽANSKO! No, pol sem polovico Slovenije obvestila ... Eto tolk, čist na kratko user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
29.10.2008 9:04:21   
mojsonček
Hello!

Samo pozdavim vas lepotičke, res sm čist aut pa vse kar sem prebirala zdej dobre pol ure je šlo v maloro... Adijo pamet! Današnje akterke opravite maksimalno dobro, ostale uživajte! Jst se že dva dni borim s svojo glavo k me skos neki špika pa noge me bolijo (LARČI kkšn nasvet...) mah, kr neham jamrat, sej bo že boljš. Lepo se imejte jutri na zboru čarovničk (DAISY ne se jezit, škodi tvoji lepoti!).
 ŠUKI  k sm rekla, da se priporočam, sem mislila za vse, tut za čvek in pijačko, ti kr javi, če se ti zalušta!

Lubike, moram delat pa nč se mi ne daaaaaaaal.... v času pisanja sm zazehala vsaj 20 (majkemi).... Se priporočam za kkšno fotostimulacijo (džonko dep, leni krevic...mah krkol)

aaaaaahhhhhhhhh... evo, spet zeham...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
29.10.2008 9:04:44   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Tako! Zdaj pa prosim za resne prijave. Lokacija je Vransko-Golobček ura je 19.00. Copy pajstajte ta del sporočila in spodaj pripišite ime, ter dan.

1. DaisyE - četrtek
2. Dajamaja - pride dat za rundo, ne glede na datum

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
29.10.2008 9:14:32   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

1. DaisyE - četrtek
2. Dajamaja - pride dat za rundo, ne glede na datum
3. Kajšica - ne glede na datum in uro

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
29.10.2008 9:15:13   
mlinčka
Evo, mojsonček, da nehaš zehat...

user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
29.10.2008 9:17:24   
mlinčka
Ufffa, ta pa ma fotke user posted image ! A je še prezgodi za tole?

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
29.10.2008 9:20:31   
mlinčka
Pa še enga pirata:

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
29.10.2008 9:22:24   
mojsonček
O ti mater, MLINČKA, tole pa je stimulacija... Nč prezgodaj, men ne user posted image ...
Hvala ti srce, ne pozabim...  bom mela stran kr skos odprto, če začnem zehat... evo mi Lenčija...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
29.10.2008 9:24:05   
mlinčka
Ajde, še ena pol pa dost zaenkrat:

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
29.10.2008 9:24:18   
želvica99
Dobro jutro. Navijam dons še posebej za:

Anno
Netko
in    Kicsi            user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gigi in Zofka vidve gresta pa tud že jutri po otroke - komaj čakam. Grethy a si že na terenu? Zarja, na sestanku? Shuka in Lara vodoravno? ....no sam ugibam. Mi je dolgčas, ko je en tak zatežen dan, pa še na teren bo treba, pa na ene kavice s prijateljico, dons je samo za spatuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
29.10.2008 9:25:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Je moj ugotovil, da od Ljubljane pa do Celja  sploh ni prišel do mene. Al sem govorila po telefonu, al pa SMSirala user posted image   Mal je blo revenga, ker v ambulanti, sta me pa z Rešem ignorirala - ko sem se dvignila, da bi še jaz srčka vidla, reče Reš, ne vi kr ležte, da se dost ostro vidi ... in sta gledala. Tko, da kar se mene tiče sem vidle enga črvička z mal večjo glavo (sorry mam diportijo). Je pa Reš rekel, da je izredno lepo napredoval, da zadnjič je bil na meji, zdaj je pa tako kot mora bit user posted image . Vzel si je dost časa, še PDP mi je on zračunal (7.6.). Pa za NS mi je tudi datum določil, da se bo ja dobro videlo (1.12.). In mi zaželel srečko, ker jo pač še vedno rabim. Skratka BOŽANSKO! No, pol sem polovico Slovenije obvestila ... Eto tolk, čist na kratko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na, smo pa spet tam... Super, da prideš.

Kajši, a se čva midve malo zorganizirat? Da se vsaj kak del poti skupaj peljeva? Kje pa misliš ti it iz litije do vranskega?

Čel pol ure vas pa spet pridem pogledat. Če bo net delal, sevede.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
29.10.2008 9:25:46   
želvica99
Jao Mlinčka zdj si me pa zbudilauser posted image , za takle ni nikol prezgodajuser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
29.10.2008 9:30:39   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

O ti mater, MLINČKA, tole pa je stimulacija... Nč prezgodaj, men ne user posted image ...
Hvala ti srce, ne pozabim...  bom mela stran kr skos odprto, če začnem zehat... evo mi Lenčija...

Zehat boš že nehala, sam tvoja delovna učinkovitost se po mojem glih tko ne bo dvignla user posted image .

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
29.10.2008 9:32:40   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Jao Mlinčka zdj si me pa zbudilauser posted image , za takle ni nikol prezgodajuser posted image

Evo, želvi, pol pa hitr še zate kkšnga. Kerga že? Sproti pozabim, katero kater na obrate spravi user posted image .

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
29.10.2008 9:33:08   
mojsonček
Nč hudga, dons sam finale podelam, je že vse prpravljen, sm bla učer pridna! Joj, kolk sta lepa in Džonko in Lenči...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
29.10.2008 9:37:30   
Kalina
Oj sam na hitrco se javim iz bolnisnice PO. Ja od vceraj sem notri na infuziji. Kri se mi je zgostila, vode je dobre 3 l v meni, jajcniki mocno povecani. DAnes sem mejckanu boljse, ampak se vedno me na trenutke dusi. Sem tako zalostna, brez moje miskice, prvic v zivljenju sve narazen. Celo noc nisem spala, ona je pa tudi ponoci v spanju jokala in klicala mamicouser posted image user posted image

Upam, da bo jutri boljse in grem kmalu domov, prosim drzte pestke!

A je nasa jazzzika nosecka, nimam casa prebirat za nazaj, ker se svercam kleuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?