mlinčka
|
WP, prov fletn mata zrihtan . Je tvoj res priročen. In, te že kaj predET-jevska mrzlica daje? Itak bo zmaga! Kajši, tisti kosi so po mojem normalni, brez panike. Vitamini? Kaj pa vem, mogoče zdej maca ne bi bla odveč, če bo naravni ciklus. Zink, evitol, kaj pa vem . Velik je tega pa vseen mislim, da ni za pretiravat. Sej vidiš, da je vse OK. Pač se ni prijelo, ampak mislim, da nima ravno veze s pomanjkanjem kakšnih vitaminov. Mogoče krvomočnica, da bo sluznica lepo zadebeljena? Nej še ostale kej svetujejo pa bomo skupaj kaj pogruntale. Kruce Fiks, takle mamo. Če do zdej ni šlo z običajnim ata na mamo, se človeku res mal trapast zdi čakat na čudež, ampak sej veš, druzga k zaupat dohtarjem nam ne preostane. Držta se! N74, če atej Reš tko pravi, pol pa definitivno vžgi po aspirinu. Hm, zdej pa res nisem zihr, kako ponavad priporočajo. Zgleda, da sem si jaz razlagala, da šele po ET. Kako ste pa ostale prakticirale? Zarja, ti kar izležavaj, če je cel masaker spodi. K sreči je nedelja pa še taka turobna, da ti kej drugega itak ne preostane . Noki, srce, zdej me pa ti ignoriraš . Sem se ti včeraj zelo posvetila, bla že mal osladna, ti pa mrtvo hladno mimo . Žižetka, te utrogestan zeza, a? Pri men je dans napredoval do utropiz.deraja pa človk kar mal lažje funkcionira.