|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
25.10.2008 10:27:11   
pikovit
Gigi bravo puncauser posted image user posted image user posted image 3 so migična številkauser posted image user posted image user posted image Zdej pa naj se še lepo oplodijo.user posted image user posted image user posted image
Dejzi ja v javnosti moraš biti pa pridnauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
25.10.2008 10:30:07   
pikovit
Lučka bravo za stopko.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.10.2008 10:54:54   
dajamaja
Dan, dečve!
Da vas mal pregledam pred vikendom.

Kajsi, brez objemčkov si rekla. OK. Te razumem čist. Glavno je, da si že vsa našpičena za naprej! In še bolj me veseli, da bo tvoj dragi kmalu doma user posted image user posted image  

Gigi, no zdaj sem tu zvedla, zakaj te je tako bolelo. Lubika, sam da je za tabo! Zdaj še otroke popokaš nazaj in to je to! Čez 14 dni itak plusek in pol se tresemo naprej.

Lučka, vse najboljše! Pa za stopko tudi super!

Zarja, ti pa maš veselice s svojo M. Glavn, da je tahujša nevihta mimo!

Daisy, bravo za arcneje!

Pikovitka, u dobrom i zlu user posted image  Ni ga hujšga od bolanga dedca user posted image  

Arneja, ti si pa v zeliščarstvo mahnila. Pa praviš, da ta coprnica ful urejen zgleda user posted image  

Abra, kako si!? Berem, da greš počas za punco nabavljat user posted image

Pija, lepo da si doma!!

Lara, a uživaš!? A si ti doma, al še hodiš delat!?

Ostalo mi je iz glave padlo. Nenamenoma, seveda.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.10.2008 10:55:49   
nokes
juhuhu, gigigca ima 3!! dajmo zdaj plavalčki hopa-cupa!!!user posted image

lučka, pa saj smo vedle za stopko, držimo pesti! ti a to res direkt z žura?? pol pa čist razumem rešev cinizem, a mu ni šuka tud naklana z mize padala? user posted image user posted image user posted image

pivopivke drage, a ve resno v domžale??? ne bi raje ene domače na štajerskem koncu našle, npr v/na vranskem?? pa se nam lahko še štajerke pridružijo, da ne bo kar naprej izgovorov! pa še, ravbar nima brezalko za trepetalke, nosečke in šoferke, pa nima vrta za kadilke, pa masovka je tam, dajte no... navijam za karkoli čez trojane!!! pa še dejzi bo prinesla štango! user posted image

kajši evo tebi draga nekaj za srečo: user posted image , tale je zate tokrat, ali pa čist en majkčen kasneje, sem ti jo rezervirala!

nokes

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.10.2008 10:59:02   
netka34
Jasen, sončen pozdravček od mene!!

Žižek, Zlata moja,  bravo za pogum in dobro prestane bolečine!! Vroči Tango nej zdej opravi dobro delo!!
user posted image

Lučka, vse nartabulš nej se ti zgodi do druzga rojstnega dne, sej začelo se je že suuuuper!!user posted image user posted image

Raport od danes...

Prof.T je itak d prišel eno uro bolj potem..user posted image
Sm bla zgodnja, zato 2. na vrsti....ugotovil je, da sta ratala še 2, tko d jih je zej pravljičnih 7.user posted image V velikosti od 14-18. Tko d v pon 27.10. grem nazaj na uz.

Ko je končal, sem ga vprašala, pa kako je pa endometrij? Pa on, da zakaj bi  pa to rada vedla, pa nej se uležem nazaj, d bo pogledal...pa sm mu rekla, d no, d če ni pomembno, pa nej se ne trudi....Pa on, da kdo hudiča nas to uči, da je end. pomemben?!?! Je bil tko hud, js pa v smehu nazaj, d to sam zato, d vem, kolk jajc bom mogla še požret!!user posted image user posted image user posted image Pol pa on meni, d endo je delux!!! Crkneš, res je faca stric profesor!!

Sem si pa tudi prepisala seznam "delavcev" za drugi tedn, tisto ki zanima, nej si shrani....

pon. 27.10  Tomaževič
tor. 28.10    Zorn
sre. 29.10    Vogler
čet. 30.10    Pinter
pet in sob     Bokal
ned. 2.11     Pinter

Js se bom pa itak d borila za dr.D-ja!! Vsaj na punkciji...

Pozdravček lepotičke moje, pejte mal na sprehod v lepo, jesensko obarvano naravo. Neki lepega je!!! Lavju oooooolll! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 25.10.2008 11:01:43 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.10.2008 11:03:28   
netka34
Sonček zlata, hvala, ker tako misliš name, da še spat ne moreš. No, za slednje se ti globoko opravičujem!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.10.2008 11:04:03   
tassi1
Lučka-bravo za stopko,pa za RD,pa za nečakca(ful lepo ime),pa za plusek čez 3 tedne,pa za ...

Arneja - bom mojega probala pripravt,da bo pil maco,pa Q10,pa trenutno je na shujševalni(sindi program)
jes sem pa tak čokoholik( bivša slaščičarka- ne skrivam user posted image user posted image ) ,da če se  sam temu odpovem-Zmaga je moja!!sem v prejšnjem postopku jedla maco,matični mleček,bila sma pri bioenergetiku,mal sem shujšala-ni bili nič od tega user posted image user posted image

Pikovit - ali se kaj pripravljaš na MB.?
Vem kako je to,če je dragi doma-pred 3 leti je zletu iz strehe(6 m)-HB ni bilo nič hujšega-sam meni se je pol skor zmešalo-dej mi to,a uno še ni,pa prnes mi to,pa jes sem bogi,pa kje si bla,pa to bi jedu-a nimaš user posted image user posted image     Sem ga mislila že k tašči nagnat user posted image user posted image user posted image user posted image
A veste,da mi user posted image  zamuja že 4 dni,pa si testa ne upam več naredit,ker sem ga včeri,pa ni bilo ničuser posted image user posted image
NIč,grem naprej pucat

držte se

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.10.2008 11:05:12   
nokes
oj, netkič, dobre novice!!!!  user posted image  7 je tud pravljično število! čuj, a za pivo pa mu nisi upala rečtuser posted image , kao jajca boš jedla... itak! bravo! pondelk pa itak stopka al kak maš plan?

gigica, upam, da te ne boli zelo in da nam boš kmalu lahko sporočila, kako je vse skupaj potekalo. do takrat pa pusa!

nokes

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.10.2008 11:14:45   
netka34
Ma ne, Noki, za pivo nism niti jamrala, kr mi ga ni panike jest!!user posted image Bl mi jajca obračajo!!user posted image user posted image

Po moje v pon še ne bo stopke, ker ful počasi rastejo, pa še stic profesor je spet na uz, on pa mara, d kar fajn dozorijo pred stopko!! user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.10.2008 11:20:08   
nokes
kaj pa vem netka, tisti 18 bodo kar debeli in zreli, če rastejo 2 mm na dan povprečno, pa če tebi 1 mm, bodo to okoli 20. no, saj bomo vidli, sam da si boljše volje, pa zadovoljna!

glej jo šuko, ko bere, na kateri strani si? user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.10.2008 11:33:57   
Abra
Lučka, si pa prava kokoška ratala v tem postopku user posted image user posted image za stopko in vse najboljše! Darilce naj pa pride čez 3 tedne user posted image

Hope, a kej počivaš? Se mi zdiš spet naspedirana user posted image

Dajamaja, zdaj pa samo še 3x spat in boš vidla svojga user posted image še jaz komaj čakam user posted image

Netka user posted image user posted image vidiš, da se vedno še neki najde user posted image V pon. pa najbrž že stopka user posted image

Tassi, če črno čokolado ješ ni nič narobe user posted image samo to glej, da je nad 70% kakava user posted image to je super antioksidant, vsebuje veliko železa ... user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.10.2008 11:41:27   
netka34
Iz izkušenj vam povem,....torej...3je so 14, dva sta 15, eden 16 in en 18. Ne bo še stopke v pon. Če pa bo, pa še boljš...user posted image user posted image
No, sej sm rekla, d morm 2x prespat, da sm boljš volje, če bi se pa še zjokala, bi blo pa še prej!!user posted image Ampak sprememba frizure, pa barve je pa še bulš k solze!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.10.2008 11:43:53   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pa tak fajn bar na Vranskem sem našla... user posted image user posted image user posted image

Pame res zanima ker??? a un k je polna luna?user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.10.2008 11:46:11   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Če resno mislite s tem srečanjem, potem lahko tudi mene zraven prijavite.....Se pa javim za šoferja če je potreba po tem!!! Saj tiste ki me poznate, itak veste da ni panike....samo če je interes prijave zbiram vnaprej, ker lahko gredo zraven mene 4. Bom pa obljubim vse varno razvozila domov. Ni panike!!!

Babike, sedaj pa grem, mi je še svak pizzo obljubil...njami!!!

amene tudi?Te bom lahko pol v četrtek objela, da nebom danes virtualnih pošiljala, žal mi je, da ni ratal. bom grethen pobarala kak dela drug teden, bi blo faj če bi tudi šla zraven...

< Sporočilo je popravil blanč -- 25.10.2008 11:47:19 >

(Mark Twain)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.10.2008 11:47:40   
gigi1
Oj oj pupike drage evo mene

Nisem nič brala, zato mi oprostite ker ne bom komentirala dogodkov.

No tkole...verjetno vam je že Pija sporočila, da so celice 3. Baje so pa te 3 izredno lepe. Moj je imel dans plavalčke za vikat. Zdej pa upamo, da bo to - to!

Poročilo:

Prof.T. je bil zlat in ful prijazen še marsikaj novega mi je povedal..o tem bom drugič.

Sem zelo samozavestno skočila na mizo in se je začel...
Mene itak že una mašinca zaboli k mi jo not utakne in pol...mislim, da mi je dal lokalno samo nekam na sredo. Ne levo in desno kot dr. D. Pol pa borba s folikli....
So se upirali kot hudič. Prvih par se je  udalo po 2-3h špikah, eden pa šele po 6i. Ena sestra mi je dobesedno ležala na trebuhu (Miška una tvoja user posted image ), druga me je pa držala za roko in božala po nogi.
Gre dr. T. pogledat k biologinji pa pravi samo ena je. Gremo še mal poiskat. Sem rekla prav pa dejmo. No pol se je pa zgodba približno ponovila in smo najdli še eno celico. Prej sta bile pa dve. Se je ena še nekam skrila..
Pol sem šla pa ležat in za mano je prišla še ena puppa, ki nas zadnje čase malo bere, pa upam, da sem jo prepričala, da se nam bo pridružila...v glavnem deklica mi je razložila, da je problem tudi v tem kako so folikli pozicionirani. Zadnjič sem jih imela kar v grozdu in je dr.D samo 1x na vsaki strani prebil jajčece in vsakega posebej possesal. Zdej je blo pa treba vsakič prebit in posesat, ker so se pa upirali pa ponavljati vajo.

Sem stoično prenesla bolečino, samo zdej pa vem, da ni vse od G odvisno..in je marsikaj odvisno od tega kakšni so folikli in kje so.

Hvala vsem za navijanje drage moje user posted image . Vem, da sem bila kar dolga, vendar se mi je zdelo prav, da razložim kaj se je dogajalo, da ne mislite, da je dr. T kaj narobe naredil. Vse druge punce so bile ko rožice in so rekle, da jih skor nič ni bolelo user posted image

Grem ležat user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.10.2008 11:49:38 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.10.2008 11:47:46   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pa tak fajn bar na Vranskem sem našla... user posted image user posted image user posted image

Pame res zanima ker??? a un k je polna luna?user posted image

NO NO ... to je ja šoferski kofetarski bar ...

soseda umakni avto, da ti ne  bo kakšna veja padla na avto ... a ne slišiš motorke ????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.10.2008 11:50:18   
blanč
Lučka-bravo za stopko,pa za RD,pa za nečakca(ful lepo ime),pa za plusek čez 3 tedne,pa za ...

netka tebi tudi.
Jaoooooooooo Grethen nemoj se ****user posted image user posted image user posted image user posted image prec pridem, a boste enga kratkiga. zaloške borovničke??

(Mark Twain)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.10.2008 11:52:10   
blanč
Bravooooooooooo gigiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Joj jaz kr neki mal počez pišem, no pa saj me že poznate, da urejenost mojih postov ni glih neka moja najjača vrlinauser posted image user posted image user posted image
Dajamaja, jaz sem tolk vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.10.2008 11:52:32   
gigi1
Evo neki sem pa le ugotovila.

Kajši draga lupčkam te velik in nič ne objemčkam.

Netka zate vem user posted image

Lučka user posted image  user posted image  user posted image  za stopko in lepo praznuj user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.10.2008 11:54:36   
Grethy
Jaaaaaaaaaaaaaa

prnes

prnes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se !!!!!!!!!!!!!!!

Morjo pobi ostat trezni da se kermu kej ne nardi

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.10.2008 11:56:14   
blanč
NO NO ... to je ja šoferski kofetarski bar ...

Ma grethen, a šoferji pa niso uredu. Je zadnjič nam v pisarno prištorkljal en poljak in punce mojeeeeeee, ko se je on nasmeju je imel vse od prvega do zadnjega ZLATE ZOBE. Jaz sem skor umrla od smeha pa še cela pisarna zraven, dober da sromak ni nič razumel, sam more bit pa glavni v poljski pa še v sefu more spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.10.2008 11:59:37   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Krucefiks, a tut ob sobotah je taka zgodnja ura user posted image

user posted image  Imam samo nedelje fraj, sem v dobri družbi, pa mi ni hudo!

No, jutri pa tudi mi probujemo "blu je modro....."

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.10.2008 12:00:29   
blanč
Grethennnnnnnnnn prihajammmmmmmm.
Punce jaz grem mojga psa spustit, da sosede z motorko prežene, kdo bo ta hrup na frej dan prenašu.
Pa pa

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.10.2008 12:01:55   
gigi1
Ups sem še 1x prebrala. Jajčnik mi je prešpikal vsakič, ne jajčece user posted image . Sem še mal zbluzena user posted image . Grem zdej ležat.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.10.2008 12:15:33   
blanč
Grethen, jaz te iščem, tebe niuser posted image
Kaj je zdej, a boš se vpisala na seznam za četrtek, oz rusko četvrg (oz Четверг), da bom jaz lahko brezskrbno z dejzico popivalauser posted image   do (pjatnice)

< Sporočilo je popravil blanč -- 25.10.2008 12:18:37 >

(Mark Twain)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?