|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
25.10.2008 9:41:42   
Goldy
sabsa - jaz moram pa potrkat, da so se krči lepo umirili, 6 dni sem jemala Buscopan 2xna dan, potem sem rekla enega, ampak ,ker me nič ne šraufa, ga še nisem vzela, en dan sem si magnezij naredila. Me malo zašraufa, ampak zelo malo, pa še tisto imam občutek, da je to od zaprtja in vetrov. Res malo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
25.10.2008 9:42:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pa tak fajn bar na Vranskem sem našla... user posted image user posted image user posted image

A majo štango?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
25.10.2008 9:42:21   
Abra
Dobro jutro!

Gigi, upam, da je punkcija že za tabo user posted image
Punce na uz, je blo vse črno?

Pikovit, boš ti imela pol vse terapije že pred postopkom? Je pa res odštekan, meni je bil ravno zato ql. Madona, s to kopeljo imaš pa tut dela ... dobra si user posted image

Supermucca user posted image user posted image zdaj imaš vso municijo

Krucefiks, a tut ob sobotah je taka zgodnja ura user posted image

Zvezdica, Liam te je že za medota začel trenirat user posted image da ne bo pol prevelik šok user posted image

Arneja, torej je klomifenček padel user posted image čajčkov jaz nisem nikoli pila, si pa mislim, da če se ene stvari lotiš, jo moraš resno vzet. In če pravi vsak dan, je treba vsak dan, drugače najbrž ne bo pravega efekta.

Pija, kaj pol ni zelje padlo? Se ti danes še lušta user posted image Sosedje so pa dragi ko porka user posted image sej je res luštno ... imajo še eno drugo linijo, na daleč cort, od blizu pa tko diletantska izdelava, da je joj, cene pa še vedno user posted image

Kajsica, mislim nate. Imam občutek, da rabiš malo odklopa, ne pa pozabit, da smo zate vedno tuki. Malo te pa vseeno objemam user posted image

Lara, pupa nč ne počiva user posted image včeraj je še comp parkrat brcnla, sem ga komaj v rokah zadržala user posted image kavčanje z rač. v naročju ji že gre na živce user posted image
Kaj boš danes počela, če imate tako lepo vreme? user posted image

Zarja, si pa res spet bogica s t to user posted image naj že gre

Sabsa, vse to je normalno. Kupi si raje kak magnesol, kot se preveč z buscopani filat.

Nam bosta sončka danes kaj posijala user posted image ? Naredite si lep dan!

< Sporočilo je popravil Abra -- 25.10.2008 9:52:51 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
25.10.2008 9:44:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro srčice.....
stanje pri nas...dežurstvo celo noč, kosovni so mimo, zdaj so le še nalivi. Upam, da bom počasi bolje. Grem spat nazaj.
Bodite pridne se beremo kasneje......

Zarči ti bošček naš.Naj bo te packe že hitro konec user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
25.10.2008 9:44:53   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pikovitek, se obeta zanimiv večer? Uživaj!user posted image  Kako možek?

Upam,ker drugače se mi bo user posted image .Naš je kot kralj daj mi to,daj mi uno,pa še 100000 drugih stvari mam za narest.Pa tole zna trajat še cel mesec.A bom preživela????Veš kaj mi je potem rekel????Draga v dobrem in v zluuser posted image .O šit kaj sem jaz storila 2meseca nazaj???user posted image

user posted image
user posted image
user posted image  Viš to je pa razlog zakaj se jaz otepam poroke!!!!user posted image user posted image user posted image  Moj bi se že davno poročil, jaz pa kr neki mečkam.....zaprosil pa me je in ga je bilo ful strah mojega odgovora, ker ve kako je moje mnenje o tem.  Ampak ta je pa dobra: V dobrem in slabem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
25.10.2008 9:45:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dobro jutro!

Pikovit, boš ti imela pol vse terapije že pred postopkom? Je pa res odštekan, meni je bil ravno zato ql. Madona, s to kopeljo imaš pa tut dela ... dobra si user posted image

Abra v sili hudič muhe žreuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
25.10.2008 9:47:03   
pikovit
Ja,ja Kajsi,ko bom jaz noseča in to z user posted image user posted image  mu bom lahko rekla nazaj.Ja dragi v dobrem in v zluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
25.10.2008 9:51:04   
pikovit
Evo punce zdaj grem pa pripravljat za kosilo.Danes pridejo moji na kosilo in so si zaželeli tortilije.Njami to tudi jaz obožujemuser posted image .Pa še vedno imam našega mulca na kavču v deki zavitega in gleda Ninjeuser posted image

Ajd se beremo kasneje

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
25.10.2008 9:51:57   
Abra
Upam,ker drugače se mi bo user posted image .Naš je kot kralj daj mi to,daj mi uno,pa še 100000 drugih stvari mam za narest.Pa tole zna trajat še cel mesec.A bom preživela????Veš kaj mi je potem rekel????Draga v dobrem in v zluuser posted image .O šit kaj sem jaz storila 2meseca nazaj???user posted image

user posted image user posted image kaj češ, to je očitno cena user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.10.2008 9:52:27   
Pija76
Kajši razočaranje bo minilo! Bravo punca da gledaš naprej!!!! Pripravi se na dragega, bo akcija user posted image .

Pikovit ja zmenva se midve no za en kafe.

Če pade Ravbar siher pridem na okolo. Sam bi blo pomoje fajn kako mizo rezervirat.

LL bi prišla ja......

Gigi sporoča
, da je pridelala 3 celice. Jo je pa zelo bolelo, ker je TT 2x moral čez folile iti, se vidi da otročki že zdaj vedo da morajo pr mamici ostati. NAVIJAMO!!!!

Arneja bravo za akcijo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.10.2008 9:54:07   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pikovitek, se obeta zanimiv večer? Uživaj!user posted image  Kako možek?

user posted image
user posted image
user posted image  Viš to je pa razlog zakaj se jaz otepam poroke!!!!user posted image user posted image user posted image  Moj bi se že davno poročil, jaz pa kr neki mečkam.....zaprosil pa me je in ga je bilo ful strah mojega odgovora, ker ve kako je moje mnenje o tem.  Ampak ta je pa dobra: V dobrem in slabem...user posted image user posted image user posted image

Kajsi, prav imaš, nič hitet s porokouser posted image user posted image user posted image pikovit.... ja mi2 sva pa v tem zosu. Moj je bil ta teden bolan in sem ravno en večer poslušala v dobrem in slabem. Sem skor dol padla ko sem slišala to "izkoriščanje". user posted image

Grem se pripravit, imamo kosilo na morčku, tko da vidim pa še vedno dvojno in nisem še pri sebi.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.10.2008 9:55:16   
Zvezdica
Kajsica... razumem. Ampak ne vrži puške v koruzo ok?P Ker je še ni.

Vseeno upam, da bo v pon vse ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.10.2008 9:55:28   
Abra
Gigi, to bo ravno prav user posted image user posted image naj se zdaj še lepo oplodijo!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.10.2008 9:59:16   
sonček33
Kajsica  - pogumno dalje!

Gigi - zdaj je že mimo, počivaj in se pripravi, da ti vrnejo, kar so ti vzeli

Netka  - danes sem pa že ponoči mislila nate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.10.2008 10:01:08   
DaisyE
Zvezdica uživaj na morju!

Pikovit, kaka štanga!? Zgrožena sem. V javnosti se moram pa ja lepo obnašat! user posted image user posted image user posted image

Bomo rezervirali. A majo tud za zunanje uporabnike kaj?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.10.2008 10:02:35   
DaisyE
No, to bo. Tako nov sestanek na

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

prednoč čarovnic (30.10.2008) v Ravbarju (http://www.pivnica-adamravbar.si/) ob 19.00 uri. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj)

O katerih so poročali:
1. Blanche
2. Daisy 

3. Zrakomlat Brusilnik
4. nokes
5. tassi
6. lubenicožer
7. kajši

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 25.10.2008 10:17:11 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.10.2008 10:03:29   
Pija76
Daisy mislim da nimajo zunanjih kapacitet. Ampak naj še kera druga pove....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.10.2008 10:04:53   
DaisyE
Žižeta čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.10.2008 10:05:28   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Daisy mislim da nimajo zunanjih kapacitet. Ampak naj še kera druga pove....

Bemti!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.10.2008 10:11:39   
kajsica
Če resno mislite s tem srečanjem, potem lahko tudi mene zraven prijavite.....Se pa javim za šoferja če je potreba po tem!!! Saj tiste ki me poznate, itak veste da ni panike....samo če je interes prijave zbiram vnaprej, ker lahko gredo zraven mene 4. Bom pa obljubim vse varno razvozila domov. Ni panike!!!

Babike, sedaj pa grem, mi je še svak pizzo obljubil...njami!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
25.10.2008 10:16:41   
lučka 25
Dobro jutro, se nahitro javim.
Najprej hvala za čestitkeuser posted image .
Potem pa poročilo od Reša. Danes pade stopka, v ponedeljek 27.10. pa punkcija.
V desnem jajčniku je vsaj 5 foliklov v levem pa vsaj 4, so p tam okoli 19-20 mm. Zdaj naj pa lepo bodo vsi polni, pa bo vse v najlepšem redu.user posted image

Gigi, bravo za 3 celice, naj se vse oplodijo, da se bodo lahko potem otročki lahko vrnili k tebi.

Kajsica user posted image user posted image user posted image , počakajmo še do jutri.

Za ostale akterke navijam, da bo vse tako dobro kot pri nma z gigi.

Pa še to, nečak je prelep, prečudovit,...pa so res otroci z umetno lepi.user posted image  A ja, ime mu je Matevž. Zapil smo ga, tako da sva šla z mojim danes k Rešu skoraj direkt z žurke.user posted image

Ne mi zamerit, nisem zmožna vsega prebrat, ker ste toliko naklofale, pa seveda spet letim. Zvečer pa bom mogoče imela malo časa, da vas pokukam in še kakšno rečem z vami.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
25.10.2008 10:18:22   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Če resno mislite s tem srečanjem, potem lahko tudi mene zraven prijavite.....Se pa javim za šoferja če je potreba po tem!!! Saj tiste ki me poznate, itak veste da ni panike....samo če je interes prijave zbiram vnaprej, ker lahko gredo zraven mene 4. Bom pa obljubim vse varno razvozila domov. Ni panike!!!

Babike, sedaj pa grem, mi je še svak pizzo obljubil...njami!!!

A jaz česa ne vem?

Evo, si dodana. Ampak te ni hotlo v ruščino translejtat.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
25.10.2008 10:19:38   
DaisyE
Evo, dons je pa spet dan lepih novičk!

Čestitke lučka. Bomo zvečer pomagali pri stopki! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
25.10.2008 10:23:12   
Hope2
Kajši k vragu naj gre vse, objemčkov torej nič in če res ni nobenega upanja več, ti želim le srečno vrnitev dragega in srečno vgnezditev pingvinovuser posted image user posted image . Potem bo pa itak vse to pozabljeno.

Pikovit tvoj je pa faca, si me fajn nasmejala z dobrim in zlomuser posted image . Jaz sem na poroki pozabila povedat v zdravju in bolezniuser posted image in še zdaj poslušam zaradi tega. Mam pa vsaj izgovor, ko pretirava z igranjem revčka ob prehladuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pikovit, kaka štanga!? Zgrožena sem. V javnosti se moram pa ja lepo obnašat!

Marjetica ti si kar daj duška, mene ne bo zraven, tak da lahk zavore kar doma pustišuser posted image user posted image

Gigi tebi pa čestitke za 3user posted image user posted image user posted image . Ti so ta pravi, če že zdaj niso hoteli venuser posted image .

Arneja tako kot je že ena rekla, če se nečesa lotiš, se daj redno. Torej čajčki naj rulajo po pehtino, drugače je škoda časa, denarja, živcev, energije...... 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
25.10.2008 10:26:32   
Hope2
Lučka tebi pa dogaja ta tedenuser posted image user posted image , same fajn stvari, postala si tetkauser posted image , praznuješ RD (čestitke user posted image user posted image user posted image )user posted image in še pridno jajca nesešuser posted image . Naj te sreča spremlja še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?