|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
21.3.2005 22:00:31   
Neški
Sporočam žalostno novico, da so danes dopoldan zaprli Čolnarno v Tivoliju. Občina je izdala odlok o zaprtju zaradi dolgov in popolni izpraznitvi, tako da so jim še wc školjke pobrali.
Jaz sem že cel dan v šoku in sploh ne pridem k sebi. Pa ravno lepo vreme se je začelo in v petek so dobili sladoled :).
Še edini lokal, kjer se ni kadilo in so bili ful prijazni so nam zaprli.
Važno, da smo v Evropi. Verjetno smo tudi edini, ki nimamo lokala za mamice z otroci:grrr:.
N&N
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
21.3.2005 22:02:40   
Ezi
:zmeden: Kaj??!! A res, al kaj???
... pa sej to ni res ...

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
21.3.2005 22:08:41   
TNT
lokala za mamice z otroci ?????

ne vem sicer kaj naj bi to bilo - lahko pa pokažeš malo podjetniške žilice in ga ti odpreš ;)

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
21.3.2005 22:12:04   
Neški
sej bi, samo je najemnina malo previsoka

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
21.3.2005 22:17:37   
Anonimen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????????????

Kje se bomo pa zdej dobivale??? :((:((:((

Pa ne noooooo...:((

Žalostna :fis:

(odgovor članu Neški)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
21.3.2005 22:34:38   
Pinja
Sej to ni res :zmeden:! A bomo mogle v mesto na kavo? Kdaj se pa tisti lokal zraven Horsa odpre? Sicer nima velik prostora, ima pa vsaj vrt :zmeden2:

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
21.3.2005 22:57:11   
Anonimen
Pinja, pozno..sam tam ni placa za vozičke pa še Hors smrdi:)-

(odgovor članu Neški)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
22.3.2005 8:09:54   
lidia
Zakaj dobre stvari ne morejo dolgo trajati? :grrr:

Sem tud jaz kar jezna!

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
22.3.2005 8:10:35   
kaja11
Zakaj se pa ne bi v Mostecu dobivale?? Veliko prostora, mizic... pa še igrišče je za otročke, ki so malo večji. Res pa je, da nimajo tortic:(

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
22.3.2005 8:15:25   
Erdbeere
V Mostecu majo pa krvavice pa pečenice z zeljem :ups:

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
22.3.2005 8:23:41   
lidia
Nič hudega, če nimajo tortic...

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
22.3.2005 9:34:45   
Bejba
Ja, smo bili včeraj v Tivoliju in je žal res. Sva šli potem z Boni pač v mesto na kakav. Kar pa niti slučajno ni isto :(. Nisem pa vedela, da so ga kar zaprli, sem mislila, da samo kaj renovirajo :((.
Pa ravno kofetek na sončku je bil bistvo sprehoda, a ne? In še :duda: se niso toliko pritoževali, ker so bili zunaj.

Mostec? A ni tam ful senčka, predno prideš do gostilne, ker greš po gozdu? Jaz raje po sončku šetkam.
Uf, tudi jaz sem jezna :grrr:.

LP; B

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
22.3.2005 13:17:24   
Anonimen
Mah Mostec tista gostilna- bolj lai manj podn od podna, plus še dražje kot kje drugje, + senca, +mraz...:)- Sej ne rečem..gozd je a ne..sam ponudba je pa bolj tko tko.

Tam na tržnici Koseze je tut bolj tako tako, Kresnička sploh nima prostora, pri Bajerju ni nič...Žabar je predaleč pa še na cesti skor...Kje se lahko sploh dobimo?????

lp,:fis:

(odgovor članu Neški)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   ČOLNARNA ZAPRTA!!!
22.3.2005 15:34:16   
Bejba
Danes sva bili z Boni v Mostecu. Groza. Nikjer nikogar, pusto, zanemarjeno, sicer gostilna je bila odprta, a res podn. Povsod senca, luže, blato, skratka Tivoli je zakon :bravo: (ampak ne brez Čolnarne :(().

LP; B

(odgovor članu Neški)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......