ČOLNARNA ZAPRTA!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Neški -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (21.3.2005 22:00:31)

Sporočam žalostno novico, da so danes dopoldan zaprli Čolnarno v Tivoliju. Občina je izdala odlok o zaprtju zaradi dolgov in popolni izpraznitvi, tako da so jim še wc školjke pobrali.
Jaz sem že cel dan v šoku in sploh ne pridem k sebi. Pa ravno lepo vreme se je začelo in v petek so dobili sladoled :).
Še edini lokal, kjer se ni kadilo in so bili ful prijazni so nam zaprli.
Važno, da smo v Evropi. Verjetno smo tudi edini, ki nimamo lokala za mamice z otroci:grrr:.
N&N

Ezi -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (21.3.2005 22:02:40)

:zmeden: Kaj??!! A res, al kaj???
... pa sej to ni res ...

TNT -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (21.3.2005 22:08:41)

lokala za mamice z otroci ?????

ne vem sicer kaj naj bi to bilo - lahko pa pokažeš malo podjetniške žilice in ga ti odpreš ;)

Neški -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (21.3.2005 22:12:04)

sej bi, samo je najemnina malo previsoka

Anonimen -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (21.3.2005 22:17:37)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????????????

Kje se bomo pa zdej dobivale??? :((:((:((

Pa ne noooooo...:((

Žalostna :fis:

Pinja -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (21.3.2005 22:34:38)

Sej to ni res :zmeden:! A bomo mogle v mesto na kavo? Kdaj se pa tisti lokal zraven Horsa odpre? Sicer nima velik prostora, ima pa vsaj vrt :zmeden2:

Anonimen -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (21.3.2005 22:57:11)

Pinja, pozno..sam tam ni placa za vozičke pa še Hors smrdi:)-

lidia -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (22.3.2005 8:09:54)

Zakaj dobre stvari ne morejo dolgo trajati? :grrr:

Sem tud jaz kar jezna!

kaja11 -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (22.3.2005 8:10:35)

Zakaj se pa ne bi v Mostecu dobivale?? Veliko prostora, mizic... pa še igrišče je za otročke, ki so malo večji. Res pa je, da nimajo tortic:(

Erdbeere -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (22.3.2005 8:15:25)

V Mostecu majo pa krvavice pa pečenice z zeljem :ups:

lidia -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (22.3.2005 8:23:41)

Nič hudega, če nimajo tortic...

Bejba -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (22.3.2005 9:34:45)

Ja, smo bili včeraj v Tivoliju in je žal res. Sva šli potem z Boni pač v mesto na kakav. Kar pa niti slučajno ni isto :(. Nisem pa vedela, da so ga kar zaprli, sem mislila, da samo kaj renovirajo :((.
Pa ravno kofetek na sončku je bil bistvo sprehoda, a ne? In še :duda: se niso toliko pritoževali, ker so bili zunaj.

Mostec? A ni tam ful senčka, predno prideš do gostilne, ker greš po gozdu? Jaz raje po sončku šetkam.
Uf, tudi jaz sem jezna :grrr:.

LP; B

Anonimen -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (22.3.2005 13:17:24)

Mah Mostec tista gostilna- bolj lai manj podn od podna, plus še dražje kot kje drugje, + senca, +mraz...:)- Sej ne rečem..gozd je a ne..sam ponudba je pa bolj tko tko.

Tam na tržnici Koseze je tut bolj tako tako, Kresnička sploh nima prostora, pri Bajerju ni nič...Žabar je predaleč pa še na cesti skor...Kje se lahko sploh dobimo?????

lp,:fis:

Bejba -> ČOLNARNA ZAPRTA!!! (22.3.2005 15:34:16)

Danes sva bili z Boni v Mostecu. Groza. Nikjer nikogar, pusto, zanemarjeno, sicer gostilna je bila odprta, a res podn. Povsod senca, luže, blato, skratka Tivoli je zakon :bravo: (ampak ne brez Čolnarne :(().

LP; B

Stran: [1]