|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost pri 9 mesecih
22.3.2005 13:33:10   
lin
Pri 8 mes je imela 10 kg in 80 cm(zdaj ima 8.5mes)
Obleke pa vse nosi za 1 leto(se pravi 80),moja Lin tudi iztopa med svojimi vrstniki,ma se nič nobremenjujem ker sva midva oba visoka, od drugih otročkov(njenih vrstnikov) starši so pa večinoma manjši,tako da je normalno da je razlika,se pa strinjam da je zelo grdo da starši zmeraj primerjamo otroke med seboj,čeprav jaz dosedaj nisem še niti enkrat naletela na negativno kritiko glede velikosti naše Lin,saj ko pogledajo mene in mojega moža zraven vejo po komu je velika.
Primer:majička št 74(9 mes)je prijateljici ki ima malo staro enako kot Lin ogromna pa mi je rekla da mi jo šenka,Lin je pa premajhna:):ups::zmeden:!

(odgovor članu Mateja17)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Velikost pri 9 mesecih
22.3.2005 13:37:03   
lin
Teja smo te prešišali pri 8mes.80 cm:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Mateja17)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?