Mateja17 -> Velikost pri 9 mesecih (21.3.2005 21:26:51)
|
Živjo, Težo smo že primerjale, zdaj pa če ste zato primerjajmo še velikost. Moja hčera je imela pri 9 mesecih 74 cm. Zanima me kako so/so bili veliki vaši pri 9 mesecih. Primerjavo pa bi rada naredila zato, ker kamor prideva vsi težijo joj kako je velika, to ni dobro, ker tako hitro raste, ni dobro za njene kosti,bla,bla,bla.... Meni se zdi, da je 74 cm kar neko povprečje za to starost in da ni ˝takooooo zelo velika˝. Je pa res, da imajo te ostale mamice bolj majhne otroke in so tudi same bolj majhne, zato mislim, da pa so le oni pod povprečno velikostjo. Sem se mogla mal zjamrat, ampak mi gre pošteno na živce, ko so vsi tako pametni, sploh glede njenih kosti (verjetno je res kaj v tem, da hitra rast ni dobra, čeprav jaz pri naši punci ne vidim nadpovprečja). Sploh se mi pa zdi nesramno, da če imajo komplekse glede svojih otrok, da to izražajo na takšen način, da iščejo kje bi ˝prizadeli˝tvojega. Pa je njihova duša potolažena. Sploh pa mi tudi na misel ne pride, da bi pa jaz eni mamici rekla, joj kako je tvoj otrok npr. debel.... Je pa zanimivo, da otroke non stop primerjamo, odrasli se ne primerjamo tako pogosto. Pa bi bilo včasih bolje, če bi se primerjali mi in bi naše nedolžne otroke pustili na miru. A ne? Sem zatežila. Hvala ker ste me brale, če boste pa še kaj napisale bom pa ful vesela. lp, Mateja:sloncek:
|
|
|
|