|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:29:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:29:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2427
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:30:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2428
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:33:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2429
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
4.11.2008 17:33:35   
Blacky30
Metuljcek, za suho kožo smo mi pri P dobili hladilno mazilo, ki nam ga skup zmešajo v lekarni. In jo s tem po kopanju namažem. Tudi za Nejca uporabljam tako mazilo že dolgo, ker ima tudi ful suho kožo.
Glede krsta, pri nas je po maši avtomatsko. Je pa rekel, da lahko že prej pridemo k maši in potem kar nadaljujemo s krstom. Pa smo se izgovorili, da bomo raje potem prišli, ker imamo večjega otroka, da ne bo zgage delal. Pa še dobro, ker niti 20 min krsta ni preživel na miru, ga je babica lovila okoli.user posted image
Glede zaščite, da vama ni ratalo 5 let, je morda pa bila kriva psiha zaradi take žalostne izkušnje. Kaj misliš?

HD, take nohte z gelom sem imela na svoji poroki. Pa potem nikoli več. Nikoli si nisem časa vzela. Zdaj pa bi jih imela spet. Samo jaz bi rada, da mi katera pride to na dom naredit, ker jaz sem komot.user posted image user posted image

Lunica, kakšno zaščito pa imaš ti?
Lunica, zadnjič je bil mož na stand-up komediji od Tadeja Toša in veš,kaj je on izjavil: Če bi bilo rojevati težko, bi to delali moški!user posted image  Butl!user posted image user posted image user posted image

Mojcek, jaz nisem nič dala na pikico po cepljenju, pa ni bilo nič trdo in otečeno.

Auroraa, mi nimamo več nobene kontrole kolkov, smo imeli od odhodu iz P in sedaj pri 3,5m.

Tims, tebi pa res ni lahko. Hja, jaz bi jo sicer nadrla. Če mi obljubi, da bo otroke počuvala, pa jih potem ne, bi ji povedala svoje. Ker če prevzame odgovornost, potem naj ne pusti ubogega otroka jokat in enega s posračkano ritko. Če pa bi mi že na začetku rekla, da jih ne bo čuvala, pa ok. Se ne bi ukvarjala z njo, moža pa bi prosila, če sam skoči v trgovino. Boga si, res. Kdaj se selite??? Upam, da jutri.user posted image

Jaz pa sem obljubo držala in sem se danes naročila pri g. na poporodni pregled. Imam ga 4.12.user posted image
Pa danes mi je mož kupil prenosni računalnik!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da ga prinese domov!user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.11.2008 17:34:50   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

blacky30 in soncica čestitke za nagrado! user posted image user posted image user posted image

mimgrede, a je ktera od vas živa? ker živa je pa avto dobila user posted image

Iiiiiiiiiiii, hvala, so me ravno obvestili!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Saj ne morem verjet!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj si pa dobila???

Krka paket. Pojma nimam, kaj je to, čakam, da mi pošljejo.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 4.11.2008 17:35:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.11.2008 17:37:03   
Blacky30
Neboglasnica, res sem dobila nagrado. Poglej tukaj:

http://www.ringaraja.net/rezultati-zrebanja-nagrade-igre-nas-album_1182.html

Neposredna povezava do sporočila: 2432
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:37:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2433
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:37:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.11.2008 17:38:09   
dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Mene pa zanima če ima katera izkušnje s pralno-sušilnim strojem?  Tko da je vse v enem. Imam namreč bol malo prostora v kopalnici pa sem študirala če bi kar takšnega kupila...

jaz ga imam, Candy. isti razlog kot ni - ni placa sploh. po resnici ni noben model tak za pohvalit, je bolje imeti 2 ločena, ampak če ni prostora, ni prostora. zelo fino pride prav za brisače in plenice ipd. ravno velik stvari pa ne dajem sušit, ker pazim na oblačila.

ma ja. Men se gre bol za sušenje ob takšnem vremenu. Če je sonce itak dam sušiti na balkon. Če je pa takšno smotano vreme kot sedaj pa nimam kje sušiti. Notri se pa izogibam sušiti perilo zaradi kondensa...

Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:45:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 17:48:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2437
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 18:07:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.11.2008 18:13:48   
netki
inigo.....madonca si se nakuhala glede avtosedeža user posted image ...no naj te še jaz malo razjezim in povem da imamo mi 2 sedeža nania...vsak ima svoje mnenje, meni v avto lepo paše, obrnjen naprej....glede na to kako se sedež obnaša v nesreči vedo samo tisti ki so na žalost to doživeli....v zelo hudi nesreči pa tud sedež za 300 eur ne pomaga....pa bog ne daj da bi klicala nesrečo ali karkoli...ne me narobe razumet

Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 18:19:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 18:39:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 18:44:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.11.2008 18:48:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Populis - kak so bili zdravniki?

Jaz sem pa lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, moj je pa šele sedaj šel k najboljšem sosedu po fasungo, kar pomeni da bo kosilo šele čez uro in poluser posted image user posted image user posted image

Nič, si grem en kos kruha z marmelado vzet

pri meni isto (mojuser posted image lovi torke pri najboljšemu sosedu), s tem, da je šel šele zdaj (ob 18.45) in nimam niti kruha, če ga dolgo ne bo, bom čokolešnik.

Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.11.2008 18:54:23   
neboglasnica
Sam, da se spucam: ob 18.00 sem bila naročena za previjanje prsta. Pridem 10 minut prej, pa mi reče sestra, da bo za počakat, ker bo šla zdravnica na hišni obisk. Halo??? Vprašam, koliko je za počakat: najmanj 30 minut. Se obrnem na peti in oddidem domov. Približno po pol ure pokličem, če je zdravnica že nazaj, pa sestra pravi, da je šele 10 minut kar je šla. What??? Sem ji rekla, da me ne bo danes. Ma ne bom se vozila sem ter tja, saj ne ščijem v tank. Bom šla jutri pred RA. Če bo seveda mož lahko skočil iz službe za 10 minut, ker je sam. V PM naj gredo vsi skup. Zdaj grem pa na sejo h gasilcem, uživajte!

Nočka, 

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.11.2008 18:56:50   
glugluglu

zdej pa piham ko slon. user posted image
Sem spet živčna na taščo. Spet je kr uletela gor. Zdej se pa sprehaja tle po stanvanji pa tamalga sem pa tja nosi. Popizdila bom. Jutri se bom pa zaklenila in me ne zanima kaj si misli. Ne bo pršla notr pa pika!  Parkrat bo klukala pol bo pa menda že skapirala. In mali se je ravno najedu in ga premetava in valda je bruhnu ko drugač nikol ne. grrrrrrrrr  user posted image
Sem mogla dat iz sebe tole zdaj.

jaz se ne bi zaklenila, ko bi jo slišala, da prihaja bi ji nekaj naštimala, tako, da ko bi prišla not bi ji bilo nerodno do konca in se ne bi upala nikoli več kar uletet.user posted image
Ne sej, očitno gledam preveč tv, pol mi grejo pa take neumnosti po glavi.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.11.2008 18:59:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Neboglasnica, res sem dobila nagrado. Poglej tukaj:

http://www.ringaraja.net/rezultati-zrebanja-nagrade-igre-nas-album_1182.html

Blacky, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.11.2008 19:01:14   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Ma hočete slišat še eno močno? Mislim, zdej se pa že smejim, ker ne vem več kaj bi.

Moj fotr je zjutraj želel prikopit pomivalni stroj......in zadaj ni vtičnice user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim, za popizd.it no...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, sem vas prišla samo pozdravit, grem pucat naprej, sem si sposodila usb modem, ker moram gospodom dokazat, nekatere stvari, ki so ble poslane po mailu.

ta je pa še najmočnejša do zdaj, a tudi malo stran je ni? a je preveril, če je odtok?user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 19:44:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2448
4.11.2008 19:48:34   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

zdej pa piham ko slon. user posted image
Sem spet živčna na taščo. Spet je kr uletela gor. Zdej se pa sprehaja tle po stanvanji pa tamalga sem pa tja nosi. Popizdila bom. Jutri se bom pa zaklenila in me ne zanima kaj si misli. Ne bo pršla notr pa pika!  Parkrat bo klukala pol bo pa menda že skapirala. In mali se je ravno najedu in ga premetava in valda je bruhnu ko drugač nikol ne. grrrrrrrrr  user posted image
Sem mogla dat iz sebe tole zdaj.

jaz se ne bi zaklenila, ko bi jo slišala, da prihaja bi ji nekaj naštimala, tako, da ko bi prišla not bi ji bilo nerodno do konca in se ne bi upala nikoli več kar uletet.user posted image
Ne sej, očitno gledam preveč tv, pol mi grejo pa take neumnosti po glavi.

hmmm   Daj idejo kaj naj nastavim. Je tko čavkjena da ji po mojem nebi nič prišlo do živega. Edino da se naga nekam naslikam sam kaj ko bi blo mene bolj sram.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.11.2008 19:55:13   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Tiste ki otroke kopate v čebričkih ... kako potlej zgleda kopanje? Mi imamo še vedno banjico, ampak sem že tuhtala, da bi prešaltali na čebriček in da je kopanje potlej res le 10 minut.

ja, kolk časa pa kopate otročke? ker men roka odpade po 10 min. zdaj, ko tolk glavo drži mi je ful bolj praktično zaenkrat v taveliki bani, sam res pa je, da jo more pol moj ven vzet ali obratno.

Ma to sem na pamet rekla ... mi se še vedno kopamo po navodilih patronažne - najprej namiliti na previjalki, potlej pa spiranje v banjici. Jaz sem sicer počasnela, ampak mož ga pa vse skupaj najbrž res v 10 minutah zrihta user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

katero ime bi dali še zraven imena Tina
TEJA 30

Kristina (15%)

Mina (7%)

Teja (19%)

Ana (33%)

Tia (18%)

Marina (9%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!