|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 8:06:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
30.10.2008 8:15:03   
Anonimen
jutrooo

tinky... ma zdej sm pa še prav jst zate žalostna... user posted image user posted image madona zdejle si pa prav predstavljam kako ti je vse dol padlo in kakšno razočaranje more bit. ko se končn potolažiš zarad prejšnih kiksov... ma NISO normalni. moj fotr je, ko je gradil svojo bajto skoz skakal zraven delavcev in sem jaz mu včasih rekla: ma daj kaj si zoprn, pusti jih na delajo, sej valda znajo. pa mi je skoz govoril: če nisi poleg, je vse narobe. pa vidim, da je to očitno res user posted image
niti ti ne bom rekla, da poskusi to vzet tako kot je, kot sem ti rekla zadnjič, ker logično, da tolk stvari naenkrat pa ne morš vzet na izi. zdej ti res preostane sam to, da jih stožiš v maloro in popizdiš... tsvrai bojo še vedno slabo narejene, ampak ....

muca moja, hudo mi je za vas res. v tej hiški si vidla novo življenje, ampak dejstvo vseeno obstaja: novo življenje bo v vsakem primeru. teo bo vsak dan v hiški odraščal in čez dva meseca niti ne boš več opazila napak. zdej pa zdrži, pa jezo usmeri v kej pozitivnega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja24 pride tak dan ja. za kuhanje evo ti kr povem kaj bom jst kuhala zdej teh par dni.

krompirjev golaž s hrenovko,
pizza (testo bom kr kupla)
zrezki v omaki in rizibizi

vse na izi... pa še dobro je

drugače pa sej bo... vreme je pa res nikakvo

eh alaram...

aja, kaj mislite kako smo spali?

alaaarrrrmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 8:26:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.10.2008 8:44:20   
neboglasnica
populis in lex: hvala in bomo uživali, no vsaj oni trije v bazenu

almera: pokliči P, ne vem drugega svetovati.

tinky: user posted image

levinja t., glugluglu, zimska in ostale: hvala za dobre želje za punčico

flower:
boš pa ja sama zaspala, zdaj imaš še Lana

odhod: se nam bo zavlekel, ker je dragi zjutraj kavo pil, saj je sonce sijalooooo in ni namontiral strešnega kovčka. Na, zdaj pa imamo - dež. Čakamo, da poneha in da naložimo robo, pa hajd. No, še malo je za spakirat, s emi kar ne da.

populis: ti kar treniraj likalnik za maraton, da boš v formi, ko pridem nazaj. Takrat bo cel kup perila, boš lahko še pri meni sprehajala likalnik.

auroraa:
v sredo imava RA, bom poročala.

Včeraj je bila pri nas teta in med pogovorom mimogrede navrže, d aje bila v stiku z gospo, ki je imela tuberkulozo in je umrla. Sem ji Staša potegnila iz rok, vsa panična. Potem sem malce spraševala naokrog in baje je nosilcev tuberkuloze ogromno okrog nas, mora biti pa bolezen že razvita in kašljati mora v otroka. Le zakaj potem otročkov ne cepijo več???

Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.10.2008 8:52:08   
netki
kolk se je uscalo pr nas.....user posted image user posted image

jesensko vreme...pač

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.10.2008 8:52:49   
netki
o šit...prevelika slika

soriiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.10.2008 9:17:12   
netki
a ste še vse pod odejo?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.10.2008 9:38:58   
nanka
Ne, nismo pod odejo, sva vsatli že ob 6. Zdaj je pa že prva runda spanja za njo.

Mi smo danes sami doma, očka je službeno v Gorici, pa smo ga poslali še mleko za Natko kupit. Se res splača, Novalac 800 g je v Italiji 8,5 Eur, tako da bo kupil kar zalogo za cel mesec.

Bo kar dolg dan, ko je zunaj bolj žalostno.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.10.2008 9:39:45   
nanka
Neboglasnica, lepo se imejte in uživajte .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.10.2008 9:48:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica, lepo se imejte in uživajte .

Hvala. Vi tudi, pa da vam bo zdravje služilo.

Zdaj pa res grem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.10.2008 10:00:46   
tims
Na hitrco, preden mi pobegneš user posted image . Neboglasnica, srečno pot in uživajte user posted image

Almera, naš Tim je imel tudi te pikice v blatu, ko je bil še dojenček. So naju poslal v P in so ugotovil, da se mu je naredila ena mala ranica. Namazal so mu danko z eno kremo in je bilo v redu. Se pa spomnim, da je takrat dr. reku, da se to velikrat zgodi in če je to kapljica ni take panike, če pa je tega več in bolj pogosto pa ni ok. No, potem so tako ali tako ugotovili, da ima alergijo na kravje mleko in so potem to povezali skupaj. Nisem pa do takrat vedela, da po ranici na danki lahko ugotovijo, ali je otrok zlorabljen user posted image  ali se je ranica sama pojavla. Ko mi je začel razlagat, sem kar ven padla, da če misli, da Tima zlorabljamo, pa je rekel da ne , ampak da morjo preventivno pogledat user posted image .

Previjanje: jaz našo čisto po potrebi. Jo pa ponavadi po obroku, ker se ponavadi pokaka medtem ko je. Mažem jo pa z Bepantenom, ampak čisto na tenko.

Sem vidla da se za drugi teden menimo. Midve imava v četrtek ob 12h Puser posted image .Kaj pa če se zmenmo za petek? Nisem vse prebrala, tako da ne vem, a bi vam to odgovarjal. Pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.10.2008 10:07:04   
nanka
Tims jaz sem za petek, zdaj naj pa še druge povejo. 

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.10.2008 10:18:08   
glugluglu
tinky, ma ne sekiraj se več, odškodnino iztrži, pa je, če te bom kaj potolažila še glede školjke:

pri nas je to moj dragi sam delal z mojim stricem, ki je vodovodar, ampak prvič je delal viseče školjke in podometni kotliček, sta me preklela, ker sem vztrajala na tej podometni zadevi, ker veš, da, če ne spremljaš zadeve sproti, potem ne vejo, da je to zdaj treba.
No in rezultat: vse je ok, sta dobro zrihtala, samo školjke so ratale malo nizke.user posted image Ja pa naju sedaj sploh ne moti, me ni nikoli motilo, edino, ko sta gor dala sem malo čudno gledala in rekla a ni to prenizko?user posted image . No malo večji gostje, predvsem moški so enkrat v šali zezali mojega user posted image kaj je to naštimal, že tako komaj luknjo ulovijo, potem je pa še tako nizkauser posted image . Kolegici je isto prišlo tako nizko.
Potem se pa prebrala v eni reviji . HB zanjo, sploh ne vem kje sem to brala, da morajo biti školjke čimbolj nizke, ker je tako bolj naraven način za veliko potrebo in je lažje to opraviti in bolj zdravo. Ma cel članek je bil o temuser posted image .
Hočem te samo potolažit, važno je, da se boste dobro greli in lepo imeli.user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, mislim oz. slišala sem, da cepivo za tuberkulozo ni bilo ravno fajn, je povzročilo več stranskih učinkov, zato sedaj cepijo samo, če je nujno, oz. če želiš.
Poznam par otrok, ko so bili veliko bolani, nič ni pomagalo, pa so šli tja na tista alternativna zdravljenja, eno zelo znano je v centru Murgle, kjer jim je ugotovila, da je krivo ravno to cepivo. In potem so se pri tisti gospe pozdravili otroci, počasi. Dobro poznam pa 3 mamice, katerim so za otrokove težave ugotovili, da je krivo cepivo in zdravniki pa niso rekli, da ni res.
No potem, ko je bilo teh zgodb slišati vedno več, pa slišim, da ni obveznega cepljenja za tuberkulozo več, očitno je res nekaj na tem. No saj naša dva Mark in Nina sta ok, pa najbrž tvoji dve, pa veliko drugih, ampak očitno je bilo še vedno preveč tistih, ki pa so imeli kakšne stranske učinke.

Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.10.2008 10:22:59   
netki
neboglasnica....pa kaj še delate doma...pejd že na dopustuser posted image user posted image

hec.....

veliko užitkov

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.10.2008 10:24:50   
netki
aja neki morem spet vprašat...

a se mogoče kateri kej sanja kje bi lahko kupila otroški radio na CD?
imeli so ga pri quelle, sam so zdej neki stran obnovili in ga ne najdem več. Kje bi lahko še pogledala? Ste kje zasledile, predlogi....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.10.2008 10:25:16   
Majuska
'jutro dekleta,

pri nas smo imeli "zajtrk" ob 8.30, je Aleksander lepo prespal noč. Včeraj je pogruntal nove glasove, tako da po novem ful vpije oziroma nekako vriska in si je privoščil vriskajoče dopoldne user posted image   No ne vem kako mi je ratalo, da je še malo zaspal nazaj ... da sem v miru pozajtrkovala, zdajle si grem še za kavico pristavit.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
30.10.2008 10:29:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

l
majuska...moja ima tudi raje levo stran in desno ful odklanja..user posted image ..ampak baje je to normalno,da si otrok izbere eno stran,ki mu je ljubša,zato jo jaz ponoči dam obvezno na desno,ker še tak na pol spi in se jo da pretentat,pa še črpam si kolikor utegnem,da je še dodatna stimulacija za nastanek mleka...

opažam,da je moja piškamiška skapirala,da iz flaše lepo teče in se doji le še ponoči in pred spanjem,drugače pa ji moram še vedno zmešat dodatek user posted image ..občutek imam ,da se v bistvu po flaši hrani,na joški pa carta user posted image

živalce..mi pa nimamo nič... user posted image . no ok,lažem..imamo vinske mušice user posted image ..z rodovnikom so,če ktera želi morda

O ja, mulčki so prebrisani ... pri nas je na levi stalno panika za priklopit se, na desni pa ni kakih večjih težav. Pri nas je bila nekaj čaka kriza, ko se je malo preveč navadil na flaške, posledično pa je bilo seveda upiranje za dojiti se. Nič hudega, če se samo carta na joškah, to jim menda pripada, a ne? user posted image

Ja vinske mušice ... odkar mi je tašča privlekla neko domače grozdje, se jih ne morem znebit user posted image   kak nasvet?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1792
30.10.2008 10:46:04   
neboglasnica
Ja, mi smo še zmeraj doma, saj ne moremo znositi v avto, preveč lije.. Gledamo Mammo mio. Ugotavljam, da sme res že stara, saj so mi oni trije stari dedci skoraj bolj všeč kakor pa tisto golobrado dete. user posted image Emšo, kaj čem?

Zdaj vas pa zapuščam, RES, kajti grem gledat film in se smejat. Pa še malo napolitank me čaka. Drugače se lahko pokvarijo do nedelje.

tims, netki:
hvala.

nanka: meni je vseeno, kdaj

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
30.10.2008 10:57:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ja, mi smo še zmeraj doma, saj ne moremo znositi v avto, preveč lije.. Gledamo Mammo mio. Ugotavljam, da sme res že stara, saj so mi oni trije stari dedci skoraj bolj všeč kakor pa tisto golobrado dete. user posted image Emšo, kaj čem?

Zdaj vas pa zapuščam, RES, kajti grem gledat film in se smejat. Pa še malo napolitank me čaka. Drugače se lahko pokvarijo do nedelje.

tims, netki:
hvala.

nanka: meni je vseeno, kdaj

lepo se imejte, neboglasnica user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1794
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 11:06:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 11:07:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1796
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 11:29:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 11:31:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1798
30.10.2008 11:33:59   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja neki morem spet vprašat...

a se mogoče kateri kej sanja kje bi lahko kupila otroški radio na CD?
imeli so ga pri quelle, sam so zdej neki stran obnovili in ga ne najdem več. Kje bi lahko še pogledala? Ste kje zasledile, predlogi....

si imela kaj takega v mislih?  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177019

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
30.10.2008 11:35:29   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

to pa res moreš pazit ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!!!

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?