glugluglu
|
tinky, ma ne sekiraj se več, odškodnino iztrži, pa je, če te bom kaj potolažila še glede školjke: pri nas je to moj dragi sam delal z mojim stricem, ki je vodovodar, ampak prvič je delal viseče školjke in podometni kotliček, sta me preklela, ker sem vztrajala na tej podometni zadevi, ker veš, da, če ne spremljaš zadeve sproti, potem ne vejo, da je to zdaj treba. No in rezultat: vse je ok, sta dobro zrihtala, samo školjke so ratale malo nizke. Ja pa naju sedaj sploh ne moti, me ni nikoli motilo, edino, ko sta gor dala sem malo čudno gledala in rekla a ni to prenizko? . No malo večji gostje, predvsem moški so enkrat v šali zezali mojega kaj je to naštimal, že tako komaj luknjo ulovijo, potem je pa še tako nizka . Kolegici je isto prišlo tako nizko. Potem se pa prebrala v eni reviji . HB zanjo, sploh ne vem kje sem to brala, da morajo biti školjke čimbolj nizke, ker je tako bolj naraven način za veliko potrebo in je lažje to opraviti in bolj zdravo. Ma cel članek je bil o tem . Hočem te samo potolažit, važno je, da se boste dobro greli in lepo imeli. neboglasnica, mislim oz. slišala sem, da cepivo za tuberkulozo ni bilo ravno fajn, je povzročilo več stranskih učinkov, zato sedaj cepijo samo, če je nujno, oz. če želiš. Poznam par otrok, ko so bili veliko bolani, nič ni pomagalo, pa so šli tja na tista alternativna zdravljenja, eno zelo znano je v centru Murgle, kjer jim je ugotovila, da je krivo ravno to cepivo. In potem so se pri tisti gospe pozdravili otroci, počasi. Dobro poznam pa 3 mamice, katerim so za otrokove težave ugotovili, da je krivo cepivo in zdravniki pa niso rekli, da ni res. No potem, ko je bilo teh zgodb slišati vedno več, pa slišim, da ni obveznega cepljenja za tuberkulozo več, očitno je res nekaj na tem. No saj naša dva Mark in Nina sta ok, pa najbrž tvoji dve, pa veliko drugih, ampak očitno je bilo še vedno preveč tistih, ki pa so imeli kakšne stranske učinke.
|