|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 18:43:29
|
|
|
|
Netta
|
uf, me ni par ur, pa mam spet cel časopis tule gor... mi smo mel obiske, smo mal kričal in se mal smejal, pokazal vse kar znamo, sedaj smo pa utrujeni in spimo no mama še tle gor neki visi... nanka, bravo, kar tak naprej levinja, jaz part II. kar ignoriram, ker drugač mi bo res kdo iz CSD potrkal na vrata flower, ej danes je res en tak čudn dan...men tudi že skoz nekaj iz rok leti, sem se lotla pospravlat pa je blo pol še slabš kot prej, tak da sem obupala..tu na kavču mi je čist kul, mi lahk le strop pade na glavo voziček, mi smo tudi že rahlo dvignili, pa Bog ne daj da ji streho čez potegnem...je vik in krik - ona hoče vse vidit!! likanje - men pa to kar gre sproti, pa tv zraven prižgem in se mam luštno. seveda pa ne peglam vsega, le tisto kar je nujno (za ta bolš), za doma pa kar v pomečkanih hodmo:) dzanika, za bratranca mojcek1, kje si pa gozdne sadeže staknila...joj kok se mi lušta tele tvoje pite HD, jst ji kr šnicle dajem da tako zraste...bolj dolgo ga čveči ampak ji uspe.. hehehe, ko si jz to v živo predstavljam majuska, upam da je vse ok s tabo. kako je blo pri G?? lunica, pa tud pečt znaš praviš...njama, kdaj povabiš na pojedino?? tinky, tak ja, kar huda bodita...ne se dat uf sm se prebila, zdaj pa večerjat
|
|
|