Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 11:36:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
Nadaljujem ... Angelina - OMG, kaj je s to fizioterapevtko? A je z lune al kako? Ne mores verjet, kake eni prijavljajo. In ta oseba dela z otrocki. Sem brez besed! Maja, huda masina! Zdaj si res glavna frajla tule gor! Ej, moj telefon je pa tko nezanesljiv ... si bo treba kaj novega omislit, ja. One day HD, kuzi je najbrz lep, a? Se je ze navadil na novi look? frutka - res dobro igralo, ja. Nasa je pa glih vceraj dobila igralno podlogo - nam jo je posodila frendica - in je bila zvecer cist navdusena - je gledala igrace, udarjala po njih --- mislm, da jo je v koncni fazi kr mal zazivciral vse skupej, ker je bilo tu mac enih novosti & sem raj nekaj igrac odstranila. Zaenkrat. ninika - ne, pri nas je nimamo. Zaspi brez. Bomo vidli, kako bo v nadaljevanju. mojcek, a jo ze od zacetka dajes spredaj? Mene je kar mal strah imet jo tam ... pa se tud men izklopijo airbagi. A tud ostale prakticirate voznjo ta malih na sprednjem sedezu? Me zanima. Ha, ha, blacky, dobra fora za recept dneva - polnjeni sampinjoni. To si zih spijuni na straneh julijk in so ugotovili, da je to specialiteta prve vrste. Bokvej, ce jih niso vceraj zvecer ponudili tudi kraljici
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 11:41:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Jutro! Ja pa kaj ste celo noč čvekale, da ste že na tretji strani. Pa danes sem zgodnja. Ne vem, če ne bomo prišle v zgodovino največ delov čveka mladih mamic. Saj nas bodo še na CSD prijavili, da zanemarjamo otroke. ninica: je ni imel noben od mojih blacky30: hvala hvala nanka: za dudo Pa še o moji nogi: No, sem nazaj, prst ni ok, saj krasta ne gre dol in posledično se tudi rana ne celi. Mi je dala nek gel, ki bi naj hitreje celil rano. Predvsem naj počivam…..
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 11:43:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Če je katera s štajerskega konca, moja teta je gospodinjska pomočnica, čisti, pospravlja in lika. Če mi ne bi mami pomagala pri likanju, bi ziher njo najela. To je res preveč zamudno delo. meni tudi občasno moja teta pomga, ki hodi drugače že več kot 30 let pospravljat. Je pa stara 80 let. Menda si bo res treba pomoč omisliti ali pa nehati komplicirati.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 11:43:12
|
|
|
|
Netta
|
neboglasnica, po vsem tem boš lahko napisala "Sago o moji nogi" in delala konkurenco Lunici ne res, upma da boš čimprej ok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 11:53:08
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica imaš pa sranje s to nogo, a se boš lahko drugi teden sploh kopala? Saj greste v toplice ?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 11:56:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
Pa kdo je ta Didlinaa? Mislm tu mac, ej! Eni pa so posebnezi.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 12:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Pa kdo je ta Didlinaa? Mislm tu mac, ej! Eni pa so posebnezi. Sej lahko na ZS vprašaš.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 12:01:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Sem ravno tole dobila po mailu. Se mi zdi ful resnično Otrok pri štirih letih: "Moja mami lahko naredi vse!" Osemletnik: "Moja mami zelo veliko ve!'' Dvanajstletnik : "* Moja mami pa mogoče le ne ve vsega ! '' Štirinajstletnik: "Normalno, moja mami ne zna niti to." Šestnajst let: "Mama? Ona nima pojma o ničemer ! Osemnajst let : *"Tastara je brezvezna!" * Petindvajset let: "Mami bi mogoče vedela kaj o tem." Petintrideset let: "Preden se odločim, bom vprašal mami za mnenje." Z 45 leti večina misli : "Rad bi vedel, kaj bi mami rekla o tem .." *Z 65 leti bi dali vse, da bi lahko z mamo še enkrat govorili! * Aha!
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 12:02:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jes, dons je pa mal prej soncek. Gremo ven. Pa-pa
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:10:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 12:11:57
|
|
|
|
Blacky30
|
Mojcek, danes sem dobila katalog od Lesnine. Si ga ti tudi? Notri imaš kavni aparat Via Veneto od Saeco firme znižan na 99€. Pojma nimam, če je ok ali ne in ne vem, kakšnega iščeš, pa ti vseeno poročam. Je pa za dve skodelici naenkrat, tak da ravno za vaju dva. Evo piše: Kavni aparat za ročno pripravo espressa in kapučina, teža: 4,1 kg, moč: 1050W/230V, pritisk: 15 barov ročka za pripravo 1 ali 2 kav, uparjalnik za pripravo pene za kapučino, kapaciteta posode za vodo 1,5l, kotliček iz aluminija, zunanjost iz plastike, garancija: 2 leti. Je pa znižan s 119€ na 99€. Cene veljajo od jutri naprej pa do 8.11.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:14:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:16:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:20:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:22:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:30:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:31:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 12:31:16
|
|
|
|
lidija***
|
Hojla čvekice, grem mal na bolniško pa že III: del . Mal sem že brala za nazaj veliko pa ne morem, ker me čaka gora perila in ostalih stvari za naredit . Malo moram še pojamrat. Ker sem bila takoo bolana sem morala prestaviti sistematiko. Ati je klical, če lahko prideva konec tedna, pa ni šans. Datum sva dobili šele 10.11 Za znoret, ker je cepljenje zdaj. Pa vprašal je še kako je kaj za dojenje in antibiotiki. Pa mu je odgovorila, da tako na škatli piše !! Halo!! Si cel sesut, ne bi rad škodil otroku potem pa taka pomoč No pa sem včeraj klicala patronažno in je bila zelo prijazna. Razložila mi je, da je normalno. če se mala doji na 2h, ker ob vročini lahko mleko skoraj usahne. Prej mi je jedla le enkrat na noč, sedaj pa kar na 2 uri. No, nisem se je upala kar nehat dojiti,-mastitis, dobila je kakšno flaško, samo je spila okoli 100ml, kar pa pomeni, da verjetno ni bila lačna kot volk . Patronažna jo tudi pride danes ali pa jutri stehtat, da bom malo bolj pomirjena. Saj je mali debelušček, samo, ko pa ti nekdo drug potrdi, da je v redu pa si bolj pomirjen, vsaj jaz. Ko mi bo uspelo še kaj prebrat pa bom še kaj komentirala! Imejte se skrajno lepo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:33:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 12:40:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 12:42:54
|
|
|
|
lidija***
|
lahk uganem katera??? tanova od župana Hodiva tja ja, sam ne vem s katero je govoril. Sem bila tako šokirana, da ga nisem vprašala s kom je govoril.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 13:01:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška evo še za seznam: moja seka rekorde!!! 3 mesece: 72cm, 6800g Kaj???? Pa pravijo, da je moj velik - 68 cm. Edino po kilaži vas pa šišamo, tralala....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 13:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj sem besna. Cel dopoldan malemu nekaj ni pasalo in je žnaril in sitnaril in sem porabila vso energijo, dobro voljo in še kaj, da sem ga animirala, mirila itd. In ko je končno zaspal, se začne ta frdaman sosedov pes dreti ko nor. Vedno ko ga pustijo samega, se on neumorno dere. In to je stanovanje zraven našega, stene pa kot iz kartona. Sem mislila, da se mi bo utrgal. Pa itak sem že enkrat pisala tukaj o teh sosedih, da so vsi od prvega do zadnjega očitno malo za luno. Ženska pijanka, mož pride poleti iz Srbije in celo poletje preživi na balkonu, verižno kadi, tako da si s svežim zrakom kaj dosti ne moremo pomagat, drug sin je tudi pijanec in očitno izgleda da klošar, saj pride vsake toliko na vrata in jim zvoni, notri ga ne spustijo in potem se ves majav dere pred vrati in preklinja in zadnjič se je še poscal pred njihovim vhodom - zraven našega, normalno ane, če smo sosedi ....hči je podivjana, dnevno imamo na sporedu zvoke filma Izganjalec hudiča, ker se derejo drug na drugega in razbijajo. Ob petih zjutraj stara obeša perilo v sušilnici, prelaga neke vreče in ropota tam po hodnikih. Mislim, norišnica res. S tem da cucek ni mali ampak nek buldog...potem si znate predstavljati, da tudi glas nima v prav tihih nivojih. Obup res.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 13:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
HD s čim jo hraniš? tole je pa res rekorderka. tak, midva z lukijem pa greva zdej burek delat. prvič.. sploh ne vem, kaj bom napacala. http://www.youtube.com/watch?v=Ce_DxJFdgM4
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 13:06:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
HD: a si zakupila tole stran, kar 6 zaporednih postov? Moram pohvaliti mojo prijateljico, ker mi je sina odpeljala na sprehod. Sicer se pritožuje, da je dolgočasen, ker je takoj zaspal. JA valda, ona je pri svojih rinila voziček, otroka pa v naročju imela. nanka: ja, naslednji četrtek gremo v toplice, sem vzela preko SVIZ-a, prvič, upam da bo ok. Mi je pa že zdravnica oz. sestra že danes rekla, da koapnje zame odpade. Upam, da bom vsaj čevlje lahko obula, da bova z malčkom nabirala km (do trgovin in nazaj).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.