|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 11:16:50
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Upam, da ste se naspale. Midve sva spale od 22.30 do 6ih, pa pol do 10.30, tako da sem naspana . Sem pa ugotovila, da če popoldne popijem čaj za dojenje, mi Nina vedno ful dolg spi. A mislte, da je to kakšna povezava? IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 se moram pohvalit...naša pupa je danes prvič zavestno prijela ropotuljico , sem bla tok vesela da smo pol še pol ure plesale po dnevni no zdaj pa spi A sta se naše dve zmenile? Tudi Nina je malo prej prvič ful lepo prijela ropotuljico. Kakšen veselje Uček je pa kar bolš. Tako da ji bom zdaj še enkrat umila s kamilcami, popoldne ji bom pa še z mlekom. Upam, da nama ne bo treba k zdravnik in da bova same pocajtale. Zdej grem pa mal pospravt, pol pa že kosilo kuhat in upam, da se bo vreme obnesu, da bova lahko vsaj kakšne pol urce zunaj (če ne bo pihal). Aja, še glede "ninic". Tim je kar nekaj časa oboževal pikapolonico, ki jo je dobil s telegramom v porodnišnico. Ko je pa začel v vrtec hodit, pa konec. Zdaj je brez in je v vrtcu eden redkih, ki ne nosi s sabo najljubše igrače. Mi je bilo kar hudo, ko sem vidla, da so vsi otroci imeli kakšne dojenčke pa cunjice s sabo, naš pa nič. In tudi ko sem mu hotela spakirat, je odnesel nazaj v posteljico, pa mi je vzgojiteljica rekla, da je fajn, če sam noče in da ne bom imela problemov s tem, če bi se slučajno kaj zgubilo, tako da smo potem ostali na tem, da hodi brez. Edino ko so šli na Rakitno in letos na morje, je pa sam spakiral enga slončka iz blaga. Nini tudi jaz dajem krpico, pa jo odrine stran .
|
|
|