|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
22.10.2008 10:15:35   
Blacky30
Če je katera s štajerskega konca, moja teta je gospodinjska pomočnica, čisti, pospravlja in lika. Če mi ne bi mami pomagala pri likanju, bi ziher njo najela. To je res preveč zamudno delo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 76
22.10.2008 10:16:00   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

mirjam, to pa je meni interesantno. tele ninike, kako sploh nardiš, da otrok vzljubi eni cotkico? a naj kupim kakšno majhno odejico ? pa jim potem res pomaga tisto pri spanju, tolažbi...?

ja, pri nas je učinkovala, na začetku ko ni hotela zaspat v svoji psoteljici. pa sem eno noč spala s pleničko pod pidžamo, da je "dišala" po meni in ji jo dala v posteljico. pa se je stisnila k njej in zaspala...pa še dudo mi podpira, da mi jo ni treba kar naprej v usta nazaj dajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
22.10.2008 10:16:45   
159lila
Blacky- še moj rojstni datum 20.07.1980

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
22.10.2008 10:17:58   
Blacky30
Jaz ji z ajiko pokrijem očke, ko jo na rokah uspavam al pa dam ajiko med njen obrazek in moje zize, ko jo nosim in se zabubi noter in takoj zaspi. Pa v vozičku ji jo dam ob ličko, skratka vedno je v uporabi, hkrati pa je takoj pri roki, če slučajno kaj bruhne ali se slini. Pa jih menjavam dnevno, jih imam pa malo morje. Z eno tako tudi brišem obrazek po umivanju.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 79
22.10.2008 10:26:16   
Tinky
ok, zdej se grem špilat mamo, moj sonček je odprl učke user posted image

se tipkamo pol user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 80
22.10.2008 10:44:58   
159lila
Dajte mi prosim povedat a svojim sončkom že kaj dvignete naslonjalo v vozičku ali ga imata skos v vodoravnem položaju.Jaz sem mu probala dvignat pa je ful užival ko je videl malo okoli sebe pa nevem če ni prehitro.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 81
22.10.2008 10:49:40   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

blacky, sem vidla da si pisala, da imate pleničko za ninico.. tud mi, tako luštno porisano z liki iz risank in je mala čist nora nanjo.

kaj pa ostale...ste tudi že kaj uvajale ninike???

kak pa ste uvajale te pleničke?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 10:57:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
22.10.2008 11:02:34   
Blacky30
Evo, zdaj nadaljujem z branjem v 2. delu in bom kar tukaj komentirala:

Flower, kaj si zrihtala pri fotografu? Boš dobila kaj slikic na comp? Al maš skener doma? Jaz bi rada videla metuljčka.user posted image

Frutka, ful dober igralni kotiček. Kot bazenček. Jaz ji grem kupit čimprej igralno podlogo. So ful lepe one do Fehn firme, upam, da bo kaj na zalogi v trgovini. Kam naj grem? Tiste, ki ste kupovale...

Nanka, čestitke za odstranitev dude!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  To je tak velik praznik, ko imaš enkrat otroke, kot npr. nakup novega avta.user posted image user posted image  Pa nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image  za Zojo, naj čimprej ozdravi.

Maja24, čestitke za nov telefon. Zdaj ga pa pazi kot svojo pupo.user posted image

Neboglasnica, če ne bi vedela, da si naša, bi te na podlagi Staševih prečudovitih slikic dala med majčice ali aprilčice. Madona, je pravi dedc!user posted image user posted image user posted image  Pa kako luškan...vauuu....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 84
22.10.2008 11:03:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

blacky, sem vidla da si pisala, da imate pleničko za ninico.. tud mi, tako luštno porisano z liki iz risank in je mala čist nora nanjo.

Nisem uvajala, kar dajali smo ji jo in jo je imela rada od začetka.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
22.10.2008 11:07:56   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

pa to morš že od rojstva recimo dajat da se navadi, al misliš da se zdaj tud lahko še navadi?sicer ne vem, če bi moji kaj takega dala, ker nima problema s spanjem..kaj te vem, potemtakem se mi zdi nepotrebno.kaj misliš?al je vseeno dobro met nekaj ob čemer se dobro počuti, čeprav ni potrebe?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 86
22.10.2008 11:08:57   
metuljcek321
Morning!

Masina, sem brala tule, zdaj imam pa se na 2. delu - ostala sem na 185. strani?!?!?!?!

Bravo za 3. del, cvekiceuser posted image  user posted image  user posted image

I'll be baaaaack ... soonuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 87
22.10.2008 11:11:08   
lavita*
Ojla čvekice!

Pa sem le prišla spet malo do vas. jaz kar nimam cajta do neta pridet in vas malo prečekirat.

HD- Poskrbela sem končno za mojo inekcijo. Tako da naj bi bila varna. Saj ne vem ali je pri tebi zadnjič kaj pokazalo, ko si pisala da o nosečnosti.

Naša pupika je v ležalniku že kar lep čas bolj pokonci. Ker imam en butast ležalnik in sem pozno odkrila, da še obstaja ena nižja prestava. Če pa v tistem leži ima skoraj glavo nižje kot noge. V športni del voezka jo bom pa zdaj dala in ji bom tudi malo dvignla ležišče, ker se mi zdi, da se kar buni če ne vidi ven.

Ninika ali karkoli že rečemo tem stvarem. Naša nima zaenkrat še nobene take stvari. In upam,d aje tud ne bo imela. Ker če jo kje pozabiš si pa v d..., ko otrok noče spat brez nje. No če gre z apleničko je še vredu. Če pa gre za kakšno konkretno igračo je pa problem.

Našo pupiko pa ne vem če ne dajejo zobi. Prav čoha si dlesni in tišči roke v usta. Pa se jezi zraven in na konc seveda joče. Drugače pa se hoče že dvigat in plezat. Se mizdi, da je vse hitreje kot pr ta večem.

Dans imam oba doma in je prav pestro. Pokonci smo že od pol šestih. Sin ne spi dlje in potem moram še jaz vstat. trenutno oba spita.

Sonce se je pa tudi pri nas končno pokazalo.

No toliko. Zdaj vas grem pa brat, da vidim, kaj je novega.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 88
22.10.2008 11:14:48   
Netta
rovarka, pomoje ti ni treba nc dajat ce ti ok spi, si bo pa kasneje sama kaj izbrala ko bo dovolj stara in ce ji bo pasal

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
22.10.2008 11:15:00   
karamela6
Ciao čveke!

Jaz vas enostavno ne folgam niti brat, kaj šele komentirat.
Blacky, Ninine mere za tvoj seznam:
1. mesec: 4560g in 56cm
3. mesec: 6210g in 61,5cm

Pri nas se lepo rihtamo. Mala ponoči lepo spi, tu pa tam kakšna izjema, podnevi pa je bolj pokonci. Ogromno se smeji, vriska in čeblja. Pravi užitek jo je gledat!
Danes smo imeli prvo cepljenje - zelo malo je jokala, kakšno minutko vsega skupaj. Upam, da ne bo kakšnih hujših reakcij.

No, pri nas se že kaže sonček. Še malo, da se zbudi, pa gremo ven. Tile vremenarji ga pa res bixajo zadnje čase. Tako lepo si splaniram deževni dan za likanje, pa so mi že dva dni pokvarili plane. Joj, kako sem žalostna. user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite. Se oglasim še kaj, komentarjev pa ne obljubim - če vas hoče človek spremljat, mora vsaj 5x na dan na rr pogledat. To pa mi ne zlaufa. Se beremo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 90
22.10.2008 11:15:24   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

pa to morš že od rojstva recimo dajat da se navadi, al misliš da se zdaj tud lahko še navadi?sicer ne vem, če bi moji kaj takega dala, ker nima problema s spanjem..kaj te vem, potemtakem se mi zdi nepotrebno.kaj misliš?al je vseeno dobro met nekaj ob čemer se dobro počuti, čeprav ni potrebe?

Pa to je čist stvar navade. Lahko jo uvedeš kadarkoli. Bolj fajn pa ti bo prišla, če bo je Tija že navajena kasneje, ko se bo morala navadit sama zaspat. Bo imela ajiko namesto mame ali atija in bo znala sama zaspat. Nejc že od malega vedno zaspi sam v sobi brez težav.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 91
22.10.2008 11:16:50   
tims
Dobro jutro.

Upam, da ste se naspale. Midve sva spale od 22.30 do 6ih, pa pol do 10.30, tako da sem naspana user posted image . Sem pa ugotovila, da če popoldne popijem čaj za dojenje, mi Nina vedno ful dolg spi. A mislte, da je to kakšna povezava?

se moram pohvalit...naša pupa je danes prvič zavestno prijela ropotuljicouser posted image user posted image user posted image , sem bla tok vesela da smo pol še pol ure plesale po dnevniuser posted image user posted image user posted image
no zdaj pa spi

A sta se naše dve zmenile? Tudi Nina je malo prej prvič ful lepo prijela ropotuljico. Kakšen veselje user posted image user posted image user posted image

Uček je pa kar bolš. Tako da ji bom zdaj še enkrat umila s kamilcami, popoldne ji bom pa še z mlekom. Upam, da nama ne bo treba k zdravnik user posted image  in da bova same pocajtale.

Zdej grem pa mal pospravt, pol pa že kosilo kuhat in upam, da se bo vreme obnesu, da bova lahko vsaj kakšne pol urce zunaj (če ne bo pihal).

Aja, še glede "ninic". Tim je kar nekaj časa oboževal pikapolonico, ki jo je dobil s telegramom v porodnišnico. Ko je pa začel v vrtec hodit, pa konec. Zdaj je brez in je v vrtcu eden redkih, ki ne nosi s sabo najljubše igrače. Mi je bilo kar hudo, ko sem vidla, da so vsi otroci imeli kakšne dojenčke pa cunjice s sabo, naš pa nič. In tudi ko sem mu hotela spakirat, je odnesel nazaj v posteljico, pa mi je vzgojiteljica rekla, da je fajn, če sam noče in da ne bom imela problemov s tem, če bi se slučajno kaj zgubilo, tako da smo potem ostali na tem, da hodi brez. Edino ko so šli na Rakitno in letos na morje, je pa sam spakiral enga slončka iz blaga. Nini tudi jaz dajem krpico, pa jo odrine stran user posted image .

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 11:19:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
22.10.2008 11:22:24   
metuljcek321
lila, welcome!

neboglasnica - do kraljice s poljubom na lice morda? Hi, hi user posted image  user posted image  user posted image

tinky, kva mas to za ene kvazi mojstre? Jao jao. Upam, da bojo supeli skoordinirat reci!!!

flower - a si kaj poklicala ali vprasala pediatrinjo glede izvida?

Denverjev test - pise, da naj bi pri 3 mesecih otrocek sklenil rokici ... hma, nasa tega se nikoli ni naredila. Pa vasi?

Aja, hvala za odgovore o ciscenju ritke. Vidim, da je tehnika malo mesano na zaru ... vatka, robcki, ...

lex, a je ponudba tudi za Mac-a 15,4 incev?

dzanika, ful bo Jan frajercek. Kdaj imate krst?

Vse, ki ste dale slikice gor - fuuuuul lepe!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 94
22.10.2008 11:22:30   
tims
Sem ravno tole dobila po mailu. Se mi zdi ful resnično user posted image

Otrok pri štirih letih: "Moja mami lahko naredi vse!"

Osemletnik: "Moja mami zelo veliko ve!''

Dvanajstletnik : "* Moja mami pa mogoče le ne ve vsega ! ''

Štirinajstletnik: "Normalno, moja mami ne zna niti to."

Šestnajst  let: "Mama? Ona nima pojma o ničemer !

Osemnajst let : *"Tastara je brezvezna!" *

Petindvajset let: "Mami bi mogoče vedela kaj o tem."

Petintrideset  let: "Preden se odločim, bom vprašal mami za mnenje."

Z 45 leti večina misli : "Rad bi vedel, kaj bi mami rekla o tem .."

*Z 65 leti bi dali vse, da bi lahko z mamo še enkrat govorili! *

Neposredna povezava do sporočila: 95
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 11:23:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 96
22.10.2008 11:26:27   
nanka
Dan,
vas berem in berem in berem in se prebijem do konca.

Da poročam o dudi naše velike male punčke. Spat je šla brez in nič težila, lepo zaspala, danes še nič vprašala.  Sem kar ponosna na to, da je nima več, ker jo je imela tako rada, brez vsega bi šlo, brez dude pa ne. Imela jih je 7 vsaka drugačna, druge znamke, bilo ji je vseeno kakšna je samo da je. Ko sem jih kupila za Natko je vse pobrala in rekla hvala Natka da smi jih posodila. Plenice so bile mačji kašelj proti dudi. Suha je bila preden je bila stara 2 leti in to v slabem mesecu, podnevi in ponoči, duda to pa je bil projekt.

Zdaj se greva pa počasi zrihtat in na tehtanje naše najmlajše princeske.

Neposredna povezava do sporočila: 97
22.10.2008 11:26:34   
Netta
tims, tale tvoj prispevek je ful dober in ful resnicen...

ja nasa ze sklene rokici, tako kot da bi molilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 98
22.10.2008 11:28:00   
nanka
Tims tele trditv pa čisto držijo.

Metuljček, ja naša jih sklene skupaj in obe tišči v usta.

< Sporočilo je popravil nanka -- 22.10.2008 11:29:14 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 99
22.10.2008 11:30:39   
lavita*
metuljček321 - naša že sklene rokice. Ko jih opazuje ali pa ko prijema igračke. Včasih i uspe celo iz ene roke preložit v drugo.
nisem pa vedela, da obstaja kak test za to.

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.