Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:04:56
|
|
|
|
petra1984
|
lunica...ne bo šampinjonov...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:05:38
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška zato pa smo tu...da si pomagamo... jz tud tko mislem. pol pa preberem v Story (jaja,kupla včeri ta zanič cajtg), da mislim da tadeja brankovič izjavla, da smo na forumih sam obupanke... k je nosečka zej... In kdo je ta nepomembna oseba???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:06:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:06:33
|
|
|
|
petra1984
|
poškodovana biatlonka Tadeja Brankovič
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:07:58
|
|
|
|
Blacky30
|
Babe, jaz moram it spat. Se moram jutri zgodaj vstat, imava P. Potem pa še dobiva obisk, tak da bo pestro. Spet vas ne bom imela časa brat. Pridne bit. Nočko!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko bi ve vedle kaj se vse govori o tej čvekalnici, pa mamini čvekalnici. Mene je na rit vrglo, ko sem srečala eno znano Slovenko, pa je butnila take ven, da sem sam utihnila. Sem si sam mislila, če bi ti vedla, da sem tud jest tam gor.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:08:31
|
|
|
|
netki
|
čer komaj sem se prebila skozi vso to branje, ampak po pravici povedano mi je kar malo žal, da sem vse prebrala.....tole z junijkami mi ni nič všeč. Ne bi se smele obremenjevat s tem kdo kaj napiše in koliko.....point je v tem da čvekamo, ne pa da klofamo v tri krasne in šibamo v nov del...sem postavila par vprašanj pa nisem dobila odgovora (razen izjeme)......ste se rajši kregale z junijkami in hitele na 3. del.....ne vem no, tole se mi zdi mal noro, pa ne zdej zarad mene, pač nisem zapadla v debato, j....ga mah sej bom končala......da me ne bo katera narobe razumela! Pogrešam tiste dolge poste nekaterih, kjer se najde odgovor za vsako posebej! pa brez zamere...to je smo moje mnenje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:09:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:09:21
|
|
|
|
glugluglu
|
čveke, objavim nekaj in ko mi objavi ugotovim, da moram 2 strani za nazaj prebrat, sem res počasna, jaz sem tudi sedaj vmes pojedla čips. Sem morala nadoknadit tisto kar sem danes pri telovadbi zgubila, a ni škoda denarja za telovadbo, če potem jem čips ob 23.00. Bi bilo bolje, nič telovadbe in nič čipsa in sem na istem glede špeha.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa kaj se govori? a veš sej to je tko... ko te ni zravm, ti je vse bedno... ko pa notr padeš, je pa luštn. smo pač obupanke, kaj češ in vauuu en post brez tegale smajlila bravoooo hehe hec mora bit
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki čer komaj sem se prebila skozi vso to branje, ampak po pravici povedano mi je kar malo žal, da sem vse prebrala.....tole z junijkami mi ni nič všeč. Ne bi se smele obremenjevat s tem kdo kaj napiše in koliko.....point je v tem da čvekamo, ne pa da klofamo v tri krasne in šibamo v nov del...sem postavila par vprašanj pa nisem dobila odgovora (razen izjeme)......ste se rajši kregale z junijkami in hitele na 3. del.....ne vem no, tole se mi zdi mal noro, pa ne zdej zarad mene, pač nisem zapadla v debato, j....ga mah sej bom končala......da me ne bo katera narobe razumela! Pogrešam tiste dolge poste nekaterih, kjer se najde odgovor za vsako posebej! pa brez zamere...to je smo moje mnenje Pozabi na včeraj no. Sej je vse kul. Malo trenja mora bit, je potem bolj luštno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:10:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:10:36
|
|
|
|
Blacky30
|
Lunica, Luka je verjetno imel krčke zaradi menjave oz. novega mleka. Saj nekje po 5 obrokih bi se naj pokazala reakcija. Ne vem, predvidevam...upam, da bo kmalu boljše. Poškodovana biatlonka....ahaaaa....zagrenjena, pa zato obtožuje druge, da so obupane. Sama pa verjetno sodeluje na vseh forumih, skrita pod nickom.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Poškodovana biatlonka....ahaaaa....zagrenjena, pa zato obtožuje druge, da so obupane. Sama pa verjetno sodeluje na vseh forumih, skrita pod nickom. to pa sigurno.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
netki, men se pa zdi, da se ful dogovarja, mislim da vsaka dobi najmanj dva, tri odgovore na vsako vprašanje... nisem opazla, da se ne bi pomagalo? je pa res, da ko so tiste zadnje strani je hec. daj plis vprašaj še enkrat, da vidim če vem odgovor. oprosti
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
črna zihr ma nick didlinaa ej didlinaa to se pa res hecam
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:12:48
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki čer komaj sem se prebila skozi vso to branje, ampak po pravici povedano mi je kar malo žal, da sem vse prebrala.....tole z junijkami mi ni nič všeč. Ne bi se smele obremenjevat s tem kdo kaj napiše in koliko.....point je v tem da čvekamo, ne pa da klofamo v tri krasne in šibamo v nov del...sem postavila par vprašanj pa nisem dobila odgovora (razen izjeme)......ste se rajši kregale z junijkami in hitele na 3. del.....ne vem no, tole se mi zdi mal noro, pa ne zdej zarad mene, pač nisem zapadla v debato, j....ga mah sej bom končala......da me ne bo katera narobe razumela! Pogrešam tiste dolge poste nekaterih, kjer se najde odgovor za vsako posebej! pa brez zamere...to je smo moje mnenje Ja pa hudiča, kak je te tebi uspelo tak v šusu vse prebrat???? Al si superwoman al pa si preskakovala poste. Priznaj, hitro.... ker jaz nikam ne prilezem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, ampak tale vaš julijski otrok je pa res korenjak. Moram pohvalit. Kolegica ima tud enga takega doma, ki je pri 3 mesecih bil tolkšen, da je bil na cunjah za 1 leto. Je oči visok skor 2 metra.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa jaz sem mislila, da je moj velik, na pol pa takale bejba kali. dans so an sploh otroci ful večji.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 črna zihr ma nick didlinaa ej didlinaa to se pa res hecam Eh, si ne jemljem k srcu. Sej bi napopala tisga, pa ne smeeeem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:14:48
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ko bi ve vedle kaj se vse govori o tej čvekalnici, pa mamini čvekalnici. Mene je na rit vrglo, ko sem srečala eno znano Slovenko, pa je butnila take ven, da sem sam utihnila. Sem si sam mislila, če bi ti vedla, da sem tud jest tam gor. jaz bi jo najprej poslušala potem pa bi ji povedala, da sem jaz tudi gor, ker bi me zanimalo kako bi ona odreagirala,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:15:51
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 hruška ti pošljem ZS, ker mi tule ni, sam me pa res fejst žre... opica, kaj nas delaš firbčne itak, da nas vse zdaj zanima
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:16:53
|
|
|
|
Blacky30
|
Ne, lunica, Didlinaa je ena prijetna punca, ki zna bit malo kontroverzna in provokativna, just like Madonna. Je pa sicer fajn bejba, jo virtualno poznam že vrsto let z RR-ja, ne osebno. Jaz mam tud včasih oster jezik, pa me mate vseeno rade, ne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ko bi ve vedle kaj se vse govori o tej čvekalnici, pa mamini čvekalnici. Mene je na rit vrglo, ko sem srečala eno znano Slovenko, pa je butnila take ven, da sem sam utihnila. Sem si sam mislila, če bi ti vedla, da sem tud jest tam gor. jaz bi jo najprej poslušala potem pa bi ji povedala, da sem jaz tudi gor, ker bi me zanimalo kako bi ona odreagirala, Ma sem bla raje tiho. Ko sem bla pa še , pa mi je ginekolog rekel,. da ne smem brat forumov. Ja seveda gospod, ko bi ti vedel kakšna čveka sem tam.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:17:39
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. jaz sem tudi fen od CSI kaj pa prison break? še nisem utegnila pogledat do konca BH..jaz sem včasih gledla, ko sem bla še mlada najstnica , zdaj pa tudi,ko sem čakala,da se super models začne jaz gledam prison break - the best!!!!!! ampak zdaj sem par delov zadaj..nikak da jih pogledam, nikak!pa veš zakaj?ker ko dam malo spat pridem sem, pol pa berem tak dolgo, da je že tolko ura, da morem pod nujno it spat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?