|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
4.11.2008 22:43:17   
neboglasnica
Jeee, user posted image user posted image zame in za dzaniko, ki mi je razložila.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 22:44:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2527
4.11.2008 22:44:32   
Anonimen
juhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
4.11.2008 22:45:13   
Anonimen
blacky kje si, iščeš tipke? reva je zdej brala dva dni in pisala 7 ur, kaj se bo šele zdje zgodil, ko ma novo tipkovnico user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
4.11.2008 22:45:25   
dzanika
Evo malo slikic. K je ravno lunica dala idejo:

Jan v bazenu:
user posted image

Ko je prišel iz bazena:
user posted image

In ko je od utrujenosti zaspal:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2530
4.11.2008 22:47:23   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

blacky kje si, iščeš tipke? reva je zdej brala dva dni in pisala 7 ur, kaj se bo šele zdje zgodil, ko ma novo tipkovnico user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
4.11.2008 22:48:00   
glugluglu

mogoče pa križanke rešuje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 22:48:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
4.11.2008 22:49:51   
dzanika
Almera jaz sem ga kupila za na bazen. Doma ga ne uporabljamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2534
4.11.2008 22:51:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

user posted image user posted image user posted image

blacky30: vidiš tele nesojene čarovnice. Niso jih sprejeli medse, ker niso znale na metli leteti, zdaj se pa norca iz naju delajo. Ampak jaz sem že dokazala, da se hitro učim, daj klofaj in pusti šampinjone, pokaži kaj znaš.

Mimogrede: je pa dober post user posted image user posted image , sem se nasmejala.

Pa hvala za čestitke, user posted image

Drage moje, počasi grem vodoravno, saj me jutri čaka RA, še prej pa mož, otroci, kup perila (ki me še kar čaka, noče se sprehoditi po likalni deski in oditi v omare).. Uživajte dalje, lepo mi je bilo z vami, malce sem se nasmejala.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
4.11.2008 22:52:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

. A maste vse kopalne plaščke za vaše malčke al ste jih zaradi bazena kupile?

Še tole, potem pa res grem. Meni je P odsvetovala toplice, ker termalna voda ne ustreza dojenčkom. KAj pa vem?  Če boš potrebovala plašček samo za bazen, reci, ti posodim, kakšnega bom 100% našla doma. Evo, se že brcam v rit, grem

Neposredna povezava do sporočila: 2536
4.11.2008 22:53:24   
dzanika
tudi jaz bom šla počasi. Jaz sem pa danes zlikala vse!  Me pa čaka kup perila za pranje pa ne morem sušiti k je takšno vreme. user posted image
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2537
4.11.2008 22:54:24   
Anonimen
neboglasnica pazi se ponoči, sem ti začarala kovter user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
4.11.2008 22:57:32   
Blacky30

Ne delaj se norca, zdaj grem nazaj brat. Sem še vedno v zaostanku. Samo tipkanje pa mi bo šlo hitro od rok, ker vaja dela mojstra.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
4.11.2008 22:58:50   
Blacky30
GR, danes ni šampinjonov, so šli v nočno. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 22:59:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2541
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 23:02:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 23:18:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2543
4.11.2008 23:23:29   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Jeeeej jaz sem pa nagrado dobila - na žalost ne avto, ampak darilni paket od Krke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno smo ostale to dosti prej zvedele kot ti (zahvala lunici)user posted image , pa še enkrat čestitke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
4.11.2008 23:38:03   
Blacky30
Majuska, ne vem, če ti bo Aleksander želel biti v čebričku. Je bolj namenjen od rojstva naprej. Če pa se enkrat navadi na banjico, ko lahko prosto brca noter in je raztegnjen, mu čebriček ne bo všeč. Vsaj pri nas je bilo tako. Pri Teji uporabljam samo banjico, mi je čebriček preveč kompliciran, kaj te vem. Niti umit je ne morem not, ker ne moreš z roko noter, pa samo za bradico jo moram držat, da se ne potopi. Poskusi, če ga imaš, sicer pa si raje sposodi in sprobaj, preden denar stran vržeš.

Dzanika, medtem, ko ti sušilec suši perilo, ti lahko v pralnem že novo rundo pereš, če pa imaš vse v enem, pa moraš čakat. Večina ljudi, ki jih poznam in imajo oboje v enem, niso zadovoljni. Jaz ga nimam, tak da ne morem rečt.

Hvala vsem za čestitke za nagrado! Bom poročala, kaj je, ko jo dobim. Krka paket...to so verjetno kakšna zdravila?

3jeMi, hvala za nasvet glede BC. Počakam še jutri, potem pa pokličem.

Soncica, ja, čestitke za nagrado, ampak si pa res hitra!user posted image user posted image user posted image

Zimska, ti pa imaš res pravo sr.... s svojimi zizikami. Upam, da bo kmalu bolje, da bosta imela mir.

Mojcek, jaz mojo kopam nekje 5 minut v banjici.

Mater, zmešalo se mi bo. Nejc je zaspal ob 20h, zdaj pa se je iz globokega spanja prebudil, ker ga tak trebušček boli. Potem definitivno ne blefira, ker sredi noči pa se zaradi tega ne bi zbujal. Saj ne vem, kako mu pomagat. HB imamo jutri P, pa da vidimo, kaj bo rekla. Upam, da bova kaj spala ponoči.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
5.11.2008 0:14:27   
tims
Evo mene ko nobene ni več in se lahko sama s sabo pogovarjam user posted image . No, ja, kaj čmo.

Sem zasledila tole o sezamu in nekako povezala, da naj bi povečal proizvodnjo mleka. Imam pa vprašanje, za tiste, ki dojite: zakaj pa ne pijete čaja za dojenje? Upam, da ni vmes kje odgovor user posted image  Jaz ga zdaj pijem ene 10 dni in se mi zdi, da ima tudi Nina ful dobro prebavo. Sem v lekarni vprašala, če je to možno in je rekla da ja, ker kar nekaj tega kar je v čaju vseeno pride v mleko.

Jutrišnji miting: upam, da ne bo padal dež, ker v tem primeru naju ne bo. Prav nerada hodim s tamalo ven če pada in ker bova brez avta, bova pridirkali z vozičkom.

Sončica in Blacky čestitke za nagrado.

Nč, grem jest tud spat, da se naspim za jutri user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
5.11.2008 6:00:00   
Tinky
Jutro

SPet strašim od tako zgodnji jutranji uri.
Spala nisem praktično nič, ne vem al bi jokala al se smejala.

Na sestanku nismo rešili nič, predlagali so kup neumnosti, ki za naju niso sprejemljive, sedaj morava pisno oddati pač najine zahteve.

Zapisali so 2 polna lista napak, ki jih je treba odpraviti, aja, fuge so mi spucali user posted image user posted image

Ko se bom malo umirila in, ko bom sedela v novi hiški, vam napišem izčrpno poročilo, da mi date tudi kak pameten nasvet, ker imam možgane že mal zdelane user posted image

Lunči, te pokličem enkrat dopoldne.
Ti pa povem, da sta si Luka in Teo full podobna. user posted image

Ne vem katera me je spraševala o varstvu.
Moja mama je prevzela stvar v svoje roke. Že dva dni ga tudi kopa in uspava, ker jaz ne utegnem niti dihat več. Včeraj štučke nisem videla več kot 5 min. user posted image user posted image
Ah, sej bo, jutri gremo na svoje.
V petek pa poslikam in dam fotke v album.

Zdej grem pa spet pucat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
5.11.2008 7:28:40   
neboglasnica

neboglasnica pazi se ponoči, sem ti začarala kovter user posted image user posted image

Sem opazila ja, ves čas mi ga je nekdo vlekel dol.

tinky: si pa pridna

populis in mojcek: upam, da ste dobro prespali noč po cepljenju

Pri nas smo že vso elektroniko izklopili, saj je treskalo, sedaj se je pa stanje umirilo in hop na RR. Sem ušlatana, ni kaj! Sigurno ima lunica prste vmes.

blacky30: ne bi rada bila pametna ali pa zganjala panike, ampak se spomniš kolegice, katera punčica je morala v bolnico?? No, pri njih se je začelo s tem, da jo je ves čas bolel trebušček, po enem tednu je začela bruhat (vem, da se pri Nejcu to že dlje vleče), potem so se pojavile podplutbe... Upam, da ni kaj hujšega, mogoče samo kakšna alergija na kakšno hrano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 7:36:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2549
5.11.2008 7:41:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Noč je bila takšna kot pred cepljenjem, brez sprememb, spala je do 02 30 pol sem jo pa k seb vzela in podojila pa je spala naprej. Sem jo prej previla in ima še kr okrog pikice rdeče pa mogoče mičkeno otečeno in sem ji dala obkladek nazaj.

Me veseli.

Sem brala da ste se zvečer fino zabavaleuser posted image user posted image , sem se nasmejala, še posebaj GR in tojemu začaranemu kovtru ki ti ga je nekdo vztrajno dol vleku.

Izkazalo se je, da je bil to mož.

Peglezn se mi je segrel in se spet že ohlaja, mi daje svetlobne signale da hoče v vodoravno.

Seveda. k meni hoče na maraton. user posted image

Se vidmo dans

Kakor rečeš!

Zdaj pa vem zakaj ne morem shujšati: tako zgodaj sem že pokonci, da do takrat, ko ene vsatnejo, jaz pojem že zajtrk in malico, če ne že zgodnje kosilo. Ha, to je krivo.

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime za punčko
titi10

Odločava se za ime najinega dojenčka, pa nikakor ne najdeva skupnega jezika ;)

Katarina (19%)

Lucija (15%)

Amanda (16%)

Špela (12%)

Klara (22%)

Maja (16%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!