|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
4.11.2008 22:10:00   
Blacky30
Lavita*, a veš, da me sploh ne vemo, kako je ime tvoji pupiki? Imam na vseh seznamih ???
Pa mere pri enem mesecu manjkajo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
4.11.2008 22:10:06   
24julij
blacky a lakho pri meni se dopises  Lara 4 mecec :5730g 63cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
4.11.2008 22:10:18   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

sončika...v smer vožnje naj nebi bil obrnjen, ker če preveč zabremzaš, še nima dovolj stabilne glavice in moči v vratu..

aja. pol pa bomo obrnil. bo pač mal potprel.
bolš to,kot pa da mu zlomim vrat. k nikdar n veš,kdaj bošš bl močn prtisnu na bremzo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
4.11.2008 22:12:47   
sončika84
zakaj dajete pa vašim malčkom kašico po flaški? a drgač jo nečejo papcat?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
4.11.2008 22:14:52   
24julij
jst sem jo danes dala prvic pa sem prpravla za po flaski k ne vem ce bi tolk pojedla na zlico,ja kako a ti das kr po zlici al kaj kolk ti pa pol poje?

Neposredna povezava do sporočila: 2505
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 22:15:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
4.11.2008 22:16:04   
Anonimen
zakaj jo sploh dajemo al zakaj ne po žlički? jaz jo dajem, ker se mi je po 200 ml zvečer popitega mleka, zbujal po 3 urah in potem celo noč sestradan iskal za jest. po žlički pa zato ne, ker je prvič še premajhen za žličko, še ne zna jest, drugič ker mu ne dajem pone porcije, ampak dobro četrtino, in tretjič ker bi trajalo en teden, da bi tisto pojedel. 

Neposredna povezava do sporočila: 2507
4.11.2008 22:16:42   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

zdej pa piham ko slon. user posted image
Sem spet živčna na taščo. Spet je kr uletela gor. Zdej se pa sprehaja tle po stanvanji pa tamalga sem pa tja nosi. Popizdila bom. Jutri se bom pa zaklenila in me ne zanima kaj si misli. Ne bo pršla notr pa pika!  Parkrat bo klukala pol bo pa menda že skapirala. In mali se je ravno najedu in ga premetava in valda je bruhnu ko drugač nikol ne. grrrrrrrrr  user posted image
Sem mogla dat iz sebe tole zdaj.

jaz se ne bi zaklenila, ko bi jo slišala, da prihaja bi ji nekaj naštimala, tako, da ko bi prišla not bi ji bilo nerodno do konca in se ne bi upala nikoli več kar uletet.user posted image
Ne sej, očitno gledam preveč tv, pol mi grejo pa take neumnosti po glavi.

hmmm   Daj idejo kaj naj nastavim. Je tko čavkjena da ji po mojem nebi nič prišlo do živega. Edino da se naga nekam naslikam sam kaj ko bi blo mene bolj sram.  user posted image

je pa edina dobra idejauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
4.11.2008 22:17:54   
glugluglu
populis jaz sem isto mislila, zakaj jim ne dajo nekaj za kontracepcijo

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
4.11.2008 22:17:57   
sončika84
js še nič nisem dala. danes mal jabolčka. sprašujem pa zato,ker se mi po svoje zdi mal mimo to. če bo tel kašico,jo bo jel po žlički a ne. sej tko al tko,začneš počasi. ne bo zdej kr takoj,da bo cel obrok pa kašica. ampak mora otrok počasi pokušat pa se navajt na žličko. no,tko si jaz mislim. lohk pa  da  mam narobe. ne vem. sej bom vidla ko bom začela dajat Gh tut jst.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
4.11.2008 22:19:12   
Anonimen
dzanika sočustvujem. moja tašča se je zdej mal unesla, jo morm pohvalit, pa tut jst ne gledam zdej na vsako napako, sem bolj samozavestna glede vzgoje sina in je žaje z obeh strani.

sam ko je pa zadnjič ponujala čokoladno torto in je tamali grabil po njej in nesel skor v usta, mi je pa dvignilo pokrov, k sreči je tudi fantu, tak da ji je razložil par stvari okol 4 mesečnega otroka in čokolade oziroma nasploh, da hraniva ga samo midva dokler je tak majhen.

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
4.11.2008 22:20:14   
Anonimen
sončika narobe maš, ker to ni ona kašica v lončku, ampak je to zgoščevalna kašica, ki se meša z mlekom in lahko daš ful redko...

aja pa to še v bistvu ni GH, ker je samo za zgostitev, nočni obrok pač, kot novalac nočno mleko. naj bi dal 4 velike žlice na 180 g, midva dava tri majhne.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 4.11.2008 22:21:27 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
4.11.2008 22:23:01   
glugluglu
24julij, a se meni samo zdi, ali ti je Lara zelo podobna?

Sončika84, da se da kašico v mleko za spanje mislim, da je ena najstarejših, preverjenih in učinkovitih for, da ti po tem otrok malo bolj spi, meni na srečo tega ni treba, ampak, če bi imela take probleme kot lunica bi pa ziher to uvedla. Je pa to drugače kot potem ko se začne resno uvajanje na gosto hrano, tu se pač mleko malo zgosti z bolj nasitnimi zadevami in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 2513
4.11.2008 22:23:20   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

zakaj jo sploh dajemo al zakaj ne po žlički? jaz jo dajem, ker se mi je po 200 ml zvečer popitega mleka, zbujal po 3 urah in potem celo noč sestradan iskal za jest. po žlički pa zato ne, ker je prvič še premajhen za žličko, še ne zna jest, drugič ker mu ne dajem pone porcije, ampak dobro četrtino, in tretjič ker bi trajalo en teden, da bi tisto pojedel. 

zakaj ne po žlički sem mislila ja. a več pa ni popil zvečer? premajhen za žličko? a to piše kje,kdaj naj bi znal po žlički? sprašujem,ne napadam,prosim. saj ravno zato,ker ne devaš polne porcije in da se navadi na žliččko se mi zdi logično,da mu devaš pač po žlički. mislim,da preveč hitimo glede tega. ne vem no,prvič slišim,da se gosto hrano da po flaški. ne me obsojat,samo na glas razmišljam in vam nič ne očitam,ampak samo sprašujem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
4.11.2008 22:23:37   
Blacky30
Evo mene na prenosniku! user posted image  In da ga krstim, je to moj prvi post. Mi gre kar težko od rok, ker se moram še tipkovnice navadit.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
4.11.2008 22:25:01   
dzanika
lidija odgovorim ti namesto HD. user posted image Jaz sem kupila fredov obroč v Baby centru in je bil nekaj čez 20€. Imajo tudi večje.

sončika84 nimam možnosti dveh strojev. Niti eden na drugega ne pride v poštev. Ravno zato rabim dva v enem. user posted image
Ja čist te razumem glede none. Meni se prav pritisk dvigne ko slišim korake da gre po stopnicah. user posted image   In to vedno hodi gor ko sem jaz sama doma. Če je moj doma redkokdaj pride. Kot da bi me zanalašč živcirala!

lunica lukec je takšen slikno ko naš Jan. Mu tut ful teče iz ust.

U Almera kakšne okice!

zdej pa piham ko slon. 
Sem spet živčna na taščo. Spet je kr uletela gor. Zdej se pa sprehaja tle po stanvanji pa tamalga sem pa tja nosi. Popizdila bom. Jutri se bom pa zaklenila in me ne zanima kaj si misli. Ne bo pršla notr pa pika!  Parkrat bo klukala pol bo pa menda že skapirala. In mali se je ravno najedu in ga premetava in valda je bruhnu ko drugač nikol ne. grrrrrrrrr 
Sem mogla dat iz sebe tole zdaj.

jaz se ne bi zaklenila, ko bi jo slišala, da prihaja bi ji nekaj naštimala, tako, da ko bi prišla not bi ji bilo nerodno do konca in se ne bi upala nikoli več kar uletet.
Ne sej, očitno gledam preveč tv, pol mi grejo pa take neumnosti po glavi.

hmmm   Daj idejo kaj naj nastavim. Je tko čavkjena da ji po mojem nebi nič prišlo do živega. Edino da se naga nekam naslikam sam kaj ko bi blo mene bolj sram. 

je pa edina dobra ideja

se mi je zdelo ja. user posted image   Bom rajše ključ uporabila. user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
4.11.2008 22:25:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

aja o stolčkih je blo govora. no midva sva mu prejšnji teden kupla od brevija- grand prix silverline. ga maš lohk kt lupinco al pa kot navadn sedež,ki ga maš loh tut mal bl v ležečo pozo. in gamvaa kr tko,bl v ležečo pozo.ker v lupinci sploh ne mara bit. a je kej narobe,če ga še pri 4 mescih vozim tko? pa obrnenga v smeri vožnje?

Sem že pisala, pa bom še enkrat, ker sem občasno dobra duša. Naši palčki fizično še niso pripravljeni, da bi se vozili v smeri vožnje. To pomeni, da bi v primeru trka si polomili rebra, nategnili vratne mišice ..., saj še niso toliko močni. Upam, da sem razumljivo napisala, drugače ne znam razložit.

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Bor spi. Najprej se je v posteljici igral (res da skoraj eno urco), potem sem ga pa obrnila in zdaj spi - po mojem bo treba še kakšnič dudo not dat, ampak to je cela zmaga. Nobenega dretja, histerije, se je samo smejčkal v posteljici.

I
Spet bom rekla: saj sem že zadnjič napisala, da se eni user posted image nočejo nosit in želijo, da jih samo položiš v posteljo in sčasoma sami zaspijo.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 4.11.2008 22:28:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2517
4.11.2008 22:26:31   
sončika84
glu3x in lunica aja,tko je ta reč. prvo se da sam mal zgostit mleko,pol šele prava gosta hrana. nisem vedla. upam,da mi nista kej zamerle. hvala vama za razlago.

Neposredna povezava do sporočila: 2518
4.11.2008 22:26:37   
dzanika
Blacky user posted image za prenosnika. Meni gre že prav dobro od rok. 

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
4.11.2008 22:28:05   
Anonimen
sončika lej:

http://www.novalac.net/other/images_us/Novalac-Diastasee.gif

to je to

Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.11.2008 22:31:51   
neboglasnica
Bemti, spet sem blond: kako naredite to, da v enem postu uporabite več citatov??

Upam, da lex uživa v lepšem vremenu, kot ga imamo mi.

zimska: pocajti se, da te končno spoznam. user posted image user posted image in enega user posted image za srečo

blacky30: user posted image za moža, ki ti je prinesel nov comp

tinky: saj bo, user posted image zate, da se pocrkljaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.11.2008 22:32:08   
sončika84
dzanika, ja sej tut men se dvigne pritisk in poskočjo živci že sam ko slišim korake. ne vem kaj se majo tolk za vtikat. a mislijo,da smo nesposbne al kaj?? groza no. glede stroja pa, hja,pol smo n istem. a balkona nimaš? jest ga nimam. ker če bi ga mela,pol bi ob lepem vremenu dala na balkon. ima ga nona,sam se mi pa ne da nonstop hodit dol k njej,k mi pač ni to ok,pa še pol se zmer zgodi d ona vse pobere in zlika in mi gre to na živce. k pol pa očitke poslušam d kolk je boga pa kaj vse nardi. eh,no comment!  tko d mi laufa mašina 500 na uro. n vem č n bo treba kmal novga. al si pa bajto umislt.hehe

neboglasnica, hvala za razlago. vsekakor bom poskrbela za varnost in ga obrnila in bo lepo v lupinci,pa če mu je všeč al pa ne. pa zraste naj d bo močn,heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2522
4.11.2008 22:36:17   
dzanika
neboglasnica jaz naredim več citatov tako da odprem novo okno s citatom, ga kopiram in prilepim v prejšnji post.
Upam da sem vsaj mal razumlivo tole napisala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2523
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 22:38:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
4.11.2008 22:42:47   
neboglasnica

neboglasnica jaz naredim več citatov tako da odprem novo okno s citatom, ga kopiram in prilepim v prejšnji post.
Upam da sem vsaj mal razumlivo tole napisala. user posted image

Ti pa mene kao malo zaj... Prav, saj nisem huda. Sem pa razumela. O blondinkah bom pa en vic prilepila. Počakajte malo:

>> Blondinka z novim rdečim Audijem izsili tovornjakarja.
>>
>> Jezen tovornjakar ji sledi do parkirišča, izstopi, s kredo nariše
>> krog in reče mični blondinki:
>> "Stoj tu notr v krogu in se ne premakni iz njega dokler ti jaz tega
>> ne rečem!!!"
>> Potem vzame ključ in ji spraska njenega novega Audi-ja.
>> Pogleda blondinko in vidi, da se mu smeji. Ves jezen vzame kij in
>> razbije vse.
>>
>> Pogleda jo in ona se mu krohota. Tovornjakar še bolj jezen vzame nož
>> in ji prereže vse gume.
>>
>> Ko pogleda blondinko, je ta že vsa rdeča od smejanja.
>>
>> Tovornjakar jo ima zadosti, gre do nje ter jo vpraša:
>> "Kva se tolk butast režiš, baba?"
>> Ona pa: "Vsakič, ko me nisi gledal sem majčkeno iz kroga stopila!"
>>

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - saj sem ga že prej v posteljo dajala, pa se je drl ko jeshar, danes je bilo to prvič uspešno. Sva že čez dan tako delala. Za avto sedeže se pa ful strinjam s tabo. Ampak citirat znaš pa ko velika

Ti tudi, Brut? Kaj ste se name spravile? No ja, ker sem velika, bom tole hrabro prenesla. S pomočjo velike sklede čokolina.

A mi je uspelo? Čakaj, da objavim.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!