Bela
|
Nekaj Rugljevih za pokušino in diskusijo. Janez Rugelj, psihiater: "Seksualno prebujena ženska je takšna, ki zna uporabiti svoje mednožje za začaranje norih dedcev". Janez Rugelj, psihiater: "Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi pokavsaš." To mora ženska znati. Janez Rugelj, psihiater: Prostitutke imajo izbiro, ne vzamejo smrdljivega, kosmatega, zajedljivega, nesramnega, razen za visok honorar, žene alkoholikov se pa morajo pustiti ploditi tudi do takšnih smrdljivih in zoprnih dedcev. Janez Rugelj, psihiater: Učim, da če žena ni v redu, da jo je treba odrezati. Janez Rugelj, psihiater: Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški. Janez Rugelj, psihiater: Homoseksualce producirajo nepotešene, mračnjaške matere, ki imajo prikupnejše može, kot so same. Janez Rugelj, psihiater: Slovenske matere so zamorjene, neprosvetljene, seksualno sestradane in nepotešene, besne na svoje alkoholično in drugače zafurane dedce in zato učijo svoje hčere, da so moški prasci in da bodo žensko samo izkoristili. Janez Rugelj, psihiater: Pri ženski mi je najbolj všeč mednožje, če ima lepo oblikovane male in velike ustne, pa dovolj močne dlake, ki jih je sfrizirala pri specialnem frizerju. Janez Rugelj, psihiater: "Zmeraj sem bil povsod najboljši".
|