Rugelj...predvsem o ženskah (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bela -> Rugelj...predvsem o ženskah (21.3.2005 19:18:24)

Nekaj Rugljevih za pokušino in diskusijo.

Janez Rugelj, psihiater:
"Seksualno prebujena ženska je takšna, ki zna uporabiti svoje mednožje za začaranje norih dedcev".

Janez Rugelj, psihiater:
"Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi pokavsaš." To mora ženska znati.

Janez Rugelj, psihiater:
Prostitutke imajo izbiro, ne vzamejo smrdljivega, kosmatega, zajedljivega, nesramnega, razen za visok honorar, žene alkoholikov se pa morajo pustiti ploditi tudi do takšnih smrdljivih in zoprnih dedcev.

Janez Rugelj, psihiater:
Učim, da če žena ni v redu, da jo je treba odrezati.

Janez Rugelj, psihiater:
Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški.

Janez Rugelj, psihiater:
Homoseksualce producirajo nepotešene, mračnjaške matere, ki imajo prikupnejše može, kot so same.

Janez Rugelj, psihiater:
Slovenske matere so zamorjene, neprosvetljene, seksualno sestradane in nepotešene, besne na svoje alkoholično in drugače zafurane dedce in zato učijo svoje hčere, da so moški prasci in da bodo žensko samo izkoristili.

Janez Rugelj, psihiater:
Pri ženski mi je najbolj všeč mednožje, če ima lepo oblikovane male in velike ustne, pa dovolj močne dlake, ki jih je sfrizirala pri specialnem frizerju.

Janez Rugelj, psihiater:
"Zmeraj sem bil povsod najboljši".

nikitta -> Rugelj...predvsem o ženskah (21.3.2005 19:49:25)

lahko govori kar si misli...Veliko nasprotnikov si je "pridelal", pa tudi istomišlječih.

Kot ženska, ki je v družini imela za očeta alkoholika, pa lahko povem, da ima v svojih mislih prav, saj tudi moškim ne prizanese pri ocenjevanju karakterja in smisla življenja.

Vsekakor ima neko svojo metodo, ki provzroča taka in drugačna čustva in kar dobro ve kako prizadeti.
Ko ga berem med vrsticami imam občutek, da mu ženske veliko pomenijo, le neki svoj stil ima...a pač ni moj tip.

Moram priznat, da ko naletim na kakšen intervju oz. TV oddajo jo zanimanjem pogledam, njegovih knjig pa še nisam prebrala (po moje je kaj tudi napisal...ker ima tooook za povedat).

Tudi jaz sem premišljevala o njegovi izjavi, ki gre nekako tako: "Vsaka žen(sk)a, ki spi z alkoholikom oz. pijanim moškim je ****"!

mamsi -> Rugelj...predvsem o ženskah (21.3.2005 19:59:46)

Kje se je ta tip najdu, pa res ne vem???

BigWhale -> Rugelj...predvsem o ženskah (21.3.2005 20:54:31)

Da povem kar z njegovimi besedami... ;)

Zdravnik, ki skrbno izbira svoje paciente, take, ki jih lahko ozdravi in se potem hvali kako uspesen je, je en navaden pezdetek.

:)

No, vsake toliko casa pove kaksno pametno, le nacin je malo, no, nenavaden. ;)

KIRA -> Rugelj...predvsem o ženskah (22.3.2005 7:18:49)

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Stran: [1]