|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
14.12.2008 7:35:43   
čebeli
Dobro jutro!

Kofetka za vse..user posted image !

O, vidim, da ste vse kar precej nestrpne in bi že rade rodile...nič novega...tut pri meni je tako.user posted image Sam jaz mam še zraven občasne napade panike, da je kaj narobe, ko dete tko miruje (čeprav naštejem 10 gibov) in nič ne kolca.

Sem bila v petek na materinski šoli v porodnišnici in šele sedaj začela resno dojemat, da bom rodila...user posted image Omg, po vseh teh mesecih bi mi pa že lahko kapnilo...user posted image No, včeraj sem bila pa čisto zasedena, ker sem šla k mojim staršem kuhat...so imeli koline. No, vsaj za eno rabo sem še...user posted image Upam, da se vam danes kaj več posvetim...

Pa še to...a boste vse imele prisotne partnerje, ko boste rojevale? Ker mojega možeka prav nič ne mika. Sem se počutila prav bedno, ko je babci rekel, da se enim moškim sex zagravža, ko to gledajo...Haaalloo?!? Bom natepla mojo mami in teto, ki sta mu šli natvezit kej tacga! Je pa babca rekla, da je v Sloveniji pri porodu prisotnih manj kot 50 % očkov.

Aja, iskrene čestitke vsem novim mamicam!user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
14.12.2008 8:19:47   
nadya
Jutro in hvala za kofe user posted image

Čebeli sem te prav pogrešala učeri, ta seznam je za znort. Če ga boš kaj rihtala sem pod 14.12. pozabla z rdečo pobarvat Andyo in dat zavn te zadevščine, da je rodia. Spodaj pod rodile so je pa zrihtan user posted image .

Sem kar že pokonci ker je moj prejle tok smrču, da sem prov živčna ratala user posted image in sem se raj ven iz spalnice pobrala.

Kar se tiče poroda, tut jaz včasih sploh ne morem verjet, da bom šla rodit user posted image . Napade panike mamo pa najbrž vse nosečke, jaz tut vedno neki tuhtam pa premike štejem....user posted image

Moj user posted image  bo pri porodu zraven, čeprov se je na začetku nekej branil.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
14.12.2008 8:38:42   
Nincica1
Dobro jutro in eno user posted image pri meni še nič novega, ponoči me je zelo bolelo v spodnjem delu trebuha in mi zelo otrdeval, zdaj pa spet nič, tako da ne vem v kolikšnem času se začne kaj dogajati, ko se odlušči čep, no zdaj je en dan,....mogoče bo pa danes kaj, bomo videli.

Sicer bo pa moj mož z menoj pri porodu in je že od nekdaj to govoril, tako da kar se tega tiče nimava problemov niti nobenih predsodkovuser posted image

nadya sicer pa super seznam,...meni je všeč,ker so gor še stari podatki, jaz imam namreč +13kg, ampak nič zatouser posted image

Lep dan vsem, če bo pa kaj novega pa sporočim.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
14.12.2008 9:49:45   
mavrica72
user posted image user posted image user posted image  Čestitke vsem novim mamicam tudi z moje strani ! user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas ni še nič novega, čeprav sem včeraj že mislila, da bom morala iti v P. Zvečer me je tako začelo vse tiščati dol, predvsem pa spodaj so se pojavile bolečine, ampak ne takšno zvijanje kot menstruaciji. Sploh ne vem kaj je to bilouser posted image , sem pomislilla tudi na popadke, samo kolikor se spomnim, so popadki kot nekakšni krči, to je bila pa konstantna bolečina. V bistvu če sem ležala, je bilo v redu, samo hoditi nisem mogla user posted image . No, ponoči se je pa potem stanje čisto umirilo.

Vidim, da nas ima jutri kar nekaj preglede oz. CTG-je v P. Tudi jaz sem med njimi, ampak s to razliko, da bom kar notri ostala, ker mi je napovedan za jutri CR. In po eni strani že komaj čakam, po drugi strani me je pa full strah same operacije.

No, lepo se imejte v tem deževnem dnevu, pa se danes še kaj slišimouser posted image

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
14.12.2008 10:16:00   
ninica04

dobro jutro še z moje strani

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novim mamicam. Tolk jih je blo te dni, da si nisem vseh zapomnila.... pa veliko cartanja.

jaz sem še vedno v enem kosu, me vsak dan neki špika, pa šraufa... pol se pa vse skupaj umiri. Pa ful me boli križ in otrdeva trebuh. Vidim pa da nisem edina, da smo že vse malo nestrpne... Včeri sma šla z mojim še na večerjo, najbrž zadnjič sama, malo sma dala v varstvo. Ker potem vema da dooolllgggooo časa spet sama ne boma mogla nikamor it. Pa je blo ful fajn....

moj user posted image bo zraven pri porodu. Sicer je pred 4 leti neki tečnaril, pa mu ni blo, pol je pa vseen bil in je blo vse ok. No meni je blo ful dobro. Zdej se pa sploh nič ne buni. Bo kar zraven.

mavrica72
- nič se ne boj CR. Sem se glih pred nekaj dnevi pogovarjala z eno ki ga je tud mela, sicer takega kjer je bla samo delno omamljena (ne vem točno kk se reče), v glavnem ni čist zaspala. Pa je rekla da je blo vse ful fajn, da je že po parih urah skakala okoli, da jo je sicer bolelo tam kjer je bla šivana, dojije sta se pa takoj, pa v glavnem ful je hvalila vse skupaj..

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
14.12.2008 12:29:10   
*nina*
ahoj, slaba noč za mano, sem popoldne spala pol pa ponoči nisem moglauser posted image pa še grlo me je začelo bolet, pa neki iz nosa tečt, tk da sem si šla čaje kupit, pa hals bonbone, upam, da bo kaj boljše oz. da ne bo šlo še na slabše..., tud mene je celo noč neki dajalo v križu,  trebuh mi je otrdeval, bomo vidli kaj bo jutri rekla g in kaj bo ctg pokazal...upam da odhod v Puser posted image

kar je glede poroda tiče moj ne bo zraven, ni za take stvari in ga niti ne silim...vrjamem, da je to posebna izkušnja za vsakega, ampak je glih tako posebna če ni prisotnosti partnerja...bo čakal uzuni in bo glih tako živčen in poln pričakovanj...mogoče še bolj, kot pa če bi bil zraven.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
14.12.2008 13:48:34   
čebeli
muce, naš mesec kliče!!!!       

Č A K A L N A    L I S T A

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image
user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

PDP  01. 12. 2008  user posted image user posted image user posted image    
???   olivija           

PDP  02. 12. 2008           
???   tian*zoja      user posted image

PDP  03.12. 
???   Julllija           user posted image                
???  skorpika         user posted image         

PDP  05.12.
???   julika         user posted image

PDP  06.12.
???   jasa            user posted image    

PDP  07.12.
???  nadaklemen       user posted image

PDP  09.12.    
???   moonshine      user posted image  

PDP  12.12.
???   pišapela     user posted image
???   mami1979     user posted image
???   ajda26    
user posted image
???   december28     user posted image
???   ketii     user posted image
???   Tedi77     user posted image
???   nAny84     user posted image

PDP  13.12.

???   JAPE    user posted image
???   julijana     user posted image
???   patkapatatka     user posted image

user posted image   KATERA BO DANES PRVA ???    user posted image

user posted image   PDP  14.12.   user posted image   user posted image    user posted image user posted image   
andya   user posted image  

PDP  15.12.

Puella user posted image user posted image
Zanositevuser posted image user posted image  

PDP  16.12.

b user posted image user posted image
lollypopuser posted image user posted image   
Suni user posted image
user posted image  

user posted image Ti pa kar nisi na vrsti!!!user posted image
user posted image

Blackcoffee  je  že zdavnaj RODILAuser posted image   Kaj pa druge zdej čakamo??

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

Tukaj pa je link za smajlije!
http://www.pic4ever.com/

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
14.12.2008 13:51:55   
čebeli
Hm, deklice, men se zdi, da tile seznami kar niso ažurni...user posted image Povejte, kaj manjka...da popravim.

Nadya, tvoj zadnji seznam je še imel vse tisto, kar si napisala naj popravim...sam se mi pa zdi, da so še njmn 3 pupe novopečene mamice...sam ne morem najt katere...HELP!!!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
14.12.2008 15:01:18   
nadya
Tuki na tvoji čakalni listi so rodile že: patkapatatka in andya. Ne vem če je še kera user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
14.12.2008 16:02:21   
mavrica72
ninica04 - hvala za spodbudne besede. Tudi jaz naj bi imela takšen CR, kjer naj bi bila skoz budna. No, bomo videli kako bo izgledalo vse skupaj.

Me je pa danes popoldan spet začelo vse tiščati spodaj. Ampak vidim, da nas ima kar nekaj podobne težave.

Grem sedaj spet malo v ležeči položaj, pa pridem zvečer še kaj pogledat, če bomo imeli tudi danes kakšno novo mamico user posted image .

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.12.2008 16:02:34   
čebeli
muce, naš mesec kliče!!!!       

Č A K A L N A    L I S T A

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image
user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

PDP  01. 12. 2008  user posted image user posted image user posted image    
???   olivija           

PDP  02. 12. 2008           
???   tian*zoja      user posted image

PDP  03.12. 
???   Julllija           user posted image                
???  skorpika         user posted image         

PDP  05.12.
???   julika         user posted image

PDP  06.12.
???   jasa            user posted image    

PDP  07.12.
???  nadaklemen       user posted image

PDP  09.12.    
???   moonshine      user posted image  

PDP  12.12.
???   pišapela     user posted image
???   mami1979     user posted image
???   ajda26    
user posted image
???   december28     user posted image
???   ketii     user posted image
???   Tedi77     user posted image
???   nAny84     user posted image

PDP  13.12.

???   JAPE    user posted image
???   julijana     user posted image

user posted image   KATERA BO DANES PRVA ???    user posted image

user posted image   14.12.   user posted image   user posted image    user posted image user posted image   

??? A se katera javi? user posted image

PDP  15.12.

Puella user posted image user posted image
Zanositevuser posted image user posted image  

PDP  16.12.

b user posted image user posted image
lollypopuser posted image user posted image   
Suni user posted image
user posted image  

user posted image Ti pa kar nisi na vrsti!!!user posted image
user posted image

Blackcoffee  je  že zdavnaj RODILAuser posted image   Kaj pa druge zdej čakamo??

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

Tukaj pa je link za smajlije!
http://www.pic4ever.com/

[/quote]

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
14.12.2008 16:17:21   
ajda26
ČESTITKE VSEM MAMICAM IN SVOJIM user posted image . PRIDNO SE CRTAJTE IN UŽIVAJTE.

Sama sporočam da sem našega malega fantina (52 cm in 3580 g) povila 3.12. v lj porodnišnici. Sva že veselo doma in se pridno crtamo.

LP ajda 26user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
14.12.2008 17:08:35   
sonček85
jeeeeee kako sem vesela ,da sem prejela tvoj sms ob12.28 ,da greš v B ,ker gre zareS In samo čakala ,da boš sporočila MAMI SEM no in to sem dočakala včeraj ob 18.33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa še tole:

Spet zima z dragulji nas je obdarila,
najlepši zaklad pa je zate shranila,
ko v roke ti "kepico" je položila,
saj sinka si svojega te dni rodila.
Naj sreča bo tvoja brez mej in brez dna,
čestitam ti iz vsega srca!

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.12.2008 17:12:33 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ajda26)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
14.12.2008 18:10:21   
december28
Čestitke vsem novim mamicam!!! user posted image

Jaz pa še kar čakam, da se kaj premakne...  jutri imam zjutraj pregled...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
14.12.2008 18:24:53   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: december28

Čestitke vsem novim mamicam!!! user posted image

Jaz pa še kar čakam, da se kaj premakne...  jutri imam zjutraj pregled...user posted image

evo ga pri meni je isto in  isto imam pregled jutri

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
14.12.2008 18:39:19   
december28
Ja, smo že kar malo boge, ane...user posted image

Ampak, če prav vidim imaš ti rok šele 25.12., tako, da imaš še kar nekaj časa...kam se ti pa tako mudi...user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
14.12.2008 19:55:27   
Puella
Jaz se javim, da bom prva mamica jutri. Samo kaj ko naš user posted image ni za to user posted image . Tile zadnji dnevi se mi tako vlečejo, user posted image pa kar nagaja. Se začnejo popadki, pridejo na pet minut, pa se čez pol ure nehajo. Joj, joj... Sem kar malo slabe volje. Še dobro, da ta prvi sin non stop hoče, da se igram z njim in se tako zamotim, sicer bi se mi še strgalo od tega čakanjauser posted image . No, saj bo. Več kot dva tedna po PDP nas itak ne bodo pustili čakati. Spodbudno, kajneuser posted image .

Srečno vsem in mirno noč vsem mamicam in dojenčkomuser posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
14.12.2008 20:57:41   
Anonimen
Malo za lušte vam delat, pa vam potem mogoče kaj prej voda odteče user posted image ... tole je naša flenča, danes ko je stara natanko 3 tedne in 3 dni:

user posted image

Drugače pa predvsem ČESTITKE VSEM NOVIM DRUŽINICAM!!!!! Sploh ne sledim več katera vse je že rodila, tako da mamice, v kolikor imate kako minutko časa, se pridite pofočkat na novo temo!

(odgovor članu Puella)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
14.12.2008 20:59:13   
*nina*
sej tud 25.12 ni več tako daleč....dost jih je že rodilo in se meni zato toliko bolj vlečeuser posted image

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
14.12.2008 21:53:46   
nadya
Ajda 26 čestitke za pobalinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otika ti nas pa prihajaš samo dražit user posted image . Kok je cukerček Nežika user posted image user posted image

Vidim da nas ma dost jutri preglede oz. ctg-je. Upam da bo vsaj za kakšno vzpodbudna novička.
Teli zadnji dnevi se res vlečejo user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
14.12.2008 22:16:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadya
Otika ti nas pa prihajaš samo dražit user posted image

Vem ... ne morem iz svoje kože user posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
15.12.2008 7:43:37   
CIPRESA
Punve vas občasno še malo pridem pogledat in prebratuser posted image

Vsem želim da vam ure čakanja čim prej minejo, vem da že tako težko pričakujete ampak tudi za vas se bliža konec čakanja. Naspite se kolikor se morete in pocartajte pri vašihuser posted image potem nebo več toliko časa za to, bo nekdo drug potreboval vaše cartanjeuser posted image

Držim pesti da čimprej in čim manj boleče povijete svoje štručkeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
15.12.2008 8:51:51   
neisha80
Zdravo.Tudi mi še zmeraj čakamo...Kako pa je Julika,katera ve?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
15.12.2008 9:51:41   
ellena
jaz bi tudi že šla v Rim... user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
15.12.2008 9:55:32   
ninica04
dobro jutro....

Otika - ne nas dražit, smotka user posted image user posted image user posted image . Je pa prav fajna tale tvoja Nežika. Pa kaka frizurca, bote že kmal rabli frizerja....user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz še vedno v pričakovanju, sem mela sicer ponoči prave šove, popadki na 10, nato na 5 minut, dve ure. Potem pa sem zaspala in s tem so zaspali tudi popadki user posted image . Jst sem se pa že tolk veselila, da bo končno vsega konec... user posted image user posted image

pa še tolk vsega se dogaja te dni: mala bo kmalu mela rojstni dan, kr ene delavnice so za otroke, pa dedki mrazi.... pol pa kr gruntamo kdo jo bo kam pelu, pa kako bomo, pa praznovanje njenega rojstnega dneva.... vse na kupu. Nočem jo pa prikrajšat za karkoli, da ne bie v štartu potem zasovražla bebice user posted image . Ma spet kompliciram...

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?