|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
5.12.2008 12:22:43   
uršula83
Čestitke vsem novim družinicam. Drugač bi pa sam opozorila da jaz nisem na +17 kg ampak na + 9,5kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.12.2008 12:25:30   
**NiNa**
martka: A ti še vedno iščeš sesalecuser posted image . Sem pogledala tegale pa mal prebrala. Sicer nevem kaj točno bi ti rada, ampak mene moti, da nima vrečke. Moti me tisto stresanje prahu v koš ipd. Sama imam kar močno astmo in ko sem bila enkrat pri sestrični, (ki ima nekaj podobnega) ko je ravno posesala in potem šla strest tisti prah ven je mene kar fino zdelalo user posted image .
Drugače pa mislim, da mora biti kar ok in če nimaš takšnih težav, bi jaz resno razmislila o nakupu.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
5.12.2008 12:28:17   
**NiNa**
aja martka še to, všeč mi je, če sem prav videla, da ima vse komande za upravljanje na ročaju. To je res super!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.12.2008 12:41:07   
Bimba80
Dober dan user posted image
No pri nas nič novega še, razenene mičkene krvave/rjave pikice na hlačkah zjutraj......od tega pa do zdaj nil več ne duha ne sluha.......bomo videli jutri na pregledu in ctg-ju........
Opažam pa, da je nekaj novih mamic.....koliko jih bo še do večera........

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
5.12.2008 13:02:10   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

martka: A ti še vedno iščeš sesalecuser posted image . Sem pogledala tegale pa mal prebrala. Sicer nevem kaj točno bi ti rada, ampak mene moti, da nima vrečke. Moti me tisto stresanje prahu v koš ipd. Sama imam kar močno astmo in ko sem bila enkrat pri sestrični, (ki ima nekaj podobnega) ko je ravno posesala in potem šla strest tisti prah ven je mene kar fino zdelalo user posted image .
Drugače pa mislim, da mora biti kar ok in če nimaš takšnih težav, bi jaz resno razmislila o nakupu.

a vidiš, meni je bilo pa ravno to všeč, da je brez vrečke.
oni vodni so mi tako nerodni z vsem tistim sestavljanjem in razstavljanjem pa nalivanjem in izlivanjem vode...
pri vrečkah pereš hepa filter ali kaj podobnega, pa zdi se mi, da se prah pol kr na drugem koncu ven prikaže... ja, tega bom po vsej verjetnosti kar naročila... 15. pridejo € in pol še v parih dneh sesalec...user posted image

hvala, za tvoje mnenje...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.12.2008 13:41:23   
*nina*
miši čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joooj kk je enim že fajn, ko lahko stiskajo svoje štručke k seb, js bi tud

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
5.12.2008 13:47:49   
mam32
Miši čestitke tud z moje strani user posted image user posted image . Lepo se cartajte.

Kje ste danes punce? A kuhate? Ali ste čist v zadnjih pripravah pred velikim D?

Aja, kaj še vedno nimamo nobenih info. od Ciprese????
Punca je tok zaposlena, da nam ne uspe poslat sms-ja. To jo bo treba malo okregat user posted image .

Pa kofi še tud ni nazaj s pregleda. Aja, ona vrjetno na veliko čveka še s 5ro al pa že tudi kje svoje glavnike stiska.
No, bomo videli.

< Sporočilo je popravil mam32 -- 5.12.2008 13:52:12 >

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
5.12.2008 14:34:08   
arupnik3
živjo
za nazaj vas nisem brala vam pa sporočam da smo 2.12. (pdp 9.12.)  povili hčerko tjašo  3160g    50cm     obseg 32
lp

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
5.12.2008 14:36:34   
nadya
Čestitke miši za dojenčicouser posted image user posted image user posted image

Joj puce jst sem čist brez energije, še tipkat se mi ne da. Sem že kakšne tri dni tok lena da je joj. Sam prestavljam se iz kauča na postlo in obratnouser posted image .

Držim pesti za našo Cipreso in čimlažji porod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
5.12.2008 14:38:31   
nadya
user posted image user posted image user posted image user posted image arupnik3 čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madona kolk lepih novičk dansuser posted image user posted image user posted image

Sem vam kar fouš, jst bi šla tud že po našo štručkouser posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
5.12.2008 14:56:41   
tasa.m
Miši in Arupnik3 čestitke za user posted image . user posted image user posted image user posted image

Jaz imam spet krvav vložek, tako da sploh ne vem pri čem sem, me nič ne zvija, moj G pa ne dela več, bom počakala do zvečera, če se ne bo umirilo se bom šla pokazat v P. user posted image  pa še vedno čutim.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
5.12.2008 14:57:36   
blackcoffee
user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
5.12.2008 15:01:13   
blackcoffee
nekaj pojem, vas prečitam in kaj dopišem. sem še kar 2 v 1!! mogoče se moje napovedi uresničijo.. maternični vrat delno zmehčan in 2 cm.. dolžine al kaj... ne vem.. , odprta sem en centi. skratka G pravi, dan, dva... jaz pa štiri, pet.
navkljub jutranjim popadkom!!
bila sem pri 5ri_28 in leži v sobi skupaj s Hektorino..!!  prav dobro se imata. porodne zgodbe pa bosta kar sami napisali. user posted image
ajd.. se pol še javim, ko vas prečitam!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
5.12.2008 15:29:59   
**NiNa**
Arupnik user posted image ČESTITKE!!user posted image  za punčko Tjašo! Sedaj se pa pridno cartajte pa veliko jejte in spite!!

tasa.m. : jaz pa na tvojem mestu nebi več čakala doma, jaz bi pa kar v P poklicala pa vprašala, al bi šla pa tja

Neposredna povezava do sporočila: 3739
5.12.2008 15:52:09   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

Arupnik user posted image ČESTITKE!!user posted image  za punčko Tjašo! Sedaj se pa pridno cartajte pa veliko jejte in spite!!

tasa.m. : jaz pa na tvojem mestu nebi več čakala doma, jaz bi pa kar v P poklicala pa vprašala, al bi šla pa tja

se podpišem pod tole, tasa.m.  ne čakaj....pojdiuser posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
5.12.2008 15:59:02   
pišapela
Pozdravljene!

Se že kar nekaj časa nisem oglasila, brala sem vas pa redno.

Čestitke vsem mamicam za njihove user posted image . Se jih je že kar precej nabralo.

Pri meni še nič novega, še vedno sem v enem kosu in zaenkrat še tudi nič ne kaže, da bi bilo kaj kmalu. Pa saj imam še malo časa, moram še kak teden noge skup držat, a ne Blackcoffee. Čeprav jaz že komaj čakam in upam, da bo le kakšen dan prej.

Danes sem imela CTG, vse OK. pokazal je sicer neke popadke, čeprav jih jaz nisem čutila. Kaj se dokaj spodaj nimam pojma, ker me vaginalno G ni pregledala že od prvega pregleda. 
Za seznam: Kilogramčki so na +16kg user posted image , naslednji pregled 12.12., starost 27 let, obseg: 109 cm.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
5.12.2008 16:14:18   
ninica04

Arupnik ČESTITKE!!  za punčko Tjašo!

tasa.m. : tudi jaz bi na tvojem mestu kar v P. šla in naj tam točno vidijo kako in kaj. Še vedno te lahko pošljejo domov

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
5.12.2008 16:26:56   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Čestitke vsem novim družinicam. Drugač bi pa sam opozorila da jaz nisem na +17 kg ampak na + 9,5kg user posted image user posted image user posted image

bomo popravl... morda sem jaz kr seštela cifre in je pol ven pršlo 17.. lol. se opravičujem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
5.12.2008 16:30:05   
mami_1979
Pozdravljene!
Tudi jaz sem danes imela pregled, ker so mi ga v ponedeljek prestavili na danes, ker je bila zdravnica bolna.
Naredila mi je UZ,na hitro, da je videla, da vse ok, plodovne vode dovolj, je rekla, da se malemuuser posted image še lepo godi.
Spodaj me ni nič pregledala, obljubila pa mi je, da me bo v petek, točno na PDP, ko imam naslednji pregled. Takrat mi bo naredila natančen UZ(zaradi teže, ker naj bi bil velik), vaginalni pregled, CTG, prav tako pa moram iti v laboratorij, ker sem imela danes povišan sladkor.
Rekla mi je naj ta teden pazim, da ne bom preveč sladkega pojedlauser posted image
Ima katera dieto za sladkorno, ker ne vem točno, česa se moram najbolj paziti?

Podatki za seznam:
- Naslednji pregled 12.12.08
- teža:+8kg
- obseg 126 cm(moj pravi, da bom eksplodiralauser posted image )

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
5.12.2008 16:41:00   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Rekla mi je naj ta teden pazim, da ne bom preveč sladkega pojedlauser posted image
Ima katera dieto za sladkorno, ker ne vem točno, česa se moram najbolj paziti?

sicer bi ti znala mamabranka več povedat glede tega, ampak zdaj verjetno že drži svojo štručko v rokah ...
jaz sem imela enkrat povišan sladkor, pa sem morala paziti, da nisem jedla sladkarij in živil iz bele moke. pa namesto sadja raje malo več zelenjave.
malo še pobrskaj po forumu, na to temo je napisanega zelo veliko, sicer si pa že tik pred koncem, zato brez panike! user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.12.2008 16:41:17   
medika 13
miši in a rupnik3 ČESTITKE ob rojstvu!user posted image user posted image user posted image

kavica pa podatki za seznam:

naslednji pregled: 12.12.2008
porodnišnica: SG
teža: plus 18 kg (prosim ne me tepst user posted image )
obseg: 116 cm

mami žal ti z dieto ne morem pomagat user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.12.2008 16:50:37   
blackcoffee
joj.. kako je že ime sinku od zver'ce naše? da ne iščem sto strani nazaj.. user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.12.2008 16:54:29   
nadya
Na temi "rodili smo" sem spet zasledila eno decembrko. Tajka je rodila Anouser posted image .
Ne vem zakaj pa se ne pofočkajo še na naši temiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.12.2008 16:55:54   
čebeli
Živjo!

Martka...pri nas smo imeli podoben sesalec, sam je bil najbrž precej nižjega ranga...imel je 3 gumbe-za prižgat, za kabel pospravljat in za moč poljubno naštimat... Nekaj časa sem bila prav extra navdušena, ker je res fajn deloval (edin mogoče je mal prašil), po kakšnega pol leta uporabe pa ni več "vlekel" not, čeprav je tulil na vse. Ne vem, temu je po določenem času pojenjala moč (pošla sapa) in je sam še pihal prah okol. Zato sem se takrat odločla, da je navaden sesalec na vreče najboljši. Je pa možno, da je tale tvoj ugledan bolj kvaliteten in se ne bo tko hitro dotrajal...

Arupnik in Tajka, krasna novička! Čestitam obema!!! user posted image user posted image

tasa.m, upam, da si se že šla pokazat za vsak slučaj...bolš, da ni nič in te čudno gledajo, kot da je kaj narobe, ti pa doma čakaš...

Blackcoffee, a ti pa še kar vztrajaš?? A si ne želiš videt svoje stvaritve??user posted image No, sej vem, ker bom jaz ista...naj se zgodi, ko se hoče...ker se itak enkrat mora. Od zverke pa...a je urban (ker js bi vsakmu tko dala ime)user posted image ?...mam precej lukenj v možganih zadnje čase..

< Sporočilo je popravil čebeli -- 5.12.2008 17:00:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.12.2008 17:06:39   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Od zverke pa...a je urban (ker js bi vsakmu tko dala ime)user posted image ?...mam precej lukenj v možganih zadnje čase..

men se pa zdi da je Jernej..  user posted image user posted image user posted image ???????
ktera pa ima Jerneja??

NA POMOČ! KAKO JE IME SINKU OD ZVERINE???

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.12.2008 17:07:42 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?