|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
5.12.2008 8:57:05   
ninica04

Hektorina - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.12.2008 8:59:13   
tasa.m
Oj,

kako lepe pupe, oh komaj čakam da je tudi zamano ta porod, danes zjutraj se mi je začel odluščati čep, take krvave nitke, to je verjetno to, zdaj pa lahko čakam da dobim popadke oz. da mi odteče voda.

Kaj novičk z našo Cipreso

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
5.12.2008 9:01:08   
mam32
Hektorina ČESTITKE tebi in tvoji družinici!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
5.12.2008 9:02:14   
tasa.m
Hektorina čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
5.12.2008 9:03:33   
blackcoffee
poglej ga zlomka!! seznam dostikrat serje, kot je zdaj zasral.. namreč kar sam od sebe izbriše spol.  user posted image
zdaj ne morem več popravit. zdaj bo treba spet ročno notr vnašat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3705
5.12.2008 9:06:33   
*nina*
hektorina čestitke za fantičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3706
5.12.2008 9:52:25   
martka
ČESTITKE HEKTORINA!!user posted image
DOBRODOŠEL ALJAŽ!user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.12.2008 9:53:04   
lonja
Hektorina, tudi od nas iskrene čestitke user posted image , malemu Aljažu pa poljubček user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
5.12.2008 10:08:18   
nadya
Hektorina čestitke za Aljažauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Evo jaz že kakšne tri dni kar solidno spim, ko se ponoči začnem zbujati ker me vse boli, si naštimam povštre v sedeči položaj in pol normalno naprej zaspim user posted image user posted image .

Sem mela včeraj ctg in se še nič ne dogaja- nula. Vmes mi je ene trikrat kar močno trebuh otrdel, ctg pa ni zaznal nič. Našmu user posted image  je pa očitno tut še prav luštno not, tko da bo očitno kar do roka počaku.

Kosilo: bomo kar domačo pizzo spekliuser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
5.12.2008 10:08:39   
tinca123
Dobro jutro!

Čestitke Hektorina!!user posted image user posted image Dobrodošel mali Aljaž!!user posted image user posted image user posted image

Bi vas pa vprašala, če ste že vse prinesle izpolnjen tist obrazec S1 na socialo za svojga - da je on lahko doma na porodniškem z vami tiste tri tedne, ki mu pripadajo. Mojmu v službi - kadrovska - nočejo izpolnit dokler se ne rodi najin sonček. Ker bo to med prazniki je rahlo zoprno - dvomim da bo katera iz kadrovske prišla v službo 31.12 da bo to uredila pa še socialo je pol treba lovit - moj pa bo doma v januarju oz. od dne ko pridem jaz domov. Sem mu povedala da me ne zanima. In če bo to že decembra bo decembra doma in rabi odločbo!! Čist me je razpizdil s tem.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
5.12.2008 10:13:02   
medika 13
haj vse mamice in šeuser posted image

jaz sem se že tako polenila, da vas vsak dan berem, za pisanje mi pa zmanjka moči ... sem pravi lenuhuser posted image user posted image

user posted image ČESTITKE VSEM NOVIM DRUŽINICAM! Veliko cartanja, malo joka in čimveč prespanih noči. user posted image

drugače sem imela danes pregled ... G je komentirala: ctg je lep tole bo pa v kratkem porod ... ja itak če mam pa čez 8 dni pdp user posted image user posted image user posted image ... no naslednji pregled imam 12.12.2008
današnja noč je bila pravi user posted image ... mala je skoraj celo noč brcala, ful se je spustila, dol spodi me pa že vse boli ... pa nebom več jamrala ker vem, da nisem edina user posted image

vse, ki ima še danes preglede oz pdp pa dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
5.12.2008 10:21:20   
december28
Hej Hektorina čestitke!

Blackcoffee: hvala za vnos kilaže v seznam! (Neverjetno za kaj se zahvaljujem user posted image !)

Si pa sicer res vztrajna - zgleda, da je tale tvoj baby že zdaj zelo sočutno in socialno bitje user posted image , ko takole pusti svojo mamo še malo pri miru, da nas lahko vse spodbuja... user posted image  

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
5.12.2008 10:22:04   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: tinca123

Dobro jutro!

Bi vas pa vprašala, če ste že vse prinesle izpolnjen tist obrazec S1 na socialo za svojga - da je on lahko doma na porodniškem z vami tiste tri tedne, ki mu pripadajo. Mojmu v službi - kadrovska - nočejo izpolnit dokler se ne rodi najin sonček. Ker bo to med prazniki je rahlo zoprno - dvomim da bo katera iz kadrovske prišla v službo 31.12 da bo to uredila pa še socialo je pol treba lovit - moj pa bo doma v januarju oz. od dne ko pridem jaz domov. Sem mu povedala da me ne zanima. In če bo to že decembra bo decembra doma in rabi odločbo!! Čist me je razpizdil s tem.

meni je pa na CSD rekla, da tega ne rabi dokler se otrok ne rodi.  pa sem rekla, da bo od dneva poroda dalje doma (ker bosta s sinom tri dni sama)... pa me je tako čudno gledala, češ zakaj pa že od dneva poroda... A bo ona mogoče k nam prišla otroka pazit?!? no, pol je pa rekla, da je glavno, da v službo obvesti, da zdaj ga pa ne bo in potem še tist list na csd prinese in gor otrokovo ime napiše...
najprej pa je drugač razlagala, da lahko ona naknadno ime vpiše, jaz pa pred rojstvom oddam... saj sami ne vejo kaj bi radi... kr neki...

a ima katera življenjsko zavarovanje pri triglavu? dobi ob rojstvu darilo v vrednosti 10% od zavarovalne vsote...

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
5.12.2008 10:27:21   
martka
potem, ko bo prinesel, bo pa hotla še kaj?? mogoče decembersko nakazilo... ej, tale na našem csd ju si včasih kr mal sproti prireja zadevice, se mi zdi... saj drugače je pa prijazna... s tistim obveznim... Ampak:::

a Ana Luna, je pa šla? kam v mesto ali ?

bolj kot se mi bliža dan D, več imen imam v izboru... a ni to smešno, namesto, da bi se krčil seznam... prej je bilo na seznamu eno samo ime... zdaj pa... bomo videli, kaj ji paše, ko bo ven prišla...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
5.12.2008 10:29:13   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: december28

Hej Hektorina čestitke!

Blackcoffee: hvala za vnos kilaže v seznam! (Neverjetno za kaj se zahvaljujem user posted image !)

Si pa sicer res vztrajna - zgleda, da je tale tvoj baby že zdaj zelo sočutno in socialno bitje user posted image , ko takole pusti svojo mamo še malo pri miru, da nas lahko vse spodbuja... user posted image  

se bomo potem še bolj zahvaljevale, ko bo pisala, kako polzijo doool...user posted image

če je mami tako fajn punca, detece ne more biti dosti drugačno user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
5.12.2008 10:55:46   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: martka

a Ana Luna, je pa šla? kam v mesto ali ?

Ana Luna je še vedno 2 v 1! Brez skrbi, sporočim, ko bo kaj novega! user posted image
Ravnokar prišla iz 2-urnega sprehoda s svojim user posted image , popoldne bo pa spet na sporedu ogled filmov. (Sem bla v času letošnjega LIFA še pridno zaposlena in nisem uspela na nobeno predstavo, zdaj moram pa dobit dozo za nazaj ...) user posted image
Ajde, pridne bod'te!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
5.12.2008 10:57:59   
december28
Jap! user posted image

Grem še malo pospravljat, da se kondicija ne porazgubi...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
5.12.2008 10:58:26   
martka
http://translate.google.si/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.childbirthsolutions.com%2Farticles%2Fbirth%2Facupressure%2Findex.php&sl=en&tl=sl&hl=sl&ie=UTF-8

če vas zanima...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
5.12.2008 11:06:14   
Splet.Ka
Juhuhu!

Naša decembrka miši je ponoči ekspresno (v 45 minuhtah) na svet spravila princesko Lano, veliko 51 cm in težko 3410 gramov. Obe sta ok.

Čestitke mamici, očku in sestrici!

Cvetim...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.12.2008 11:06:56   
**NiNa**
hektorina: user posted image ČESTITKE!user posted image  za malega Aljaža. Želim vam veliko zdravja in cartanja!!

Otika in Spletka : Joj kolk luštkani punčki imata

Cipresa: Čeprav se nisi še nič oglasila močno upam, da že nekaj časa držiš svojo malo punčko v naročju, drugače pa mislim nate in držim pesti
mamabranka: drži se !!
Ana Luna : kaj tvoj mladiček pa neče ven, očitno bi tudi on rad pogledal vse filmeuser posted image

Jaz sem pa v sredo imela pregled in CTG - se še nič ne dogaja, G je še celo komentirala, da sedaj mu je pa očitno tako fino notr, da bo prišel točno, prej se mu je pa tako mudilo user posted image . Naslednji Ctg imam 10.12.

Punce držite se, mislim na vasuser posted image  

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
5.12.2008 11:08:59   
**NiNa**
Miši user posted image  ČESTITKE!!user posted image  tudi tebi in tvoji mali Lani. Ja fino, da ste to tako hitro zrihtali. Želim vam veliko zdravja in prespanih noči!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.12.2008 11:45:29   
čebeli
Ojla!

Danes sem spet že ob 7h norela po mestu in imam čist pokvarjen ritem in podočnjake do ust...(ko pa zmer spim vsaj do 8.30, zdej pa že 2 dni akcija)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

.... danes zjutraj se mi je začel odluščati čep, take krvave nitke, to je verjetno to, zdaj pa lahko čakam da dobim popadke oz. da mi odteče voda.

Sem tudi sama včerej svoji G jamrala o nečem krvavem, pa je rekla...krvave nitke pomenijo zorenje materničnega vratu, to ni čep...sam jes sem mela pa dve čist mini mini kepici krvave sluzi...pa ni nič rekla, da bi blo kaj narobe (sej me itak ne skrbi, ko sem tko 100%, da bomo potegnili čez rok).

Aha, pa čestitke Hektorini in tudi Miši za njuna sončka!!user posted image user posted image

Včeraj ste pisale o tistih slim pasovih...Moram priznat, da sama nisem vedela, da to kaj obstaja...za kupit...in da je "moderno"...Ker do sedaj sem videla samo ciganke, ki so tko nosile svoje otročke...in naša mami si je tako zavezala rjuho, da je lahko zraven kuhala...Zakon ideja za miklavža...(hehe, bo možek spet zapravljal)!! Me je kar malo morilo kolk rjuhe bo preveč, če bom tut jest posnemala svojo mamo..user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 5.12.2008 11:54:17 >

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.12.2008 11:57:59   
martka
ČESTITKE MIŠI!!!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.12.2008 12:08:37   
martka
HEJ enkrat sem spraševala za sesalce.... pa niste nič hotle komentirat...
zdaj sem nagledala tega... ga katera ima? izkušnje?
http://www.ideo.si/?k=art&kat=162&art=5597

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.12.2008 12:12:03   
abi
user posted image   Čestitke Hektorini in Miši za njuna sončka  user posted image
                              user posted image   user posted image  user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?