Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 8:57:05
|
|
|
|
ninica04
|
Hektorina -
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 8:59:13
|
|
|
|
tasa.m
|
Oj, kako lepe pupe, oh komaj čakam da je tudi zamano ta porod, danes zjutraj se mi je začel odluščati čep, take krvave nitke, to je verjetno to, zdaj pa lahko čakam da dobim popadke oz. da mi odteče voda. Kaj novičk z našo Cipreso
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 9:01:08
|
|
|
|
mam32
|
Hektorina ČESTITKE tebi in tvoji družinici!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 9:02:14
|
|
|
|
tasa.m
|
Hektorina čestitke za
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 9:03:33
|
|
|
|
blackcoffee
|
poglej ga zlomka!! seznam dostikrat serje, kot je zdaj zasral.. namreč kar sam od sebe izbriše spol. zdaj ne morem več popravit. zdaj bo treba spet ročno notr vnašat.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 9:06:33
|
|
|
|
*nina*
|
hektorina čestitke za fantička
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 9:52:25
|
|
|
|
martka
|
ČESTITKE HEKTORINA!! DOBRODOŠEL ALJAŽ!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 9:53:04
|
|
|
|
lonja
|
Hektorina, tudi od nas iskrene čestitke , malemu Aljažu pa poljubček .
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:08:18
|
|
|
|
nadya
|
Hektorina čestitke za Aljaža Dobro jutro! Evo jaz že kakšne tri dni kar solidno spim, ko se ponoči začnem zbujati ker me vse boli, si naštimam povštre v sedeči položaj in pol normalno naprej zaspim . Sem mela včeraj ctg in se še nič ne dogaja- nula. Vmes mi je ene trikrat kar močno trebuh otrdel, ctg pa ni zaznal nič. Našmu je pa očitno tut še prav luštno not, tko da bo očitno kar do roka počaku. Kosilo: bomo kar domačo pizzo spekli
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:08:39
|
|
|
|
tinca123
|
Dobro jutro! Čestitke Hektorina!! Dobrodošel mali Aljaž!! Bi vas pa vprašala, če ste že vse prinesle izpolnjen tist obrazec S1 na socialo za svojga - da je on lahko doma na porodniškem z vami tiste tri tedne, ki mu pripadajo. Mojmu v službi - kadrovska - nočejo izpolnit dokler se ne rodi najin sonček. Ker bo to med prazniki je rahlo zoprno - dvomim da bo katera iz kadrovske prišla v službo 31.12 da bo to uredila pa še socialo je pol treba lovit - moj pa bo doma v januarju oz. od dne ko pridem jaz domov. Sem mu povedala da me ne zanima. In če bo to že decembra bo decembra doma in rabi odločbo!! Čist me je razpizdil s tem.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:13:02
|
|
|
|
medika 13
|
haj vse mamice in še jaz sem se že tako polenila, da vas vsak dan berem, za pisanje mi pa zmanjka moči ... sem pravi lenuh ČESTITKE VSEM NOVIM DRUŽINICAM! Veliko cartanja, malo joka in čimveč prespanih noči. drugače sem imela danes pregled ... G je komentirala: ctg je lep tole bo pa v kratkem porod ... ja itak če mam pa čez 8 dni pdp ... no naslednji pregled imam 12.12.2008 današnja noč je bila pravi ... mala je skoraj celo noč brcala, ful se je spustila, dol spodi me pa že vse boli ... pa nebom več jamrala ker vem, da nisem edina vse, ki ima še danes preglede oz pdp pa dobro opravite
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:21:20
|
|
|
|
december28
|
Hej Hektorina čestitke! Blackcoffee: hvala za vnos kilaže v seznam! (Neverjetno za kaj se zahvaljujem !) Si pa sicer res vztrajna - zgleda, da je tale tvoj baby že zdaj zelo sočutno in socialno bitje , ko takole pusti svojo mamo še malo pri miru, da nas lahko vse spodbuja...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:22:04
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinca123 Dobro jutro! Bi vas pa vprašala, če ste že vse prinesle izpolnjen tist obrazec S1 na socialo za svojga - da je on lahko doma na porodniškem z vami tiste tri tedne, ki mu pripadajo. Mojmu v službi - kadrovska - nočejo izpolnit dokler se ne rodi najin sonček. Ker bo to med prazniki je rahlo zoprno - dvomim da bo katera iz kadrovske prišla v službo 31.12 da bo to uredila pa še socialo je pol treba lovit - moj pa bo doma v januarju oz. od dne ko pridem jaz domov. Sem mu povedala da me ne zanima. In če bo to že decembra bo decembra doma in rabi odločbo!! Čist me je razpizdil s tem. meni je pa na CSD rekla, da tega ne rabi dokler se otrok ne rodi. pa sem rekla, da bo od dneva poroda dalje doma (ker bosta s sinom tri dni sama)... pa me je tako čudno gledala, češ zakaj pa že od dneva poroda... A bo ona mogoče k nam prišla otroka pazit?!? no, pol je pa rekla, da je glavno, da v službo obvesti, da zdaj ga pa ne bo in potem še tist list na csd prinese in gor otrokovo ime napiše... najprej pa je drugač razlagala, da lahko ona naknadno ime vpiše, jaz pa pred rojstvom oddam... saj sami ne vejo kaj bi radi... kr neki... a ima katera življenjsko zavarovanje pri triglavu? dobi ob rojstvu darilo v vrednosti 10% od zavarovalne vsote...
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:27:21
|
|
|
|
martka
|
potem, ko bo prinesel, bo pa hotla še kaj?? mogoče decembersko nakazilo... ej, tale na našem csd ju si včasih kr mal sproti prireja zadevice, se mi zdi... saj drugače je pa prijazna... s tistim obveznim... Ampak::: a Ana Luna, je pa šla? kam v mesto ali ? bolj kot se mi bliža dan D, več imen imam v izboru... a ni to smešno, namesto, da bi se krčil seznam... prej je bilo na seznamu eno samo ime... zdaj pa... bomo videli, kaj ji paše, ko bo ven prišla...
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:29:13
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: december28 Hej Hektorina čestitke! Blackcoffee: hvala za vnos kilaže v seznam! (Neverjetno za kaj se zahvaljujem !) Si pa sicer res vztrajna - zgleda, da je tale tvoj baby že zdaj zelo sočutno in socialno bitje , ko takole pusti svojo mamo še malo pri miru, da nas lahko vse spodbuja... se bomo potem še bolj zahvaljevale, ko bo pisala, kako polzijo doool... če je mami tako fajn punca, detece ne more biti dosti drugačno
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:55:46
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka a Ana Luna, je pa šla? kam v mesto ali ? Ana Luna je še vedno 2 v 1! Brez skrbi, sporočim, ko bo kaj novega! Ravnokar prišla iz 2-urnega sprehoda s svojim , popoldne bo pa spet na sporedu ogled filmov. (Sem bla v času letošnjega LIFA še pridno zaposlena in nisem uspela na nobeno predstavo, zdaj moram pa dobit dozo za nazaj ...) Ajde, pridne bod'te!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 10:57:59
|
|
|
|
december28
|
Jap! Grem še malo pospravljat, da se kondicija ne porazgubi...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 11:06:14
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Juhuhu! Naša decembrka miši je ponoči ekspresno (v 45 minuhtah) na svet spravila princesko Lano, veliko 51 cm in težko 3410 gramov. Obe sta ok. Čestitke mamici, očku in sestrici!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 11:06:56
|
|
|
|
**NiNa**
|
hektorina: ČESTITKE! za malega Aljaža. Želim vam veliko zdravja in cartanja!! Otika in Spletka : Joj kolk luštkani punčki imata Cipresa: Čeprav se nisi še nič oglasila močno upam, da že nekaj časa držiš svojo malo punčko v naročju, drugače pa mislim nate in držim pesti mamabranka: drži se !! Ana Luna : kaj tvoj mladiček pa neče ven, očitno bi tudi on rad pogledal vse filme Jaz sem pa v sredo imela pregled in CTG - se še nič ne dogaja, G je še celo komentirala, da sedaj mu je pa očitno tako fino notr, da bo prišel točno, prej se mu je pa tako mudilo . Naslednji Ctg imam 10.12. Punce držite se, mislim na vas
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 11:08:59
|
|
|
|
**NiNa**
|
Miši ČESTITKE!! tudi tebi in tvoji mali Lani. Ja fino, da ste to tako hitro zrihtali. Želim vam veliko zdravja in prespanih noči!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 11:45:29
|
|
|
|
čebeli
|
Ojla! Danes sem spet že ob 7h norela po mestu in imam čist pokvarjen ritem in podočnjake do ust...(ko pa zmer spim vsaj do 8.30, zdej pa že 2 dni akcija) IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m .... danes zjutraj se mi je začel odluščati čep, take krvave nitke, to je verjetno to, zdaj pa lahko čakam da dobim popadke oz. da mi odteče voda. Sem tudi sama včerej svoji G jamrala o nečem krvavem, pa je rekla...krvave nitke pomenijo zorenje materničnega vratu, to ni čep...sam jes sem mela pa dve čist mini mini kepici krvave sluzi...pa ni nič rekla, da bi blo kaj narobe (sej me itak ne skrbi, ko sem tko 100%, da bomo potegnili čez rok). Aha, pa čestitke Hektorini in tudi Miši za njuna sončka!! Včeraj ste pisale o tistih slim pasovih...Moram priznat, da sama nisem vedela, da to kaj obstaja...za kupit...in da je "moderno"...Ker do sedaj sem videla samo ciganke, ki so tko nosile svoje otročke...in naša mami si je tako zavezala rjuho, da je lahko zraven kuhala...Zakon ideja za miklavža...(hehe, bo možek spet zapravljal)!! Me je kar malo morilo kolk rjuhe bo preveč, če bom tut jest posnemala svojo mamo..
< Sporočilo je popravil čebeli -- 5.12.2008 11:54:17 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 11:57:59
|
|
|
|
martka
|
ČESTITKE MIŠI!!!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 12:08:37
|
|
|
|
martka
|
HEJ enkrat sem spraševala za sesalce.... pa niste nič hotle komentirat... zdaj sem nagledala tega... ga katera ima? izkušnje? http://www.ideo.si/?k=art&kat=162&art=5597
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 12:12:03
|
|
|
|
abi
|
Čestitke Hektorini in Miši za njuna sončka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?