|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
30.12.2008 8:17:48   
zaspančka
Dobro jutro souser posted image !

Še zadnji dan sem v službi, jutri sem pa doma. user posted image  Sem že nardila jedilnik, kaj bova z mojim jedla za silverstrsko večerjo, pa še eno pecivo bom spekla, tko da bo njami njami. user posted image  Kr letos sva se odločla, da bova prvič praznovala doma. Do zdej sva zmeri neki šla, letos mi pa prou paše, da bova doma in se crklala skupi z malo pikico v bušiju. user posted image

Drgač sm bla včeri pr G. Otroček lepo raste, zredila sem se cca 2 kili, kri in voda bp, toxo še nisem prebolela, tko da bom mogla še ene 2x kri dat. Nasledn pregled mam 19.1., en dan pred NS. Pa materinsko  knjižico sem dobila. user posted image Zdej se pa res počutim kot ta prava user posted image . user posted image

Nč, lepo se mejte, dons je tako zatišje v službi, da je že skor scary. user posted image  Lepo božajte bušije pa se še kej slišmo.

< Sporočilo je popravil zaspančka -- 30.12.2008 8:18:34 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.12.2008 11:23:53   
andy28
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker sem bila takodolgo odsotna, vendar smo bli bolani. Najprej tamal, zdaj sem pa se jaz. Nos mam cist zabasan, tko da sploh ne morem dihat skoz nos, ampak skoz usta (katastrofa). Drugace pa sem danes ze od pol treh pokonci, ker me je celo noc bolelo uho in sem zjutraj sla takoj k dohtaru in dobila antibiotik. Juhej. Zgodaj sem zacela. Kaj sele bo? Zima se je komaj dobr zacela. Upam, da ne bom zdaj do maja na antibiotikih. Cist sem na tleh punce. Saj vem, da Hiconcil ni nevaren za plod, sam ce se mi bo ponavljalo tole, bo sranje.

Dans mam NS. Upam, da bo vse OK. Sem ze tko poklapana, da sam se o slabih stvareh razmisljam. In zato skoraj nic ne spim, ker me poleg nosa matrajo se nocne more. Dost jamranja, ne bi vas rada cist zamorila.

Upam, da ste ve vse ok. Drzte pesti danes (16h). Pa porocam takoj, ko bom lahko. Pocutim se kot, da bi me povozili trije tovrnjaki, ne samo eden. user posted image

Nc, lepo mi bodite. Morem tamalga zabavat (kar ni tko enostavno pri tako "odlicnem" pocutju).

Papa.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.12.2008 11:38:38   
monty
andy28 če so ti dali Hiconcil že vedo, da je varen. bodi pozitivna in misli na novo leto. Jutri si lahko zaželimo vse brez mej!!!!

držim pesti za NS. Sem bila včeraj na istem in vem kako se počutiš. No jaz bolana nisem bila, živčna pa sto na uro!
user posted image  DRŽI SE MAMI!!!!

p.s. vem da ste že bolj praznično razpoložene pa vendar. kaj bi ve naredile v mojem primeru. bi menjale G ali ne? če katera ne ve za kaj se gre bom na hitro. narobe mi je zmeril plod v 7 tednu, me ni nikakor poslušal, da ne more biti dva tedna manj nosečnosti, ker mi je test pokazal še pred izostankom M in vem da je bila OV točno na sredini cikla. no potem sem želela, da mi naredi še en UZ v 12 tednu pa mi ne pripada in ni hotel. Na NS bi me naročil glede na starost ki jo je on določil torej 17 dni kasneje in bi bilo prepozno. Sem bila zadnji dan 13 tedna je mali velik za toliko, celo malo več. v glavnem tam sem št, (kot najbrž 80% drugih) ampak mu nekako ne zaupam, ker se mi zdi da me ne posluša, ker oni so nezmotljivi. zdaj niti ne vem ali naj grem morfologijo delat še k drugemu G , ker če mi jo bo delal kot vse do sedaj, bo bolj površno vse skupaj. naj pa povem ,da je v naši bolnici primarij in zelo priznan, pa ne vem ali imam samo jaz smolo, ali res nič več ni tako kot bi moralo biti!

LEPE PRAZNIKE PUPE IN BOŽAJTE TREBUŠČKE!!!

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.12.2008 11:40:04   
jazzz27
punce pri nas je bilo vse ok!!!! Vse super in šeena slikca...

user posted image

želim vam vse naj, naj v novem letu....

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.12.2008 12:42:46   
MTFP
Monty če G ne zaupaš, bi ga ja defenitivno menjala. Včasih najbolj priznani, delajo napake, ravno zato ker mislijo da so nezmotljivi in so lahko malo površni.

Glede na to da si v dvomih, mu verjetno celo nosečnost ne boš zaupala in kar koli ti bo rekel boš vzela z rezevo.

Pa tako ti bom rekla, poslušaj svoj 6 čut, ta te ponavadi ne izda. Če misliš, da on ni to, ga zamenjaj.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.12.2008 12:45:20   
MTFP
Jazz kako lepa slikicauser posted image user posted image user posted image , jaz pa še čakam svojo nuhalno, in imam zaenkrat sliko samo od malega fižolčka, me prav zanima kakšen je sedaj..

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.12.2008 12:59:38   
N072009I
Ojla pupe,
Midva sva ravno ugotovila da bova letos še zadnjič sama za novo leto in bi bilo fino početi nekaj kar pol nekaj let ne bomo. Hm, samo ne morem se spomniti kaj bi to bilo. Kako boste pa ve praznovale?
Monty se ti lahko pridružim pri "pljuvanju" dr. Strahove? Res je da sem po pregledu NS napisala da je bilo lepo in fajn in da je super dr., vendar ko prvič vidiš živo bitjece v sebi kako raste, se razvija, dela salte in je skratka tako ljubko, težko pomisliš na kaj negativnega. Šele sedaj, po dobrih 14. dnevih, sem pregledala slikice in izvide ki sem jih dobila. Spomnila sem se, da ko sem se ulegla na posteljo za pregled je iz aparata že visela ena 4D slikica otročička, vendar po pregledu sem na to pozabila. Včeraj pa gledam slikice in ugotovim da je bila ena posneta 20 min. pred mojim pregledom. Hm, torej sem dobila slikico nekoga drugega. Že izrezala in zavrgla. Potem pogledam izvid in vidim da sem se rodila 10. dni kasneje. Poleg tega pa sta se z mojim še skoraj skregala, saj je pri 4D slikici izjavil da je grozna slika…… pač otroček je v bazenčku in je malo bolj zgužvan, nič takega ni mislil. Ona pa je nato začela monolog kako moški ne čutijo nosečnosti in da to rečejo vsi moški, da je do sedaj to izjavila le ena ženska, pa še za to so ugotovili da je malo čez les. Naslednjih 10. min pa se je posvetila razlaganju kako bi bilo fino če prideva k njej na 4D UZ in seveda prineseva 110 EUR. Kar pa je najbolj važno pa so rezultati in ti so bili odlični (1:8735). Tako da na koncu sem bila vesela: videla sem najino pikico, rezultati so bili odlični, k tej dr. pa ne grem več.
G bi pa jaz na tvojem mestu menjala. Primarij gor ali dol. Verjetno je super G in stručko na svojem področju, vendar vedno ko se boš odpravlja na pregled in iz njega boš verjetno imela slab občutek glede na izkušnje.
Uf sem zatežila….. uživajte še zadnje urice v letu 08

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.12.2008 14:49:44   
Anonimen
Čau, evo spet jst user posted image . Men bodo mogl z ustavo prepovedat koriščenje LD, ker ko sem doma zgledam nekako takouser posted image . No, sej sm bla tut pridna danes, sm že posesala, pomila tla, bla v trgovini, skuhala sm kosilo, pospravila vse odvečne smeti po bajti, stroj je že opral in posušil, zabavala sem otroke, malega tut že uspavala...Ma sm polna energije, upam, da se bom tut jst začela kmal počutit kot nosečnica. Pravjo, da pri vsakem naslednjem otroku začne trebušček prej rasti, saj so mišice ohlapnejše in glede na to da nosim že tretjega bi bla lahko že mal, vsaj čiiiiiist mal podobna user posted image .

Ojoj, mislim, da se je mali zbudu, čau!

(odgovor članu N072009I)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.12.2008 15:09:07   
LERO
Prihajam z NS. Izvid je super, tako da sem ful vesela.
Zadnjič je bila bebica zelo majhna, zdaj pa je zrasla za 23,6 mm v 10. dneh (je 64,6 mm).

Upam, da boste tudi druge dobile lepe izvide.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.12.2008 17:42:29   
ana**
helou miškice mojeuser posted image

Jz sm dons ful naspidirana z energijouser posted image user posted image Ful neki skačem okoli.. Sm bla že danes na dveh koncih Ljubljane. Sm si hotla it na koncu še modrček kupit pa je moj dragi postal tečen in smo kr domov mogli pičituser posted image

LERO jupiiiiiiii za NSuser posted image user posted image user posted image user posted image

Andy zdj je že za tabouser posted image user posted image Hitr pridi potrdit,da je vse ok.

A mate kakšno idejo za jutrišno večerjo???user posted image

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.12.2008 21:21:18   
gaja*
Pozdravljene, pa naj se javim še tukaj user posted image

Tudi jaz sem julijčica 09, tako da, če me sprejmete v vaš čvek, bi se vam z veseljem pridružila...
Do danes sem vas pridno brala, tako da vem, kaj se je z vami dogajalo, prej popoldne, ko pa sva najinima prijateljema (končno) povedala, da sem user posted image , pa se lahko javim tudi tukaj (no, nisem želela, da bi izvedela najprej na rr user posted image ). Drugače pa, domači vejo, vsi ostali in v službi, pa bojo mogli še malo počakat.

Če me boste dale na seznam, pa še moji podatki:
PDP je 20. julij, to je moja 2 user posted image , doma imamo že skoraj 21 mesečno user posted image , stara sem 27 let, moji kg +-0, NS je 19.01. 2009, moj RD 16.12.1981.

Drugače pa, jaz sem tako kot v prvi user posted image , slaaaabo, bruuuham, vse mi smrdi. Zgleda, da se temu nisem mogla izogniti. Prvič sem imela malo težav s krvavitvijo, zdaj pa upam, da bo vse potekalo tako kot mora.

Komaj čakam na NS, za drugi pregled pa še ne vem kaj bo, ker je moj G trenutno na očetovskem dopustu in so rekli, da me bojo po telefonu obvestili naslednji teden... Res že komaj čakam da vidim user posted image na UZ user posted image

Tako, za prvič bo dovolj,
se še beremo.

Lepo spite in se cartajte,
Gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
31.12.2008 8:10:25   
katrinka
dobrodošla gaja

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
31.12.2008 8:19:13   
Anonimen
Zdravo punce!

Gaja dobrodošla! user posted image

Čestitke vsem za uspešno NS. user posted image user posted image user posted image

Men je danes tolk slabo, da komi diham. Še dobr, da je v službi vse tako na izi, da se res ne pretegnem. Uf...

Delam nekje do 12h, pol mamo pa v službi mal "druženja", tako da upam, da se do cca 15h zaključi moj delavnik. Ko pridem domov popokam še preostale stvari in pičimo k kolegom. Tam me bojo ponucali še za burek naredit, pol pa mal zabave. Bo kr luštno, sploh ker imamo otročke 16 dni narazen rojene, tako, da imamo vsi družbo.

Monty jaz bi na tvojem mestu definitivno menjala G. Ni pomembo kako priznana je, če ti pri njej ne dobiš tisto, kar bi morala.

OK punce, grem mal delat! user posted image

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
31.12.2008 10:19:57   
vim
Nosečke user posted image julijke 2009 želim vam lepo praznovanje novega leta, najlepše darilo pa tako že nosim v sebi in čakamo, ter si skupaj krajšamo dneve, ko bodo naše pikice tu. Drugo lete gre pa zares. V novem letu želim mirno nosečnost in zdrave pikice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.12.2008 11:03:55   
andy28
Ojla punce moje!

Sicer se komi gor drzim, sam sem rekla, da vam moram sporocit kako je bilo na NS.

Velki smo skoraj 72 mm, tveganje za DS je 1:4000, kar je dober rezultat. Vse ostalo je vredu (trebuscek, mehur, nosna kost, srcek, glavica, hrbtenicka.....). Povedal nam je tudi spol......in sicer user posted image ....Jaaaaa, kok smo veseli. Po tihem smo si namrec zeleli bejbiko. Sicer ni 100%, ampak 90% (ampak meni je 90% veliko).

Jaz sem drugace slabo, tko da se nekaterih dogodkov vceri sploh ne spomnim, sem bla tok aut. Ponoci sem neki celo spala, ampak samo zato, ker sem se pred spanjem nafilala z arcnijami.

Tko, toliko od mene. Grem pocivat.

VSEM PA ŽELIM, DA BI LEPO PRAZNOVALE, MEJTE SE RADI, PA BOŽAJTE PIKICE.

SREČNO NOVO LETO!!!!!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.12.2008 11:21:04   
nborazem
tud jz iz NS včeri. Pri nas tud vse ok, pikica velika 58,4 mm, tveganje za nuhalno 1:3389, pa user posted image bo. Imam sicer parček od prej in mi je blo vseeno, sem pa vesela, da je bejba, ker mi nau treba vsega nouga kupvat, k bo med mojima bejbama 16 mes razlike. Fant je pa že 9 in pol let star, tko da od njega neb nč mogla porabiti...

veseli smo, samo da je vse ok. slabosti počas minevajo, fajn.

Lepo praznujte danes, čist vse in božajte bušije!!!

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
31.12.2008 12:20:07   
MTFP
Eej punce čestitke za dobro opravljene NS. Po pravici povedano nimam pojma kaj ta rezmerja povedo. Jaz imam nuhalno čez en teden, ko bom v 11 tednu, vidim da ste bile druge že kak teden dlje noseče? Je pa verjetno manjša možnost, da mi zadanejo spol tako kmalu??

Drugače pa pri nas vse po stare, slabost je še vedno prisotna, bruhanje pa tudiuser posted image . Me dragi sekira kaj bi jedla za novoletno večerjo...ja pa samo pomislim na hrano pa imam polna ustauser posted image . No saj je priden, on bi se rad potrudil zame....jaz bi pa najraje vse prespala.

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
31.12.2008 12:29:14   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: monty

vem da ste že bolj praznično razpoložene pa vendar. kaj bi ve naredile v mojem primeru. bi menjale G ali ne? če katera ne ve za kaj se gre bom na hitro. narobe mi je zmeril plod v 7 tednu, me ni nikakor poslušal, da ne more biti dva tedna manj nosečnosti, ker mi je test pokazal še pred izostankom M in vem da je bila OV točno na sredini cikla. no potem sem želela, da mi naredi še en UZ v 12 tednu pa mi ne pripada in ni hotel. Na NS bi me naročil glede na starost ki jo je on določil torej 17 dni kasneje in bi bilo prepozno. Sem bila zadnji dan 13 tedna je mali velik za toliko, celo malo več. v glavnem tam sem št, (kot najbrž 80% drugih) ampak mu nekako ne zaupam, ker se mi zdi da me ne posluša, ker oni so nezmotljivi. zdaj niti ne vem ali naj grem morfologijo delat še k drugemu G , ker če mi jo bo delal kot vse do sedaj, bo bolj površno vse skupaj. naj pa povem ,da je v naši bolnici primarij in zelo priznan, pa ne vem ali imam samo jaz smolo, ali res nič več ni tako kot bi moralo biti!

LEPE PRAZNIKE PUPE IN BOŽAJTE TREBUŠČKE!!!

Jest bi ga najbrž. Saj vem, da nihče ni nezmotljiv... HB imam tako G. ki je res super in je ne zamenjam!!user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
31.12.2008 13:03:56   
ninocka
Živjo,

sem se odločila, da izkoristim še zadnji letošnji dan, da se vam javim in pridružim. Prej sem bila pri junijkah, pa so mi na prvem pregledu prestavili rok, na NS pa potem ta rok še potrdili.
PDP imam 11.07., to je moja tretja nosečnost, doma imamo pa že 2 navihančha - eden bo star 3,5 let, eden pa ima 14 mesecev.
Obakrat sem rodila s CR, tako da bom tudi zdaj.

Uh, sej sploh ne vem kaj naj še napišem user posted image  tko da:

SREČNO 2009 in naj vam novo leto prinese še tisto, kar je letošnje pozabilo!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
31.12.2008 15:02:47   
KaOs
user posted image -Srečke!

No, sem tudi jaz obljubila, da bom poročala kako je šlo na NS, ki je bila 29.12.08, pa sem potrebovala kar nekaj časa da se pripravim na pisanje!!

Naj prvo povem, da sem se zbudila (kolikor sem sploh lahko spala) z zelo slabim  občutkom, da mi kar ni bilo za iti. Dragi me je vzel "malo v roke" in pomiril, češ da bo vse vredu in res je bilo tako.

Pri Dr. Pelkičevi v MB, se kar nisem mogla nehat hihitati, ko sem prvič videla najinega malega dojenčeka(ko sem ga videla nazadnje je bil vse prej kot podoben dojenčku) , kako skače po GV, maha, ter dela prevale - še več- ko sva zaslišala bitje srčeka, kar nisva mogla zadržati tistih solzic sreče in zadovoljstva, da je dete zdravo pa še živahno(baje po mamici). Sem bila kar malo "kregana" - pa ne v slabem smislu, da bi bil DVD še boljši, če se -mumy to be- ne bi toliko smejela, pa srček bi se lepše slišal. Pa kaj si morem če pa je to nekaj tttttaaaakkkooo noro lepega?!?!?!

No  na tem mestu moram iz srca pohvaliti Dr. Pelkičevo, ki sem jo prvič videla!! Nisem pričakovala, da si bo vzela toliko časa in nama razložila vse kar vidiva!!! HVALA!
Sem kar vesela, da se nisva vozila v Domžale po vsem kar sem lahko prebrala na tem RR. Ni zvidi so BP, razmerja pa okoli 1:3555, tako da sem popolnoma pomirjena!!

Zdaj pa je na vrsti družina - bo čas, da izvejo, ker mene že po malem tiščijo hlače, predvsem, ko sedim!!!

Čestitke vsem skupaj za krasne rezultate NS-ov!!!!!!

Pozdravljene novinke Ninočka ter Gaja!!!!

Monty -
menjati G pa čim hitreje!!!!Gotovo ti lahko katera iz RR priporoči kakšnega dobrega G iz tvojega konca!!!!

Zdaj pa greva zavit darilčke s katerimi bova "POVEDALA"!!!

Oglasite se kaj čvekice!!

LP

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
31.12.2008 17:47:19   
andy28
Ojla!

Monty...sori sem cisto pozabila prej napisati, kaj menim o tvojem G. Zdele pa sem malo razmisljala in sem se spomnila in sem rekla, da kuj napisem.

ZAMENJAJ, KOKER HITR SE DA!!!!!!!

Papa, punce moje.

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
31.12.2008 18:56:45   
elevitka
No jaz sem zadni letošnji dan predirkala po trgovinah, v H&M MB sem celo uspela izbrskat 2 hlače, ene sicer niso nosečniške so pa take free time z širokim patentom... ki ne stisne preveč te so bile znižane 50 % in sem jih plačala 15 €, tiste malo bolj elegantne so pa prau nosečniške in so stale 37 €. Je pa res da imajo ful slabo izbiro kavbojk, same male številke... 36... kam si naj dam to ?? Žal mi je bilo samo to da nisem šla še pogledat v C&A MB baje je zgoraj na vrhu tud nosešniški kotiček... sem prepozno zvedela, pa v Brezju je trgovina Mamita, v Koloseju MB spodaj pa trgovina La Vie ... no tam so malo dražji.

Naj pa povem tudi to... da vas malo potolažim, včeraj sem preletala cel Graz (City park, West center)  in Seiersberg ... nič pametnega za nosečke

Lepo praznujte danes

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.1.2009 12:23:27   
ana**
Jutro nosečke mojeuser posted image
SREČNO NOVO LETOuser posted image user posted image user posted image

Kak ste preživele večer? Midva sva prvo mislila k sestri pol sma pa kr doma ostala..je blo fajn. Gledela sma filme in jedla.user posted image Ob 12.30 pa sma šla na prešerca sma se z family dobilauser posted image

ninocka dobrodošlauser posted image user posted image

nborazem čestitke za NS in user posted image user posted image user posted image

andy28 tudi tebi čestitke za NS in user posted image user posted image user posted image
Zgleda,da bo julij bol z punčkami napolnjenuser posted image A je sploh kakšen fantek že znan?

gaja* dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.1.2009 13:29:59   
gaja*
Tiho,
čisto tiho stopajo copatki,
gazijo po snegu trije mali škatki.
Domek je še daleč,
zebe jih v ušesa,
huda teta zima nanje sneg potresa.
Prvi se zmrduje,
sneg je huda reč.
Drugi obupuje,
kje je naša peč.
Tretji ne posluša,
v žep lovi snežinke,
rad bi si najlepšo spravil med spominke.
Prvi škratek naj prinese sonca v mrzle dni,
drugi naj srce s toplino prepoji.
Zadnji, tretji škratek pa naj poskrbi,
da vam novo leto veliko sreče nasneži.

Drage julijčice,
želim vam srečno, zdravo in veselo novo leto 2009,
mirno in brezskrbno nosečnost,
čimlažji in hiter porod
in seveda
zdrave ter živahne user posted image .

gaja*  

user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.1.2009 13:54:18   
KaOs
Tudi z moje/naše strani

user posted image SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO 2009!!!user posted image user posted image

user posted image Ana**, ker si že vprašala - MI SMO KONČNO POVEDALI NAJINIM DRUŽINAM!!!!user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
user posted image Tukaj pa ena idejica (USPEH ZAGOTOVLJENuser posted image ) za vse, ki še to niso storile - pri nas smo naredili tako:

Pri Hoferju sva zagledala kocke za slikice, pa sva pograbila 4(2Xdedki in babice;2Xstrici in tete).

Ker ima kocka 6 stranic sva jih porazdelila tako:

- na dve nasprotni strani sva dala slikico npr. dedeka in babice(ali strica in tete)
- da drugi dve nasprotni strani sva dodala napis DEDEK ...; ter BABICA...(ali stric.. in teta...)-sva imela srečo, da še niso prej bili ne dedki ne babice ne strici ne tete
- na zadnji dve prazni polji pa sva dodala eno slikico iz NS ( z mahanjem) na nasprotno stran pa napis Srečno 2009!! Se vidimo JULIJA!!!
- na sredino pa sva dodala dudiko, tako da ko so kocko obračali so ratali firbčni, kaj je notri(pa še bilo je za trotel ziher primer, če kdo ne bi lih takoj skužil kaj hočeva z kockami povedati!!!)

Vse skupaj sva lepo zavila v darilni papir na mašnico pa napisala začetnice imen, da jih nebi zamešala.user posted image
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
user posted image Na večerjo sva povabila starše in jim še pred večerjo dala darilčekeuser posted image . Ker se jim še sanjalouser posted image ni, jim ni lih takoj potegnilo, ko pa so si prišli gor pa je seveda sledilo objemanjeuser posted image ,poljubljanjeuser posted image in čestitke bodočih dedkov in babicuser posted image - jaz pa spet v jokuser posted image - TI HORMONI!user posted image !

user posted image Strici in tete niso bili doma, pa smo jin samo nastavili v darilno vrečko in dodali kartico z napisom PROSIM ODPRITE SKUPAJ!!!user posted image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tako, zdaj pa povemo samo se v službi!! Pa ve kako ste praznovale?!?!?!
Upam da lepo!!! Se slišimo kaj?!?!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?