gaja*
|
Pozdravljene, pa naj se javim še tukaj Tudi jaz sem julijčica 09, tako da, če me sprejmete v vaš čvek, bi se vam z veseljem pridružila... Do danes sem vas pridno brala, tako da vem, kaj se je z vami dogajalo, prej popoldne, ko pa sva najinima prijateljema (končno) povedala, da sem , pa se lahko javim tudi tukaj (no, nisem želela, da bi izvedela najprej na rr ). Drugače pa, domači vejo, vsi ostali in v službi, pa bojo mogli še malo počakat. Če me boste dale na seznam, pa še moji podatki: PDP je 20. julij, to je moja 2 , doma imamo že skoraj 21 mesečno , stara sem 27 let, moji kg +-0, NS je 19.01. 2009, moj RD 16.12.1981. Drugače pa, jaz sem tako kot v prvi , slaaaabo, bruuuham, vse mi smrdi. Zgleda, da se temu nisem mogla izogniti. Prvič sem imela malo težav s krvavitvijo, zdaj pa upam, da bo vse potekalo tako kot mora. Komaj čakam na NS, za drugi pregled pa še ne vem kaj bo, ker je moj G trenutno na očetovskem dopustu in so rekli, da me bojo po telefonu obvestili naslednji teden... Res že komaj čakam da vidim na UZ Tako, za prvič bo dovolj, se še beremo. Lepo spite in se cartajte, Gaja