lilka
|
Hej, hoj.... Hvala tisti, ki me je za eno leto pomladila, 1977 sem Jaz imam danes pregled, tako da držite pesti, da bo vse o.k., da mi bo mogoče lahko končno rok povedal in da bo pristal da mi kar on NS naredi. večerne slabosti: jah vedno hujše so, zato se prav nič ne redim ELEVIT: ga zdej jem 1 teden in ga bom jedla še naprej, da bo ja železo vredu, ker prvič ga nikioli nisem mela dosti, pa sej to lahko celo nosečnost ješ a ne?Ker pri prvi nosečnosti, sem jedla folno Tifol že pred zanositvijo in potem nehala po 3M al kako že, Elevit pa lahko skos ješ? Ne bit panične no, jaz sem pojedla 1 škatlo Lekadola, ker nisem vedla, da sem noseča, pa Amoksiklav 1 škatlo, pa so mi zagotovili, da ni kaj narobe. Če bi vedela, da sem noseča nebi jemala, mapak zdej sem in kaj naj, če se bom sekirala bo še slabše, pa sej naše pikice veliko prenesejo, ker je narava tako naredila, da pač iz nas potegenejo samo tisto najboljše, zato smo pa me tako boge, ne se jezit in sekirat, to je najslabše kar lahko naredite, če bi bili tako občutljivi naši pikci, bi bla pa res kriza, marsikaj prenesejo, čisto zares. Poskušajte razmišljat pozitivno, ali pa čim manj razmišljat, pa bo....jaz sej ko sem drugič sploh nimam časa se tolko z ubadat, prvič sem bla bolj pozorna priznam, sem ful brala revije in knjige in ne vem kaj še vse, zdej sem veliko bolj mirna. Pač poskušajte kolker lahko, sej vem, če te grabi panika, si prav nič ne moreš pomagat..... Nič zdej pa grem, želim vam lepe praznike, mi bomo doma ker je naša lumpika malo prehlajena, pa vnetje očk ima, tako da imam spet polno glavo skrbi.... Se slišimo po praznikih, držiom vam pesti za čim boljše rezultate NS in vseg, pa mirne praznike....