|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
19.11.2008 9:38:55   
rakica26
Ojla punce. No pa se vam po dolgem času spet oglašam, imam zelo natrpan urnik vas pa redno berem in spremljam...

Vsem novim srečkam nosečkam želim mirnih 9 mesecev.

Anci banci v katerem tednu pa si? Ko sem bila jaz na prvem pregledu v 4tednu se mi je tudi videla samo gastacijska vrečka in sedaj v ponedeljek imam ponovno UZ pa upam, da se bo slišal bit srček. Naj pa bi slišal utrip ob koncu petega začetku 6 tedna nosečnosti. Mogoče si bila res prezgodaj in negativne misli na stran pa optimizem naprej. Boš videla da bo vse ok. A plodek sta pa že videli?

Vsaka pot je v dvoje lepša, ko pa pride še tretji član pa še veliko slajša. Mi ga pričakujemo 13.7.2009.

Pa smo dočkali našo princesko 26.6.09 je razveselila atija in mamico

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 476
19.11.2008 9:52:42   
Anonimen
V prvi nosečnosti sem bila na UZ, ko sem bila točno 6t0d noseča in se je srček videl. Je pa res, da je to kar zgodaj. Nekaterim se vidi šele tam okoli 9t, ker si lahko imela O kasneje in si manj noseča kot bi bila po zadnji M.

Brez skrbi. Zaenkrat je glavno to, da je mali pikec na pravem mestu, torej v maternici. Srček se bo pa tudi že videl, pač malce kasneje.

V katerem tednu pa si?

Koliko točno si user posted image  lahko izračunaš tukaj:

http://www.ivf.ca/calcu.htm

Vnesi samo datum prvega dne zadnje M pod LMP in klikni calculate.

Neposredna povezava do sporočila: 477
19.11.2008 9:57:43   
anci banci
Ja od transferja je 28 dni ...(za umetno nisem čist sigurna kako se računa v katerem tedu si) 
ne plodek se še ni videl samo vrečka je ...
sej mogoče je res prekmalu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
19.11.2008 10:00:04   
Anonimen
Jaz mislim, da si 6t0d, ker kolikor sem videla na linku, ki sem ga prej prilepila, se računa enako.

Neposredna povezava do sporočila: 479
19.11.2008 10:02:02   
Anonimen
OD punkcije odšteješ 14 dni to ti je tvoja "ZM" (čeprav ni bila) ampak ti je izhodišče
potem prišteješ 7 dni
odšteješ 3 mesece 
PDP

Nekako tako ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
19.11.2008 10:09:39   
anci banci
se  pravi da sem v 6 tednu... sedaj me pa že mal skrbi da res ni kaj narobe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.11.2008 10:13:49   
rakica26
Anci banci boš videla, da bo vse ok s tvojo pikicouser posted image user posted image  do takrat pa samo pozitivno razmišljaj in slabe misli odvrzi proč.

Vsaka pot je v dvoje lepša, ko pa pride še tretji član pa še veliko slajša. Mi ga pričakujemo 13.7.2009.

Neposredna povezava do sporočila: 482
19.11.2008 10:17:46   
zaspančka
Še neo vprašanje. Na unem linku mi piše, da sm kao v 8 tednu. Pa je možn, da bi mi pol šele zdej test pokazal user posted image , prejšn tedn je bil pa še negativen, čeprou nej bi bla takrat že 7 tednov user posted image ???

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 483
19.11.2008 10:23:41   
rakica26
Zaspančka daj si probaj še na tem linku izračunati, če ti isto pride v katerem tednu si. Moraš pa vnesti prvi dan zadnje menstruacije.

http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
19.11.2008 10:27:28   
zaspančka
rakica, isto mi pride 8t3d. A je možn, da test v 7 tednu še ne pokaže nosečnosti?

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 485
19.11.2008 10:30:37   
rakica26
Možno je vse, ker si lahko imela malo nosečniškega hormona in se ti je šele sedaj toliko povečal. Ne vem res ne bom pametna, ampak važno da si zagledala plusek.

Neposredna povezava do sporočila: 486
19.11.2008 10:32:36   
zaspančka
Sej se mi zdi, da sm mela ovulacijo šele okrog 15.10., tko da sm verjetn šele v enmu 6. tednu, kar bi blo bl logično, ne?

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.11.2008 10:34:51   
ineskaa
pozdravljene nosečke!user posted image

kako ste kaj? ali vam kaj hormoni nagajajo?
meni je dons vse tok čudn, bi kr jokala pa ne vem zakajuser posted image . Pa malo me je že strah pregleda k imam za sabo še en ss in eno izven maternično nosečnost pa me mal matra. itak sem pa čist zmešana k mi vsak izračun pokaže drugače. dejte mi pomagat v katerem tednu sem če sem imela zm 10.10.2008. hvala
Stara sem 29 let in če bo vse tako kot mora biti bom prvega otročička dobila za svoj 30 roj.dan. Z možem sva skupaj 15 let od tega 5 let poročena.

aja pa dobrodošle vse nove nosečke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp pa se tipkamo kajuser posted image

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.11.2008 10:42:15   
rakica26
Ineskaa nosečka si 5t5dni.

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.11.2008 10:59:58   
Anonimen
Evo, še eden zanimiv link:

http://otrocarije.blogspot.com/2008/09/nosecniski-koledarcek.html

(odgovor članu rakica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
19.11.2008 14:02:40   
andy28
Ojla punce moje.

Vem, da me že dolg ni blo, sam ful nimam časa. Čestitke novim julijkam, mirno in zdravo nosečnost vam želim. Čestitke vsem, ki ste imele pregled.

Sem pa jaz glede na to, da je julijk zelo veliko, se kr naročila na NS in sem dobila datum 30.12.08. Tko, da sem ful vesela, da sem dubla termin pri Pušenjaku. Zdaj sam upam, da je vse ok in bom do tja sploh pršla. Ful si želim, da bi že imela pregled. Kje je šele 2.12.? Tko ko berem, kako ste slišale srčke in vidle pikice, si jaz tudi ful želim, da bi jo, da bi vidla, da je vse ok.

Drugače pa je meni tako slabo in to čez celi dan. V prvi nosečnosti vem, da sem mela samo jutranjo slabost, sem se objela s školjko in je blo cel dan kul, zdele pa čisto cel dan.

Tile linki so pa prav lustkani. Hvala.

A smo pol kaj dorekle glede telovadbe? Saj pred 12. tednom je tko ne priporočajo tko da mamo še v bistvu kr neki časa.

Nč lepo bodite, mam še neki za dokončat danes. Jutri mam malo več časa, se kaj javim.

papa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
19.11.2008 14:48:22   
monty
živjo punce!

meni tudi malo hormončki nagajajo, včeraj sem bila kr neke jokave sorte. pa da ne govorim o slabosti, ko mam ves čas vse ustih. Se mi zdi, da če se prebavni trakt obrne ne bom prletela so WCja v službi. Je na drugi strani hodnika in si maratona do tja ne predstavljam.A še katero mučijo take čudne slabosti. se moram prav koncentrirat da obroki ostanejo v meni.  pa muči me jemanje folne kisline, ker jem tablete neovin mulipa in bi jih naj kako po jedi vzel, da se bolje absorbira. in potem ko se vse kosilo vrne nazaj user posted image ? sej v bistvu tudi tablete user posted image . pa ne vem ali naj potem še enkrat vzamem tablete al ne, ker dnevne količine pa ne smeš prekoračit user posted image

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 492
19.11.2008 15:52:57   
ana**
Živjoooooouser posted image

Mi smo včeraj bili na pregledu veliki smo 9mm in najpomembnejše bije nam srček!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaoo...sm bla tak vesela,ko sem slišala tak zvok,da vam ne morem povedat. Prav na jok mi je šlouser posted image
Na pregledu so me stahtali imam pol kilce manj drugače pa je vse superuser posted image

Anci upam,da je vse kul in,da naslednjič slišiš srčkauser posted image  Pa ne sekiraj se ker lahko to samo škodi.

Danes sem hotela poklicat za NS in se mi ni noben javiluser posted image  Al pa je blo zasedeno skoz..user posted image  Bom pa še ju3 probala.

Slabosti so pri meni še vedno ful prisotne. In pa cela bleda sem v obraz in zdj uporabljam več pudra kot ponavadiuser posted image  Meso mi sploh ne diši,mandarine pa grejo kt po tekočem trakuuser posted image  Tak hitro jih jem,da jih lupit ne sfolgamuser posted image

A vam povem nekaaaj????!?!user posted image
Jz imam pa novo kuhinjo in sem važnaaaauser posted image user posted image user posted image
Ah...kaj naprej hodim po kuhinji in brišem policeuser posted image

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 493
19.11.2008 15:56:55   
zaspančka
Boga monty! A folno kislino vse že jemlete? Kr mam šele 1.12. prvi pregled pa je to kr še neki časa, da ne bi jst vmes kej zamudla.

Drgač se morm pa mal pohvalt, kr me še čist nobeni znaki ne dajejo. Edin dons me že cel dan neki po trebuhu šraufa pa sm skos na veceju.user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 494
19.11.2008 16:01:46   
zvesta
Pozdravljene!

Evo mene s pregleda. Smoki je velik 8 mm, je še gestacijska vrečka in ima en lep rumenjaček. :)
Žal je pa zraven smokija en 4mm velik hematom in se moram zelo pazit. tako imam odsvetovano dvigovanje in sem kar žalostna. ker našo veliko dete se tako rado carta. Pa kako bom sedaj s službo tudi ne vem, ker imamo sedaj glih en taki ruker fizičnega dela.
Sicer pa če sem dobro videla, mi je G zapisal PDP 3.7.09. Naslednji pregled imam pa 12.12. in upam, da takrat ne bo več hematoma. Me je pa kar malo strah, da ne zgubim mojega smokija.

Na NS s e pa naročim jutri.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 19.11.2008 16:02:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 495
19.11.2008 19:14:58   
zoga08
Hoj, jaz sem včeri v službi povedala šefici in je bila ful vesela, sicer mal man navdušena ker bom mankala ravn na koncu šolskega leta ampak bo že.

Zaenkrat mi delo v službi ni problem. Doma bi pa samo spalauser posted image . Mene pa mučijo obiski wc za lulanje sem vsake pol ure na wc, ponoči pa trikrat na nočuser posted image . Tako da se že sedaj pripravljam na kasnejše vstajanje ponočiuser posted image , moj je pa čist bogiuser posted image , ker se večkrat tud on zbudi zarad mene.

Aja jaz folno jem že od prej, ker sem jedla vitamine s folno (Bion3), zdaj pa že od začetka user posted image  jem Elevit.

Ena user posted image  za vse souser posted image .  Pozdravčka od zoge.

O sem pozabla včeraj sem bila pri zobozdravniku in mi je takoj reklauser posted image , da bomo mel dojenčka! Tako da se moram naročit enkrat pred porodom, ko bom vedla točen datum poroda, baje je lahk ful težav z dlesnimi in zobmi v nosečnosti ( zarad hormonov --> glavni krivci za vse kar je narobeuser posted image ), tako če bo kej narobe moram takoj poklicat in pridt.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.11.2008 8:37:54   
monty
živjo!
ne morem verjet,da so vaše pikice že tko velike. Jaz mam malo neobičajno vse skupaj. Ker po velikost ploda moj G sklepa, da sem noseča cela dva tedna manj kot bi morala biti v resnici. In potem takem bi mi test 25.10. sploh še ne smel nič pokazati. ko sem bila na UZ v sedmem tednu od zadnje M je bil premer komaj 4,4mm se je pa že videlo bitje srčka. en teden prej pa še ne. Tko, da ne vem kaj se malo obotavlja z rastjo, sem kr malo zaskrbljena, da je premajhen pa da ne bo kaj narobe. prav zaradi velikosti je on mnenja, da je 5 tednov je pa dejansko taktrat bilo 7 tednov.Sedaj pa sem naročena šele 16.12. ko bom 12 teden od M po njegovem pa 10.????

a ima katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.11.2008 10:39:34   
Naty*Taja
Eh, MOnty, a si mu povedala, da ti je test pokazal že prej? Potem ziher nima on prav. Da ne bo premalo pozoren na rast! Po moje boš na nuhalni vse zvedla in po moje se kr po tvojih izračunih naroči! Boljše prej, pa potem še enkrat greš, če bi bilo slučajno res prezgodaj, ker če si prepozna, pa ti ne morejo natančno povedat.
Jaz pa komaj čakam ponedeljek.... Zdej sem čist po nesreči zvedla še za eno nossečnico (pa ne s foruma, da en bo firbcanja) in sem ful vesela, ker bova nekje na kupu...naše bo kap!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.11.2008 10:43:27   
mravljica123
Joj monty, upam, da bodo tole razvozlali.
Jaz mam pa v torek že pregled. Jupiiiii! Prej se mi je vleklo, zdaj bo pa torek hitro tu.
Danes sem imela na hlačkah čisto malo rjavega izcedka. Prebrala sem, da ni panike, če ni krvav. Bom v torek vprašala. A je imela katera podobne izkušnje? Zaradi česa pride do izcedka? A je možno, da zaradi napora? Včeraj sem bila v trgovini, potem sem nosila hrano v hišo, med drugim 15 kg vrečo hrane za psa, potem sem pa še stanovanje počistila.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.11.2008 11:04:55   
Tinky
Ciao punce, se opravičujem, če vam skačem v temo.
Sem julijka 2008 in, če katero zanima prodajam sledeče stvari:

- Angelsounds, še v garanciji
- Pušenjakovo knjigo Nosečnost od tedna do tedna
- DVD Vadba med nosečnostjo in po porodu
- majčko brez rokavov rdeče barve št.L z napisom PRIDEM JULIJA
- majčko z dolgimi rokavi bele barve št. 36/38 z napisom PRIDEM JULIJA
- majčko s kratkimi rokavi vijola barve št. 38/40 z napisom SE VIDIMO JULIJA
- majčko z dolgimi rokavi sive barve, primerna za "posebne" priložnosti št. 38, kupjena v Popku
- nosečniške hlače svetlo rjave barve z elastiko št. 38

slike in več info na zs

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu mravljica123)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Isto ime?
Jaka RR

Sam sem razmišljal, da bi imel otrok isto ime kot jaz. (ga nima ;)) Kaj meniš ti?

Jasno. Janko III. vedno užge ;) (6%)

Ne. Totalno nekreativno. (90%)

Če je istega spola. (4%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!