|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
18.11.2008 7:46:50   
anci banci
dobro jutro... danes imam prvi UZ
sem že čisto na trnih

upam da bo vse ok

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.11.2008 7:50:10   
monty
lastovka, jaz sem enak revež k ti!

vačsih mam tako luknjo v želodcu, da bi lahko slona pojedla, potem pa noter spravim samo miško, pa še to majhno. user posted image . mene tudi malo kilce skrbijo ker sploh nimam več pravega občutka lakote niti sitosti, vse je pomešano. pa ne vem ali se mi pozna že buši ali je to samo rezultat pridnega papanja. ker prej sem mela kr okej športno postavco, sicer nisem ful suha ampak je blo vse kolkrtolk "našponano", sedaj pa me že moj heca, da sem se v rit zredila. pa sej ne more bit drugega, športam ne več tolk ker ne moreš ne vem kaj, pa zmatra me, papam pa malo več. user posted image
sicer se pa še kr okej počutim razen občutka, ki se je naselil v mojem želodčku. Najbližje je tistemu ko imaš mačka in ti pravzaprav nič ne paše vanj. Čudno je tole BLAŽENO stanje.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.11.2008 8:01:32   
ana**

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

sem že čisto na trnih

upam da bo vse ok

Enako! Ampak bo pri obema vse okuser posted image
Jaz sem že včeraj bla cela živčnauser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.11.2008 8:05:01   
anci banci
jaz sploh spala nisem... kdaj pa imaš UZ

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.11.2008 9:49:27   
Naty*Taja
Puce, držim peske, da bo vse ok...pa ne bit tak panične, no...user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 455
18.11.2008 10:08:29   
lolita80
Pozdravljene.
Vidim, da vas je že kar veliko user posted image
Tudi jaz sem srečka nosečka. PDP imam 13. julija. Prvi pregled pa 25.11.
To je moja druga nosečnost (sicer nenačrtovana, ampak vseno zelo zaželena), saj imamp že 10 mesečno punčko.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.11.2008 10:18:05   
Anonimen
Zdravo punce!

Vas že kej zebe?

Monty je fajn napisala - da ne ve, če se ji buši že pozna ali pa je to samo rezultat pridnega papanja. Js se kr podpišem pod to! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

sem že čisto na trnih

upam da bo vse ok

Enako! Ampak bo pri obema vse okuser posted image
Jaz sem že včeraj bla cela živčnauser posted image

Punci, držim pesti! user posted image user posted image

A nima nobena otrok v vrtcu? Prej sem vprašala glede teh viroz... Vas res ni nič strah?user posted image

A ste že vse naročene na NS? Jaz se še nisem... Sej ne vem, kaj čakam.user posted image

No lepo se imejte! Se še "tipkamo" kaj!

Čauu!

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
18.11.2008 13:06:29   
Nikita
Evo me! Včerajšnji že tretji pregled je minil super fajn. Črvek je že 12mm velik in srček bije kot za stavouser posted image Ne znam vam povedat kak sem srečna. Sem se včeraj na mizi skoz smejala kot pečeni maček, tak sem bla navdušena nad videnim. Naslednji pregled mam zdej 25.11. in če preguram do tega datuma bom postavla osebni rekord. Do zdej sem namreč mela 4 zaporedne SS in sicer najdlje sem zdržala do osmega tedna in par dni (danes sem pa 7t4d).

Pa slabosti so se tudi malo umirile...jupiuser posted image

Lep zimski torek vsem srečkamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.11.2008 13:17:47   
zaspančka
Se še jaz pofočkam. Včeraj mi je namreč test pokazal user posted image . Po mojih izračunih bi moral biti PDP okrog 15.7.2009. Se bom pa danes naročila za pregled, da vidim, če je vse v redu in ostale stvari. user posted image

Se moram pa pohvalit, da nimam nobenih drugih znakov razen pozitivnega testa. Nobene slabosti in takih reči. user posted image  Upam samo, da ni test bil lažno pozitiven. user posted image

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.11.2008 13:33:41   
Anonimen
Živjo punce user posted image ,

tudi meni se je danes pojavil user posted image  in sem takoooo srečna.

PDP naj bi bil (po mojih izračunih seveda) tam okrog 25.7.

To je moja 2.user posted image  in doma imam že enega nadobudneža, ki nam dela veselje v življenju user posted image .

Imam pa malo bolečine v spodnjem delu, mogoče jajčnikiuser posted image  Nisem vas še brala za nazaj, da bi videla če ste o tem že kaj govorile. Pa bi prosila, da mi katera zaupa podobne težave? Ali je to kaj nevarnega?

Drugače pa tudi jaz, poleg pozitivnega testa, nimam drugih znakov še user posted image .

Lep dan in se še kaj pišemo,
za enkrat bom še Anonimnauser posted image in vam kasneje sporočim kdo sem user posted image .

(odgovor članu zaspančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
18.11.2008 13:53:20   
lolita80
Anonimen,
jaz sem imela v prvi nosečnosti bolečine v spodnjem delu (kot, da bom dobila menstruacijo- neko tako špikanje), ampak je pol s časom minilo.

Tudi jaz nimam nobenih znakov in z vsem delom, ki ga imam s ta malo se včasih prav zamislim, kako drugače se je pričela ta nosečnost. V prvi sem takoj lenarla in se basala sto na uro. Zdej nimam niti cajta mislit na to, da sem noseča. HB nisem imela ne v prvi nosečnosti nobene slabosti in niti zdaj je nimam.
Komaj čakam UZ, da vidim mojega user posted image , ampak to bo najbrž šele v 12 tednu na NS user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.11.2008 13:58:57   
tacamuca
user posted image user posted image user posted image Ojla punce!

Se morm mal javt. Pri meni nič novga, počutje je fajn, paše mi hodit, slabosti nobene. Sem pa zaspana, ker sem bla celo noč pri bratu in pazla nečaka. Je bla akcija proti porodnišnici. Tako sem dobila že drugega nečaka, spet fantka. Pa zlo se mu je mudilo na svet. Je bil v dobri uri že zunaj. Tak cukrček. Ne ve pa še nihče, za mojouser posted image .Zdej bo pa spet zanimiv, ko bo treba dojenčka zapit, da bo zdrav. Mora pol moj še zame pit, de ne bojo česa posuml. Bova povedala šele za božič, po nuhalni-če bom zdržala.
Nč, fajn se mejte, pa držim pesti za vse, ki imate v naslednjih dneh preglede.

Sončka od Tacamuce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.11.2008 14:03:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To je moja 2.user posted image  in doma imam že enega nadobudneža, ki nam dela veselje v življenju user posted image .

Imam pa malo bolečine v spodnjem delu, mogoče jajčnikiuser posted image  Nisem vas še brala za nazaj, da bi videla če ste o tem že kaj govorile. Pa bi prosila, da mi katera zaupa podobne težave? Ali je to kaj nevarnega?

Drugače pa tudi jaz, poleg pozitivnega testa, nimam drugih znakov še user posted image .

za enkrat bom še Anonimnauser posted image in vam kasneje sporočim kdo sem user posted image .

Čestitke tebi in vsem ostalim nosečkam!
Znakec si boš morala pa drug izbrat, tega zaseda moja malenkost! user posted image

Tudi jaz komaj čakam pregled in srčece na uz!!! Sicer pa mi je občasno slabo (pa sem že mislila, da mi ne bo user posted image ), špika me noro, utrujena pa niti nisem tako zelo, kot sem bila prvič.

Lepo se imejte, Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
18.11.2008 14:40:55   
Anonimen

Čestitke tebi in vsem ostalim nosečkam!
Znakec si boš morala pa drug izbrat, tega zaseda moja malenkost! user posted image

Tudi jaz komaj čakam pregled in srčece na uz!!! Sicer pa mi je občasno slabo (pa sem že mislila, da mi ne bo user posted image ), špika me noro, utrujena pa niti nisem tako zelo, kot sem bila prvič.

Lepo se imejte, Anonimnauser posted image

upss.... user posted image  user posted image  user posted image user posted image  se opravičujem

no bom pa do nadaljnega Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
18.11.2008 15:05:12   
ana**
Živjoooo

Evo sem ravno kosilo skuhala pa nič ne morem v sebe spravituser posted image  v moji prejšnji nosečnosti na prvem UZ ni bil srček in je mogoče zdaj strah tolko večjiuser posted image  Ampak jaz vrjamem,da bo moja pikica do konca ostala pri meniuser posted image

anci jaz imam pregled ob 17ih. Ti? Jao...mogoče si že slišala bitje srčka al pa ravno čakaš... Mislim na tebe in držim pestiuser posted image

Danes zjutraj se mi zdi,da sm prvič mela slano na oknihuser posted image  Se čisto zares pripravlja na zimo.. Vidim,da bom počasi mogla po nakupih za zimskimi stvarmi.

Dobrodošle vse nove nosečke!user posted image user posted image  Želim vam čimlepšo in zdravo nosečnost!!!

Imam pa tudi jaz težave z špikanjem kot nekatere. Bom vprašala G kaj to pomeni in vam kasneje povem kaj bo rekla.user posted image

Na NS se bom jaz naročila ju3. Ko mi natančno pove datumuser posted image  A že vse vete kam se boste naročile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.11.2008 16:06:28   
lastovka
No, mi smo tud dans mel ultrazvok. Je rekla, da je vse normalno, zdej pa berem, da imate nekatere pikice v tem času že precej večje (7t2d). Moja je velika 8,5 mm. Sej je to normalno, ane? So mi dali telefonsko za v Dravlje in Domžale, da se naročim na nuhalno. Katera že ve - kaj morš pa vse povedat, ko te naročajo (zadnja menstruacija, pdp,...?). No srček ja pa ful v redu bil. Jst upam, da smo v mejah normale, k tud zdravnica ni rekla nič. Skrbi me zaradi pregrade k jo mam, pa jo ginekologinja zdej kr nč več ne omenja. Al je res tko majhna, al pa me noče strašit.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.11.2008 16:07:09   
lastovka
Joj, kako ste pa ostale danes opravle na ultrazvoku. Mal poročejte, da primerjamo.

Papa

(odgovor članu lastovka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.11.2008 19:29:23   
zvesta
Punce... jaz vas pridno berem, pa nimam časa kaj dosti pisat. V službi norišnica, doma norišnica, dan je prekratek, jaz nenaspana.

Dobrodošle vse nove nosečke!

Čestitke vsem, ki ste videle/slišale svoje pikice.

In pa pikepoke vsem, ki ste kakokroli bolne ali v skrbeh.

Jaz imam jutri prvi pregled in se ga res že veselim. Sem bolj nestrpna, kot sem bila prvič. Upam, da bo vse tako kot treba.

Zdaj se grem pa spedenat v kopalnico, pa kar v posteljo, ker nekako domnevam, da bo noč spet kratka in s prekinitvami. :(

Neposredna povezava do sporočila: 468
18.11.2008 19:54:00   
Anonimen
Čau, da se vam še jaz mal javim. Tudi jaz vas redno berem, vendar imam tako kot zvesta prenatrpan urnik.

Čestitke vsem novimuser posted image .

Ful sem vesela za vse, ki ste že videle svojeuser posted image .

Kar se bolečin v trebuščku tiče, moram povedat, da so me minile, zaenkrat. Kar se pa papice tiče, sem pa pravi mali požeruhuser posted image .  

Naj se naš prelepi seznamček še naprej pridno dopolnjuje, da bomo julija 2009 naredile gužvo v slovenskih porodnišnicah.user posted image user posted image user posted image  

Lepo božajte svoje trebuščke in mirno noč.

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
18.11.2008 20:27:54   
Chatty
Lep pozdravček mamiceuser posted image

Tiste, ki že imate otročke, ste im že povedale za dojenčka. Jaz sem misla povedat nekje pri treh mesecih, pa me je včeraj moja radovednica prehitela. Ko sem zanosila z njo, sem test spravila in zdaj je v njeni spominski škatli, Enja ve kaj to je in zakaj se uporablja. Včeraj pa brska po moji kozmetiki in prinese vsa vesela pokazat kaj je našla, pri tem pa kar direkt vpraša, če je nov test pokazal,da ji bom rodila dojenčka.Seveda ji nisem lagala.

Zelo sem vesela za vse, ki ste že videle svoje male srčke. Vsem pa želim mirno in dolgo lahko noč  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
19.11.2008 7:56:17   
Anonimen
Zdravo punce!

kAKO STE KAJ?

user posted image  za vse, ki ste slišale srčka. A ima katera od vas Angel sounds? Moja kolegica, ki je 18.10. rodila ga ima in sma se zmenile, da mi ga proda. Mal me zanima od kdaj se kaj sliši, ker ne bi rada delala panike, če ne bom slišala ničesar. Je pa za mano že en SS, tako da...

Naš 20 mesečnik že ve za bebija - najbolj ga zanima zvečer, ko se mažem po trebuhu, al pa ko je tista reklama z uspavanko - Pampers. Pa vedno ponavlja bebi aja, psssst.user posted image  Pa tud že zastopi, ko mu rečem, da ga ne morem nosit, bom bebija zbudila, ker je pa len za hodit in je že po 10 korakih utrujen.user posted image

No tolk zaenkrat. Uživajte, pa držim pestke za vse, ki še imate preglede!user posted image

(odgovor članu Chatty)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
19.11.2008 8:15:46   
Ribica 80
Lep pozdrav vsem!

Očitno bodo julija 2009 res polne porodnišnice! Me pa vse srečne, da bomo lahko zadnje dni nosečnosti nosile ohlapne oblekce in japonke user posted image

Jaz imam PDP 9.7.2009 (6t7d), v ponedeljek pa sem bila na prvem ultrazvoku. Mali je velik 8 mm, videla sem utripajoč srček. Danes se naročim na NS. Se je kdo naročil v Grosuplju?

Moji znaki - predvsem boleča prsa že mesec dni in bog ne daj, da slučajno spim na trebuhu ali boku user posted image  in čuden občutek na trenutke, ne vem ali mi je slabo al je kaj drugega. Zadnje 2 dni imam pa še en tak čuden občutek tam spodaj, na trenutke pekoč občutek, kot da bi imela vnet mehur, pa ga nimam.

Počasi morava povedati staršem, ker itak da so bile pri ginekologinji vse sosede (kot zakleto) in ne bi rada, da starši izvejo zadnji! Sva mislila jim povedati za Miklavža, pa ne bo šlo...sicer bi vsem povedala že ta trenutek, ampak zaradi vsega počakam na NS in na novo leto....

Želim nam vse skupaj, da bi bilo vse ok on da bi se imele teh 9 mesecev kar se da lepo!

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.11.2008 8:56:36   
Anonimen
Pozdravljene, kako lepo se seznamček polni.

Tudi jaz imam trenutno zelo malo časa za klepetanje na forumu in upam, da se to kmalu spremeni. Drugače pa nič novega pri meni. Še vedno me tu in tam špika po trebuhu oz. nekako zareže, se mi pa zdi, da to počasi pojenja. Ravno danes sem napolnila 6 tednov. Nič mi še ni slabo, tudi v prvi nosečnosti mi ni bilo. Mi pa ne paše čisto nobena hrana. Komaj se prisilim, da nekaj pojem.

Povedala še nisva nikomur. Največja mora mi je povedati v službi, ker ne vem kako bodo sprejeli. Pa tudi to bom preživela, saj ko bom povedala mi bo odleglo, tako kot mi je prvič user posted image . Bo jih pa ziher fajn šokiralo.
V službi bom ziher po NS povedala, kar bo šele v novem letu, oz. bom videla glede rasti trebuščka.
Kdaj bova povedala ostalim ... Zdaj enkrat počasi ... Moram kak fajn dan izbrati.

Jaz imam pregled komaj 28.11. in dnevi do takrat se vlečejo 100/ uro. Takrat bom 7t2d in me kar fajn skrbi, saj imam za sabo že eno IMN. V bolnišnici pa pravijo, da takrat ne bo nič narobe, če pa začnem krvaveti ali se pojavijo bolečine naj pridem takoj na urgenco.

Prijavila sem se tudi na NS, imam jo 30.12.

(odgovor članu Ribica 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
19.11.2008 9:14:44   
zaspančka
Živjo vsem srečkam user posted image !

Včerej sm se naročila na pregled pa ga mam šele 1.12. Ne vem, če bom zdržala do takrat. user posted image

Kako pa veste točno ker tedn pa dan ste? Kr pr men je tko čudn. ZM je bla 21.9., ampak mi je šele ta tedn test pokazal user posted image , vsi prejšnji so bli negativni, tko da mam najbrž kasnej ovulacijo in sm zdej čist zmedena glede tega kok cajta sm user posted image , kdaj bom mela PDP, ...

Komi čakam, da grem k G, da vidim, če je vse v redu. A na NS je treba obvezno it? Da ne bom slučajn predolg čakal, pol bo pa prepozn. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.11.2008 9:25:50   
anci banci
ojla dekleta

sem bila včraj na 1 UZ
gestacijska vrečka s lepo vidi srčka pa še ni bilo...

upam da kaj ni narobe... sem pa naročena 2.12 na ponovni UZ in upam, da takrat bo že veselo utripal...

kako imate kaj izkušnje... kdaj oz v katerem tednu vam je začel biti srček

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?