BOOMER
|
ola lubice! Evo mene na "radnom mestu" v polnem zagonu (po7ih mesecih ). sam da malo javim, da smo živi.. katrinka - včeraj je blo pa spet zabavno v MŠ a? Posebej gun vprašalnik na koncu. Me pa prav zanima, kaj bi imeli deci za obkrožvat, kako oni vidijo situacijo noge &stuff - jest se več ne sekiram, grem pač ležat. Moj je pa tud ful priden, priskoči na pomoč Drgač pa smrt gunemu k razlaga, da je nosečnost ful lep čas in da ženske itak sam uživamo! mu posodim podplate za en dan pa naj proba! plus nobenih čevljev več ne obujem, razen če so japanke! Mrf. vročina - sploh ne upam več do 18ih ven. Ker me skuha, pol pa hodim ko kak upokojenc pa sopiham kaj šele bo???? jaknik1- Črnomelj? Moj je iz Črnomlja, iz Kočevja, zraven Vrtina. Jest se pa zraven švercam, čeprov sem na pol podgurka aja pa slikice v albumu so iz "haciende" v Semiču. Joj morm nehat, jest se bi itak že zdej iz te nore LJ dol preselila raj vidim, da me krave zjutrej zbudijo, ko pa avtomobili jamranje - drage moje, mormo to ven dat, za naše bodoče rodove, pa kdaj že če zdej ne . Sam je pametno vedet kdaj nehat jamrat. Moja mama še zdej, pa je mela brata pred 17timi leti porodniške - lubice, bodte vesele, da kej dobite, me k smo na bolniški že ves cajt, bi blo 300eur razlike za nas že ena porodniška. Pol pa prbi prežvet Hvala bogu za zelenjavni vrt. sokovnik - jest si ga bom prvoščla za svojih 30. Ful priporočam, pa zdele ful paše pit. Mi ga je sodelavec posodo pa se mal igračkam. Sam kaj ko pol na ruh cug spiješ 2kg sadja no saj prebavo mal pospeši otroške stvari - sej ne mislem reklame delat, apmak, v Sparu majo tud cel kup drobnarij, pa jaz kar tam kej vzamem, ker me BC prestraši, k not stopim. Dobr da majo cene na majhno napisane, vsaj stopim do polic no sej gre v bistvu za iste stvari, sam da očitno v BC še mal marže za štacuno nabijejo Tko da, dokler se še najdejo normalne pa nekičaste stvari, e Sparky naš najboljši sosed (dobesedno čez cesto). No pa sej vsak po svoje. Amapk pač vsakdanje cunjce bodo mal cenejše za kazat pa mal dražje darila - ne vem če ste kej razmišljale. Itak bo pol tone telegramov pa tko, ko bomo rodile, samo midva kar vsem poveva al raje denar al pa kak bon, ker sva večino dobla, najbolj pa bi itak rabla zmrzovalno skrinjo za vrtnine (pa sokovnik, itak ). Kako se boste ve tega lotle? aja, kolegica je včeraj rodila s CR - vzrok je velika - 5170g in 56cm . Punce, treba je bit pripravljen na vse! grem grem, spet gobcam me ma da grem po sadje za v sokovnik, ampak mam še kej za narest prej danes bom reskirala (z zelenjavnim sokom )
|