Češnca
|
Dobro jutro, dober dan! Upam, da uspem kaj več za nazaj prebrat, sem kar v zaostanku... monty ja po hemoglobinu se vidi tudi vsebnost železa. Jst ga mam 95, kar je res malo. dd77 katerga otročka misliš - velikega al malega? Šalo na stran: 1300g. _ella_ ja pregledi si res sledijo nekako tako - pogostost mislim. IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ksandra Drugače pa že 14 dni uživam na dopustu; stari, novi dopust in nato porodniška. Tudi jaz imam že vse papirje s CSD doma, ki pa še čakajo na zadjo plačo, ki jo morajo moji delodajalci vpisati- v bistvu zadnjih 12 plač. Danes greva z mojim prvič v šolo za starše. Imam že pripravljeno torbo- samo peresnice nimam . Lep dan ! Eno pitanje glede tega - a ve ste že dobile potrdila vašega G o PDP - pač potrdilo ki se odda kot priloga k vlogi na CSD (za nastop porodniške- kako veste kdaj jo boste nastopile?) ali še nimate potrdil in ste kljub temu pole od CSD nesle v službo za vpis 12 plač? Meni je sestra rekla, da je zdaj dovolj Materinska knjižica! Porodniško pa nastopim 18.6. Bom vidla še ta teden, če bom uspela vse uredit?!? zoga hvala za pojasnila glede izpolnjevanja obrazcev - to meni zmeraj živce para... IZVIRNO SPOROČILO: zoga08 Aja še eno vprašanje glede previjalne komode, jaz sem bila danes v IZImobile (mengeš) in me zanima če ima katera njihovo previjalno, pride 170 evr (ima 4 predale ali predal in omarico). Imate kakšne izkušnje s to firmo???? še ne morem komentirat, čakam pa ravno v teh dneh njihovo spalnico (plačana je že) . Lahko le rečem, da so res prijazni in dosledni. Previjalna je pa pri nama nastala kar iz moje pisalne mize - smo jo samo nadgradili; mizar je naredil povišico s predali. Je pa to prav posebna zgodba iz 1. nosečnosti, ki je meni pokvarila en hormonsko nabit dan... IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Drugače smo pa v ponedeljek imeli uz in je vse ok. Mali je že okrog 2 kg in baje bo kr velik. Pa sej že ima pot zorano! Kolk si to fajn napisala! izgled otročka - uf, tud mene firbec matra, ampak bolj v smislu, kolk bo Anžeju podoben/podobna. bybyka upam, da boš zadovoljna z novim G! Se sicer strinjam z dd77, ampak saj ni bilo namenoma in odziv tvoje G ne bi smel biti tak! IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Punce ne se tolk obremenjevat z ultivo, EA, akupunkturo... Sej tud naraven porod gre mimo - mislim, da nima nobena tolk visok prag bolečine, da reče, da je porod mala malca in da ne boli. Sam v glavi si je treba mal poštimat, pa bo. Mene tud včasih mal zagrabi panika, pa raje ne razmišljam. Bo že! Sam, da bo z bebijem vse ok! točno tako! gležnji - zatekajo tudi meni, ampak ni panike, jih dobim po počitku tudi nazaj , v 1. je blo pa noroooooo (se vidi, da sem zdej doma). elevitka hvala za povezave! IZVIRNO SPOROČILO: katrinka elevitka in pupa1005 - VSE NAJBOLJŠE tudi od mene: vse naj naj naj! prstan - čez noč ga samem, ker mi prsti tako zatečejo, čez dan ga pa normalno nosim... Tako...na hitro...sploh nisem več zbrana, pa sem verjetno kaj spregledala.