|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
8.5.2009 8:17:33   
katrinka
dobro jutrouser posted image

se 3 tedne delam potem pa koncno počitekuser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
8.5.2009 8:24:34   
elevitka
Dobro jutro! Katrinka ne delaj nam prevelikih luštov z počitkom, eni bomo še kr nekaj časa mogli delat boš po riti dobila user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
8.5.2009 9:24:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dobro jutro! Katrinka ne delaj nam prevelikih luštov z počitkom, eni bomo še kr nekaj časa mogli delat boš po riti dobila user posted image

joj sam ne po riti k je ze tko boga k nč druzga ne dela k sedi...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
8.5.2009 9:38:06   
dd77
monty- bravo, prav maš za umetne vitaminčke.Jaz sploh nejem sadja že celo življenje...enkrat vsako toliko.

A ste čule da v zadnjem trimesečju priporočajo omega3 ker vplivajo na razvoj možganov pri našihuser posted image , ki zadnjih 10 tednov se najbolj razvijajo.
Jaz si bom kupila omega3 natal.stanejo 13,40.- in jih je 60 kom tko da jih bo dovolj do konca.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
8.5.2009 9:44:28   
ninocka
Dobro jutro,

sem lihkar pojedla en koscek cokolade z rizem in mali tako dela v trebuhu user posted image user posted image
Sva se pa vceraj z mojim mal meckala, je tko pasaaaalooo...kljub prepovedi...user posted image

Jst sem pa samo se naslednji teden do cetrtka na dopustu, potem pa nastopim z bolnisko do porodniske. Pa mi prav pase bit doma, sploh zdaj, ko se bodo zaceli res lepi dnevi in ko bom mela vse postimano, pa bom lahko na vrtu na lezalniku lezala in brala knjigo in pila limonado user posted image

A bo katera kupila Angel Care blazino za zaznavanje dihanja?
Jst sem jo kupila pri drugem in moram rect, da sem ponoci ful bolj mirno spala. Pri prvem sem se pa zbujala na 10 min in preverjala, ce se diha...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
8.5.2009 9:53:05   
bybyka_1987
pozdravljene rabim pomoc danes sem se zglasila pri G  k sem sla po potrdilo za csd in sem jo hotela samo vprasati kaksna je navarnost da se vodene koze prenesejo na otrocka ker jih ima moja pikica mela je bol lazjo obliko ji se morejo sam krastice odpadit in sem jo imela seboj ker nisem mogla dobit varstva in me je G tako nadrla da kaj se grem da jo seboj vozim tle so se druge nosecke lahko vse zbolijo da naj grem takoj domov znjo pa me se niti poslusat ni hotla ko sem jo zelela samo vprasat!rekla je da ko bom zbolela se bom zdravla z imuniglobinom  kaj pa moj otrocek? kaj ce bo kaj narobe? obnasala se je do mene pa tmale ko da bi ble najbol kuzneuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj storim a se lahko prestavim drugi G sedaj ko sem v 30t? prosim za pomoc saj me boli pa se pacienti k so zunaJ Cakal so sam ddebelo gledal k naju je nagnala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
8.5.2009 10:06:27   
bybyka_1987
ewo sedaj sem se prestavla drugemu G in upam da bo tukaj vse vredu!da bo boljseuser posted image user posted image   aja pa za na seznamcek popravit naslednji pregled imam sedaj na novo 25.5. 

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 8.5.2009 10:08:59 >

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
8.5.2009 10:18:01   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

pozdravljene rabim pomoc danes sem se zglasila pri G  k sem sla po potrdilo za csd in sem jo hotela samo vprasati kaksna je navarnost da se vodene koze prenesejo na otrocka ker jih ima moja pikica mela je bol lazjo obliko ji se morejo sam krastice odpadit in sem jo imela seboj ker nisem mogla dobit varstva in me je G tako nadrla da kaj se grem da jo seboj vozim tle so se druge nosecke lahko vse zbolijo da naj grem takoj domov znjo pa me se niti poslusat ni hotla ko sem jo zelela samo vprasat!rekla je da ko bom zbolela se bom zdravla z imuniglobinom  kaj pa moj otrocek? kaj ce bo kaj narobe? obnasala se je do mene pa tmale ko da bi ble najbol kuzneuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj storim a se lahko prestavim drugi G sedaj ko sem v 30t? prosim za pomoc saj me boli pa se pacienti k so zunaJ Cakal so sam ddebelo gledal k naju je nagnala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image me je ven zabrisalo!!!!!

Kakor jaz vem je nevarnost da se kozice prenesejo na nosečke, tako da kar lepo doma bit. Je pa tvoja G nesramna in bi ti lahko lepo povedala....menjaš lahko kadar želiš.
Tebi je pa že povedala kaj sledi, če se nalezeš....sicer ne vem kako ugotovijo...samo upajmo na najbolš, ane?! GLAVO GOR!! Jaz bi ji samo povedala da ji tudi jaz želim lep dan...v izi stilu, pa da se naj mal ohladi.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
8.5.2009 10:19:54   
katrinka

ewo sedaj sem se prestavla drugemu G in upam da bo tukaj vse vredu!da bo boljseuser posted image user posted image   aja pa za na seznamcek popravit naslednji pregled imam sedaj na novo 25.5. 

po mojem mnenju bilo loh G drugač odreagirala ne pa kot da sta zanetili 3 svetovno - obupuser posted image
vazn da mas novo G in upam da bos zadovoljnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4534
8.5.2009 10:19:58   
jazzz27
Aja...helov ŽOGICE!!!

monty....JANE projekt, kot vidim da ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image

..vidim tud da ste pridne in že rihtate papirjeuser posted image user posted image user posted image

lep sončen dan!!! Pa še petek...juhuuuuu

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
8.5.2009 10:21:02   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

po mojem mnenju bilo loh G drugač odreagirala ne pa kot da sta zanetili 3 svetovno - obupuser posted image
vazn da mas novo G in upam da bos zadovoljnauser posted image

se čist strinjam!! Saj se ni nihče rodil s pametjo vsega sveta, da bi moral vse vedeti!!!user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
8.5.2009 10:22:09   
jazzz27
Se opravičujem za monologe....samo ugotavljam, da bomo šle me prej rodit predn bomo na drugem deluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
8.5.2009 10:23:13   
donna22
Jaz pa sem prišla s pregleda pri G ... Drugače je vse okej, ampak moja mala sedi na ritki user posted image Baje še ma čas, da se obrne, ampak vseeno mi to ni blo všeč ... No, če bo tak ostala, grem baje itak na carski rez, sem pa ga povprašala še o metodah za lajšanje bolečin - in mi reče, da je ultiva zdaj prepovedana user posted image user posted image A je katera to že čula? In da pač imamo še EA, ampak če jo hočem ziher dobit, se moram zmenit v Postojni - moj je sicer rekel, da me pelje, kam hočem, ampak Ptuj in Postojna - je kar razdalja ... Tak da zdaj ne vem, kaj bi, sem jezna in razočarana, nekam bi šla se dret in kričat, pa prav na jok mi gre user posted image user posted image user posted image ampak probam zdržat ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
8.5.2009 10:25:56   
Svet
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

monty- bravo, prav maš za umetne vitaminčke.Jaz sploh nejem sadja že celo življenje...enkrat vsako toliko.

A ste čule da v zadnjem trimesečju priporočajo omega3 ker vplivajo na razvoj možganov pri našihuser posted image , ki zadnjih 10 tednov se najbolj razvijajo.
Jaz si bom kupila omega3 natal.stanejo 13,40.- in jih je 60 kom tko da jih bo dovolj do konca.

Jz sem te kupila, prav zato ker jih je 60 not in bojo do konca....
Kok je hecn, ker ko sva jih šla z mojim v lekarno kupt, je biu clo on pobudnik....ker je kao tamala(13m) zlo razumna in češ, da ji je me nosečnostjo pomagal, k sem omega 3 jedla....tu lani sem jih, ja.user posted image
Sam tko, za hec poveano, te deci...oni so itak....kt otrocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
8.5.2009 10:26:18   
dd77
joooooooooooooj bybyka_1987-

Tako, čisto prav da te je nadrla.Vem da nisi mela varstva, ampak lahko si malo razmišljala.....tebe je skrbelo da tvojemu otročičku se neprenese, kaj pa od ostalih.

Jaz nevem če bi jaz sedela v čakalnici pri G pa mi vstopi ženska z otrokom ki ma vodene...nevem kaj bi ji naredila.

Vidiš jaz jih nisem še preležala.Si misliš če bi jih dobila.

Ti sploh neveš kaj se lahko zgodi.>Zdej se otroku največ razvijajo možgani.
Posledica verjetno prizadet otrok.
Nemoreš splavit ker je prepozno.Kaj da ga ubiješ....ali maš celo življenje prizadetega otroka; ker ena baba ni razmišljala o temu., A ti se paziš ko budala celo nosečnost prehladov, bolezni.

Si misliš da se to tebi zgodi.

Vbistvu takšne informacije lahko vpraša tudi tvojega osebnega zdravnika, v lekaRNI.
vEM PA DA NI BLO ZANALAŠČ.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
8.5.2009 10:27:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Jaz pa sem prišla s pregleda pri G ... Drugače je vse okej, ampak moja mala sedi na ritki user posted image Baje še ma čas, da se obrne, ampak vseeno mi to ni blo všeč ... No, če bo tak ostala, grem baje itak na carski rez, sem pa ga povprašala še o metodah za lajšanje bolečin - in mi reče, da je ultiva zdaj prepovedana user posted image user posted image A je katera to že čula? In da pač imamo še EA, ampak če jo hočem ziher dobit, se moram zmenit v Postojni - moj je sicer rekel, da me pelje, kam hočem, ampak Ptuj in Postojna - je kar razdalja ... Tak da zdaj ne vem, kaj bi, sem jezna in razočarana, nekam bi šla se dret in kričat, pa prav na jok mi gre user posted image user posted image user posted image ampak probam zdržat ...

ne bit slabe volje...pocasi se pomiri pa se bos domislila rešitve...vem da je od ptuja do postojna razdalja, samo vseeno ni tako hudo...sej je avtocesta...pogovori s svojim pa bosta ze pogruntala kako in kaj...imas pogoče kakšne sorodnike kje bližje da bi bila pri nih npr.

jazzz27 - men se to tud zdiuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
8.5.2009 10:29:11   
jazzz27

Mah tile G. so pa res čudni.....

Da je ultiva prepovedanauser posted image user posted image user posted image ..prvič slišim....pojdi mal na junijke povprašat, če je to res....to je kr nekaj.
Za EA pa v postojno...ma ne me hecat.....pa pojdi v MB rodit.

Za obrat pa ima tvoja user posted image  še nekaj časa...tako da brez skrbi...saj bo.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
8.5.2009 10:32:48   
vim
bybyka ne se sekirat. G je odreagirala nestrokovno in bi jo bilo potrebno malo na realna tla postavit, kako je bonton in olika.No težavico si rešila z menjavo G, zdaj pa se raje res ne izpostavljal preveč, da druge ne okužiš, dokler traja zadevica.

Monty baje dobiš na mail eno šifro in spremljaš, kje je tvoja pošiljka. Zagotovo pa pride, so zanesljivi.

Elevitka do kdaj pa ti še delaš. jaz še prvi teden julija potem pa dopust.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
8.5.2009 10:34:51   
bybyka_1987
glej te cisto razumem ampak da je tako odreagirala lahko bi na malo tisji nacin ce je ze vidla da je otrok zraven bi lahko pazila malo na ton glasa ne pa da se je zdrla pa naju ven nagnala k garjava psa se komaj da sem dobila nazaj materinsko knjizco verjemi da je bilo grdo dd77  jaz te razumem!problem je v tem da varstva nisem imela in sme mogla se uredit nekaj stvari na csd

Je pa res da vedno kadar pride hcera poleg mene  je izredno nesramna prow moti jo!ali je zdrava ali ne sam taksnega odziva ne mores pricakovati od nekoga k ti je ze 7let G

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 8.5.2009 10:40:43 >

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
8.5.2009 10:38:45   
donna22
bybyka, zdaj sem komaj vidla, kaj se je tebi zgodlo ... katastrofa user posted image user posted image

V Mariboru je baje z EA tak, da jo dobiš samo, če je takrat na voljo anestezist ... Tako da je marsikatera ne dobi ... Pa tudi sicer nisem nekaj ful navdušena nad njo. Eh, ta sistem v SLO je še vedno katastrofa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4545
8.5.2009 10:41:25   
jazzz27

glej te cisto razumem ampak da je tako odreagirala lahko bi na malo tisji nacin ne pa da se je zdrla pa naju ven nagnala k garjava psa se komaj da sem dobila nazaj materinsko knjizco verjemi da je bilo grdo dd77  jaz te razumem!problem je v tem da varstva nisem imela in sme mogla se uredit nekaj stvari na csd

kaj hočeš, pač nisi vedela in te čist zastopim, da če bi vedela, da sploh nebi šla...logično!! Upam.... sicer pa če se mai že luščijo stran ni baje več take krize.... šola za naprej....

csd bi pa lahko mal počakal...teden gor ali dol...ne zamudiš ničesar...

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 8.5.2009 10:42:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4546
8.5.2009 10:42:58   
bybyka_1987
upam da bo sedaj boljsi ta G res je da je moski mapak vseeno sprejel me je takoj ceprow sem preko telefona porihtala zadevo me prow zanima kako se ji bo zdelo da sem se prestavla njenem sosedu pa se sestra je sla takoj iskat kartoteko pa se datum sem dobla prej!poleg tega mi se uz ne bo potrebno placat k mi ga bo naredil!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
8.5.2009 10:43:00   
jazzz27

bybyka, zdaj sem komaj vidla, kaj se je tebi zgodlo ... katastrofa user posted image user posted image

V Mariboru je baje z EA tak, da jo dobiš samo, če je takrat na voljo anestezist ... Tako da je marsikatera ne dobi ... Pa tudi sicer nisem nekaj ful navdušena nad njo. Eh, ta sistem v SLO je še vedno katastrofa user posted image

Kaj pa Celje?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
8.5.2009 10:46:59   
vim
Donna, če te je strah in če misliš, da drugače ne bo šlo in bo obrnjena z ritko navzdol razdalja Ptuj.Postojna ni ne vem kako daleč. Če pa te bolečin ni strah (ni nujno, da bodo močne) pa kar pogumno rodit v Ptuj. Imaš pa še čas in se lahko še zmeraj premisliš.

dd77 jaz pa mislim, da ni prav, da se človeka nadere za katerokoli stvar. Tudi če je bybyka ravnala neodgovorno, mislim, da to ni razlog, da nekoga nadereš. Sploh pa zdaj, ko smo še bolj občutljive na te zadeve. Pa močno dvomim, da je bybyka hotela kakorkoli katero ogrožat. V sterilnem okloju že dolgo več ne živimo, pazimo se lahko kot se pač lahko.

Kaj pa lahko jaz rečem, k sem v službo hodila pa sta dve sodelavki hodili s pljučnico v službo. Pa sem jim lepo rekla, prosim, da ostaneta doma, ker če jo fašem jaz potem se ne zližem več. In sta upoštevali. Kaj hočem povedat, način je važen.

Neposredna povezava do sporočila: 4549
8.5.2009 10:48:02   
vim
Uf se opravičujem se reče na Ptujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne v Ptuj. Malo slovnice ne škodujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?