ninocka
|
Uf, sploh nimam casa podrobno brat, o cem je debata. jst sem OK, recimo, pac boli me sramna kost in kriz. Zdej je bil 2 dni spet tamalcek doma in sem bla zvecer se bolj utrujena, kar se potem pozna na spanju in vstajanju iz postelje (tolk boli, da se ne morem niti obrnit). Ful mi pase spanje na levem boku (prejsnji nosecnosti obe na desnem), sem pa v ponedeljek mela sovasto noc - spat sem sla okrog 0:30, pa do 2h sploh nisme mogla zaspat...ce bi se lahko vrtela po postelji, bi bla kot ena vrtavka, tko sem pa kr neki gledala u luft, pa pol me je mal neki, pa mal neki bolel Danes sem se zvagala in imam do zdaj +1kg Jej, kolk sem vesela, da je tolk malo Naslednji pregled imam 18.05. Pripravljeno nimam se nic za malega, ker se niti cunjic nimam doma, pa vprasanje koliko mi bo sploh kaj prislo v postev - drugi letni casi otrok. Sem mu pa danes v Hoferju kupila 2 poletna pajacka v rdecih barvah. Mi mamo itak najvec v rdeci barvi, ker mi je ful lepa na nasih fantih. Pa tudi sama jo imam ful rada. Potem pa kaksna turkizno modra, ker jima tudi ful pase, ker sta oba blond in plavooka. A kero ze kaj firbec matra, kaksen bo otrocek - a bo mel rjave laske al blond, a bo mel ful cupico al nic...Jst sme pri prvem vedla da bo blond in je bil res, drugi pa da bo rjav. Ko se je rodil, je mel res rjave laske, ampak so mu kasneje posvetlili. Sem zasledila, da je debata o kovtrckih - jst imam enega od Odeje, mislim pa da je noter - sem sla prav pogledat na nasitek - poliester, tkanina je pa bombaz-poliester. Meni je bilo pomembno, da je antialergijski in pralen. Od zacetka ga tako ali tako se ne bo rabil in bo pokrit kvecjemu s kaksno dekico, jeseni bo pa podedoval tega. Ta najvecji ima pa kovter iz perja, smo ga zaceli uporabljati pri 2 letih, ko je sel v veliko posteljo in smo rabili tega malega za dojencka. ocetovstvo - mormo it se uredit na CSD (razen ce spet niso kaj spremenili). Sem pa rekla, da bom s sabo vzela rdec kuli in jim takoj popravila vse napake. Pri 1 se je urejalo se na Mackovi in je blo ful uradno, se mi je zdelo skor kot poroka Pri drugem je blo pa na CSDju in je una koka tam 1/2 stvari narobe napisala (od datumov rojstev, imen in priimkov) in ko sem ji rekla, je bla se ful uzaljena, ker je mogla popravit in se enkrat sprintat. Da niti ne govorim, kako je bil dokument (uraden!!!) spisan - slovnicno nepravilen, manjkale so vejice, locila...katastrofa. oddaja papirjev na CDS - ko dobim potrdilo od G o PDP, to bo na naslednjem pregledu. Sem bila pa zdej cez praznike na koroskem in mi je moja dolgoletna prijateljica lih razlagala, kako se je njen v njeni 1. nosecnosti zredil za 10 kg. Je mel nosecniski sindrom oz. namisljeno nosecnost in je mogu skoz z njo jest A ga ma ker od vasih mozekov tud? Moj nima Uzivajte v soncku!