|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
12.11.2008 11:15:52   
anci banci
uff ste se pa naklepetale:)
hvala za čestitke in dobrodošlico

ja tole raztezanje maternice me pa kr moti... ker skoz premišljujem da ni kaj narobe
no ti si tik pred diplomo, jaz sem sa pa letos spet vrgla na študij da dokončam še zadnji letnik(pa ravno sedaj)... pa vozniškega moram narest tud letos...

hmm kaj moram povedat... a ja marca bom imela 30 in to je moja prva nosečnost pa z dragim sva skupaj 3 leta

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  - ČESTITKE ANCIBANCI!!!!!!user posted image user posted image user posted image , če pogledaš nazaj se kar vse ubadamo s temi krči, tako da upamo na najboljše, da to pač pomeni razteg maternice, treba odmislit to pa bit optimističen pa bo!!! Jaz se ravno ukvarjam z mentorstvom oz. ne dobim nikogar da bi bil prost pri katerem bi lahko pisala diplomo ( sem izredna študentka) in sem čisto besna ker se dobesedno norca delajo iz nas, jaz pa bi pač po parih letih končno rada diplomirala, zdej se bom pa s tem ukvarjala ali kaj ....... joj joj naše šolstvo in njihova pravila!!!!user posted image user posted image user posted image

aja jezzz27 a veš da sem gledala zdej po tujih linkih pa mi na dveh pride PDP 11.7, ampak dajmo počakat prvi pregled.......o kje je še to......aja a bomo dale podatke o starosti, vidim da ima samo zoga08, no kakorkoli jaz sem stara 27 let.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.11.2008 13:49:30   
SKORPY
hey tudi jaz sem zagledala svoj user posted image tako da se vam pridružujem.

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 352
12.11.2008 13:51:07   
Anonimen
Končno javljam, kdaj imam prvi pregled: 24.november, me je pa naročila tudi že za drugega, in sicer 10.12.

Srečke nosečke pridne bodite, fino klepetajte, ko bo več časa, bom tudi jaz zgovornejša! user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
12.11.2008 17:11:48   
jazzz27
helov klepetulje.

Najprej dobrodošlica in čestitke novim nosečkam. tacamuca in SKORPY želim vama zdravo nosečnost.

SKORPY...boš prosim sporočila PDP, da te dam na seznamčka.

Anči, ti boš pa imela dela drugo leto!

Grem urejat seznamčka!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
12.11.2008 17:21:01   
jazzz27

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image  

user posted image 1. JULIJ

NO720091 (1user posted image , 1user posted image )                                
Nikita          (5user posted image , 0user posted image  )
Anonimna    (2user posted image , 1user posted image )user posted image

user posted image 2. JULIJ

zvesta (2user posted image ,1user posted imageuser posted image 29 let
Jenny (2user posted image , 1user posted image )user posted image
zoga08 (1user posted image ,1user posted image  ) 26 let 

user posted image 3. JULIJ

jaknik1 (3user posted image ,2user posted image )user posted image user posted image 30 let
tacamuca (1user posted image , ?user posted image  )

user posted image 4. JULIJ

glossa (2user posted image ,1user posted image )user posted image
Melika (1user posted image , ?user posted image  )
nena30 (1user posted image , ?user posted image  )

user posted image  5. JULIJ 

Naty-Taja (3user posted image ,?user posted image  )user posted image user posted image

user posted image 6. JULIJ

furlica (2user posted image . ?user posted image )
ana** (1user posted image ,?user posted image )
monty (1user posted image ,?user posted image )
nborazem (3user posted image ,?user posted image )user posted image user posted image

user posted image 9. JULIJ

lastovka (1user posted image ,?user posted image )
andy28  (2user posted image ,?user posted image  ) 28 let

user posted image 10. JULIJ

jazzz27 (1user posted image , user posted image user posted image )
Anonimnauser posted image   (3user posted image ,1user posted image  )

user posted image  11. JULIJ

user posted image 12. JULIJ

user posted image 13. JULIJ

Anonimnauser posted image  (2user posted image ,?user posted image  ) 29 let
ribica   (1user posted image ,?user posted image  )
geolina (1user posted image ,?user posted image  )

Anonimnauser posted image (1user posted image ,?user posted image  ) 27 let

user posted image 14. JULIJ

rakica26 (?user posted image ,?user posted image ) 26 let
anci banci (1user posted image ,user posted image user posted image ) 29 let

user posted image 15. JULIJ

severinca77 (2user posted image , ?user posted image )

user posted image 16. JULIJ

user posted image 17. JULIJ

user posted image 18. JULIJ

user posted image 19. JULIJ

user posted image 20. JULIJ

ineskaa (?user posted image ,?user posted image  )
Chebellca (1user posted image , ?user posted image  )

user posted image 21. JULIJ

user posted image 22. JULIJ

user posted image 23. JULIJ

user posted image 24 JULIJ

user posted image 25. JULIJ

user posted image 26. JULIJ

user posted image 27. JULIJ

user posted image 28. JULIJ

user posted image 29. JULIJ

user posted image 30. JULIJ

user posted image 31. JULIJ

user posted image user posted image user posted image user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image user posted image user posted image user posted image   

četrtek; 13.11.2008
                                     jazzz27; I. pregled

petek; 14.11.2008
                                       monty; II.pregled

AKTUALNO V TEM MESECU

ponedeljek; 17.11.2008
                                        Nikita; III. pregled 

torek; 18.11.2008
                                       ana**; I. pregled
                                    anci banci; I. pregled

sreda; 19.11.2008
                                zvesta; I. pregled

petek; 21.11.2008
                                      jaknik1; I. pregled
                                      furlica;   I. pregled

ponedeljek; 24.11.2008 
                                Anonimnauser posted image ; I. pregled  
                                    Naty-Taja; I. pregled

torek; 25.11.2005   
                                    rakica26; I. pregled

AKTUALNO V DECEMBRU

torek; 2.12.2008
                                    andy28; I. pregled

sreda; 3.12.2008
                                   nborazem;  pregled

torek; 9.12.2008
                                     Melika; I. pregled

sreda; 10.12.2008
                                     geolina; I. pregled
                                  anonimnauser posted image ; II. pregled

torek; 16.12.2008
                                     nena30; II. pregled

sreda; 17.12.2008
                                   tacamaca; II. pregled

četrtek; 18.12.2008
                                         zoga08; NS

sreda; 24.12.2008
                                        rakica25; NS

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

trenutno nas je 29 user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 355
12.11.2008 17:22:00   
jazzz27
nborazem in Jenny....kako je bilo na pregledu. A ste videle srčke?user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 356
12.11.2008 17:23:18   
ana**
živjoooo

Midva z dragim sva ravno prišla iz trgovineuser posted image  Sma šla gledat kdaj nama kuhinjo pridejo zmontirat in pridejo v petekuser posted image user posted image  Kooomaj čakamuser posted image

In seveda mam zdj bombo v stanovanju....danes so mi prišli steno pobarvat in še barve nism pospravlauser posted image  Se mi ful neda...bi sam spalauser posted image

Sem pa danes šla tut mim otroškega oddelka in sm rekla,da sam za 5minutk pogledam kaj prodavajo...in se je teh 5minutk razvleklo v pol ureuser posted image  Sm vidla kr neki stvari sam za nakupovanje morm še kr neki cajta počakatuser posted image  Sam nekatere stvari so pa dražje kot sm mislilauser posted image

Dobrodošle vse novinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam zdravo in prijetno nosečnost!

Zvesta ti pa res zgodaj vstaneš.... A nemorš spat al maš službo tak hitr?

Sem pa si danes zrihtala dopust v službi. Nism povedla,da pričakujemo ampak sm se izgovorila na prenovo stanovanjauser posted image user posted image  Moje slabosti so kakor kdaj...drugač pa sploh ne morm nost več navadnega modrčka k me vse tišči! In pol sm doma najbolj zadovoljna kar z športnim.user posted image

A si že zmišljujete kaj glede hrane? Jaz sem mela včeraj dan,ko sm samo twixe jedla! Mi je moj hotu enga vzet pa sem ga skregala! Hihihihi.....danes pa če samo pomislim na njih mi postane slabouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.11.2008 17:24:41   
ana**
Aja....nborazem sem danes mislila na tebe!! Sporoči kako je blo!user posted image

Jenny ti tut na raport od pregledauser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.11.2008 17:26:17   
ana**
Mah vedno nekaj pozabimuser posted image

jazzzz ju3 pa si ti na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ob kolkih imaš pregled,da držimo pestke?! A si že kaj nervozna oz. v pričakovanju?user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.11.2008 17:33:34   
SKORPY
PDP je 14.7.2009, je moj prvi otok, pregled imam 26.11.2008, stara pa sem 26 let.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.11.2008 17:49:57   
Anonimen
Punce, a je vam tud kaj slabo??? Jaz bom od jutri dalje v 8t. do zdaj mi je bilo slabo po malem po cel dan, zdaj pa se je začelo stopnjevati. pa v službi komaj zdržim 8h, tako sem utrujena. kako je z vami??? Bruham pa ne, zaenkrat, no, ampak jaz redko bruham. Smo pa povečali zaloge zelja doma, ker bi jedla samo zelje in krompir.

(odgovor članu SKORPY)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
12.11.2008 19:36:38   
Anonimen

Punce, a je vam tud kaj slabo??? Jaz bom od jutri dalje v 8t. do zdaj mi je bilo slabo po malem po cel dan, zdaj pa se je začelo stopnjevati. pa v službi komaj zdržim 8h, tako sem utrujena. kako je z vami??? Bruham pa ne, zaenkrat, no, ampak jaz redko bruham. Smo pa povečali zaloge zelja doma, ker bi jedla samo zelje in krompir.

Zaenkrat trkam na les, mi še ni tko grozno slabo, le zjutraj čisto malo. Mi je bilo pa v prvi nosečnosti ravno tako kot tebi. Na tvojem mestu bi šla na bolniško, čeprav sama nisem šla. Zdej se pa ne mislim več pretegnit v službi!!! user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
12.11.2008 19:46:45   
Naty*Taja
A je še kteri tak slabo skoz kot meni? Naša tamala ima še plenice in je sploh ne morem previt, da mi nebi parkrat gor zagnalo! Madona je to zoprno. user posted image
Tak da zdej ima to moj čez, razen seveda, če ga ni, tako, kot zdejle - je še kr na službeni poti.
JEst meni ne paše nič, se pa posilim, ker me potem malo mine slabost. Samo vodo bi pila! Vse, kar vidim, mi ne paše. Prvič sem živela od samega čokolina, in to vročega, ki ga drugače sploh ne morem jest, drugič pa sem imela kr naprej željo po sednvičih z makovo, sirom in šunko - pa še majonezo bi, pa je nisem smela zaradi tokse. Zdej pa nimam nobenih želja, še!

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.11.2008 19:51:47   
nborazem
evo mene! Hvala za misel name jazzz27 in ana**.

T
kole je blo-moj G je na izi, njemu je vse ok. Sem mu rekla, da me trebuh boli, pa je reku, da me ne more...pol sva pršla do tega, da je to vrjetn od dojenja, pa da morm malo počas odstaulat. In pol me je naroču ponovno na UZ čez 1 t. Čer je vse ok, zakaj??? On pravi, da plod je, da se srček vidi...no, jutr pokličem za datum in uro UZ, pol pa drug teden poročam.

Pozdravljene noveuser posted image - tacamuca, andy28, nena30, skorpy...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.11.2008 19:54:58   
nena30

JOJ SMO NE OMENJAJ SLABOST! Meni je bilo 1. mesec čisto ok. Zdaj ko pa sem v 2. mesecu je mukauser posted image !!!
Tubi jaz ne bruham, ma mi je slabo,vrti se mi...ni druge kot jest vačkrat po malem! Saj bo čez nekaj teknov bolje- pač to me tolaži. Ko pa pomislim nauser posted image mi je nekoliko leže1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.11.2008 8:49:44   
jazzz27
Jutro punce!!

ana** danes po četrti uri popoldan v Dravljah. Hvala za pestke!!

nborazem....ne sekiraj se, če on pravi, da je ok, potem je ok. saj mene tud zvije in me trebuh boli. Celo drisko sem imela pred dvemi dnevi. Vse se bo uredilo! Boš napisala datum kdaj imaš spet pregled. Aja, pa čestitam. Čim manj skrbi.

Punce jaz tudi opažam, da mi je kar nekaj slabo....pa sploh ne vem, če je to slabost. Zjutraj ko se vstanem, me kar nekaj po želodcu, glava me boli....sicer mi še ne paše jesti...ampak ko pa jem pa se vse skupaj mal pomiri. Definitivno pa ne smem preveč, ker mi spet ni pravuser posted image . Ah, zakompliciranouser posted image user posted image . Važno da smo nosečke, ane?user posted image  Pravijo da je samo prve tri mesece kriza...joooj....še 2 to go!user posted image

Jenny...javi kako je bilo na pregledu. Ali še sedaj nisi skupaj in do besed prišla?user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.11.2008 11:48:29   
nena30
Tudi jaz vam želim lep dan (za dobrojutro sem že pozna, čeprav sem pokonci šele dobro uro)!! Katastrofa!!! Celo noč sem tekala na wc- muka ko človek ne ve, naj se usede na školjko ali naj jo objema!!Mislim, da imam za en cajt "srenja in kozlanja" dovolj! Mi ni jasno al sem kaj takega pojedla al razsaja kaka viroza....Hvala bogu sem prosta, tako da sem se naspala tekom dopoldneva. Zdaj sem čisto OK!
Jazzz dobro opravi na pregledu! Glede slabosti in glavobolov...je laže ko človek ve čemu!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.11.2008 11:59:51   
nena30
Nborazem! Nima smisla da se živciraš, ker zato ne bo nič drugače. Samo pod stresom boš, kar pa veš da ni dobro. Zaupaj ginekologu, božaj svojega bušija.. naslednji teden pa ti bo vse jasno in boš pomirjena.
                                            lp

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.11.2008 12:50:17   
ineskaa
ojla srečke nosečke!

kako ste kaj? a imate ve že tudi kej napihnjen trebuh?
jaz se počutim tko polna da me bo razneslo, pa vsak dan imam bolj občutljive joškice...user posted image pa mal me vsake tok časa v maternici špikne. prvi pregled imam 26.11. komi čakam - škoda da ni že jutri. A se ve že fino pozite pri delu, hrani, kavi?
kdaj se vidi srček ploda na uz?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.11.2008 13:09:37   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: nborazem

Čer je vse ok, zakaj??? On pravi, da plod je, da se srček vidi...no, jutr pokličem za datum in uro UZ, pol pa drug teden poročam.

Evo, ne vem če si me prebrala - meni je g rekla, da se prvi pregled dela v 8-12 teden, ko se res vse točno vidi.Pa tudi na onem krogecu, ki ga dobiš zraven revije nosečnica kaže takrat prvi pregled. Potem bo že nekaj na tem, a ne? Lahko se zgodi, da bo še dvojčke vidu čez en teden! user posted image Po moje je samo ziheraš in te želi še v pravem času enkrat videt, da bo dokončno lahko potrdil, da je vse ok. Po moje se nimaš kej bat. Vse dobro ti želim. Sicer pa tudi jaz še ne vem kolk jih bo...user posted image

Men je danes še kr slabo in komaj čakam, da oddelam še eno uro potem pa še roditeljski ... groza, domov pridem šele okrog 18. ure! Potem pa samo ajat, čeprav me čaka gora cot za zlikat...

Jazz... ne se ment od dveh mesecev - jaz imam namen prenašat slabosti še kvečjemu 1 mesec!!user posted image Potem pa dost.

Trebuhje že kr občutljiv - napihnjen tudi ja. Sej ni čudno, če mi samo bel kruh in podobno ublaži slabost in potem me napihne, pa ful mi paše pit, tako, da se tudi jaz počutim, kot napihnjena žabica! Tele obične hlače mi že nič več ne pašejo.. si morem kake raztegljive žametke kupit, da bo za zdržat. Mogoče bom pa kr nosečniške začela nosit. Morem malo pobrskat med oblekami.

Evo, zdej grem še kavico... jaz jo še kr pijem, čeprav mi niti ne paše ne vem kako. Sam drugače se mi pa še bolj spi.. Sem pa zadnjič kozarček vinčka za nazdravit in mi je kr še bolj slabo ratalo, tak da ne bom več prakticirala, pa če ima kr kdo ne vem kak vzrok. Mi pa še vedno paše telovadba, čeprav naj nebi..pa če se dobro počutim, mi menda ne more škodit, a?

Na zdej bom pa nehala, da še kteri drugi pustim do besede.

Me samo še zanima, kokl vas je iz Ce in okolice?

MONTIGNAC

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.11.2008 14:24:21   
Anonimen
Dan!

Se pridružujem vsem, ki jih spodaj špika. Močno špika! Včeraj zvečer sem vstala s kavča in me je tako močno zabolelo... user posted image  Upam, da je vse ok!

Pa še taki turobni dnevi so, a ne... Menda bo viken lepši!!! user posted image

Šibam po miškota, se je verjetno že zbudil. Ne vem pa, kako ga naj prepričam, da se mamici ne da sprehajat po dežju? user posted image  On mora bit vsak dan zunaj! user posted image  

Lepo se imejte, pa čim manj slabosti in utrujenosti!
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
13.11.2008 14:49:21   
mravljica123
Pozdravljene punce!

Pa se javljam še jaz. PDP 3.7., stara 26, prvič user posted image , 0user posted image .
Pregled imam šele 25.11., se mi zdi cela večnost do takrat. Drugače vse prenašam ok, nobenih slabosti, samo hormoni mi delajo 100/uro. En trenutek sem čist naspidirana, drugi bi se sam jokala, potem sem spet tečna,... Grozno. Še sama sebi grem na živce. K sreči moj to vse dobro prenaša. Aja (sej to se tudi napiše, a ne?) skupaj sva 1,2,3 (moram preštet, tele obletnice meni ne grejo, še dobro, da za poroko vem).... 7 let, od tega 3 leta poročena.
Drugače pa res komaj čakam prvi pregled, da vidim svojo pikico, predvsem, da vidim, da je res tam in ne samo v moji glavi.

Uživajte pa se še javimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.11.2008 16:45:37   
ineskaa
punce spet jaz!

meni tale nosečnost kr mal nagaja, v križu me boli pa vsak popoldne dopbim vročino mal čez 37 pa skoz me zebe.
a je to normalno a ima še kakšna takšne težave?

(odgovor članu mravljica123)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.11.2008 17:32:08   
ana**
Živjoooo

Evo malo prej so delavci šli in sm vse pospravla,posesala in obrisala po tlehuser posted image  Tko,da sm bla pridna! Zdj pa komi čakam ju3 na kuhinjooouser posted image user posted image

Sam sm se ravno vsedla in me je začelo špikat nekajuser posted image  Mogoče sm preveč delalauser posted image

Jazzzz sem mislila na tebe!user posted image  Hitro na raport kaj si vidla na UZ-juuser posted image

Glede slabosti nebom komentirala! Se mi zdi,da mam tak težak trebuh kot,da bi mela 20kg kamenja notuser posted image  Mi pa pomaga,če jem albert kekse in pijem topli čajuser posted image  In zdj mam vseposod kekse zravenuser posted image  Tut pri postelji

Ju3 grem jz po mojega brateca v šolo ga še na pico peljem. Zdaj,ko ne živimo več skupaj me kr vsak dan kliče zakaj sm šla vstranuser posted image  In kr joka v telefon,da naj pridem nazaj.... Ampak sva se zmenila,da pridm jz vsak petek po njega in je čez vikend pri meni.user posted image

Dobrodošle nove nosečke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ju3 zjutraj še grem k frizerju. Se bom pobarvala spet pa mogoče se bom postrigla! Ampak samoo če bom dovolj poguma zbralauser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.11.2008 17:50:23   
andy28
Pozdravljene!

Nimam veliko časa, ker mi tamal skoz hoče pomagat pri pisanju in mi skoz tipka zraven. Zdaj mu ja padla ena igrca v oči, pa ne vem, kok časa bo ta "mir" trajal. Hotla sem samo napisat Ana glede barvanja. A upaš? Ker mene je tudi prijelo, da bi se pa sem prebrala, pa slišala od veliko ljudi, da ne priporačajo med nosečnostjo barvanja. In zato se ne bom. Ni tko zlo nujno (se tolažim user posted image ). Postrigla bi se tudi, mam že tako čupo.

Ineskaa...mene tudi že par dni križ boli k user posted image , pa v torek me je zeblo k cucka, danes pa spet na pol naga skačem po stanovanju.

Drugače pa meni tudi postaja malo slabo, sam ne vem ali od nosečnosti ali, ker sem pač lačna. Jedla pa bi kot dojenček, na tri ure.

Sem pa danes povedla šefici v službi. Pa nisem hotela pred pregledom, sam ni šlo, ker je nastala taka situacija, da sem mogla povedat in je bila ful vesela. Tko, da en kamen se je že odvalil. Zdaj sam upam, da bo pogodba, ki mi poteče konec leta, podaljšana do porodniške. Pa, da bo na pregledu vse ok, seveda.

Sem pa tud tko napihnjena, da hlače komaj zaprem in zgleda, da bom mogla nosečniške cote od prve nosečnosti kr potegnit iz naftalina (ne saj ni tok časa minilo). Sam tko hitro se mi zdi, že v 7 tednu bom nosila nosečniške cote. Kaj pa ve? Že kaj nakupujete nosečniške cote ali vam je še vse prav? Kam boste kaj šle? H&M je po moje najbolje. Popek je tko drag.

NIč žal se poslavljam, možek prišel, tamal pa hoče spet mafine pečt, tko da lahko nočko vam in pikicam.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?