Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nborazem Čer je vse ok, zakaj??? On pravi, da plod je, da se srček vidi...no, jutr pokličem za datum in uro UZ, pol pa drug teden poročam. Evo, ne vem če si me prebrala - meni je g rekla, da se prvi pregled dela v 8-12 teden, ko se res vse točno vidi.Pa tudi na onem krogecu, ki ga dobiš zraven revije nosečnica kaže takrat prvi pregled. Potem bo že nekaj na tem, a ne? Lahko se zgodi, da bo še dvojčke vidu čez en teden! Po moje je samo ziheraš in te želi še v pravem času enkrat videt, da bo dokončno lahko potrdil, da je vse ok. Po moje se nimaš kej bat. Vse dobro ti želim. Sicer pa tudi jaz še ne vem kolk jih bo... Men je danes še kr slabo in komaj čakam, da oddelam še eno uro potem pa še roditeljski ... groza, domov pridem šele okrog 18. ure! Potem pa samo ajat, čeprav me čaka gora cot za zlikat... Jazz... ne se ment od dveh mesecev - jaz imam namen prenašat slabosti še kvečjemu 1 mesec!! Potem pa dost. Trebuhje že kr občutljiv - napihnjen tudi ja. Sej ni čudno, če mi samo bel kruh in podobno ublaži slabost in potem me napihne, pa ful mi paše pit, tako, da se tudi jaz počutim, kot napihnjena žabica! Tele obične hlače mi že nič več ne pašejo.. si morem kake raztegljive žametke kupit, da bo za zdržat. Mogoče bom pa kr nosečniške začela nosit. Morem malo pobrskat med oblekami. Evo, zdej grem še kavico... jaz jo še kr pijem, čeprav mi niti ne paše ne vem kako. Sam drugače se mi pa še bolj spi.. Sem pa zadnjič kozarček vinčka za nazdravit in mi je kr še bolj slabo ratalo, tak da ne bom več prakticirala, pa če ima kr kdo ne vem kak vzrok. Mi pa še vedno paše telovadba, čeprav naj nebi..pa če se dobro počutim, mi menda ne more škodit, a? Na zdej bom pa nehala, da še kteri drugi pustim do besede. Me samo še zanima, kokl vas je iz Ce in okolice?