andy28
|
Jejhata ste veliko napisale punce. Najprej iskrene čestike vsem novim nosečkam. Želim vam mirno in zdravo nosečnost. Ker ste tok veliko napisale in vsaka je postavila nekaj vprašanj, sem si kar sproti pisala na listek, da ne bom kaj pozabila. Najprej za seznamček: stara sem 28 let. Drugače pa sem s partnerjem skupaj dobrih 8 let, možek pa je postal konec junija lani in če bo pikica kaj prehitevala bo mogoče to najlepše darilo za obletnico poroke. Ker pa sem že v prvo preveč zgodaj rodila, je možno, da bo ta tudi tako zgodnji. Za spol bova tudi midva vprašala, ker sem pač firbčna in ne bi mogla zdržat do konca. Sploh ne vem, kako mi je to ratalo v prvo, ko mi na nobenem pregledu niso vidli spola (sicer sem mela samo NS in morfologijo tako da kaj dosti priložnosti tko ni bilo). Spol sem potem zvedela 3 ure pred porodom, ko so mi UZ naredili v porodnišnici in me "razveselili", da moram na nujni CR. Ker mamo že fantka, si jaz želim punčko, da bo parček, ampak navsezadnje je najbolj važno, da je otročiček zdrav. Mož pa je že sanjal, da bomo meli 2 deca. Glede morja bomo še videli. Verjetno bomo šli že kot 4-članska družina nekje v septembru. Sicer pa jaz tko v vodo ne grem, ker je zame vse prehladno. Ana....angel sound bi mela tudi jaz, sam je res drag. Pa še zdaj smo malo v finančni krizi, pa še tamalmu moremo kupit sobico. Zdaj celo neki razmišljava, da bi kr pograd kupila glede na to, da bosta kmalu 2 in prvi šiba koker hitro se da v svojo sobo. Ta prvi spi še vedno pri nama oz med nama. Ooooo, na mojem listku ni nič več. Upam, da sem vse odgovorila. Drugače pa sem šla včeraj na en dolg sprehod in sem očitno malo pretiravala s hitrostjo, ker me je potem tako trgalo v maternici, da me je bilo kar strah. Sem šla spat že ob pol osmih. Zjutraj je bilo že ok, tko da sem si ful oddahnila. Sem prej hodila redno na intenzivno telovadbo in to ful pogrešam, pa očitno se bom mogla malo bolj pazit. Tko, zdaj pa delat. Lepo bodite, pa čuvajte sebe in vaše pikice. Papa.
|