|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH
20.10.2008 11:34:26   
loveforever
pozdravljene, sem v 6 tednu nosečnosti in me zanima kako je kaj z jemanjem antibiotikov, katere lahko v tem času ješ. mislim da jih bom morala dobivati saj je verjetnost  pljučnivce!. ima katera izkušnje, je potem z otrokom vse ok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH
20.10.2008 11:35:53   
Doll
tdravnik že ve kateri AB smeš.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2008 12:16:30   
Lunca1
Jaz sem jemala Amoksiklav, ko še nisem vedela, da sem noseča, pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2008 12:38:48   
Nezy85
Tudi jst sem jedla amokislav ki naj bi bili primerni za nosečnice ampak mi je plodek umrl,pa sem uprašala G ce je možno da od Antibiotikov pa mi je rekla da je možno ker je prve 3 mesece na najvišji ravni občutlivosti, torej na vse ali nič ali plod preživi ali umre tak mi je povedala G v bolnišnici, moj osebni zdravni kpa mi je reko da vrjetno ni od antibiotikov,sicer pa saj veste dekleta da smo si use različne in na vsako vse drugače vpliva!!
LP Neži

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2008 14:42:51   
suprmedo
pozdravljena tudi jaz sem bila noseča 6 tednov in sem zbolela. Imela sem veliko vročino in ful sem kašljala, ko sem šla k zdravniku pa mi je dala ospen. tudi v navodilih piše da ga nosečnice lahko jedo. verjetno ti je imunski sistem malo znorel.V saj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 17:06:01   
rija
jaz sem ga jemala v prvem tromesečju, katerega, se ne spomnim, je pa z malčkom vse okuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 17:35:07   
Inigo
ni panike! jst sm imela hudo virozo z gnojno angino. jemala sem 3 antibiotike hkrati... evo, danes imam popolnoma zdravega 3 mesece starega fantka!

lahko si brez skrbi. zdravniki že vedno kaj delajo. upam samo, da si povedala da si noseča...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 20:33:38   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz sem ga jemala v prvem tromesečju, katerega, se ne spomnim, je pa z malčkom vse okuser posted image

Jaz tudi, jemala sem hiconcil. Tega tudi ponavadi predpišejo nosečnicam.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?