ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

loveforever -> ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 11:34:26)

pozdravljene, sem v 6 tednu nosečnosti in me zanima kako je kaj z jemanjem antibiotikov, katere lahko v tem času ješ. mislim da jih bom morala dobivati saj je verjetnost  pljučnivce!. ima katera izkušnje, je potem z otrokom vse ok?

Doll -> RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 11:35:53)

tdravnik že ve kateri AB smeš.

Lunca1 -> RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 12:16:30)

Jaz sem jemala Amoksiklav, ko še nisem vedela, da sem noseča, pa ni bilo nič narobe.

Nezy85 -> RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 12:38:48)

Tudi jst sem jedla amokislav ki naj bi bili primerni za nosečnice ampak mi je plodek umrl,pa sem uprašala G ce je možno da od Antibiotikov pa mi je rekla da je možno ker je prve 3 mesece na najvišji ravni občutlivosti, torej na vse ali nič ali plod preživi ali umre tak mi je povedala G v bolnišnici, moj osebni zdravni kpa mi je reko da vrjetno ni od antibiotikov,sicer pa saj veste dekleta da smo si use različne in na vsako vse drugače vpliva!!
LP Neži

suprmedo -> RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 14:42:51)

pozdravljena tudi jaz sem bila noseča 6 tednov in sem zbolela. Imela sem veliko vročino in ful sem kašljala, ko sem šla k zdravniku pa mi je dala ospen. tudi v navodilih piše da ga nosečnice lahko jedo. verjetno ti je imunski sistem malo znorel.V saj pri meni je bilo tako.

rija -> RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 17:06:01)

jaz sem ga jemala v prvem tromesečju, katerega, se ne spomnim, je pa z malčkom vse ok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Inigo -> RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 17:35:07)

ni panike! jst sm imela hudo virozo z gnojno angino. jemala sem 3 antibiotike hkrati... evo, danes imam popolnoma zdravega 3 mesece starega fantka!

lahko si brez skrbi. zdravniki že vedno kaj delajo. upam samo, da si povedala da si noseča...

Naja30 -> RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH (20.10.2008 20:33:38)

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz sem ga jemala v prvem tromesečju, katerega, se ne spomnim, je pa z malčkom vse ok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jaz tudi, jemala sem hiconcil. Tega tudi ponavadi predpišejo nosečnicam.

Stran: [1]