|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 vprašanji
21.3.2005 12:17:17   
rouzi
drage moje, zdej mam pa tudi jaz vprašanje. Najprej zame: a ima še kakšna v kotičkih ustnic razpoke, zgleda kot obroček. sem kot klovn in to se vleče zdaj že kakšen mesec, pa ne gre stran...
ne vem, mogoče gre za pomanjkanje kakšnega vitamina, al kaj. prosim, mogoče katera ve?

Drugo kar me zanima pa je ginekologija v Švici. saj vem, kje sem vas našla, samo ne vem kam se obrnt. me zanima, če je tam ok, pregledi pa to, ker sem slišala da je javno zdravstvo katastrofa, privat pa drago ko žafran. ne gre zame, je pa nujno nujno. če katera kaj ve, prosim...:zmeden:

najlepša hvala.

:nosecka:&:duda:22/3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2 vprašanji
21.3.2005 12:50:49   
mirjamca
Na prvo vprašanje vem odgovor, na drugega pa ne. Razpoke v kotičkih so posledica pomanjkanja železa. LP

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   2 vprašanji
21.3.2005 13:26:40   
rouzi
joj mirjamca a res? :((madona, pa sej redno jem tbl in hrano tako.. no, najlepša hvala.
lp

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   2 vprašanji
21.3.2005 13:48:46   
Janika
menda je veliko zeleza v solati in regratu, saj bo zdaj kmalu, pa ornk ga je treba oprat...

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   2 vprašanji
21.3.2005 16:06:44   
Anonimen
Razpoke v kotičkih ust (t.i. žvale) so lahko glivičnega izvora. Zelo pomagajo mazila proti glivicam (meni konkretno pomaga Nistatin v dveh, treh dneh), ampak prej preveri, če si smeš namazat. Itak je na Rp.

(odgovor članu rouzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   2 vprašanji
21.3.2005 16:16:55   
Teya
jaz sem tudi imela razpokana kotička ustnic in to kar 3 mesece...nisem vedela, da je to znak, da je kaj narobe :zmeden:...G ni rekla ničesar, krvni izvidi pa so tudi bili b.p......
tko, da....boooo...zdej je pa že mim ;)

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   2 vprašanji
21.3.2005 18:51:31   
spella
Tudi men so se tele razpoke v kotičkih vlekle še pa še... Tko faj, ko si zjutraj umiješ zobe pa najprej v kotičkih poči, pol pa zaskeli. Zdej sem se razpok znebila, se je pojavil pa herpes:((:((:((. Sem že kot en garjavec. Glede razpok, mi je tast, ki je zdravnik rekel, da so res to nekakšni glivični oz. virusni izpuščaji in mi je svetovl naj grem v lekarno po bivacin pa še eno kremo, ampak men se ni dal pa sem mazala vsak dan (posebej zvečer) samo z bepantenom za rane (+ dezinficira). Men je šlo pol kr nazaj.

Glede železa pa je rekel, da ga človeško telo iz rastlin dobi v res zelo zelo majhni količini, veliko več ga je v rdečem mesu- sploh konjsko meso.

Upam, da sem kaj pomagala, drugač pa kar pojdi do splošnega zdravnika, pa ti bo on svetoval s kater0 kremo se maži.

LP Spela:rozica:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   2 vprašanji
22.3.2005 9:35:23   
rouzi
hvala punce, spella. bom šla res do zdravnika ker to je res grdo, pa še peče me ko jem kislo :((.

lp

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?