2 vprašanji (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rouzi -> 2 vprašanji (21.3.2005 12:17:17)

drage moje, zdej mam pa tudi jaz vprašanje. Najprej zame: a ima še kakšna v kotičkih ustnic razpoke, zgleda kot obroček. sem kot klovn in to se vleče zdaj že kakšen mesec, pa ne gre stran...
ne vem, mogoče gre za pomanjkanje kakšnega vitamina, al kaj. prosim, mogoče katera ve?

Drugo kar me zanima pa je ginekologija v Švici. saj vem, kje sem vas našla, samo ne vem kam se obrnt. me zanima, če je tam ok, pregledi pa to, ker sem slišala da je javno zdravstvo katastrofa, privat pa drago ko žafran. ne gre zame, je pa nujno nujno. če katera kaj ve, prosim...:zmeden:

najlepša hvala.

:nosecka:&:duda:22/3

mirjamca -> 2 vprašanji (21.3.2005 12:50:49)

Na prvo vprašanje vem odgovor, na drugega pa ne. Razpoke v kotičkih so posledica pomanjkanja železa. LP

rouzi -> 2 vprašanji (21.3.2005 13:26:40)

joj mirjamca a res? :((madona, pa sej redno jem tbl in hrano tako.. no, najlepša hvala.
lp

Janika -> 2 vprašanji (21.3.2005 13:48:46)

menda je veliko zeleza v solati in regratu, saj bo zdaj kmalu, pa ornk ga je treba oprat...

Anonimen -> 2 vprašanji (21.3.2005 16:06:44)

Razpoke v kotičkih ust (t.i. žvale) so lahko glivičnega izvora. Zelo pomagajo mazila proti glivicam (meni konkretno pomaga Nistatin v dveh, treh dneh), ampak prej preveri, če si smeš namazat. Itak je na Rp.

Teya -> 2 vprašanji (21.3.2005 16:16:55)

jaz sem tudi imela razpokana kotička ustnic in to kar 3 mesece...nisem vedela, da je to znak, da je kaj narobe :zmeden:...G ni rekla ničesar, krvni izvidi pa so tudi bili b.p......
tko, da....boooo...zdej je pa že mim ;)

spella -> 2 vprašanji (21.3.2005 18:51:31)

Tudi men so se tele razpoke v kotičkih vlekle še pa še... Tko faj, ko si zjutraj umiješ zobe pa najprej v kotičkih poči, pol pa zaskeli. Zdej sem se razpok znebila, se je pojavil pa herpes:((:((:((. Sem že kot en garjavec. Glede razpok, mi je tast, ki je zdravnik rekel, da so res to nekakšni glivični oz. virusni izpuščaji in mi je svetovl naj grem v lekarno po bivacin pa še eno kremo, ampak men se ni dal pa sem mazala vsak dan (posebej zvečer) samo z bepantenom za rane (+ dezinficira). Men je šlo pol kr nazaj.

Glede železa pa je rekel, da ga človeško telo iz rastlin dobi v res zelo zelo majhni količini, veliko več ga je v rdečem mesu- sploh konjsko meso.

Upam, da sem kaj pomagala, drugač pa kar pojdi do splošnega zdravnika, pa ti bo on svetoval s kater0 kremo se maži.

LP Spela:rozica:

rouzi -> 2 vprašanji (22.3.2005 9:35:23)

hvala punce, spella. bom šla res do zdravnika ker to je res grdo, pa še peče me ko jem kislo :((.

lp

Stran: [1]