|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 18:05:33   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo sem ravn govorila z catjo in je ZA...jutr mi še aurora sporoči če gre z mano (drgač pridemo s catjo skupi) in štajerska naveza pride v LJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aurora: upam, da prideš Anja si želi Gala spoznatiuser posted image

O Anja pa kar prste stran , ima Nejca!!!!Mark in Gla sta od Aljeuser posted image user posted image

ma saj je res, da z Nejcom že resno furata, ampak dokler ni poroke lahko še malo druge spoznavauser posted image user posted image user posted image

Kaj dela mali nejedec?

Ha, ravno pozizalauser posted image  Ja Anja ma še Žanauser posted image

nina7: vsaka ma po dva, saj veš just in caseuser posted image

Hmmmm mislim da se je Emilija ogrela za Žana ji je zelo všeč. Sem prejle slikice gledala ona je a zraven mahala z rokicam in se smejala. Tko da tuki bo še svaštauser posted image .

Estrella imaš ZS.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
27.10.2008 18:09:08   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: eole

mogoče se pa tudi midve v sredo pridruživa, če bo vse OK. Kje v CP pa ste zmenjene??

še eno vpr. ali še kateri otrok med dojenjem "razteguje" joške? kaj je to, igranje ali kaj??user posted image

A to misliš, ko z glavo ruka od joške stran medtem ko se doji?To naša dela user posted image

sej naše je ista. kar vleče tisto glavo nazaj, jaz pa z joško za njouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2127
27.10.2008 18:18:00   
Anonimen

to je pa res čist zastojnuser posted image

****: sem se spomnila na tvojo taščouser posted image , kako ona? Kaj pravi na vnučka?

Eh, kako...user posted image user posted image

Vnuk je ne zanima prevec, vazna je Samia. Samia je njeno zlato. Drugace pa, kaj cem ti rect, zivce mi kravzla na vse mozne nacine...

Enkrat na teden pride za cel popoldan... uf to so najdaljsi popoldnevi kar jih je. Ponavadi v petek ali pa soboto ko ni sole.

Ta vikend je bila tuki cel petek popoldan in celo soboto popldan in se mi je skor odfuzlalo. Sedaj me pa ze dva dni klice kdaj lahko spet pride...

Sedaj ko je bila tukaj mi gre in mi vsa okna odpre vso posteljnino z postelj vrze in da na balkone zarcit al kaj jaz vem kaj...
Itak moram vsak teden obvezno vse postle preoblect ampak ona ocitno misli da je treba se mal posoncit vmes...user posted image user posted image

Pol mi je spet cel hladilnik preorganizirala, tko kot se njej zdi prav... Vmes je odprla se ene par konzerev, ki jih se ne pozna in poskusila vsebino seveda kar s prstom...

Potem mi gre pomivat po tleh in tisto cunjo pol pere v kuhinjskem lijakuuser posted image  namesto v kopalnici. Pa tako naprej...

Aja vmes mi se vsako stvar ,ki se je lotim puli iz rok in pa seveda perilo ki visi , ga tudi preorganizira...

V soboto sem jo imela ze polen kufer in sem ji rekla naj se oblece in jo mal odpeljala v trgovino na sprehod... in ji kupila nekaj stvari je bila pol full vesela, ker doma se pol ure pa bi zacela tulit..

Z tasco pa je pri nas treba imet dobre odnose ker ti vedno prav pride...namrec:
Mama je vedno pred zeno ( po Islamu) In vsak sin si zeli da bi bila mama zadovoljna z njim ker je to neka vstopnica za nebesa...
Skratka da skrajsam, kadar me moj razjezi in zatrmari grem lepo k tasci vse reportiram ona ga poklice mal spuca in potem je sladek ko medek...

Ker zena je lahko jezna samo mamica pa Bog ne daj...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
27.10.2008 18:19:17   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Tegale Žanu sploh ne bom povedala, drgač ne bo hotu nikol več na zmenek z vašimi puncamiuser posted image ... Skoz zraven, pol pa kr druge pecajo???!!!!
No vsaj Gaja je zainteresirana, konc koncev pa tud Aneja pa Emilija še nista povedali kako zdej? user posted image

mi na Žana ne računamo več, ga nam je Sabinca (od Babysolze) čisto prevzelauser posted image , Anja ga videva samo še na srečanjihuser posted image

To je pa zato, ker se mamici od Anje ne da vsak dan šetkat z nami!!! Tko da Žan ni nč kriv user posted image ...
Ej a se tvoja ginekologinja piše neki na Š?

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Hmmmm mislim da se je Emilija ogrela za Žana ji je zelo všeč. Sem prejle slikice gledala ona je a zraven mahala z rokicam in se smejala. Tko da tuki bo še svaštauser posted image .

No evo, to mu bom pa povedala, bo zihr ful navdušen user posted image ! Vsaj ena, ki ga ma za mar user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
27.10.2008 18:28:54   
Anonimen

Moja bivša ginekologinja je KATARINA KURENT KOLAR, why??

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
27.10.2008 18:41:48   
Anonimen
Jutri se dobite user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tud sla... sicer pa sem vam hotla povedat , da sem tuki tud nasla en fajn shoping center. Je sicer v heliopolisu - cist drug konc, kasno urco stran. Sedaj grem kar redno vsak teden mal tja... ce ne v kino pa mal deco posetat.

Kaj cmo tuki ni glih parkov pa nekih sprehajalisc. Razen ce nabavim kak djeep vozicek in grem furat po Sahari.user posted image user posted image

No v glavnem ta shping center se imenuje city stars in ima cez 700 trgovin v 5 nadstropjih, spodaj je seveda 6 ogromnih garaznih kleti, sva zadnjic z mojim 1 uro avto iskala pa sva vedela da sva parkirala v dvojki in HB je bilo ob 3.30 zjutraj in ze vse prazno ( bila sva v kinu), tako da sva ga le najdla sla sva gor in dol pa levo in desno in tam je revcek najin avtek sameval...
No kot sem rekla je ogromna stavba, trenutno nimam nastudirano niti 5% vsega.. cist na vrhu pa so restavracije in kino z 16 dvoranami, tam se pa ze kar malo znajdem.

Ko pridete gremo obvezno ke shopingirat.

Evo fotke:

tole je osrednja hala, dvigala stopnisca...
user posted image

tole je pa tko mal ...

user posted image

Upam da ne bo jeze... ker na fotkah ni Omar...user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
27.10.2008 18:44:11   
Anonimen
Kaj zdej a ze vse spat otroke spravljate?? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.10.2008 18:50:37   
Anonimen
Nic pri nas bo zdele ura 8 grem jaz vodo v bajno toct in tako naprej.... later inshallah.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
27.10.2008 18:57:31   
Naty*

Moja bivša ginekologinja je KATARINA KURENT KOLAR, why??

Tvoja soseda ma tud en tak tip G, kot je bla tvoja user posted image  , pa sm misla, da mate slučajno isto. Ampak očitno ne... Je blo tko, kokr si ti razlagala med nosečnostjo.

**** tole je pa ena huda stvar od shopping centra user posted image . Za tole se pa že splača eno uro stran peljat user posted image ...

No moj otrok se še ne kopa, ampak je šel z očijem mal babi pogledat v spodnji štuk. Pol pa počas kopanje pa spat, tko da verjetn tud js ne bom več na RR-ju.
No lepo spite!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
27.10.2008 19:15:33   
Estrella*
Nina7: v kaki barvi pa češ(bela,rdeča, modra?'

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
27.10.2008 19:23:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kaj zdej a ze vse spat otroke spravljate?? user posted image user posted image

ja bo treba počas,

to pa je shoping center vauuuuuuuser posted image user posted image

taščica pa takouser posted image user posted image user posted image user posted image moja očitno sploh ne ve, da se ji je vnukinja rodila. Ko se srečamo na ulici, rečem Anji miška te tete pa ti ne poznaš, stara babnca rata kr rdeča od hudega samo rečt se mi pa itak nič ne upa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
27.10.2008 19:25:40   
Anonimen
Jaz tudi počasi zapiram računalnik,

ker vem da mi ne bomo imeli mirne noči, jo privoščim vsaj vam vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
27.10.2008 19:41:34   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo sem ravn govorila z catjo in je ZA...jutr mi še aurora sporoči če gre z mano (drgač pridemo s catjo skupi) in štajerska naveza pride v LJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aurora: upam, da prideš Anja si želi Gala spoznatiuser posted image

O Anja pa kar prste stran , ima Nejca!!!!Mark in Gla sta od Aljeuser posted image user posted image

Gal se čist nič ne buni, več ko jih bo spoznal, bolje bo. Jaz sem itak moderna mami in zagovarjam, da pred poroko izkoristi do konca user posted image user posted image user posted image , ampak vse v mejah normale. user posted image

Jaz sem za to, da se vam pridruživa z Galom, ker bi vas res rada videla, nekatere pa na novo spoznala. Torej se vidimo v sredo. user posted image Če pa bo Gal udren, bomo pač imele žurko, ker zadnje dni ga ful razganja, sračka kar naprej, na dan po 5-6 krat, joka se in mislim, da so zobje na pohodu in to podočnjaki. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2138
27.10.2008 19:45:31   
Anonimen
Evo moji so skopani in spijo... sam kok cajta pa ne vem..

Moj je seveda se vedno na terenu ( beri v sluzbi)...

Sedaj pa ne vem, a bo kera tuki gor, da se kaj pomenimo al grem pa igrace pospravljat pa sesatuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
27.10.2008 19:59:45   
Estrella*

Sedaj pa ne vem, a bo kera tuki gor, da se kaj pomenimo al grem pa igrace pospravljat pa sesatuser posted image

Ja res čudno, da nobeni niuser posted image Vreme ni za potepanje zunaj, le kaj počneteeee???

****: sesanje, pospravljanje,   eh to lahko drugič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
27.10.2008 20:05:11   
aurora28
Jaz sem tukaj user posted image

**** a veš kaj sem te mislila vprašati, ko imate vi en mesec posta, a se kaj shujša, če se držiš, da ne ješ čez dan in ješ samo po sončnem zahodu?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2141
27.10.2008 20:05:32   
tally
Jaz sem tuki. Emilija je že  skopana in v mižulah, ker je bila će tečnaaaaaaaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
27.10.2008 20:06:32   
tally

Lahko prideš še h meni mal posesatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
27.10.2008 20:17:06   
tally
No kam ste vse pobegnile..........................user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
27.10.2008 20:27:20   
Anonimen

Sem ze fertik... in evo me. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2145
27.10.2008 20:31:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz sem tukaj user posted image

**** a veš kaj sem te mislila vprašati, ko imate vi en mesec posta, a se kaj shujša, če se držiš, da ne ješ čez dan in ješ samo po sončnem zahodu?

Ce se res postis tako kot treba se shujsa. Pa tud odvisno na keteri del leta pride. Ce pa me vprasas nasplosno al pa naprimer v Sloveniji, se pa folk se zredi...ker celo noc malicajo...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
27.10.2008 20:31:03   
Estrella*

S čim si fertik; ti al z delomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
27.10.2008 20:33:26   
Anonimen

S čim si fertik; ti al z delomuser posted image

S sesanjem... mam eno fajn masino vlece k norc...user posted image user posted image

tally: pridem prec , jaz sesam rada. Ma vsa notranja dela imam rada razen ribanje kopalnic in kuhinjskih omaric.
Sovrazim pa vrtnarjenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2148
27.10.2008 20:37:35   
darmar
user posted image ojla punce! user posted image

Zala ima za seboj že drugo cepljenje. In sicer je 24.10., na svoj 5 rojstni mesec tehtala 7100 g in bila velika 63,5 cm. Naslednji pregled imava 4.12. Danes pa se je cepil proti klopnemu min. prvič tudi naš Luka. Ko bo Zala dovolj stara bomo tudi njo cepili. Proti rota virusu pa Zala ni bila cepljena.

Povejte mi ali se pripravlja kakšen meeting???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
27.10.2008 20:39:33   
Anonimen
Evo gazda je prisel domov...user posted image user posted image  
In rabi delat na racunalniku user posted image user posted image

A cem it jaz zdele ta cas na depilacijo?Ne vem a bo guzva zdele? Verjeten da... boljs da grem zjutri ob 11h k odprejo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?