Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:05:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo sem ravn govorila z catjo in je ZA...jutr mi še aurora sporoči če gre z mano (drgač pridemo s catjo skupi) in štajerska naveza pride v LJ. aurora: upam, da prideš Anja si želi Gala spoznati O Anja pa kar prste stran , ima Nejca!!!!Mark in Gla sta od Alje ma saj je res, da z Nejcom že resno furata, ampak dokler ni poroke lahko še malo druge spoznava Kaj dela mali nejedec? Ha, ravno pozizala Ja Anja ma še Žana nina7: vsaka ma po dva, saj veš just in case Hmmmm mislim da se je Emilija ogrela za Žana ji je zelo všeč. Sem prejle slikice gledala ona je a zraven mahala z rokicam in se smejala. Tko da tuki bo še svašta . Estrella imaš ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:09:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: eole mogoče se pa tudi midve v sredo pridruživa, če bo vse OK. Kje v CP pa ste zmenjene?? še eno vpr. ali še kateri otrok med dojenjem "razteguje" joške? kaj je to, igranje ali kaj?? A to misliš, ko z glavo ruka od joške stran medtem ko se doji?To naša dela sej naše je ista. kar vleče tisto glavo nazaj, jaz pa z joško za njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res čist zastojn ****: sem se spomnila na tvojo taščo , kako ona? Kaj pravi na vnučka? Eh, kako... Vnuk je ne zanima prevec, vazna je Samia. Samia je njeno zlato. Drugace pa, kaj cem ti rect, zivce mi kravzla na vse mozne nacine... Enkrat na teden pride za cel popoldan... uf to so najdaljsi popoldnevi kar jih je. Ponavadi v petek ali pa soboto ko ni sole. Ta vikend je bila tuki cel petek popoldan in celo soboto popldan in se mi je skor odfuzlalo. Sedaj me pa ze dva dni klice kdaj lahko spet pride... Sedaj ko je bila tukaj mi gre in mi vsa okna odpre vso posteljnino z postelj vrze in da na balkone zarcit al kaj jaz vem kaj... Itak moram vsak teden obvezno vse postle preoblect ampak ona ocitno misli da je treba se mal posoncit vmes... Pol mi je spet cel hladilnik preorganizirala, tko kot se njej zdi prav... Vmes je odprla se ene par konzerev, ki jih se ne pozna in poskusila vsebino seveda kar s prstom... Potem mi gre pomivat po tleh in tisto cunjo pol pere v kuhinjskem lijaku namesto v kopalnici. Pa tako naprej... Aja vmes mi se vsako stvar ,ki se je lotim puli iz rok in pa seveda perilo ki visi , ga tudi preorganizira... V soboto sem jo imela ze polen kufer in sem ji rekla naj se oblece in jo mal odpeljala v trgovino na sprehod... in ji kupila nekaj stvari je bila pol full vesela, ker doma se pol ure pa bi zacela tulit.. Z tasco pa je pri nas treba imet dobre odnose ker ti vedno prav pride...namrec: Mama je vedno pred zeno ( po Islamu) In vsak sin si zeli da bi bila mama zadovoljna z njim ker je to neka vstopnica za nebesa... Skratka da skrajsam, kadar me moj razjezi in zatrmari grem lepo k tasci vse reportiram ona ga poklice mal spuca in potem je sladek ko medek... Ker zena je lahko jezna samo mamica pa Bog ne daj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:19:17
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Tegale Žanu sploh ne bom povedala, drgač ne bo hotu nikol več na zmenek z vašimi puncami ... Skoz zraven, pol pa kr druge pecajo???!!!! No vsaj Gaja je zainteresirana, konc koncev pa tud Aneja pa Emilija še nista povedali kako zdej? mi na Žana ne računamo več, ga nam je Sabinca (od Babysolze) čisto prevzela , Anja ga videva samo še na srečanjih To je pa zato, ker se mamici od Anje ne da vsak dan šetkat z nami!!! Tko da Žan ni nč kriv ... Ej a se tvoja ginekologinja piše neki na Š? IZVIRNO SPOROČILO: tally Hmmmm mislim da se je Emilija ogrela za Žana ji je zelo všeč. Sem prejle slikice gledala ona je a zraven mahala z rokicam in se smejala. Tko da tuki bo še svašta . No evo, to mu bom pa povedala, bo zihr ful navdušen ! Vsaj ena, ki ga ma za mar !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a se tvoja ginekologinja piše neki na Š? Moja bivša ginekologinja je KATARINA KURENT KOLAR, why??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri se dobite Jaz bi tud sla... sicer pa sem vam hotla povedat , da sem tuki tud nasla en fajn shoping center. Je sicer v heliopolisu - cist drug konc, kasno urco stran. Sedaj grem kar redno vsak teden mal tja... ce ne v kino pa mal deco posetat. Kaj cmo tuki ni glih parkov pa nekih sprehajalisc. Razen ce nabavim kak djeep vozicek in grem furat po Sahari. No v glavnem ta shping center se imenuje city stars in ima cez 700 trgovin v 5 nadstropjih, spodaj je seveda 6 ogromnih garaznih kleti, sva zadnjic z mojim 1 uro avto iskala pa sva vedela da sva parkirala v dvojki in HB je bilo ob 3.30 zjutraj in ze vse prazno ( bila sva v kinu), tako da sva ga le najdla sla sva gor in dol pa levo in desno in tam je revcek najin avtek sameval... No kot sem rekla je ogromna stavba, trenutno nimam nastudirano niti 5% vsega.. cist na vrhu pa so restavracije in kino z 16 dvoranami, tam se pa ze kar malo znajdem. Ko pridete gremo obvezno ke shopingirat. Evo fotke: tole je osrednja hala, dvigala stopnisca... tole je pa tko mal ... Upam da ne bo jeze... ker na fotkah ni Omar...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdej a ze vse spat otroke spravljate??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nic pri nas bo zdele ura 8 grem jaz vodo v bajno toct in tako naprej.... later inshallah.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 18:57:31
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a se tvoja ginekologinja piše neki na Š? Moja bivša ginekologinja je KATARINA KURENT KOLAR, why?? Tvoja soseda ma tud en tak tip G, kot je bla tvoja , pa sm misla, da mate slučajno isto. Ampak očitno ne... Je blo tko, kokr si ti razlagala med nosečnostjo. **** tole je pa ena huda stvar od shopping centra . Za tole se pa že splača eno uro stran peljat ... No moj otrok se še ne kopa, ampak je šel z očijem mal babi pogledat v spodnji štuk. Pol pa počas kopanje pa spat, tko da verjetn tud js ne bom več na RR-ju. No lepo spite!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 19:15:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina7: v kaki barvi pa češ(bela,rdeča, modra?'
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 19:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj zdej a ze vse spat otroke spravljate?? ja bo treba počas, to pa je shoping center vauuuuuu taščica pa tako moja očitno sploh ne ve, da se ji je vnukinja rodila. Ko se srečamo na ulici, rečem Anji miška te tete pa ti ne poznaš, stara babnca rata kr rdeča od hudega samo rečt se mi pa itak nič ne upa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 19:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi počasi zapiram računalnik, ker vem da mi ne bomo imeli mirne noči, jo privoščim vsaj vam vsem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 19:41:34
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo sem ravn govorila z catjo in je ZA...jutr mi še aurora sporoči če gre z mano (drgač pridemo s catjo skupi) in štajerska naveza pride v LJ. aurora: upam, da prideš Anja si želi Gala spoznati O Anja pa kar prste stran , ima Nejca!!!!Mark in Gla sta od Alje Gal se čist nič ne buni, več ko jih bo spoznal, bolje bo. Jaz sem itak moderna mami in zagovarjam, da pred poroko izkoristi do konca , ampak vse v mejah normale. Jaz sem za to, da se vam pridruživa z Galom, ker bi vas res rada videla, nekatere pa na novo spoznala. Torej se vidimo v sredo. Če pa bo Gal udren, bomo pač imele žurko, ker zadnje dni ga ful razganja, sračka kar naprej, na dan po 5-6 krat, joka se in mislim, da so zobje na pohodu in to podočnjaki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 19:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo moji so skopani in spijo... sam kok cajta pa ne vem.. Moj je seveda se vedno na terenu ( beri v sluzbi)... Sedaj pa ne vem, a bo kera tuki gor, da se kaj pomenimo al grem pa igrace pospravljat pa sesat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 19:59:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo moji so skopani in spijo... sam kok cajta pa ne vem.. Moj je seveda se vedno na terenu ( beri v sluzbi)... Sedaj pa ne vem, a bo kera tuki gor, da se kaj pomenimo al grem pa igrace pospravljat pa sesat Ja res čudno, da nobeni ni Vreme ni za potepanje zunaj, le kaj počneteeee??? ****: sesanje, pospravljanje, eh to lahko drugič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:05:11
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz sem tukaj **** a veš kaj sem te mislila vprašati, ko imate vi en mesec posta, a se kaj shujša, če se držiš, da ne ješ čez dan in ješ samo po sončnem zahodu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:05:32
|
|
|
|
tally
|
Jaz sem tuki. Emilija je že skopana in v mižulah, ker je bila će tečnaaaaaaaaaa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:06:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo moji so skopani in spijo... sam kok cajta pa ne vem.. Moj je seveda se vedno na terenu ( beri v sluzbi)... Sedaj pa ne vem, a bo kera tuki gor, da se kaj pomenimo al grem pa igrace pospravljat pa sesat Lahko prideš še h meni mal posesat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:17:06
|
|
|
|
tally
|
No kam ste vse pobegnile..........................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: sesanje, pospravljanje, eh to lahko drugič Sem ze fertik... in evo me.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem tukaj **** a veš kaj sem te mislila vprašati, ko imate vi en mesec posta, a se kaj shujša, če se držiš, da ne ješ čez dan in ješ samo po sončnem zahodu? Ce se res postis tako kot treba se shujsa. Pa tud odvisno na keteri del leta pride. Ce pa me vprasas nasplosno al pa naprimer v Sloveniji, se pa folk se zredi...ker celo noc malicajo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:31:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: sesanje, pospravljanje, eh to lahko drugič Sem ze fertik... in evo me. S čim si fertik; ti al z delom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: sesanje, pospravljanje, eh to lahko drugič Sem ze fertik... in evo me. S čim si fertik; ti al z delom S sesanjem... mam eno fajn masino vlece k norc... tally: pridem prec , jaz sesam rada. Ma vsa notranja dela imam rada razen ribanje kopalnic in kuhinjskih omaric. Sovrazim pa vrtnarjenje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:37:35
|
|
|
|
darmar
|
ojla punce! Zala ima za seboj že drugo cepljenje. In sicer je 24.10., na svoj 5 rojstni mesec tehtala 7100 g in bila velika 63,5 cm. Naslednji pregled imava 4.12. Danes pa se je cepil proti klopnemu min. prvič tudi naš Luka. Ko bo Zala dovolj stara bomo tudi njo cepili. Proti rota virusu pa Zala ni bila cepljena. Povejte mi ali se pripravlja kakšen meeting???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 27.10.2008 20:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo gazda je prisel domov... In rabi delat na racunalniku A cem it jaz zdele ta cas na depilacijo?Ne vem a bo guzva zdele? Verjeten da... boljs da grem zjutri ob 11h k odprejo...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?