Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ste ve včeraj totalno podivjale?????!!!!!!!!!!!! To je trenutno moj edini komentar, ker je bila noč valentina2006, hvala za kavico, jo res rabim... ti je Grgegorček nagajal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:24:29
|
|
|
|
valentina2006
|
Moj sonček MATEVŽ, vse naj, naj za mesecev. ZLAT SI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:29:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ste ve včeraj totalno podivjale?????!!!!!!!!!!!! To je trenutno moj edini komentar, ker je bila noč valentina2006, hvala za kavico, jo res rabim... ti je Grgegorček nagajal? Joj, ne sprašuj... Spal je od 22h do pol enih, potem pa konec: do jutra je dremal po 10 minut (1x celo pol ure), okrog dveh jedel, vmes pa godrnjal, tulil in debelo gledal!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:32:08
|
|
|
|
valentina2006
|
tudi tebi vse naj, naj za 5 mesecev.
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 26.10.2008 7:33:15 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:32:10
|
|
|
|
špelin@
|
Anja-Tia in Matevž, VSE NAJBOLJŠE za mini 5-mesečni RD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:33:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:34:29
|
|
|
|
špelin@
|
Zdaj pa lepo prosim za kratek povzetek včerajšnjega dogajanja tu gor. Kakšne aktualne teme? Ste se kaj zmenile za sredo? Ni šans, da bi lahko šla v miru vse prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:40:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anja-Tia in Matevž, VSE NAJBOLJŠE za mini 5-mesečni RD Tudi od men , vse na naj!!! Jutro! Mi smo spali kot ponavadi Zbudila sem se pred njo in potem se je mala vstala in dojila 20min Mislim, da se je sedaj najdle v kosu, če odštejem parkrat zvećer ko je zakinkala na zizi edina, jaz bi mogla tud našga preselit kam drugam , ker obupno smrčiiiiiiiiiiiiiii Špelin@: zgleda da ti tvoj še vedno ne da miru in trmasto vztraja prisvjem. Fanti, nimaš kaj Še od edine mami je rekla, da je v drugo molila, da bi bila punčka, ker jo je baje edinin bratec tako namučil.Pa saj bo tudi Gregiju kmalu potegnilo, da je nočni spanec boljš kot žganec vALENTINA: UFFF TI SI PA ZGODNJA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:44:43
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro-- ve ste čist nore, ob pol desetih zapustim rač. ker se mi zdi da grete vse spat, pa naklofate pol še cele romane... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anja-Tia in Matevž, VSE NAJBOLJŠE za mini 5-mesečni RD tudi od mene... tud mi smo spali bolj kot ne slabo, Nejc se bolj zbuja kot prej ko je bil sam na joški, tole GH men se bo zmešal, če ne bo začel nazaj spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:45:03
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vALENTINA: UFFF TI SI PA ZGODNJA Ah sej poznaš pregovor... rana ura, zlata ura ... sm kva mi pa nuca, če za kompom visim . Sej tud ti nis podirala rekordov v spanju... si vsala 1 uro za mano .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:47:27
|
|
|
|
tilči
|
vse na naj Anji-Tii in Matevžu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 tudi tebi vse naj, naj za 5 mesecev. Hvala valentina Anja Tia pošilja Matevžu poljubčke za rojstni dan . Hmmm se spomneš tega dneva pred 5 meseci???? Katastrofa jaz se ga sploh ne želim spominjati mesarijaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ste ve včeraj totalno podivjale?????!!!!!!!!!!!! To je trenutno moj edini komentar, ker je bila noč valentina2006, hvala za kavico, jo res rabim... ti je Grgegorček nagajal? Joj, ne sprašuj... Spal je od 22h do pol enih, potem pa konec: do jutra je dremal po 10 minut (1x celo pol ure), okrog dveh jedel, vmes pa godrnjal, tulil in debelo gledal!!!!!!! Kaj ga pa matra Kako je bilo pa z puncami sta bili kaj bolj pridni ponoči? Za srednjo punčko si govorila, da ji je Anja podobna?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 7:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty danes dobro opravite na biomag. in javi kako je šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:00:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Hvala valentina Anja Tia pošilja Matevžu poljubčke za rojstni dan . Tud Matevž Anji Tii. Hmmm se spomneš tega dneva pred 5 meseci???? Katastrofa jaz se ga sploh ne želim spominjati mesarijaaaaa Spomnem seveda... če natanko 2 uri do konca... so mi pa ostal sami lepi spomini... sploh, ko sem v roke dobila svojo štručko, ki sem si jo neznansko želela spoznati. V tistem trenutku sem na vse bolečine pozabila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:06:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 tudi tebi vse naj, naj za 5 mesecev. Hvala valentina Anja Tia pošilja Matevžu poljubčke za rojstni dan . Hmmm se spomneš tega dneva pred 5 meseci???? Katastrofa jaz se ga sploh ne želim spominjati mesarijaaaaa edina, šššššt!!!Tebe vsaj bolelo ni valentina: ja nisem tolk gorenjske sorte Mal sem se sicer v teh letih nalezla od nji, sam pri spanju pa ne šparam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: a štrudelj se naredi isto kot jabolčki zavitek, samo brez jabčkov? a testo je LISTNATO ali VLEČNO??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:14:18
|
|
|
|
valentina2006
|
edinaos: Za štrudelj rabiš vlečeno testo... notri pa daš tud jabolka lahko, skuto, borovnice...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:14:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ste ve včeraj totalno podivjale?????!!!!!!!!!!!! To je trenutno moj edini komentar, ker je bila noč valentina2006, hvala za kavico, jo res rabim... ti je Grgegorček nagajal? Joj, ne sprašuj... Spal je od 22h do pol enih, potem pa konec: do jutra je dremal po 10 minut (1x celo pol ure), okrog dveh jedel, vmes pa godrnjal, tulil in debelo gledal!!!!!!! Kaj ga pa matra Kako je bilo pa z puncami sta bili kaj bolj pridni ponoči? Za srednjo punčko si govorila, da ji je Anja podobna? Matra ga to, ker noče spat Očitno mali lump ne potrebuje dosti spanca Velika pika je vse noči prespala praktično od rojstva naprej. Sem jo, budala, ponoči še budila za jest... Mala ga je pa prve 3 mesece biksala, potem je bilo nekje do 8. meseca pridno nočno spanje, potem pa spet zbujanje in igranje ponoči... Ja, za malo piko sem rekla, da je podobna tvoji princeski - glede dnevne zahtevnosti Saj Gregi je podnevi običajno zelo priden, v primerjavi s puncama prav res, ampak ponoči, ponooooočiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:18:01
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* valentina: ja nisem tolk gorenjske sorte Mal sem se sicer v teh letih nalezla od nji, sam pri spanju pa ne šparam Kva je že to "šparam"... A mislš, da sem jaz gorenjka .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:25:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* valentina: ja nisem tolk gorenjske sorte Mal sem se sicer v teh letih nalezla od nji, sam pri spanju pa ne šparam Kva je že to "šparam"... A mislš, da sem jaz gorenjka . No spanje mi je sveto in tam res ne šparam, ga zajemam z velikooooo žlico Izkje pa si originalno??? edina: vidim, da ti je že Valentina odgovorila, štrudl je po nemško zavitek Gre pa za popolnoma enako zadevo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:27:23
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Izkje pa si originalno??? Iz tm nekje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:28:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ste ve včeraj totalno podivjale?????!!!!!!!!!!!! To je trenutno moj edini komentar, ker je bila noč valentina2006, hvala za kavico, jo res rabim... ti je Grgegorček nagajal? Joj, ne sprašuj... Spal je od 22h do pol enih, potem pa konec: do jutra je dremal po 10 minut (1x celo pol ure), okrog dveh jedel, vmes pa godrnjal, tulil in debelo gledal!!!!!!! Kaj ga pa matra Kako je bilo pa z puncami sta bili kaj bolj pridni ponoči? Za srednjo punčko si govorila, da ji je Anja podobna? Matra ga to, ker noče spat Očitno mali lump ne potrebuje dosti spanca Velika pika je vse noči prespala praktično od rojstva naprej. Sem jo, budala, ponoči še budila za jest... Mala ga je pa prve 3 mesece biksala, potem je bilo nekje do 8. meseca pridno nočno spanje, potem pa spet zbujanje in igranje ponoči... Ja, za malo piko sem rekla, da je podobna tvoji princeski - glede dnevne zahtevnosti Saj Gregi je podnevi običajno zelo priden, v primerjavi s puncama prav res, ampak ponoči, ponooooočiiiiiiiiiiii Daj povej nadaljevanje zgodbe spanja male pike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:28:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Izkje pa si originalno??? Iz tm nekje Gorenjkaaaaaaaaaaaaaaaaaa A možiček je tud iz tm????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:30:51
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Izkje pa si originalno??? Iz tm nekje Gorenjkaaaaaaaaaaaaaaaaaa A možiček je tud iz tm???? Še bol kot jaz.... jaz sem vsaj po mamic štajerka...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?