Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... facaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:40:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A je v bistvu ena na K... ampak v resnici pa na N... Ploskam ce je res, pol sem v iber vesela namrec... Ja imaš prav, tako kot si napisala VERY HAPPY FACE - Smajlija si pa predstavljaj.... a bo dovolj dober Super.. kje jih pobirate??? tukaj Kako ga pa pol sem nalimas??? Z desno tipko na miški klikneš gor in copy, potem pa paste v post, ki je na isti tipki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:40:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre Prosim, da se ne pritožuješ nad Galovim dnevnim sanjem. 2,5h je . Mogoče bi bilo v kou bolj dobrodošlo, sam še vedno bolje išta nego ništa. Moj dečko je znal mrknit za par minut in to je bilo za cel dan Mah saj se ne pritožujem preveč, ker res bolje išta nego ništa, ne bi pa bilo slabo spanje v kosu, da bi lahko kaj več postorila. Mah glvano, da je zdrav Anitka sej pri nas tut dnevno spanje ni bohve kaj, spi parkrat po pol ure in ma popoldan enomalo daljšo rundo. No naša HB vsaj ponoči spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:41:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Še zdaj niste povedale kje je to, ali moram sama najt?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:41:14
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw se strinjam, samo pri gospodinjskih opravilih mi malce šteka, ker ni dovolj časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:41:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... Poglej se . a keksolino je za tiste po 6m No saj vem, da piše gor; dobar za djecu a i za ostale kojim je potrebna laka hrana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:41:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Še zdaj niste povedale kje je to, ali moram sama najt? face book več pa ne vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:42:12
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw Facebook je to. Slovenski (nekaj podobnega) pa je Netlog, če poznaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:43:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw se strinjam, samo pri gospodinjskih opravilih mi malce šteka, ker ni dovolj časa. Saj se bo odštekalo ko bo Gal zrastel. Ne skrbi za to. Jaz sem bila tudi prej tipi topi, zdaj pa je važno, da je čisto pa tudi če ni kot iz škatlice. se rajše malce šparam, ker še nameravam živet kakih 40 let.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:43:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Ne , ko sem se prjavla na fb, mi je namignil koga utegnem poznati in je dal tebe, jano, myo, martino in še ene, ki nimam pojma kdo so barbaw: face book
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:44:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw Facebook je to. OK to vem kaj je.Slovenski (nekaj podobnega) pa je Netlog, če poznaš. Samo ne najdem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:44:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw se strinjam, samo pri gospodinjskih opravilih mi malce šteka, ker ni dovolj časa. Saj se bo odštekalo ko bo Gal zrastel. Ne skrbi za to. Jaz sem bila tudi prej tipi topi, zdaj pa je važno, da je čisto pa tudi če ni kot iz škatlice. se rajše malce šparam, ker še nameravam živet kakih 40 let. Tako je Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... Poglej se . a keksolino je za tiste po 6m No saj vem, da piše gor; dobar za djecu a i za ostale kojim je potrebna laka hrana pa sej Jana je ze 6 mesecev stara... se pravi en pogoj ze izpolnjuje... joj , Jana ne nam zamert dones se sam hecamo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:45:17
|
|
|
|
tally
|
Kje pa je ****? A sladkarije papa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:45:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw Facebook je to. OK to vem kaj je.Slovenski (nekaj podobnega) pa je Netlog, če poznaš. Samo ne najdem. Zaupaj mi email naslov pa te povabim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:45:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... Poglej se . a keksolino je za tiste po 6m No saj vem, da piše gor; dobar za djecu a i za ostale kojim je potrebna laka hrana pa sej Jana je ze 6 mesecev stara... se pravi en pogoj ze izpolnjuje... joj , Jana ne nam zamert dones se sam hecamo... Mislim, da ne bo zamerila. Moja mala ful nemirno spi. Tako je spala preden so prišli zobki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:46:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Ne , ko sem se prjavla na fb, mi je namignil koga utegnem poznati in je dal tebe, jano, myo, martino in še ene, ki nimam pojma kdo so barbaw: face book ej, pa nič bat ni bilo nič čarovniškega zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw Facebook je to. OK to vem kaj je.Slovenski (nekaj podobnega) pa je Netlog, če poznaš. Samo ne najdem. Ne se sekirat... ce ti je kaj v tolazbo men je to BZ...in nisi nic zamudila. je pa folk cist not padu ja....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:46:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw Facebook je to. OK to vem kaj je.Slovenski (nekaj podobnega) pa je Netlog, če poznaš. Samo ne najdem. Zaupaj mi email naslov pa te povabim. Imaš ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Eni še niso tok napredni ,sej se hecam. Jest sm jih pa ene par že najdla. Aja kako si mene ti najdla,a sm ti kdaj povedala kako se pišem???? Ne , ko sem se prjavla na fb, mi je namignil koga utegnem poznati in je dal tebe, jano, myo, martino in še ene, ki nimam pojma kdo so barbaw: face book Sam men še vseen ni jasn kako,če si se čist na novo prijavla na fb,po čem on to predlaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa je ****? A sladkarije papa? Sej sem tle...sam te blesovi smajliji mi nocejo se kopijat pa pejstijat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:47:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... Poglej se . a keksolino je za tiste po 6m No saj vem, da piše gor; dobar za djecu a i za ostale kojim je potrebna laka hrana pa sej Jana je ze 6 mesecev stara... se pravi en pogoj ze izpolnjuje... joj , Jana ne nam zamert dones se sam hecamo... Mislim, da ne bo zamerila. Moja mala ful nemirno spi. Tako je spala preden so prišli zobki. Ej pa ne mi rečt, da bosta že zgornje dva pokukala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:48:10
|
|
|
|
Anitka
|
A gledate kaj poročila? Je umrla babica Baracka Obame, v eni trgovini v Grazu pa so dali gor napis, da Slovenci in Hrvati nimajo vstopa, ker pokradeje vse kar ni pribito.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:49:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa je ****? A sladkarije papa? Sej sem tle...sam te blesovi smajliji mi nocejo se kopijat pa pejstijat... meni pa gre Estrella nimam pojma kaj ji je. Sploh ne pusti probat, tako kot ni pustila pri spodnjih. Malo bi lahko počakala, a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.