Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:31:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ena na N Pa kera..kera...hiter povej.... firbec je huda stvar... Boš mogla počakat, ker je pod tuš kidnila. MMMMM zdele pa se en baaunty al pa 2... ej, a nimaš ti prepovedi čokolade????Kaj pa želodček bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A je v bistvu ena na K... ampak v resnici pa na N... Ploskam ce je res, pol sem v iber vesela namrec... Ja imaš prav, tako kot si napisala VERY HAPPY FACE - Smajlija si pa predstavljaj....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:31:46
|
|
|
|
Anitka
|
a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ena na N Pa kera..kera...hiter povej.... firbec je huda stvar... Boš mogla počakat, ker je pod tuš kidnila. MMMMM zdele pa se en baaunty al pa 2... ej, a nimaš ti prepovedi čokolade????Kaj pa želodček bo Mam totalno prepoved... sam zdej ko jem zdravila me ne boli pol pa moram mal no... Bom samo enga prov...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:33:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj zdej ase gremo vislice K _ _ _ _ _. Hudooo, jaz ne sodelujem, bom sam navijala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:33:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre A ne ne nobenih izgovorov sam pisat je treba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:34:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Se mi je zdelo da na dveh stolih sediš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:34:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A je v bistvu ena na K... ampak v resnici pa na N... Ploskam ce je res, pol sem v iber vesela namrec... Ja imaš prav, tako kot si napisala VERY HAPPY FACE - Smajlija si pa predstavljaj.... a bo dovolj dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:34:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre A ne ne nobenih izgovorov sam pisat je treba Se strinjam. Se samo zraven priklopiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:34:54
|
|
|
|
Anitka
|
če pa sem se matrala s postom, zdaj pa ugotovim, da je kar eno stran nazaj, ko ste tako hitre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:35:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre Prosim, da se ne pritožuješ nad Galovim dnevnim sanjem. 2,5h je . Mogoče bi bilo v kou bolj dobrodošlo, sam še vedno bolje išta nego ništa. Moj dečko je znal mrknit za par minut in to je bilo za cel dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A je v bistvu ena na K... ampak v resnici pa na N... Ploskam ce je res, pol sem v iber vesela namrec... Ja imaš prav, tako kot si napisala VERY HAPPY FACE - Smajlija si pa predstavljaj.... a bo dovolj dober Super.. kje jih pobirate???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:36:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:36:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka če pa sem se matrala s postom, zdaj pa ugotovim, da je kar eno stran nazaj, ko ste tako hitre Saj vse preberemo, ker beremo od tam kjer smo nazadnje ostale. Vsaj jaz preberem vsakega. Kje je pa Špelin@? A je omagala od Gregijevega trmarjenja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:36:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Se mi je zdelo da na dveh stolih sediš Pri njej nič novga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:37:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A je v bistvu ena na K... ampak v resnici pa na N... Ploskam ce je res, pol sem v iber vesela namrec... Ja imaš prav, tako kot si napisala VERY HAPPY FACE - Smajlija si pa predstavljaj.... a bo dovolj dober Super.. kje jih pobirate??? tukaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:37:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre Prosim, da se ne pritožuješ nad Galovim dnevnim sanjem. 2,5h je . Mogoče bi bilo v kou bolj dobrodošlo, sam še vedno bolje išta nego ništa. Moj dečko je znal mrknit za par minut in to je bilo za cel dan Mah saj se ne pritožujem preveč, ker res bolje išta nego ništa, ne bi pa bilo slabo spanje v kosu, da bi lahko kaj več postorila. Mah glvano, da je zdrav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:37:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest zravn visim še na fb,ker sm najdla eno kolegico k jo nism vidla že ene 5 let Jaz sem mal iskala pozabljene znance, pa nisem nič našla Kje pa je ta fb? Sem za na luno, saj vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:38:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka če pa sem se matrala s postom, zdaj pa ugotovim, da je kar eno stran nazaj, ko ste tako hitre Saj vse preberemo, ker beremo od tam kjer smo nazadnje ostale. Vsaj jaz preberem vsakega. Kje je pa Špelin@? A je omagala od Gregijevega trmarjenja? Upam da ji ni preveč živce kravljžljal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:38:12
|
|
|
|
jana81
|
no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A je v bistvu ena na K... ampak v resnici pa na N... Ploskam ce je res, pol sem v iber vesela namrec... Ja imaš prav, tako kot si napisala VERY HAPPY FACE - Smajlija si pa predstavljaj.... a bo dovolj dober Super.. kje jih pobirate??? tukaj Kako ga pa pol sem nalimas???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:38:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka a veste, da se sploh ne morem vklopiti v vaš čvek ste prehitre Prosim, da se ne pritožuješ nad Galovim dnevnim sanjem. 2,5h je . Mogoče bi bilo v kou bolj dobrodošlo, sam še vedno bolje išta nego ništa. Moj dečko je znal mrknit za par minut in to je bilo za cel dan Mah saj se ne pritožujem preveč, ker res bolje išta nego ništa, ne bi pa bilo slabo spanje v kosu, da bi lahko kaj več postorila. Mah glvano, da je zdrav A ni dovolj, da skrbiš za otroka in gospodinjstvo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:38:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka če pa sem se matrala s postom, zdaj pa ugotovim, da je kar eno stran nazaj, ko ste tako hitre Saj vse preberemo, ker beremo od tam kjer smo nazadnje ostale. Vsaj jaz preberem vsakega. Kje je pa Špelin@? A je omagala od Gregijevega trmarjenja? Ja je pa res boga zadnje tedne. Ampak se bo pobrala v to ne dvomim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:39:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej si grem pa še jst nardit od Nejca keksolino... Poglej se .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.