|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
2.11.2008 22:16:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Tudi jaz vas zapuščam, me moj čaka z masažo,

nočko

Uživaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
2.11.2008 22:16:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

3 letauser posted image  

Ampak ****, men se zadnje čase res zdi, da sem nekam onemogla, vse me boli, ker naprej nekaj nergam, nič se mi ne da, pa še živce imam navezane na čisto tankiiiiiiiii nitkiuser posted image

To tud jaz.. ampak to nima veze z starostjo.. Teza in pa nezadovoljstvo iz sama sabo ter pa en dopust je treba cim prej..

Midva sva imela namen it na morje ta vikend ...pa je zaradi fu...kn..jenega posla moral prestavit za nedolocen cas....user posted image user posted image user posted image

O škodauser posted image  Tale nedoločen čas, mi pa ni ravno všeč, ne zveni ravno optimističnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
2.11.2008 22:17:28   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tally
Zanimivo, a ni tko, da v LJ kar ppošljejo rodit vaginalno, kljub medenični vstaviuser posted image

Ja sej me je kirurginja ko sem bila v porodni sobi vprašala, če bi probali naravno rodit pa sem kr rekla ne. Mogoče zato ker mi je G skozi celo nosečnost govorila da bo Cr pa še tisti dr., ki je izvajal ZO je predlagu CR, potem pa nisem upala. Pa Emilija je imela ovito popkovino okrog vratuuser posted image .

Ja jaz ne vem , če bi imela jajca, da bi šla vaginalno rodituser posted image Svaka čast Špeliniuser posted image user posted image

Meni dr. Pušenjak ni dal nič na izbiro user posted image  No, resno pa povem, da sem se na smrt bala CR-ja in sem bila 100% motivirana za vaginalni porod.

Sej mogoče tut meni ne bi če bi bil Puško tam.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
2.11.2008 22:17:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz pa se počutim umazano. user posted image  Čakam na vrsto za kopalnico. Upam, da bomo kmalu širili prostore, ker se mi včasih res ne da čakat. Še bolj pa me skrbi gužva za WC čez par let. user posted image

Si kar nabav tiste ta prenosne WC za hudo silouser posted image

lahko pa tud kahlo... za hudo silo...user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
2.11.2008 22:17:51   
špelin@
Midva sva imela namen it na morje ta vikend ...pa je zaradi fu...kn..jenega posla moral prestavit za nedolocen cas....user posted image user posted image user posted image

Škoda user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
2.11.2008 22:18:04   
barbaw

Estrella nič ni hudega, če ne veš kaj je to, ker je res bedarija. To še otrokom ni zanimiv.

Sem pa šla kukat na zadnjih 50 debat user posted image  in videla, kako so eno napadle zaradi kravjega mleka. Kr neki. Brezveze sploh kaj spraševat.

A je bla Volga tud zraven?????????

Meni se zdi, da ne. nisem je zasledila, ker nisem cele teme prebrala.

Špelin@ saj veš kako je. Samo da imajo vsi manj pa .... Tipična Slovenka. Ne bom nikoli razumela babnic, ki pljuvajo po drugih, ker imajo drugačno mnenje. Saj izraziš svojega, samo ni pa treba drugih tako zabijat še manj pa žalit. user posted image  me prav zanima kako imajo kaj doma pošlihtano.

Sem gledala na TV3 varuško danes in vam povem, da če bi imela takega deca bi ga z valjarjem po glavi. Mislim, da tej ženski ne bi noben zameril, če bi ga umorila. Pa bila je itak kokoška, ker se ni zase postavila. jaz bi tulila kot zmaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4181
2.11.2008 22:18:20   
Estrella*
nina7: me je že skrbel, kje siuser posted image Veš, jaz bi mogla tako narest pa Andražu, kuj še enga pol pa v lov za službo, bi boljš čez pršla. Zato dejmo , demo, majčice rabimo podmladekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4182
2.11.2008 22:18:32   
tally

nočko

Nočko pa uživaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
2.11.2008 22:18:58   
špelin@
tally, najbolj pomembno je, da sta ti in tvoja princeska živi in zdravi, način poroda tu ne šteje user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
2.11.2008 22:19:04   
Estrella*

nočko

Kak nas zapuščaš, saj še nič napisala nisiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
2.11.2008 22:19:19   
Anonimen
Edina uživaj na masaži

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.11.2008 22:19:36   
barbaw

nina7: me je že skrbel, kje siuser posted image Veš, jaz bi mogla tako narest pa Andražu, kuj še enga pol pa v lov za službo, bi boljš čez pršla. Zato dejmo , demo, majčice rabimo podmladekuser posted image user posted image user posted image

Na mene kar pozab. Koliko majčic je nosečih? Ena. Se vidi, da malo zaostajam, ker me vmes en čas ni bilo.

Zdaj pa se grem stuširat, ker se je kopalnica sprostila potem pa pridem anzaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.11.2008 22:19:36   
tally

Estrella nič ni hudega, če ne veš kaj je to, ker je res bedarija. To še otrokom ni zanimiv.

Sem pa šla kukat na zadnjih 50 debat user posted image  in videla, kako so eno napadle zaradi kravjega mleka. Kr neki. Brezveze sploh kaj spraševat.

A je bla Volga tud zraven?????????

Ne bla je pa ulla80.

Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.11.2008 22:19:44   
Anonimen

Uf, sem prebrala... Najbolj mi je hecno, ker je dotična vsevednica 1x napisala, da se druži le z moškimi, ker se z ženskami ne ujame... Na RR pa še vedno babam serje user posted image user posted image user posted image

Dej klik....pls.user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
2.11.2008 22:20:30   
Estrella*

Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejouser posted image  Asi v LJ rodila?

Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro user posted image user posted image

Da ne bi jaz ke prisla...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Prid pa jo bova skupi.user posted image user posted image user posted image   Pa nisi ti velik od mene starejšauser posted image .

Jaz se pa pocutim cist mlado....pa sem starejsa od nje. user posted image user posted image  

Hudoo veliko, natanko 10mesecevuser posted image

To je dolga doba.. v 10 mesecih se otroka naredi in rodi...user posted image user posted image

Sem ravno hotla napisat, da ko si se ti rodila, je moja mami imela ogrevalni krog pred jurišemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
2.11.2008 22:21:22   
Anonimen

Jaz pa se počutim umazano. user posted image  Čakam na vrsto za kopalnico. Upam, da bomo kmalu širili prostore, ker se mi včasih res ne da čakat. Še bolj pa me skrbi gužva za WC čez par let. user posted image

Si kar nabav tiste ta prenosne WC za hudo silouser posted image

Zdajle si me spomnila na en pripetljaj na morju, ki ga je moj doživel. Je hotel en Čeh (res je bil to) prenosni WC iz avtodoma kar na koritu za posodo oprat. So ga vsi v kampu preganjali. user posted image  

Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4191
2.11.2008 22:21:26   
špelin@
Zato dejmo , demo, majčice rabimo podmladekuser posted image user posted image user posted image

Tokrat pa jaz samo navijam, nikakor ne bom soudeležena v tekmi!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4192
2.11.2008 22:21:51   
Estrella*

3 letauser posted image  

Ampak ****, men se zadnje čase res zdi, da sem nekam onemogla, vse me boli, ker naprej nekaj nergam, nič se mi ne da, pa še živce imam navezane na čisto tankiiiiiiiii nitkiuser posted image

To tud jaz.. ampak to nima veze z starostjo.. Teza in pa nezadovoljstvo iz sama sabo ter pa en dopust je treba cim prej..

Ja teža ima velik del teh težav čez, sam pol se pa farbam, da sem mogoče stara, ker spomin pa teža nimata ravno veliko skupnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
2.11.2008 22:22:02   
Anonimen

nočko

Lahko noc

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
2.11.2008 22:22:29   
tally

tally, najbolj pomembno je, da sta ti in tvoja princeska živi in zdravi, način poroda tu ne šteje user posted image

Hvala Špelin@user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
2.11.2008 22:22:43   
špelin@

Uf, sem prebrala... Najbolj mi je hecno, ker je dotična vsevednica 1x napisala, da se druži le z moškimi, ker se z ženskami ne ujame... Na RR pa še vedno babam serje user posted image user posted image user posted image

Dej klik....pls.user posted image

Joooooj, vmes je naklofala toliko postov, da zdaj zagotovo več ne najdem... Poleg tega je bilo na Čvekanju v 3 dni, kjer se stare teme brišejo... Samo takrat je ravno meni stopila na žulj glede nečesa in sem potem prebrala tisto...

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.11.2008 22:23:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
2.11.2008 22:22:52   
Anonimen

Zanimivo, a ni tko, da v LJ kar ppošljejo rodit vaginalno, kljub medenični vstaviuser posted image

Ja sej me je kirurginja ko sem bila v porodni sobi vprašala, če bi probali naravno rodit pa sem kr rekla ne. Mogoče zato ker mi je G skozi celo nosečnost govorila da bo Cr pa še tisti dr., ki je izvajal ZO je predlagu CR, potem pa nisem upala. Pa Emilija je imela ovito popkovino okrog vratuuser posted image .

Ja jaz ne vem , če bi imela jajca, da bi šla vaginalno rodituser posted image Svaka čast Špeliniuser posted image user posted image

Meni dr. Pušenjak ni dal nič na izbiro user posted image  No, resno pa povem, da sem se na smrt bala CR-ja in sem bila 100% motivirana za vaginalni porod.

carica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.11.2008 22:23:19   
Anonimen

Pa sej sm rekla da dobim obiske.A tebe res že emšo dajeuser posted image user posted image  user posted image

No sej to bi blo pomoje najboljš. Bomo vidl kako bo,moj prav da ni dnarja še za enga takoj,da morm najprej šiht dobituser posted image  Bo pomoje Naty taprva

Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.11.2008 22:23:40   
tally

Zato dejmo , demo, majčice rabimo podmladekuser posted image user posted image user posted image

Tokrat pa jaz samo navijam, nikakor ne bom soudeležena v tekmi!!!!!!!!!!!!!!!

Pri nas bo takoj ko bomo lahko. Eno leto imamo prepoved.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
2.11.2008 22:24:27   
Anonimen

3 letauser posted image  

O škodauser posted image  Tale nedoločen čas, mi pa ni ravno všeč, ne zveni ravno optimističnouser posted image

Sem rekla da ne bom niti z besdico omenila... dajmo se presenetiti...

Kaj mislis a bo al ne bo? Pa kdaj ce bo?

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.