Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:04:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ja. Zanimivo, a ni tko, da v LJ kar ppošljejo rodit vaginalno, kljub medenični vstavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, fuuul nazoren posnetek CR Zelo zanimivo!!! Fajn zame zdajle, da odklopim možgane od male sitnobce... Ja men tud ni problema takih stvari gledat ... celo zanimivo mi je... Kaj ces poklicna deformacija... Ej, kako pa to, da na posnetku uporabi klešče? Pred časom sem videla en drug posnetek CR-ja, kjer so uporabili poseben nastavek na prerezu in samo z rokami vzeli ven. Mrbit je pa star posnetek al pa star kirurg pa rad dela po starem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:05:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro Da ne bi jaz ke prisla... Prid pa jo bova skupi. Pa nisi ti velik od mene starejša .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* wtf is wallE?? TOLE Kr neki...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:06:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* wtf is wallE?? TOLE o a ta shit Se vid , da sem dons že 2x za luno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro Da ne bi jaz ke prisla... Prid pa jo bova skupi. Pa nisi ti velik od mene starejša . Jaz se pa pocutim cist mlado....pa sem starejsa od nje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:08:16
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella nič ni hudega, če ne veš kaj je to, ker je res bedarija. To še otrokom ni zanimiv. Sem pa šla kukat na zadnjih 50 debat in videla, kako so eno napadle zaradi kravjega mleka. Kr neki. Brezveze sploh kaj spraševat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:08:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro Da ne bi jaz ke prisla... Prid pa jo bova skupi. Pa nisi ti velik od mene starejša . 3 leta Ampak ****, men se zadnje čase res zdi, da sem nekam onemogla, vse me boli, ker naprej nekaj nergam, nič se mi ne da, pa še živce imam navezane na čisto tankiiiiiiiii nitki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:09:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro Da ne bi jaz ke prisla... Prid pa jo bova skupi. Pa nisi ti velik od mene starejša . Jaz se pa pocutim cist mlado....pa sem starejsa od nje. Hudoo veliko, natanko 10mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:09:33
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa se počutim umazano. Čakam na vrsto za kopalnico. Upam, da bomo kmalu širili prostore, ker se mi včasih res ne da čakat. Še bolj pa me skrbi gužva za WC čez par let.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:10:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ja. Zanimivo, a ni tko, da v LJ kar ppošljejo rodit vaginalno, kljub medenični vstavi Ja sej me je kirurginja ko sem bila v porodni sobi vprašala, če bi probali naravno rodit pa sem kr rekla ne. Mogoče zato ker mi je G skozi celo nosečnost govorila da bo Cr pa še tisti dr., ki je izvajal ZO je predlagu CR, potem pa nisem upala. Pa Emilija je imela ovito popkovino okrog vratu .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:10:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa se počutim umazano. Čakam na vrsto za kopalnico. Upam, da bomo kmalu širili prostore, ker se mi včasih res ne da čakat. Še bolj pa me skrbi gužva za WC čez par let. Si kar nabav tiste ta prenosne WC za hudo silo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:11:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ja. Zanimivo, a ni tko, da v LJ kar ppošljejo rodit vaginalno, kljub medenični vstavi Ja sej me je kirurginja ko sem bila v porodni sobi vprašala, če bi probali naravno rodit pa sem kr rekla ne. Mogoče zato ker mi je G skozi celo nosečnost govorila da bo Cr pa še tisti dr., ki je izvajal ZO je predlagu CR, potem pa nisem upala. Pa Emilija je imela ovito popkovino okrog vratu . Mogoče pa je dobro, da je bilo tako kot je bilo. Vse je za nekaj dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:11:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ja. Zanimivo, a ni tko, da v LJ kar ppošljejo rodit vaginalno, kljub medenični vstavi Ja sej me je kirurginja ko sem bila v porodni sobi vprašala, če bi probali naravno rodit pa sem kr rekla ne. Mogoče zato ker mi je G skozi celo nosečnost govorila da bo Cr pa še tisti dr., ki je izvajal ZO je predlagu CR, potem pa nisem upala. Pa Emilija je imela ovito popkovino okrog vratu . Ja jaz ne vem , če bi imela jajca, da bi šla vaginalno rodit Svaka čast Špelini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:12:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro Da ne bi jaz ke prisla... Prid pa jo bova skupi. Pa nisi ti velik od mene starejša . 3 leta He he to ni nič. A veš da sem jaz od mojega skor 4 leta starejša. Lahko ga po čike pošljem. Ampak ****, men se zadnje čase res zdi, da sem nekam onemogla, vse me boli, ker naprej nekaj nergam, nič se mi ne da, pa še živce imam navezane na čisto tankiiiiiiiii nitki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:12:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella nič ni hudega, če ne veš kaj je to, ker je res bedarija. To še otrokom ni zanimiv. Sem pa šla kukat na zadnjih 50 debat in videla, kako so eno napadle zaradi kravjega mleka. Kr neki. Brezveze sploh kaj spraševat. A je bla Volga tud zraven?????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:12:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa se počutim umazano. Čakam na vrsto za kopalnico. Upam, da bomo kmalu širili prostore, ker se mi včasih res ne da čakat. Še bolj pa me skrbi gužva za WC čez par let. Si kar nabav tiste ta prenosne WC za hudo silo Zdajle si me spomnila na en pripetljaj na morju, ki ga je moj doživel. Je hotel en Čeh (res je bil to) prenosni WC iz avtodoma kar na koritu za posodo oprat. So ga vsi v kampu preganjali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Obiski šli,jest pa hit na rr .Sm vmes skoz mal špijunla,sam zdej se pa več ne spomnim o čem je blo govora.Aja o službah. No ve jo vsaj mate,jest jo bom pa mogla še iskat,razen če ne bom prej spet . Joj kaj bi rekla AnjaPH,brez službe pa enga otroka,pa spet noseča Totalno neodgovorna oseba . Sm pa pogledala tud posnetek CR,zanimivo,pa sej ni tok nagravžno. Tally super da si končno zamenjala slikco,lušna tvoja čupka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:13:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa šla kukat na zadnjih 50 debat in videla, kako so eno napadle zaradi kravjega mleka. Kr neki. Brezveze sploh kaj spraševat. Uf, sem prebrala... Najbolj mi je hecno, ker je dotična vsevednica 1x napisala, da se druži le z moškimi, ker se z ženskami ne ujame... Na RR pa še vedno babam serje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:14:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro Da ne bi jaz ke prisla... Prid pa jo bova skupi. Pa nisi ti velik od mene starejša . 3 leta He he to ni nič. A veš da sem jaz od mojega skor 4 leta starejša. Lahko ga po čike pošljem. Ampak ****, men se zadnje čase res zdi, da sem nekam onemogla, vse me boli, ker naprej nekaj nergam, nič se mi ne da, pa še živce imam navezane na čisto tankiiiiiiiii nitki ufff, še dobro, da nimaš 20 let, ker pol bi te obtožili zavajanja mladoletne osebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 3 leta Ampak ****, men se zadnje čase res zdi, da sem nekam onemogla, vse me boli, ker naprej nekaj nergam, nič se mi ne da, pa še živce imam navezane na čisto tankiiiiiiiii nitki To tud jaz.. ampak to nima veze z starostjo.. Teza in pa nezadovoljstvo iz sama sabo ter pa en dopust je treba cim prej.. Midva sva imela namen it na morje ta vikend ...pa je zaradi fu...kn..jenega posla moral prestavit za nedolocen cas....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:14:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa se počutim umazano. Čakam na vrsto za kopalnico. Upam, da bomo kmalu širili prostore, ker se mi včasih res ne da čakat. Še bolj pa me skrbi gužva za WC čez par let. Si kar nabav tiste ta prenosne WC za hudo silo Zdajle si me spomnila na en pripetljaj na morju, ki ga je moj doživel. Je hotel en Čeh (res je bil to) prenosni WC iz avtodoma kar na koritu za posodo oprat. So ga vsi v kampu preganjali. Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz vas zapuščam, me moj čaka z masažo, nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:15:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zanimivo, a ni tko, da v LJ kar ppošljejo rodit vaginalno, kljub medenični vstavi Ja sej me je kirurginja ko sem bila v porodni sobi vprašala, če bi probali naravno rodit pa sem kr rekla ne. Mogoče zato ker mi je G skozi celo nosečnost govorila da bo Cr pa še tisti dr., ki je izvajal ZO je predlagu CR, potem pa nisem upala. Pa Emilija je imela ovito popkovino okrog vratu . Ja jaz ne vem , če bi imela jajca, da bi šla vaginalno rodit Svaka čast Špelini Meni dr. Pušenjak ni dal nič na izbiro No, resno pa povem, da sem se na smrt bala CR-ja in sem bila 100% motivirana za vaginalni porod.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 22:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja veš moji stari možgani rabijo čas, da se ogrejejo Asi v LJ rodila? Ej stara......... dones sem te ze enkrat vprasala ce se ti res smatras za staro Da ne bi jaz ke prisla... Prid pa jo bova skupi. Pa nisi ti velik od mene starejša . Jaz se pa pocutim cist mlado....pa sem starejsa od nje. Hudoo veliko, natanko 10mesecev To je dolga doba.. v 10 mesecih se otroka naredi in rodi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.