Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 11:55:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla! Samo da vas pozdravim, sem pridna te dni, pa ni časa...ko pa ga malo je, pa me vedno potegne noter RIBA05 z njenimi vprašanji na drugih forumih...a berete kaj to...mene že meče od smehecov... Vam dam ena dva klika- ampak sem skoraj ziher da ste jo že obdelale? Pa nimama časa pogledat, tak da brez zamere, če vas gušim...drugače pa se tak mulim... Klik KLIK Pa še ne klik Klik Dalje pa same glejte če vam je do zamiislit se, al pa smeajt se...al pa kaj te vem kaj še...meni je lušno v tem dežju
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 11:56:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, koliko je tvoja stara? šest let in pol. Zakaj te zanima? Zato, da vidim, koliko časa jo bo Varja še lahko crkljala, zelo dolgo Naša ima že dobrih 11 let, zato mi je kar hudo, ko vem, da je že dama v letih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 11:58:28
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, sem videla nekaj o tej ribi5, ja. Meni je to kr neki, niti mi ni smešno. Brezveze, ene pa ful zagrabijo in pol klofajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 11:59:04
|
|
|
|
Taula
|
Samo na hitrico pozdravim. Mi smo spali kot polhki...od 19.30h do 7h, nato jedli, se previli in spali do 9h Je pasaloooo. Danes imamo alergologa....upam da najdemo Trbovlje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:00:00
|
|
|
|
špelin@
|
Meni je pa tale všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:00:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Danes imamo alergologa....upam da najdemo Trbovlje Če rabiš kakšen napotek, sem tu Aja, pa če rabiš kofetek, tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:00:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla! Samo da vas pozdravim, sem pridna te dni, pa ni časa...ko pa ga malo je, pa me vedno potegne noter RIBA05 z njenimi vprašanji na drugih forumih...a berete kaj to...mene že meče od smehecov... Ej veš da sem brala in se še vedno sprašujem wtf? Pa ne vem al naj se smejem al jokam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:02:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Meni je pa tale všeč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:03:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Samo na hitrico pozdravim. Mi smo spali kot polhki...od 19.30h do 7h, nato jedli, se previli in spali do 9h Je pasaloooo. Danes imamo alergologa....upam da najdemo Trbovlje Bravo za spanje , pa upam da izveste kaj vas matra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:04:00
|
|
|
|
tally
|
Kasso slikice so fenomenalne sploh tista, ki si jo v post nalimala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:08:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Meni je pa tale všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
No, grem k zdravniku. Moram,ker mi moj tok gnjavi...no sej skodit mi ne more. kasso: pogledala fotke in upam da ne bos jezna sem sla se ostale albume mal posnofat, kaj cem ko pa imas tako lepe otroke in pasmo psa ki mi je druga najljubsa.. Spelin@: Tud tvojim pikicam vsaki enga cmoka. Pa tud Gregiju... Tudi ti imas zelo lepe otroke in bos mogla kar vahtat da ne bo kak fant prehmalu tam okrog hodu... Grega pa vidim da si je ze nasel kar nekaj potencilanih kandidatk... Katy: Jaz te pa cist razumem.Mislim glede teze otroka. Jaz sem ista. Zelo se bojim, da bi imela debele otroke,ker nocem da gredo cez moj osebni pekel. V mojem primeru je bilo takole: Rodila sem se 4995.. se pravi ce bi mela se lase bi imela 5kg... Ko sem bila stara 4 leta pa me je morala mami vozit na tehtanje vsak teden ker sem bila kao podhranjena...ceprav sem vedno normalno jedla. Celo zivljenje sem bila potem suha v najstniskih letih skoz okrog 58 kg... ko pa sem opustila sve sporte in se ustalila sem zacela pocasi lezt narazen in pred 4 leti kot bi naredil klik samo se navzgor s tezo...in danes sem spet zelo debela. Je pa moja mami delal eno veliko napako, vedno nas je prehranila. Jedela sem veliko vec kot bi potrebovala in pa vedno je bilo nekaj pred mano... Ces jej,kok si suha... Ja, o.k. jaz sem bila suha ker sem se ogromno s sportom ukvarjala in sem vse pokurila... Ampak telo se navadi nekega vnosa hrane in ga hoce tudi po tem ko ne sportas potem se pa vse zacne nalagat v speh... Tako da moj nasvet je, tudi ce je puncka debela, dokler jo ne bos prehranila imaveliko manj moznosti da bo tudi kot odrasla debela. Ker ko prehranis otroka predvsem v prvih 5 letih zivljenja se razvijejo celice ki potem kasneje povzrocajo debelost.. Skratka veliko je na navadah ,ki jih bomo otrokom vcepili. Mislim na prehranjevalnih navadah...In midve ki sva bolj okrogle imava se eno skrb dednost, zato ti cist verjamem da te skrbi... tudi jaz sem namrec ista... Upam da sem dost razlocno napisala, ker je tesko dat v tak kratek tekst vse misli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:18:08
|
|
|
|
kasso
|
špelina, vaša je pa že lepo starost dočakala. Jaz upam, da bo naša z nami vsaj še ene štiri leta. ...avionček čmrlika...uf mene pa sploh ne potegne...sem dobila včeraj kratko poročilo od Naty in lahko rečem le, da se mi ženska malo smili. Taula, dobro opravite v Trbovljah. Sem se še hotela opravičit jani in tally, ker sem bila včeraj tako zmedena, pa sem vse zbrkljala, jano sem zamenjala za nino7 in tally za tilči , jaz res ne vem, kaj mi škodi, ful sem pozabljiva postala.....ali je to posledica ms ali kaj....sem se kar malo zamislila ...pa tudi drugače ful pozabljam ****...grem brskat, če si mi odgovorila glede bazenov...ali lahko še enkrat postavim vprašanje. Kako je pri vas v bazenih in fitnesih? So moški ločeni od žensk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Katy: Pa se to sem pogledala fotke in Lara se mi na fotkah zdi popolnoma normalna deklica... Ker "bedak" je pa rekel da je debela???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ****...grem brskat, če si mi odgovorila glede bazenov...ali lahko še enkrat postavim vprašanje. Kako je pri vas v bazenih in fitnesih? So moški ločeni od žensk? Sem sem.... samo kje je zdej to? A cem se enkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:29:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
Čmrlika, sem videla nekaj o tej ribi5, ja. Meni je to kr neki, niti mi ni smešno. Brezveze, ene pa ful zagrabijo in pol klofajo ej meni je pa prav popestrilo ta dopoldan... se smejeva z nečakinjo pa čakava da se Tajči zbudi... , sva že speglale , moram malo pohvalit...no malo je večja že od mene...pa 13 let bo pojutrišnjem stara. Mala mi spi že dve uri in pol, kar je total rekord in to na trebuhu, kar ji do zdaj sploh ni blo všeč No, je pa že od šestih galamla pa do 10 th...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:29:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem se še hotela opravičit jani in tally, ker sem bila včeraj tako zmedena, pa sem vse zbrkljala, jano sem zamenjala za nino7 in tally za tilči , jaz res ne vem, kaj mi škodi, ful sem pozabljiva postala.....ali je to posledica ms ali kaj....sem se kar malo zamislila ...pa tudi drugače ful pozabljam Uf ne obremenjuj se s tem sem že pozabila . To da si pozabljiv ne vem če ima kaj opraviti z ms, lahko ti pa rečem da sem tudi jaz po porodu ful pozabljiva. Včasih mi je kr nerodno sploh recimo če koga spoznam na novo pa si imena ne zapomnim . Pa veliko je še drugih stvari, ki jih pozabim npr. kaj sem hotla reči ali narediti. Predvčerajšnjim sem hotla mojemu neki povedat in še danes tuhtam kaj je to, brez heca se še nisem spomnila. Pa Estrelli sem včeraj dala napačno GSM številko ,. No pol sva zrihtale. Maš nov avatar .
< Sporočilo je popravil tally -- 30.10.2008 12:31:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:35:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
čmrlika...uf mene pa sploh ne potegne...sem dobila včeraj kratko poročilo od Naty in lahko rečem le, da se mi ženska malo smili Meni tud, če je kaj narobe z njo.... veš jaz pa ne razmišljam o njej, a li kdorkoli je že to...ker itak je možnih sto varjant...nekdo se po moje norčuje...no mene so bolj nasmejali vsi komentarji pa ugotavljanaj in pripombe...njej se pa itak ne morem smejat... No mene pa zanima, koliko ve kaj zdaj že GH obrokov papate...pa kolk je to kaj količinsko...? Jaz sem taji zdaj nekaj zmutla jedilnik, pa me skrbi, da ne je preveč? premalo...ne vem od kdaj sem tak zmedena...ona kr ustica odpira... pa kolk mleka bi še rabla, a to kar sem nekje zasledila 500 -800 ml dnevno med 6 in 12 meseci bi šlo? No malo če mi povste? Itak, pa so si otroci razilčni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ej oprosti, ampak me res firbec matra kako to izgleda pri vas...a so moški ločeni od žensk...npr. bazeni, fitnesi??? Jup. Imamo sportne objekte ki so ali mesani pa imajo zenske dneve in pa take ,ki so namenjeni samo zenskam in otrokom... No tiste dni, ko je za vse odprto se lahko kopas ce ces al pa sportas koker te je volja ampak tiste dni ko je samo za zenske pa moski ne morejo not... Tko da smo babe na boljsem.. grem lohka vsak dan, sam oblect se moram mal drgac, to pa spet ne zaradi kakih klubskih pravil ampak zaradi mene osebno in tistega v kar verjamem... Isto kot na metroju..podzemna zeleznica - zenske furajo vec udobja kot moski... Tam imamo prva dva vagona samo za zenske in tud ce sta prazna nimajo moski vstopa se lahko v zadnjih guzvajo... ( in tko je ponavad )Seveda pa to ne pomeni, da moram it v prva dva vagona. Grem v kerga pac hocem, ampak v prvih dveh ne bo moskih, ce mi tako bolj pase... v ostalih pa bo malo mesano. Evo komi sem najdla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:42:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz pa bom sla prav kmalu... sam da Omar se mal zraste pa grem na fitnes in plavat. Ej oprosti, ampak me res firbec matra kako to izgleda pri vas...a so moški ločeni od žensk...npr. bazeni, fitnesi??? Jup. Imamo sportne objekte ki so ali mesani pa imajo zenske dneve in pa take ,ki so namenjeni samo zenskam in otrokom... No tiste dni, ko je za vse odprto se lahko kopas ce ces al pa sportas koker te je volja ampak tiste dni ko je samo za zenske pa moski ne morejo not... Tko da smo babe na boljsem.. grem lohka vsak dan, sam oblect se moram mal drgac, to pa spet ne zaradi kakih klubskih pravil ampak zaradi mene osebno in tistega v kar verjamem... Isto kot na metroju..podzemna zeleznica - zenske furajo vec udobja kot moski... Tam imamo prva dva vagona samo za zenske in tud ce sta prazna nimajo moski vstopa se lahko v zadnjih guzvajo... ( in tko je ponavad )Seveda pa to ne pomeni, da moram it v prva dva vagona. Grem v kerga pac hocem, ampak v prvih dveh ne bo moskih, ce mi tako bolj pase... v ostalih pa bo malo mesano. evo, sem našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:44:17
|
|
|
|
kasso
|
ojoj ****, saj ni bilo treba tebi iskat....zdaj dojim, pa sem tudi sama brskala..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
he,he,he ................. kaj je to zdej timsko delo al kaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:49:14
|
|
|
|
kasso
|
Jaz bi tudi raje imela ločeno, samo potem ne bi videla kakšnih fajn moških mišic ..malo heca . Drugače pa se mi zdi ta sistem super Samo to o vagonih pa ne štekam, zakaj je potrebno, da imajo ženske 2 samo zase rezervirana....saj se tudi na ulicah ženske in moški srečujejo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Cmrlika: Koliko GH? Mi imamo kao en obrok... ampak nic ustice ne odpira...se kremzi in ga moram iz stolcka za hranjenje vzet pa na rokah hranit... zraven mi se skoz z jezickom ven poriva...tako da po tem " kao" kosilu vedno stanka se flaso mleka Ocitno mu se ni za to...pa sej itak samo mal poskusava, je komi 5 mesecev in pol star se mi nikamor ne mudi. Sploh ker moj skrat ne gre v vrtec...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 30.10.2008 12:50:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, kako je Nejc danes ponoči spal? ja no kr vredu, smo se samo 3x zbudili za papat...sem se pa zbujala zaradi vetra, ker je tulilo okoli vogalov in dež mi je nabijal po šipah.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?