|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: varanje
20.10.2008 12:24:24   
kaličopkica
on meni ni nikoli rekel,da je kaj narobe imela sva se čisto super skos je vsem razlagal kako komaj čaka,da bo dojenček in oh in sploh ponosen očka,ampak men je ful čudn ratal ko je začel dajat potihem telefon,ko je bil doma vglavnem vedela sem,da nekaj ni ok.telefon sem mu takra uzela in čakala na kakšn njen sms ali klic,da se prepričam na čem smo in evo ona njemu,da nanjo lahko vedno računa in da ga razume.Torej je z njo zaključeval ampak je to še vedno prevara.da se mu nisem dovolj posvečala itak najlaži pa v opravičilo rečt,da sem ga zanemarjala,da sem skos o cuncah govorila. Verjamem v to,da se vse vrne zato se jst ne bom več trdla poiskat načina kako se maščevat ampak se naučiti kako osrečiti mojega sončka 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.10.2008 12:25:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kaličopkica

on meni ni nikoli rekel,da je kaj narobe imela sva se čisto super skos je vsem razlagal kako komaj čaka,da bo dojenček in oh in sploh ponosen očka,ampak men je ful čudn ratal ko je začel dajat potihem telefon,ko je bil doma vglavnem vedela sem,da nekaj ni ok.telefon sem mu takra uzela in čakala na kakšn njen sms ali klic,da se prepričam na čem smo in evo ona njemu,da nanjo lahko vedno računa in da ga razume.Torej je z njo zaključeval ampak je to še vedno prevara.da se mu nisem dovolj posvečala itak najlaži pa v opravičilo rečt,da sem ga zanemarjala,da sem skos o cuncah govorila. Verjamem v to,da se vse vrne zato se jst ne bom več trdla poiskat načina kako se maščevat ampak se naučiti kako osrečiti mojega sončka 

Pametno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kaličopkica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.10.2008 12:28:14   
kaličopkica
Upam samo še to ,da bo boljši oče kot partner.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.10.2008 12:29:35   
tanikaa
Tudi jaz. Zaradi otroka.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kaličopkica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.10.2008 12:57:36   
annya
Enostavno NE razumem, kako lahko oprostite varanje oz. ste s "partnerjem" kljub temu da vas je prevaral....?????user posted image  Kaj res ne razumete, da če bi mu kaj pomenile, niti pomislil ne bi na takšne stvari, ne pa da gre in dejansko vara??!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2008 13:40:05   
dreamhorse
Vsaka ima svoje mnenje, ga imam pa tudi jaz. Če je dovolj odgovoren za očeta, potem bi mogel svojga t*** držat v hlačah in ne opletat okrog z njim. Vseeno, jaz mu ne bi odpustila. Nikoli. Jasno pa je, da s finančnega vidika more poskrbeti za otroka, da ga bo pa kdaj kam vozil s svojimi ljubicami pa lahko kar pozabi. Prej bi bil razmišljal, kaj ga čaka kot očeta. In mislim, da bi za to vlogo moral biti bolj odgovoren.
Žal pa ljudem ne moremo videt v glavo, kaj je njemu prav in kaj ne. In ne zdi se mi prav, da ga opravičujete. Če je imel težave, bi jih moral povedati, zato govorimo in ne, da na nek druga način hočemo povedati, pa nas drugi ne razumejo. To ni opravičilo. Prav tako ni opravičilo to, da zaradi tega skoči pod krilo.
Punca, naredi tako, da bo tebi prav. Predvsem pa se posveti svojemu otročičku.
In če se prevarana noseča punca zapre sama vase in si ne najde partnerja, ki bi bil oče otroku, potem pa je tako kot pravi Ronja... Ne vem koliko nesrečnih otrok. Kaj pa ko oče umre... Ah, to je pa že druga zgodba.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 20.10.2008 13:43:21 >

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2008 17:00:34   
ronja
Jasno pa je, da s finančnega vidika more poskrbeti za otroka, da ga bo pa kdaj kam vozil s svojimi ljubicami pa lahko kar pozabi.

Hm, plačuje lahko - torej odgovornosti ima, pravic pa ne?user posted image Mislim, da se s tem še na CSD ne bi strinjali... Poleg tega tu nasrka otrok! Ja, otrok ima pravico spoznat očeta, bit z njim, tudi če ima ta novo partnerko ali ljubico ali karkoli že! S tem, da ne bi pustila, da ga vozi kam s svojimi lubicami, bi 100% najbolj prizadela otroka in enkrat bi ti otrok to naprej vrgel... tak da s tem tudi sebi delaš medvedjo uslugo... Ker na koncu te tvoj lastni otrok nima tako rad zaradi nekega blesavega maščevanja bivšemu. A se splača?

Se strinjam, ni garancije, oče lahko tudi umre. In v tem primeru si je dobro poiskat pomoč, če ne veš, kako bi šel čez to in it dalje z življenjem - že zaradi otrok. Ampak mrtvemu očetu ne moreš odrekat stikov...

Ne mislim, da kaličopkica mora oprostit svojemu lubiju - vendar pa sem iz 1. posta nekak razbrala, da bi mu rada - ker se je pač odločila bit še naprej z njim, vendar pa ne zna naprej oz. ne ve, kako oprostit. Je pa tudi druga varianta ravno tako dobra, ko je napisala, da se ne bo maščevala, ampak rajši vlagala poz. energijo v svojega user posted image .

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.10.2008 9:27:29   
dreamhorse
Plačevat je dolžan, ker je to njegova starševska obveza. Kaličopka bo naredila, kar bo naredila, jaz sem pač povedala svoje mnenje. Najbolje je, da ded drži svojega t... v hlačah, pa se s tem ne rabimo ubadat. Če bi moj to naredil, bi v glavnem dobro premislila, koliko in kdaj bo srečeval svojega otroka.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.10.2008 10:01:10   
ronja
Plačevat je dolžan, ker je to njegova starševska obveza.

Ja, videt ga je pa njegova IN otrokova pravica. To ni nekaj, o čemer bi smela ti odoločat! ti odločaš o tem, kdo bo oče tvojega otroka, to, kolikokrat ga bo videval, pa nimaš pravice.

Neposredna povezava do sporočila: 34
22.10.2008 14:42:39   
dreamhorse
Ah kaj mi je pa treba se s tem in tabo ubadat. Pač naj naredijo kar želijo. Mi je itak vseeno.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 22.10.2008 14:43:27 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.10.2008 14:50:51   
dreamhorse
Pa samo tole bi še dodala. Če moški zapusti žensko z otrokom ni to nič takega, je že imel tehten razlog. Kaj pa če mati zapusti otroka očetu. Kakšna mati pa bi sploh lahko storila kaj takega, a ne? In nihče se ne vpraša zakaj, kje je bil razlog!

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 22.10.2008 14:51:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 36
22.10.2008 15:12:06   
ronja
In nihče se ne vpraša zakaj, kje je bil razlog!

jaz vedno težim z zakajuser posted image . Zame je isto: res je, da imamo mame navadno še bolj razvit materinski nagon, ni pa vedno tako.
Hočem samo rečt, da to, koliko se bosta oče in otrok videvala ne bi smelo biti odvisno od dobre volje mame oz. od tega, ali sta ostala skupaj, ali jo je on varal, ipd... Ker to nima nobene veze s tem, kaj lahko oče da otroku tudi v teh okoliščinah..

Neposredna povezava do sporočila: 37
22.10.2008 15:21:26   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Če bi moj to naredil, bi v glavnem dobro premislila, koliko in kdaj bo srečeval svojega otroka.

Ne glede na to, kdo "zapusti" družino, mene najbolj bolijo tisti primeri, kjer se en partner (največkrat mama) izživlja nad drugim partnerjem preko kratenja pravic otrok. Že tako so moški, le kolikokrat neupravičeno, postavljeni v sekundarni položaj. Marsikateri oče se sploh ne bori za skrbništvo, ker je premnogokrat to kot Sizifov boj.
Čeprav je meni že to izredno tragično, da se moraš boriti in tožariti za skrbništvo, da eden od partnerjev (ali celo oba!) ni sposoben iti čez svoj užaljeni, prizadeti Jaz, in videti v žalostni situaciji kaj njena/njegova odločitev pomeni za otroka!

Jaz sem potrebovala 10 let, da sem prvič po ločitvi staršev in pri takratnih 25-ih letih vzpostavila stik z očetom. Vmes sem poslušala "če greš k njemu, kar ostani tam", in podobne grožnje, če sem ga samo omenila. Pa ne, da bi živela z njim - to ne, vendar sem ga želela pogosteje videvati, ker sem bila kot otrok zelo navezana nanj in imam na ta del otroštva vsekakor lepe spomine.

< Sporočilo je popravil enkratna -- 22.10.2008 15:22:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 38
22.10.2008 16:37:02   
Anonimen
Če bi moj to naredil, bi v glavnem dobro premislila, koliko in kdaj bo srečeval svojega otroka.

Zaradi njegove nespametnosti bi ti otroka prikrajsala za oceta user posted image

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
11.11.2008 1:02:24   
arianna33
hehe, danes si pa ojštra
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, danes si pa ojštrauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.11.2008 21:22:18   
CLAUDY11
moje mnenje je taksno ce te je enkrat prevaral te bo se veckrat
vendar ceprav je prasec ma pravico da njegov otrok nosi njegov priimek in ima pravico da
ga vida oz ma stike z njem
vidva se pa vsedita skupaj se malo pogovorita kaj si zelita drug od drugegauser posted image
mene je moj bivsi 2 krat prevaraluser posted image pa sem zato prepozno zvedla in sele ko me je pretepel in nas
3 vrgel iz hise sem ugotovila da je mel drugo
vendar kljub ljubici ki se je kmalo vselila v najino hiso mu nikoli nisem nagajala da bi dobil otroke
kakrsen koli oce je je ipak oce mojih 2 otrok
dobro razmisli o tem ali hoces da otrok zivi v druzini ki se skoz krega ali zelis da bo odrascal harmonicno
tako zda se pa odloc ali bos naredila konec ali pa pozabi na njegovo prevaro
samo tako bos nasla notrnji mirzelim ti veliko srece in zdravega otroka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.11.2008 17:22:09   
aiwich
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11

vendar kljub ljubici ki se je kmalo vselila v najino hiso

?!!! ojojuser posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.11.2008 21:01:13   
CLAUDY11
a ves jaz pravim da ma vsaka siba 2 strani im mislim da mu je ze zal da nas nima vec
ker zdaj se je zacel ukvarjat z otrokoma saj se prej 7 let ni brigal  za njih
otroka ga mata pa vseeno rada saj jim ne  govorim kak user posted image je njihov oce
si bota ze sama sliko o njem ustvarila
ker ce je mene prevaral bo uno tud in tedaj se bom jaz smejalauser posted image l
volk menja dlake znacaja pa ne
ljubici sem povedla da je nasilen pa ni vrejela tak da si bo sama skusila  in tud prav je tak ker ce je bla sposobna druzino razdret si druga ne zasluzi

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 43
15.11.2008 20:00:12   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: annya

Enostavno NE razumem, kako lahko oprostite varanje oz. ste s "partnerjem" kljub temu da vas je prevaral....?????user posted image  Kaj res ne razumete, da če bi mu kaj pomenile, niti pomislil ne bi na takšne stvari, ne pa da gre in dejansko vara??!!

Ženske pač. 100 tisoči zgovorov najdejo, in še sebe potem krivijo. navadno so otroci tisti, zaradi katerih odpuščajo,kao. V resnici so pa tako nesamostojne, da so raje celo življenje v dreku, kot bi se postavile na lastne noge.
Ne bom  pozabila izpovedi ene ženske: bom ostala,ker kaj boljšega itak ne morem dobit. To ti pove vse.
Samospoštovanje na psu.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 44
15.11.2008 20:33:32   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Ženske pač. 100 tisoči zgovorov najdejo, in še sebe potem krivijo. navadno so otroci tisti, zaradi katerih odpuščajo,kao. V resnici so pa tako nesamostojne, da so raje celo življenje v dreku, kot bi se postavile na lastne noge.
Ne bom  pozabila izpovedi ene ženske: bom ostala,ker kaj boljšega itak ne morem dobit. To ti pove vse.
Samospoštovanje na psu.

Ja...tako je to v življenju...Ženske smo vzgajane na tak način, da postanemo žrtve, moški pa so ponavadi tisti, ki postanejo nasilneži...Moški pač?

Ne govorim o vseh ženskah in o vseh moških...o spolu pač...

< Sporočilo je popravil picola1 -- 15.11.2008 20:34:48 >

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 45
15.11.2008 20:43:11   
nadya
Al oprostiti prevaro ali ne je najbolj odvisno od situacije, neki na splošno govort je brez veze. Če v eni normalni vezi oz. zakonu pride do prevare (pa ne me zdej napast da se v čisto ok vezi to ne more zgodit) in če oba trpita zaradi tega, se je najbolj smiselno usest pa pogovorit kaj je šlo narobe. Tudi tist partner, ki je bil prevaran je lahko na svoj način prispeval k temu...pač ljudje smo si različni in včasih se najbrž tudi zavedamo ne, da nekoga, ki ga mamo radi odrivamo stran od sebe in mu ne pustimo blizu. Če to traja dolgo časa in ni komunikacije med partnerjema, pač ta človek išče pozornost drugje, pokaže se priložnost ko ti je nekdo precej naklonjen in hitro se zgodi marsikej...., vsi smo krvavi pod kožo. Pa da ne bo pomote- ne zagovarjam varanja, ampak vedno je treba stvar gledati iz več strani, ker ni povsod enako.
Verjamem pa, da lažje oprostiš en skok čez plot, kot pa to, da je bil tvoj partner v čustvenem odnosu z nekom....to zna pa najbrž še bolj bolet.

Drgače sem pa tudi jaz mnenja, da ima otrok pravico poznati in srečevati svojega očeta navkljub temu kar sta imela z mamo.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 46
15.11.2008 20:51:25   
Naja31
Če v eni normalni vezi oz. zakonu pride do prevare (pa ne me zdej napast da se v čisto ok vezi to ne more zgodit)

Jaz bom pa ravno to napisala.
Če v odnosu med dvema vse štima, se prevara ne more zgoditi.  

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 47
16.11.2008 7:58:36   
RayBan
Ah, Nadya. Če se lahko po "dejanju" vsedeta in pogovorita, bi se lahko tudi prej, a ne da? Ko so razkriti so vsi pripravljeni sodelovat in se po kolenih metat, izgubit nimajo kaj. Ne vem no,pri meni to ne pali. Saj ima vsak svojo glavo in ve v kaj se spušča. Spet eden izmed izgovorov in nič drugega.

Pa še to bi rekla, glede enkratnega skoka čez ploz in daljše veze v kateri so vpletena čustva.
Prej razumem,da se nekdo zaljubi v drugega, tukaj nimaš kaj. Lahko razumem.
Da pa eden sleče hlače, ko je ravno prilika, ki je ne sme zamudit, je pa druga zgodba. To pomeni da jih bo slačil pogosto, ker prilik res ne manjka. 
In smo spet pri izgovoru. Samo videt nočete. 

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 48
16.11.2008 11:21:58   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan
Ah, Nadya. Če se lahko po "dejanju" vsedeta in pogovorita, bi se lahko tudi prej, a ne da? Ko so razkriti so vsi pripravljeni sodelovat in se po kolenih metat, izgubit nimajo kaj. Ne vem no,pri meni to ne pali. Saj ima vsak svojo glavo in ve v kaj se spušča. Spet eden izmed izgovorov in nič drugega.

Pa še to bi rekla, glede enkratnega skoka čez ploz in daljše veze v kateri so vpletena čustva.
Prej razumem,da se nekdo zaljubi v drugega, tukaj nimaš kaj. Lahko razumem.
Da pa eden sleče hlače, ko je ravno prilika, ki je ne sme zamudit, je pa druga zgodba. To pomeni da jih bo slačil pogosto, ker prilik res ne manjka. 
In smo spet pri izgovoru. Samo videt nočete.

se strinjam.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?