|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlečni izdelki
21.3.2005 9:51:18   
Babsy
Torej mlečne izdelke naj ne bi dajali pred 9 mesecem - sem prebrala in zvedela od patronažne. V redu. Kaj pa dodatke, kot so skute? Verjetno lahko že prej? Ina ktere skutke so to? Sploh se ne spoznam na te otroške produkte.

Bomo pa naslednji teden stari 7 mesecev.

Hvala
:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mlečni izdelki
21.3.2005 10:08:19   
nuala
Pozdravljena,

ne komplicirat. Če je dete zdravo, lahko pri 7 mesecih poizkusi skoraj vse.
Skuta, jogurt, puding,.. Jaz ti priporočam, da ne kupuješ otroških izdelkov, vsebujejo preveč sladkorja.
Navadno skuto. Dodaj malo banan, jabolk, rozin,... Navaden jugurt. Poding tudi raje skuhaj doma s pol priporočenega sladkorja. Lahko tudi s prilagojenim mlekom, če te skrbi.
Blitva in špinača nista problem, stročji fižol še manj. S fižolom pskusi v manjših količinah. Če ne bo za kosilo samo fižol ampak še kaj drugega, ne bo nič hudega.

Srečno.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mlečni izdelki
21.3.2005 10:08:59   
malika
sadne skutice (ljubljanske mlekarne), pa kak fruhzverge, opstgarden,...lahko tu in tam malo podtakneš

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mlečni izdelki
21.3.2005 10:24:55   
puncica
Skutke Lumpi, danone,fruksverge (ne vem kak se napiše) tiste, ki imajo koščke sadja noter, ker zdej se mora navadit žvečit. Smo ji pa prvič dal pri enih 7 mescih, jih obožuje. Jogurtov pa ne preveč. Jaz nič ne kompliciram, sej skuta je skuta in pač poberem tist kar imajo v trgovini.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mlečni izdelki
21.3.2005 12:58:17   
mtd
hojla.
moj mali s pa noče niti čut za navaden jogurt ali skuto, niti če jima primešam sadje, sem ga pa prelisičila in k Fruchtzwerge-ju primešala malo nav. skute, pa je jedel, sladkosned!
lp

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mlečni izdelki
21.3.2005 13:35:04   
BARBARA R.
Že mnogokrat napisano; do enega leta nič kravjega.Ponudim pa ji sojino mleko.

:muca:

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mlečni izdelki
21.3.2005 15:53:21   
Blink1
Naša mlati Fruhtzwerge:bravo::bravo: Hipp ima tudi sadne kašice s skuto ali jogurtom po 7. mesecu. Neja jih obožuje.:bravo::bravo:

Poskusi pa boš videla, kakšna bo reakcija.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mlečni izdelki
21.3.2005 16:54:29   
Anonimen
Skutke so že napisale: Früchwerge, Obstgarten, Lumpi

Jogurti pa od LCA...prav za otročke, al pa tudi Lumpi,... Jaz največ kupujem Biene Maja.

(odgovor članu Babsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   mlečni izdelki
21.3.2005 17:40:53   
BokiMB
Mi z mlečnimi izdelki nismo čakali do 9. meseca.

-blitva in špinča od 7. meseca naprej (verjetno bi lahko že prej)

-grah že čisto na začetku, takrat kot korenček (sem pa ga stisnila še skozi cedilo), fižol nekako od 8. meseca naprej.

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mlečni izdelki
22.3.2005 12:39:11   
malichka
Mi smo pa na fruchtswerge dobili močno alergijo (pa sicer ni alergik). Tako da imam malo straha...

Ni vse res kar pravijo na televiziji... :(

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.