mlečni izdelki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Babsy -> mlečni izdelki (21.3.2005 9:51:18)

Torej mlečne izdelke naj ne bi dajali pred 9 mesecem - sem prebrala in zvedela od patronažne. V redu. Kaj pa dodatke, kot so skute? Verjetno lahko že prej? Ina ktere skutke so to? Sploh se ne spoznam na te otroške produkte.

Bomo pa naslednji teden stari 7 mesecev.

Hvala
:bravo:

nuala -> mlečni izdelki (21.3.2005 10:08:19)

Pozdravljena,

ne komplicirat. Če je dete zdravo, lahko pri 7 mesecih poizkusi skoraj vse.
Skuta, jogurt, puding,.. Jaz ti priporočam, da ne kupuješ otroških izdelkov, vsebujejo preveč sladkorja.
Navadno skuto. Dodaj malo banan, jabolk, rozin,... Navaden jugurt. Poding tudi raje skuhaj doma s pol priporočenega sladkorja. Lahko tudi s prilagojenim mlekom, če te skrbi.
Blitva in špinača nista problem, stročji fižol še manj. S fižolom pskusi v manjših količinah. Če ne bo za kosilo samo fižol ampak še kaj drugega, ne bo nič hudega.

Srečno.

malika -> mlečni izdelki (21.3.2005 10:08:59)

sadne skutice (ljubljanske mlekarne), pa kak fruhzverge, opstgarden,...lahko tu in tam malo podtakneš

puncica -> mlečni izdelki (21.3.2005 10:24:55)

Skutke Lumpi, danone,fruksverge (ne vem kak se napiše) tiste, ki imajo koščke sadja noter, ker zdej se mora navadit žvečit. Smo ji pa prvič dal pri enih 7 mescih, jih obožuje. Jogurtov pa ne preveč. Jaz nič ne kompliciram, sej skuta je skuta in pač poberem tist kar imajo v trgovini.

mtd -> mlečni izdelki (21.3.2005 12:58:17)

hojla.
moj mali s pa noče niti čut za navaden jogurt ali skuto, niti če jima primešam sadje, sem ga pa prelisičila in k Fruchtzwerge-ju primešala malo nav. skute, pa je jedel, sladkosned!
lp

BARBARA R. -> mlečni izdelki (21.3.2005 13:35:04)

Že mnogokrat napisano; do enega leta nič kravjega.Ponudim pa ji sojino mleko.

:muca:

Blink1 -> mlečni izdelki (21.3.2005 15:53:21)

Naša mlati Fruhtzwerge:bravo::bravo: Hipp ima tudi sadne kašice s skuto ali jogurtom po 7. mesecu. Neja jih obožuje.:bravo::bravo:

Poskusi pa boš videla, kakšna bo reakcija.

Anonimen -> mlečni izdelki (21.3.2005 16:54:29)

Skutke so že napisale: Früchwerge, Obstgarten, Lumpi

Jogurti pa od LCA...prav za otročke, al pa tudi Lumpi,... Jaz največ kupujem Biene Maja.

BokiMB -> mlečni izdelki (21.3.2005 17:40:53)

Mi z mlečnimi izdelki nismo čakali do 9. meseca.

-blitva in špinča od 7. meseca naprej (verjetno bi lahko že prej)

-grah že čisto na začetku, takrat kot korenček (sem pa ga stisnila še skozi cedilo), fižol nekako od 8. meseca naprej.

malichka -> mlečni izdelki (22.3.2005 12:39:11)

Mi smo pa na fruchtswerge dobili močno alergijo (pa sicer ni alergik). Tako da imam malo straha...

Ni vse res kar pravijo na televiziji... :(

Stran: [1]