|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet epiduralna!
21.3.2005 9:06:59   
Nia
Pozdravljene!

Vem, da je bilo sicer že veliko napisanega na ta račun, a večino velja za Postojno in Jesenice. Sama bom rodila v Mariboru in me zanima kako in kaj glede epiduralne. Kakšne izkušnje imate? Koliko prej na sestanek z anesteziologom Zabavnikom in če ima morda katera njegovo telefonsko?

Hvala za info:ups:

Maja, 34t 9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet epiduralna!
21.3.2005 10:36:49   
Anonimen
Poklici v bolnico(02/ 321 1000) in se zmeni.V mariboru je z ea tako, da ce je zdravnik v bolnici ni problema, drugace pa ga mores poklicat-ce pa je odsoten-pa zal nebo slo:ups:vsaj tako sem jaz razumela.Ea se dela v mariboru en drug dr. vendar si nisem zapomnila kateri:ups:

(odgovor članu Nia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet epiduralna!
21.3.2005 10:41:18   
Anonimen
lahko pa pogledas na :racka:www.med.over.net/forum/:racka: in poisces na desni strani Porodna bolečina-tam je dr. Zabavnik tudi velikokrat omenjen :)

(odgovor članu Nia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet epiduralna!
21.3.2005 10:42:08   
Tonči
Z eno besedo: SUPER. nO PA TI NAŠPIŠEM ŠE KAJ VEČ, KER IMAM RAVNO ČAS. Sama sem rodila v Postojni s pomočjo epiduralne. Dolgo se nisem odpirala in kosem se končno začela je trajalo cca 3 ure da smo prišli do luknjice, ki je bila odprta 4 cm in to je dovolj da ti dajo epiduralno. V tistih treh urah sem mislila da me bo pobral. Po inekciji pa sem predihala samo še en popadek in do 10 cm nobenega več. Morali so me zbuditi z besedami: No gospa zdej bomo pa rodili. Pritiskala sem z lahkoto in takrat ko mi je babica to rekla. Koliko čutiš in koliko lahko pritiskaš je odvisno od doze in meni je bilo očitno dobro odmerjena. Vsekakor bom naslednjega otroka rodila s epiduralno. Zjezi pa me, da je treba to plačat. Prepričana sem, da če bi rojevali moški bi bilo to vse zastonj. To je moja izkušnja. So pa ženske, ki nimajo težav s odpiranjem in vse poteka tako hitro, da sploh ni časa za epiduralno in tudi prag bolečine je različen. Sebe najbolj poznaš in potem se ravnaj. Brez veze pa je,da se delaš heroja če imaš možnost pomoči in če se ti bo zdelo takrat nevzdržno. Čez leta res več ne boli, pozabila pa vsaj jaz nikol ne bom kako me je bolel tiste tri ure. Če ne bi dobila epiduralne, bi se najbrž odpirala še kar precej časa, tko pa sem se odprla v eni uri in takrat tudi takoj rodila.
Kakor koli se boš odločlila bo tvoja odločitev in bo pravilna. Želim ti, da boš imela na nekaj tako izjemnega vedno lep spomin.

Čao

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet epiduralna!
21.3.2005 21:16:55   
Blink1
Zdravo

Jaz sem rodila v MB in dobila epiduralno. Nisem bila zmenjena, ampak sem imela VELIKO srečo, da je bila anestezistka tam (zgleda je bila pri enem carskem rezu) in je dobesedno ponujala epiduralno po porodnih sobah. No, potem me je seveda okur.... ker nisem prišla prej k njej, da bi mi povedala kako in kaj... Jaz sem pač upala, da bo tam ko bom rojevala...in glej9nebesa Sem imela res srečo.

drugače pa je EA zakon. Če le moreš se zmeni. Pa ne mislit, da čisto nič ne boli...Malo mora;)

Epiduralno pa v MB zaenkrat dajeta dr. zabavnik in dr. Vadnjalova (al nekaj takega)

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet epiduralna!
22.3.2005 8:22:47   
Anonimen
Ninika&Neja iii kako lepa slikica!:love:Kkao lepo potičko maš:):bravo:9nebesa:love:

(odgovor članu Nia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet epiduralna!
22.3.2005 9:44:27   
Blink1
:)-:)- Sej se je dolgo pekla;):)-

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?